Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

Zapytam inaczej....gdzie mam zapytać o to o co zapytałem by mój wpis nie wcięło....chcę zrozumieć jak działa moderacja....kasując moje wpisy tego nie ułatwicie!!!!

To zobacz co się dzieje w Analogu.

Jeden troll ma licencję na pisanie co tylko ślina mu na język przyniesie.

Gdy (jak się okazuje przez przypadek) jeden z moderatorów usunął jakiś jego wpis to drugi moderator ten wpis przywrócił i jeszcze trolla ładnie przeprosił.

To się nazywa - mieć chody.

Edytowane przez rochu
Gość masza1968

(Konto usunięte)

To zobacz co się dzieje w Analogu.

Jeden troll ma licencję na pisanie co tylko ślina mu na język przyniesie.

Gdy (jak się okazuje przez przypadek) jeden z moderatorów usunął jakiś jego wpis to drugi moderator ten wpis przywrócił i jeszcze trolla ładnie przeprosił.

To się nazywa - mieć chody.

Dadzą sobie chłopaki radę.

I tak cała zakładka analog to w tej chwili trzy postacie - wspomniany troll, wspomniany moderator i... sly30 :)

Tyle na dziś z tego zostało.

Kiedy zostanie ostatecznie wyjaśniona sprawa forumowicza discomaniac71

funkcjonującego na tym forum pod trzema co najmniej nickami równocześnie (Accu, Bald, discomaniac71)

naganiając sobie z jednego nicka jeleni na zakup strucli, które zaraz będzie pod innym nickiem sprzedawał,

latami całymi robiąc z ludzi idiotów i bezczelnie tego faktu się wypierając przy cichej aprobacie moderacji,

która skutecznie zadbała o to, żeby tylko przypadkiem żaden tego typu wpis na tym forum się nie uchował,

błyskawicznie kasując wszystko jak leci "bo zgłoszenia były" ... Zgłoszenia były? A kto zgłaszał, Bald czy discomaniac?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość rochu

(Konto usunięte)

(...)

naganiając sobie z jednego nicka jeleni na zakup strucli, które zaraz będzie pod innym nickiem sprzedawał,

latami całymi robiąc z ludzi idiotów

Jakieś dowody?

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Jakieś dowody?

Dokładnie tak. Potrzebne są realne i twarde dowody, administracja i moderatorzy mogą się poruszać wyłącznie w obrębie dostępnych narzędzi. A samo przekonanie o czymś to trochę za mało. Nie żyjemy w jakimś Bantustanie, żeby komuś można było robić kuku na podstawie "mam wrażenie, że....". Jak nie ma konfliktu IP i paru innych rzeczy, o których nie wspominam, żeby zainteresowanym życia nie ułatwiać, to nie można nic zrobić.

A Denon PMA 1520 to totalny szrot i eufemizny "gra miękko" na określenie nijakiego grania, to inna sprawa i nie na bieżący temat :) Ale czasem jak człowiek przeczyta podobne rzeczy, choćby o "kultowym" PCM56, to zajady ze śmiechu pękają. Jak ludzie mają krótką pamięć i jak taki szrot był pozycjonowany w tamtym czasie, jako budżetowy szajs za 20 centów do sprzętu klasy popularnej. A gdzie jego "kultowość" była na poziomie kultowości Fiata 126p, albo Wartburga, na tle normalnych samochodów. To fakt. Ale czy należy się na to obrażać? Trzeba rzeczowo odkręcać takie idiotyzmy i tyle. A na bana trzeba niestety dowody. Przekonanie to trochę za mało. Nawet jeśli jest to powszechne przypuszczenie i przekonanie, to nadal za mało.

Edytowane przez SlawekR

Parantulla, z całym szacunkiem, ale jeden wpis? Żartujesz?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jakieś dowody?

Jakiś żart? Jakie na przykład dowody Cię interesują?

Te świadczące o tym, że Bald i discomaniac71, to jest jedna i ta sama osoba?

Czy te świadczące o tym, że Bald w każdym możliwym wątku wychwala sprzęt, który przypadkiem posiada discomaniac71?

Mogę Ci tu zaraz dwie strony cytatów wkleić, tylko nie chce mi się ich szukać, bo nawet jak Ci tutaj czarno na białym podam na tacy,

to najpierw Ty stwierdzisz, że to jeszcze niczego nie dowodzi, później wszystkie moje wpisy znikną,

a jak zacznę wklejać ich screeny, do dostanę ostrzeżenie przed banem za trolling i za kilka godzin nawet śladu po tym nie będzie.

Tyle razy już to przerabiałem, że po raz kolejny zwyczajnie mi się nie chce klepać w klawiaturę.

Zawsze może mnie pozwać, Ty możesz zostać jego obrońcą, a jak już spotkamy się w sądzie, to wtedy będą i dowody.

Na razie proszę sobie nie robić jaj z pogrzebu i po raz dziesiąty zapytam - czy ktokolwiek się tą sprawą w ogóle zajmuje?

Parantulla, z całym szacunkiem, ale jeden wpis?

Tak, jeden wpis. A można wiedzieć po co Ci więcej? Wkleję dwadzieścia, to napiszesz, że tylko dwadzieścia?

neomammut, z całym szacunkiem, ale szkoda mojego czasu, żeby dyskutować na poziomie przedszkolaka

z poklepywaczami drobnego cwaniaczka, który od dziesięciu lat harce na tym forum wyprawia i wszyscy udają, że nie widzą.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ja nie udaję, nie mam czasu na własne śledztwo, znam Discomaniac`a, ale aż tak się nie przyglądam, szkoda mi czasu na takie zabawy. Natomiast, nie rozumiem, skoro zaczynasz po raz n`ty, to może Disco Ci nadepnął na odcisk i jest to Twoja prywatna wojenka? Można to rozumieć na miliard sposobów. Jak masz coś konkretnego, to przedstaw konkretne dowody, tylko, że samymi wpisami to nic nie zdziałasz...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

znam Discomaniac`a, ale aż tak się nie przyglądam, szkoda mi czasu na takie zabawy

A może Wy we dwóch kręcicie jakieś biznesy tutay i jeden drugiego kryje, co?! No?! :):):)

Oj tam, oj tam :D

Ja nie udaję, nie mam czasu na własne śledztwo, znam Discomaniac`a, ale aż tak się nie przyglądam, szkoda mi czasu na takie zabawy.

Nikt nie będzie kręcił bata na swojego kumpla. Po co pisać więc, że się nie ma czasu, nie przygląda jemu, że to tylko zabawa? Kumpel to kumpel.

@parantulla- jeżeli masz na to dowody, a nie tylko własne domysły, to dawaj. Inaczej takie pisanie nie ma sensu. Nie trzeba mieć klona, wystarczy, że ktoś ma kumpla, który jest lojalnym kumplem. A to już nie będzie niezgodne z regulaminem i tak naprawdę nie powinno dziwić.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Tak, tak...

Gość rochu

(Konto usunięte)

Parantula.

Twój osobisty długoletni konflikt z discomaniakiem nie jest tutaj tajemnicą.

To, że potrafisz każdego zakrzyczeć - też każdy to wie.

Może zamiast gardłować - daj dowody w wątku, który założył Rydz na Bocznicy.

Tak aby nie psuć już bardziej tego wątku.

Edytowane przez rochu

OK masz rację, nie zauważyłem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mówimy o Sony TC-K700ES.

Miałem dwa razy TC-K 700 ES.

Ukryta Zawartość

mój pokój ma nieco ponad 30m2 i jest adoptowany akustycznie.

Filar brzmieniowy stanowi końcówka mocy Krella model FPB 200 zasilana z preampa KRC 3.

Podstawowym źródłem jest Krell SACD Standard

post-6358-0-40976600-1422301950_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

@Parantulla

"A ja waćpanu mówię, że rybę nosi wielu. — Tak, ale z wrażego Tuhaja pokolenia." :)

Zerknij na linki wyżej...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja to już wcześniej widziałem, no ale przecież co to za dowód...

tylko dwa wpisy, no dobra cztery czy tam sześć, no i co to za dowód...

Jak mi się zachce, to do rana będzie sto dwadzieścia sześć i też mi napiszą, że co to za dowód...

i właśnie dlatego mi się nie chce

Edytowane przez parantulla

Zwracam się z prośbą o zmianę moderatora prowadzącego w wątku o Rosjanach !!

Moderator JM ciągle mnie obraża publicznie !, oraz wycina dużą ilość moich wpisów mimo iż nie obrażają nikogo a stanowią niejako tło wątku.

Robi to non stop właśnie przed chwilą zostałem przez niego znowu personalnie obrażony.

Wgląd:

10648102588824171225.jpg

Wcześniej opiekował się wątkiem Sławek, można mu było zarzucić "to i owo" ale nigdy nie obrażał autora i forumowiczów.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Redaktorzy

Na czym polega obraza? Chętnie przeproszę, ale muszę wiedzieć gdzie popełniłem błąd? I kim jest "moderator prowadzący", to nie jest termin z regulaminu forum.

Edytowane przez jozwa maryn

Na czym polega obraza? Chętnie przeproszę, ale muszę wiedzieć gdzie popełniłem błąd? I kim jest "moderator prowadzący", to nie jest termin z regulaminu forum.

Jaja sobie robisz ?

Nie wstyd Ci?

Jesteś moderatorem , jakiś poziom powinieneś trzymać!

Co Ty myślisz że Dostojewskiego nie znam?

Myślisz że z kim masz do czynienia na tym forum?

Porównywanie mojej skromnej osoby do bohatera "Wsi Stiepańczykowo i jej mieszkańców” nie tylko obraża mnie jako autora wątku o "Rosjanach" ale również wielu użytkowników bo mogą sobie pomyśleć że w tym Twoim wyimaginowanym teatrze "audiostereo/bocznica" są oni mieszkańcami ww.wsi i tak ich traktujesz..........co po Twoich postach by tylko potwierdzało tę tezę.

Proszę żebyś usunął wszystkie posty w których użyłeś wobec mnie określenia FOMA!!

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

No, Jozwa, proszę się wytłumaczyć...

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

• Redaktorzy

Niestety nie czytałem tej powieści. Kolega jest lepiej ode mnie oczytany. Foma to dla mnie tylko imię męskie, równoznaczne z "Tomasz". Jeśli to jednak ma być obraźliwe, to oczywiście zmienię sposób wyrażania się.

Edytowane przez jozwa maryn

Tak, na marginesie, pamiętasz Kolego Józwo, co pisałem parę stron temu o braku dystansu do siebie i poczucia humoru u niektórych ? :)

pozdrawiam

Jozwa, ale jak to ma być Tomasz, to by było Fomasz - a nie jest :)

Albo ośmiornica :D

• Redaktorzy

jozwa - tłumaczenie wpadki może być pokrętne, ale musi mieć ręce i nogi. Twoje - to taka meduza...

To znaczy? Bo nie wiem, na czym polega zarzut konkretnie. Kolega chce przez to powiedzieć, ze przeczytałem tę powieść (czy też sztukę) Dostojewskiego i nie chcę się przyznać?

To znaczy? Bo nie wiem, na czym polega zarzut konkretnie. Kolega chce przez to powiedzieć, ze przeczytałem tę powieść (czy też sztukę) Dostojewskiego i nie chcę się przyznać?

Bynajmniej. Kolega, Kolego jozwo marynie, duma sobie tak:

Moderator to trochę jak gliniarz i klecha razem do kupy zebrani. Osoba "zaufania społecznego", ciut.

I to, co na przykład ja pieprznę bez sensu, a co przecież zdarzyć się może - Koledzy mnie postawią do pionu. I Moderacja - też.

A bywało!:-)

Ciebie - nikt do pionu nie postawi, prócz Kolegów "niemoderacyjnych".

I w gruncie rzeczy - o tym jest gadanie od paru dziesiątek stron.

Zanim wdusisz enter - przeczytaj, coś nabazgrał.

Pozdrawiam - Jacek.

Moderator to trochę jak gliniarz i klecha razem do kupy zebrani. Osoba "zaufania społecznego", ciut.

I to, co na przykład ja pieprznę bez sensu, a co przecież zdarzyć się może - Koledzy mnie postawią do pionu. I Moderacja - też.

Pozdrawiam - Jacek.

Pozdrawiam - Jacek.

Pozdrawiam - Jacek.

Ps - to było "bezlitośnie":-)))

Cobyś sobie utrwalił!

Nie - pisanie z telefonu w korkach tunelowych... - to nie pierwszy raz taka czkawka.

Przepraszam.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.