Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Twoja sprawa jak odczytałeś trzy slowa + znak równości , kombinujta dalej .

Edit , do vlado.

Mogłem źle zinterpretować Twój wpis. Może zmyliło mnie odniesienie się do dziewczyny jako do mężczyzny?

Proszę wiec, abyś sam objaśnił nam co chciałeś przekazać w swym wpisie?

W.

Zbanowałem niepełnoletniego użytkownika , ponieważ wychodzę z założenia że "Bocznica" powinna być dostępna dla użytkowników pełnoletnich.

bzdura jak diabli

Vlado bądź konsekwentny jeśli małolata wymyśla mi że jestem niezrównoważony to też powinieneś zareagować , zostało to przecież zgłoszone..........

Chyba że małolata to "klon moderatora"

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

A oczekiwałeś, że napisze coś inteligentnego? Jak mnie nie wyłączy z dyskusji argumentami, to wywala "jego argumentami" (czyt. banami). Jak na osobę jego pokroju przystało.

po prostu kompromituje się, chce uchodzić za wzór z racji doświadczenia ale niestety wychodzi odwrotnie

niech się wypowie jakiś mod w tej sprawie (może rick).

nie może być tak że moderacji wolno wszystko.

jak to jest że jeśli ktoś dorwie sie do władzy to zaczyna fikać.

Na razie ja jestem aktywny, @Rick zapewne jak przeczyta również odpowie.

Czy sugerujesz się wyłącznie tym cytatem wyrwanym z całości wpisu ? Możesz wykazać w czym objawiło się chamstwo moderatora, aby został zmieszany z gównem ? W tym, że nie wpisał kładki rozdzielającej w nicku? Lub dla tego, że nie miał pojęcia dlaczego, skoro Father to PiO a nie Pio? W urzędach, nawet sądach przekręcają nazwiska i nie jest traktowane jako zbrodnia.

W.

A to tam było? Nie będę drążyć tematu czy jestem klonem czy nie, mam już to głęboko w poważaniu. Jak ktoś się chce upewnić może spytać Jacka (gadał ze mną przez telefon) lub Dominika (w środę odbierałam płyty). Mam już dosyć tej "gry", w której tylko krew jest czysta.

Potwierdzam!!!

Keef'98 - to przesympatyczna, miła, młoda Kobieta!:-)

Zwyczajnie - Marysia.

Pozdrawiam - Jacek.

Vlado bądź konsekwentny jeśli małolata wymyśla mi że jestem niezrównoważony to też powinieneś zareagować , zostało to przecież zgłoszone..........

Chyba że małolata to "klon moderatora"

Zareagowałem. Obraźliwe wpisy wciąż po Was usuwam i cały czas czekam na opamiętanie. @Keef'98 nie jest klonem, wiem to prywatnie po historii z gramofonem jaki jej przekazałem, posiadam jej pełne dane osobowe. Zakończ tę infantylna nagonkę.

Jeśli jednak zaćmiło Wam obojgu rozumy, zostaniecie ukarani wspólnie w jednakowy sposób za awanturę na forum.

Proszę o rozwagę i troszkę szacunku dla siebie nawzajem.

Włodek.

Na razie ja jestem aktywny, @Rick zapewne jak przeczyta również odpowie.

Czy sugerujesz się wyłącznie tym cytatem wyrwanym z całości wpisu ? Możesz wykazać w czym objawiło się chamstwo moderatora, aby został zmieszany z gównem ? W tym, że nie wpisał kładki rozdzielającej w nicku? Lub dla tego, że nie miał pojęcia dlaczego, skoro Father to PiO a nie Pio? W urzędach, nawet sądach przekręcają nazwiska i nie jest traktowane jako zbrodnia.

W.

chodzi o całkiem coś innego a ten wpis (kurcze muszę dobrze napisać) Father_PiO był tylko powodem że się odezwałem.

sprawa dotyczy wpisu moda rick :http://www.audiostereo.pl/forum-sprawy-techniczne-i-funkcjonalnosc_111979.html/page__st__2160#entry3383680

zwróciłem więc uwagę że sam kiedyś nie przestrzegał więc nie jest sprawiedliwy mimo że został teraz modem.

ostrzeżenia się posypały.

Edytowane przez witek_z

zwróciłem więc uwagę że sam kiedyś nie przestrzegał więc nie jest sprawiedliwy mimo że został teraz modem, no i niestety mod zachowuje się jak święta krowa.

Nie bardzo rozumiem, co odczytujesz jako zachowanie jak "święta krowa"? Jeśli masz na myśli fakt, że kiedy obecny moderator był szeregowym uczestnikiem forum, zachowywał się wbrew regulaminowi, a teraz po otrzymaniu tej funkcji wymaga jego przestrzegania przez innych użytkowników, to jestem zdziwiony, że tego nie rozumiesz i masz mu za złe.

Każdy ma niezaprzeczalne prawo zejść z drogi nieprawości. Wielu zasłużonych stróżów prawa miało przeszłość naznaczoną konfliktami z prawem lub moralnością w okresie przed nominacją. Tyczy to również wszystkich przedstawicieli jakiejkolwiek władzy. Filarem Kościoła Chrystusowego został Rzymianin uprzednio zwalczający Chrześcijan.

Przemiana ta jak widzisz jest zjawiskiem naturalnym.

W.

@Tommiashi, @Keef'98, @Rydz. Proszę zakończyć spór. Ostatni raz czyszczę po was wątek.

Następne wpisy w tym sporze będę karał administracyjnie.

W.

Edytowane przez vlado

Nie bardzo rozumiem, co odczytujesz jako zachowanie jak "święta krowa"? Jeśli masz na myśli fakt, że kiedy obecny moderator był szeregowym uczestnikiem forum, zachowywał się wbrew regulaminowi, a teraz po otrzymaniu tej funkcji wymaga jego przestrzegania przez innych użytkowników, to jestem zdziwiony, że tego nie rozumiesz i masz mu za złe.

Każdy ma niezaprzeczalne prawo zejść z drogi nieprawości. Wielu zasłużonych stróżów prawa miało przeszłość naznaczoną konfliktami z prawem lub moralnością w okresie przed nominacją. Tyczy to również wszystkich przedstawicieli jakiejkolwiek władzy. Filarem Kościoła Chrystusowego został Rzymianin uprzednio zwalczający Chrześcijan.

Przemiana ta jak widzisz jest zjawiskiem naturalnym.

bardzo ładnie napisane ale widać jakie intencje wynikają z tego wpisu: po prostu jest to jawna obrona kolegi moda.

czy uważasz że powinienem dostać ostrzeżenie za wpis który wkleiłem? (fotka)

Edytowane przez witek_z

bardzo ładnie napisane ale widać jakie intencje wynikają z tego wpisu: po prostu jest to jawna obrona kolegi moda.

czy uważasz że powinienem dostać ostrzeżenie za wpis który wkleiłem? (fotka)

Sprawdziłem, zamieszczałeś taki tekst kilkukrotnie, jest więc to umyślny uciążliwy atak na moderację. Jak najbardziej ostrzeżenie zasadne. Ale zawsze możesz apelować u Admina.

Włodek.

Sprawdziłem, zamieszczałeś taki tekst kilkukrotnie, jest więc to umyślny uciążliwy atak na moderację. Jak najbardziej ostrzeżenie zasadne. Ale zawsze możesz apelować u Admina.

Włodek.

zamieszczałem ponieważ usuwał a nie miał prawa ponieważ nie było tam nic niezgodnego z regulaminem, oczywiście wiadomym jest że ten wpis był dla niego niewygodny - czyli prywata.

Ty też się tak samo zachowujesz - same wokół święte krowy.

zastanawiam się dlaczego tak bardzo ludzie chcą być modami, to uczucie wyższości nad innymi chyba łechce im podniebienie, ciagle tylko atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację - chore to jakieś z braku argumentów.

Edytowane przez witek_z

Więc czyść konsekwentnie , bo jeszcze nie wyczyściłeś .

Teraz dobrze? Wiesz w ilu wątkach się dzisiaj żrą? Nie dziw mi się że coś pominę :-)

W.

zamieszczałem ponieważ usuwał a nie miał prawa ponieważ nie było tam nic niezgodnego z regulaminem, oczywiście wiadomym jest że ten wpis był dla niego niewygodny - czyli prywata.

Ty też się tak samo zachowujesz - same wokół święte krowy.

zastanawiam się dlaczego tak bardzo ludzie chcą być modami, to uczucie wyższości nad innymi chyba łechce im podniebienie, ciagle tylko atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację atak na moderację - chore to jakieś z braku argumentów.

Twierdzisz więc, że usuwane wpisy uznane za atak na moderację, takimi atakami nie są? Jeszcze raz zalecam zgłoszenie takiego bezpodstawnego działania moderatora do administracji forum. Moderator może się pomylić, lub być stronniczym, administracja to rozstrzygnie i ukarze takiego moderatora a niewinny wpis i karę przywróci.

W.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Teraz dobrze? Wiesz w ilu wątkach się dzisiaj żrą? Nie dziw mi się że coś pominę :-)

Włodku uważam że niedobrze , wyciąłeś moje posty odnoszące się do keef , więc proszę o wycięcie wszystkich postów ww usera odnoszących się do mojej osoby .

Włodku uważam że niedobrze , wyciąłeś moje posty odnoszące się do keef , więc proszę o wycięcie wszystkich postów ww usera odnoszących się do mojej osoby .

Krzychu miej litość podaj które. Chyba, że maja znaczenie w odniesieniu do tematyki wątku, wtedy pozostaną.

Twierdzisz więc, że usuwane wpisy uznane za atak na moderację, takimi atakami nie są?

W.

a co są? nie odpisuj że są bo nie są i każdy to widzi, wkurzam się jak mod robi ze mnie idiotę więc ty też nie przeginaj.

Edytowane przez witek_z

,.......................................................................0

@vlado - jesteś teraz "closer to the mountain":-)), toteż Cię uprzejmie zapytam:

Jest/byłaby możliwość przywrócenia szklaneczek?

To było fajne i zabawne.

I chyba AŻ tak bardzo nikomu nie szkodziło...

Ps - nie wiem, czy gratulować tej "zielonki", czy współczuć, więc nic nie napiszę:)

Dzięki i pozdrawiam

-Jacek.

Edytowane przez vlado
nnie w temacie

Któryś raz piszesz sorry za Off Top i piszesz dalej. A może przydzielę ci za każdy punkciki do kolekcji?

Resztę również proszę o wpisy w temacie wątku.

@Bezlitosna, szklaneczki na naszym forum się nie sprawdziły. Rodziły zawiść, patologiczne zachowania poprzez wzajemne sobie przydzielanie za każdy wpis, a nawet angażowanie do tego klonów, a na koniec, stworzeniem osobnego wątku w którym owe szklaneczki przydzielano sobie hurtowo.

W.

O, mamy znow starego/nowego wyjadacza:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

Gość papageno

(Konto usunięte)

Do nowych moderatorów.

Panowie! Spowodujcie, aby ten wątek był tylko techniczny i o funkcjonalności. Jeśli jest to w Waszej mocy, rzecz jasna.

Do nowych moderatorów.

Panowie! Spowodujcie, aby ten wątek był tylko techniczny i o funkcjonalności. Jeśli jest to w Waszej mocy, rzecz jasna.

Dziękuję, właśnie do tego dążymy. Również do uporządkowania całej Bocznicy. Zrozumiałym jest, że to troszkę potrwa, jednak jest nieodwołane. Staramy się zastosować najwięcej z możliwych do realizacji zgłoszonych przez Was propozycji.

Włodek.

Do nowych moderatorów.

Sprawa prosta, wystarczy utworzyć drugi wątek z uwagami na temat moderacji i w tym wątku zrobi się spokój. Sęk w tym że był już kiedyś taki i moderacja go usunęła, jak i inne tworzone przez juzerów.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Sprawa prosta, wystarczy utworzyć drugi wątek z uwagami na temat moderacji i w tym wątku zrobi się spokój. Sęk w tym że był już kiedyś taki i moderacja go usunęła, jak i inne tworzone przez juzerów.

Masz rację, tak było. I teraz rozważamy powrót do takiego, lub podobnego rozwiązania i wątek taki nie będzie usunięty.

W.

Edytowane przez vlado
część dotycząca sporu. del

Nadal nic się nie dzieje w aspekcie poprawy.

Niestety nas nowych moderatorów nie wyposażono w różdżki czarodziejskie, takie działania wymagają pracy i troszki czasu :-) Wiesz od kiedy ja i moi koledzy jesteśmy moderatorami ? :-)

Będą zmiany i będą odczuwalne.

W.

Spór uważam za zakończony. Dalsze kontynuowanie go w tym wątku będę karał jako trolling. Za "dobre rady" postronnych uczestników również dziękuję.

Proszę o wpisy wyłącznie w temacie wątku.

W.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Do moderacji , trzeba moim zdaniem dokonać bardzo szybko zmian dotyczących dostępu nowo zarejestrowanych userów do bocznicy .

Karencja od zarejestrowania z dostępem na bocznicę minimum 6 miesięcy .

Nie może być tak że osoba przybywająca na forum o tematyce audio ,99 % czasu / popełnionych postów dokonuje na bocznicy !

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.