Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Coś Ty, dla mnie to chleb powszedni :-) Nie znasz całej historii moich relacji z HQ150 :-) Pomyśl, jak on się teraz czuje, kiedy dowiedział się, że to jego mentor załatwił mu jego nieodżałowany wątek?

Sorry. Już nie będę, Adamie. To nie było złośliwie jeno przez niechlujstwo. Wybacz, proszę.

W.

Vlado, do jasnej cholery, PRZESTAŃ PUBLICZNIE UJAWNIAĆ MOJE DANE OSOBOWE. Nie reagujesz na prośby więc w końcu będę zmuszony zgłosić problem do GIODO!!!

Coś Ty, dla mnie to chleb powszedni :-) Nie znasz całej historii moich relacji z HQ150 :-) Pomyśl, jak on się teraz czuje, kiedy dowiedział się, że to jego mentor załatwił mu jego nieodżałowany wątek?

Tak, ale tam zwązek faszyzmu z Tobą jest równie wielki gdyby uznać Paltona z Tobą za rodzine, bo jesteście obaj moderatorami :) na tej postawie się na naszego kolegę "wypiąć" postanowiłeś :)

Mam ważne pytanie czy jak ktoś jest z branży i do tego zostanie moderatorem to będzie miał napis grupy koloru zielono - niebieskiego ?

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Vlado, do jasnej cholery, PRZESTAŃ PUBLICZNIE UJAWNIAĆ MOJE DANE OSOBOWE. Nie reagujesz na prośby więc w końcu będę zmuszony zgłosić problem do GIODO!!!

Samo imię używane we wszystkich wątkach przez Twoich kolegów bez zastrzeżeń z Twojej strony, nie stanowi ujawnienia danych osobowych ( nie jednemu psu burek) zatem nie histeryzuj i nie strasz. Jak masz ochotę to zgłaszaj, tylko prześlij pozew na adres Forum a moi prawnicy odpowiedzą.

Polecam się.

Włodek.

Tak, ale tam zwązek faszyzmu z Tobą jest równie wielki

Możesz to jakoś po polsku wyłożyć?

Mam ważne pytanie czy jak ktoś jest z branży i do tego zostanie moderatorem to będzie miał napis grupy koloru zielono - niebieskiego ?

ło paaanie....

to już byłaby mafia chyba :) *

*(wg. niektórych kryteriów ocen na tym forum)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Wbrew pozorom to ważne zagadnienie, któremu trzeba się przyjrzeć dokładniej. Te Wasze rozmowy to jakiś temat zastępczy :)

Edytowane przez daris666

Polecam się.

Włodek.

Ja tam widzę pozytywną stronę Twojej chęci demokratycznej postawy, bliskiej userów. Łatwe, to nie będzie, ale jest w tym jakaś idea. Obyś tylko się nie zniechęcił i zamknął w stylu myślenia my władza i oni reszta w tym większości trolle :)

Wbrew pozorom to ważne zagadnienie, któremu trzeba się przyjrzeć dokładniej. Te Wasze rozmowy to jakiś temat zastępczy :)

w jakimś sensie - całe forum to jakiś temat zastępczy :)

czytaj regulamin i pytaj administracji o tę sprawę

ale kto by chciał psuć sobie przyszlość biznesową przez forum? :)

Edytowane przez audiograde

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

ale kto by chciał psuć sobie przyszlość biznesową przez forum? :)

W sumie masz rajcę, Juz Ci z branży mają przechlapane a co dopiero moderator z branży :)

Ja tam widzę pozytywną stronę Twojej chęci demokratycznej postawy, bliskiej userów. Łatwe, to nie będzie, ale jest w tym jakaś idea. Obyś tylko się nie zniechęcił i zamknął w stylu myślenia my władza i oni reszta w tym większości trolle :)

Zenku. Ja z ludźmi pracuję od 38lat. Zawsze jestem z nimi. Władza nie jest mi obca bo od 1893r jestem przedsiębiorcą. A królem trolli zostałem tutaj na Bocznicy i niech tak pozostanie :-)

A jaki tam jest z Tobą związek skoro sam wcześniej decyzje ma podjąć Palton?

Decyzji jednego moderatora nie poważy inny moderator. To tylko Admin. Związek wyłącznie regulaminowy :-)

W.

Władza nie jest mi obca bo od 1893r jestem przedsiębiorcą.

Ho, ho!

To i Naczelnika pamiętasz ;)

Zenku. Ja z ludźmi pracuję od 38lat. Zawsze jestem z nimi. Władza nie jest mi obca bo od 1893r jestem przedsiębiorcą. A królem trolli zostałem tutaj na Bocznicy i niech tak pozostanie :-)

To powodzenia, bo nie zazdroszczę wyzwania :) Statystycznie rzecz ujmując musisz się zmierzyć z pełnym przekrojem ... a różnie to czasem bywa. Na szczęście na tym forum są w większości ludzie kulturalni, życzliwi i inteligentni :)

W sumie masz rajcę, Juz Ci z branży mają przechlapane a co dopiero moderator z branży :)

Branża ma tu bardzo dobrze jak sądzę. Darmowa reklama i możliwość nawiązywania handlowych relacji.

Problem mogą mieć tylko ci co "zapominają" się wywiązać ze swoich zobowiązań. Jak w życiu.

No i ci niejawnie powiązani z branżą - do nich zawsze ktoś ma jakieś nieuzasadnione psiakrew pretensje :)

Ho, ho!

To i Naczelnika pamiętasz ;)

Ups, palcóweczka :-) 1993 roku :-) A Naczelnik bywał u mojej babci na podwieczorkach.

W.

Samo imię używane we wszystkich wątkach przez Twoich kolegów

Kłamiesz. W żadnych wszystkich wątkach tylko parę razy w saloniku, który NIE JEST WIDOCZNY PUBLICZNIE. Różnica jest diametralna.

To powodzenia, bo nie zazdroszczę wyzwania :) Statystycznie rzecz ujmując musisz się zmierzyć z pełnym przekrojem ... a różnie to czasem bywa. Na szczęście na tym forum są w większości ludzie kulturalni, życzliwi i inteligentni :)

Spojrzyj Zenku (a to bardzo bliskie memu sercu imię) na tę dzisiejszą dyskusję i policz ilu kolegów, którym w jakikolwiek sposób te nasze pyskówki stanowiły wartość brali w nich udział. Policz także, ilu było moich przeciwników?

Zawsze ci sami :-) Z zasady. Może z nienawiści :-)

No oczywiście Adam jest "nowym" przeciwnikiem wszystkiego i wszystkich, z zasady :-)

Serdeczności.

Włodek.

Kłamiesz. W żadnych wszystkich wątkach tylko parę razy w saloniku, który NIE JEST WIDOCZNY PUBLICZNIE. Różnica jest diametralna.

:-) Kłamczuszek :-)

Dobranoc Adamie.

Branża ma tu bardzo dobrze jak sądzę. Darmowa reklama i możliwość nawiązywania handlowych relacji.

Jak ktoś sobie " po cichu" lody kręci w sposób wyważony i umiarkowany jak np. Violet ze swoim blogiem, to specjalnie nikomu to nie przeszkadza, bo każdy musi z czegoś żyć :) Gorzej już to wygląda jak ktoś łączy to z otwartym konfliktem, wojna się zaczyna i później ludzie wolą nie brać wcale udziału na forum:)

Akurat zupełnie odwrotnie. Duża część ludzi z pl.rec.audio miała już tamtego dosyć i stworzone zostało to forum. Forum Lukara to raczej wyodrębniony Salonik z pl.rec.audio. Dlatego, ze ludzie mieli też już dosyć czytania w kółko o slepych testach i pierniczeniu, że wszystko gra tak samo. :)

I tak to sobie żyje do dziasiaj a pl.rec.audio zdechło....

To, tak celem faktów historycznych.

Historycznie, to niestety Usenet padł. Ja tam nigdy prywatnego IRC nie lubiłem. A fora właśnie tym są.

Sam korzystałem ze starego IRC - technicznie.

Z tym, że tam nikt nikogo nie banował - to było forum wiedzy.

I proszę nie przypominaj mi Lukara, który sprzedał nas za siedemdziesiąt tysięcy złotych.

Edytowane przez patrick.mc

Spojrzyj Zenku (a to bardzo bliskie memu sercu imię) na tę dzisiejszą dyskusję i policz ilu kolegów, którym w jakikolwiek sposób te nasze pyskówki stanowiły wartość brali w nich udział. Policz także, ilu było moich przeciwników?

Zawsze ci sami :-) Z zasady. Może z nienawiści :-)

No oczywiście Adam jest "nowym" przeciwnikiem wszystkiego i wszystkich, z zasady :-)

Taki otwarty "wróg", to dla Ciebie powinna by rozrywka przed jakimś przyszłym incydentem :)

Eee tam :-) I tak Cie lubię i nie zmienisz tego.

Dobranoc.

W.

Wątpię. I mam podstawy. Gdybyś mnie faktycznie lubił to byś mnie nie obrażał i nie robił mi na złość.

Taki otwarty "wróg", to dla Ciebie powinna by rozrywka przed jakimś przyszłym incydentem :)

Adam NIGDY nie będzie dla mnie wrogiem. Niech się trochę powścieka, że nie jest w stanie zdominować tego forum :-) przejdzie mu :-)

Gdybyś mnie faktycznie lubił to byś mnie nie obrażał i nie robił mi na złość.

Ja wyłącznie odpowiadam na miłość bliźniego, jaką mi okazujesz od początku swego ponownego pojawienie sie na forum :-)

Adamie to ja jestem w tym naszym "związku" kochającym bez wzajemności :-)))

Ewentualnie kochanym miłością szorstką :-)

Może kiedyś zasłużę na odrobinę ciepła z twojej strony? :)

Po raz ostatni, dobranoc.

Włodek.

Adam NIGDY nie będzie dla mnie wrogiem.

Nie jestem niczyim wrogiem. Po prostu piszę co myślę. Czy się to komuś podoba czy nie.

Niech się trochę powścieka, że nie jest w stanie zdominować tego forum :-)

A coś Ty sobie ubzdurał? W rzyci mam dominację czegokolwiek. Natomiast mierzi mnie podcieranie sobie zadka zasadami.

A Ty ciągle robisz mi na złość. Jak mam wierzyć w Twoje dobre intencje? Żałuję że Ci zaufałem i opowiedziałem cokolwiek o sobie.

Żałuję że Ci zaufałem i opowiedziałem cokolwiek o sobie.

Nie obrażaj mnie! Nic co mi opowiedziałeś o sobie NIGDY nie wyjdzie ode mnie na zewnątrz. Są tu ludzie którzy to potwierdzą! Nie zachowuj się jak pensjonarka proszę.

Babci czy prababci ?

Babci "synku" :-) 1900-1997+.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.