Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Espectro napisał:

...nie ma potrzeby wglądu do takowego wpisu przez usera.

Powtórzę, dlaczego przyszło mi to do głowy, bo zanegowałeś sens czegoś, co dam wymyśliłeś:

W dniu 4.12.2021 o 13:41, szymon1977 napisał:

...długi post, efekt wielominutowej pracy cały znika z powodu wypatrzonej przez moderatora bzdury, i całą treść muszę jeszcze raz pisać, zamiast przeredagować doprowadzając do zgodności z Regulaminem.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

14 godzin temu, szymon1977 napisał:

przeredagować doprowadzając do zgodności z Regulaminem.

Chyba nie masz pojęcia jaka to ciężka praca jest....  😉 

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Od teraz znowu widzę te odpustowe tytuły, rangi i odznaki przy postach, mimo że w ustawieniach wybrałem opcję niewidzenia. Dzisiaj ustawiłem to samo ponownie - nie pomogło. Czy to w związku z Bożym Narodzeniem jestem na siłę uszczęśliwiany choinkowymi ozdobami?

Gdy naciskam trzy poziome kreski w prawym górnym rogu, to te jarmarczne świecidełka widzę i widziałem niezależnie od ustawień. Na telefonie zajmuje to dużą część ekranu i przeszkadza. Czy to konieczne?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Administratorzy
7 minut temu, Less napisał:

Od teraz znowu widzę te odpustowe tytuły, rangi i odznaki przy postach, mimo że w ustawieniach wybrałem opcję niewidzenia. Dzisiaj ustawiłem to samo ponownie - nie pomogło. Czy to w związku z Bożym Narodzeniem jestem na siłę uszczęśliwiany choinkowymi ozdobami?

Gdy naciskam trzy poziome kreski w prawym górnym rogu, to te jarmarczne świecidełka widzę i widziałem niezależnie od ustawień. Na telefonie zajmuje to dużą część ekranu i przeszkadza. Czy to konieczne?

Aktualnie nad tym pracuje i dlatego mogły się pojawić.

Za chwilę powinny działać jak dawniej.

9 minut temu, Less napisał:

Poprawię. Jeżeli przeszkadza na telefonach.

Dzięki za podesłanie.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, JuG napisał:

Obecnie jest możliwe kwitowanie uśmieszkami/polubieniami własnych wpisów. Jaki to ma sens?

Nie mam takiej opcji. A szkoda... 😉

• Administratorzy
49 minut temu, JuG napisał:

Obecnie jest możliwe kwitowanie uśmieszkami/polubieniami własnych wpisów. Jaki to ma sens?

PS. Wpisy dzisiaj szybciej się dodają.

47 minut temu, Zyzol napisał:

Nie mam takiej opcji. A szkoda... 😉

Czyli że jest czy że nie ma ?. 

Z tego co wiem to nie daje się dodać reakcji do własnego wpisu.

"Przepraszamy, ale wystąpił problem z dodaniem reakcji do tej zawartości."

Ale może to jakiś błąd.

54 minuty temu, JuG napisał:

ps. Nic nei dotykałem. 🙂 to może dlatego. Niedawno było kilka poprawek może pomogło.

• Administratorzy
3 minuty temu, Zyzol napisał:

Przy moich wpisach z pewnością nie ma.

Moich też sie nei daje dodać do własnego wpisu reakcji.

15 minut temu, Espectro napisał:

Moich też sie nei daje dodać do własnego wpisu reakcji.

mnie tez nie daje

Godzinę temu, JuG napisał:

moze konta pomyliłes 🙂

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

6 minut temu, Kw202 napisał:

To macie odemnie wszyscy ode mnie

Dzięki Tobie żal mnie opuścił. 😎 I już 🤐, aby nie zaśmiecać wątku.

Gość

(Konto usunięte)
32 minuty temu, Espectro napisał:

Z tego co wiem to nie daje się dodać reakcji do własnego wpisu.

"Przepraszamy, ale wystąpił problem z dodaniem reakcji do tej zawartości."

Aaa, Ok. Dodać jednak nie można ale te reakcje są aktywne na własnych wpisach.

Na ile pamiętam wcześniej ten przycisk z reakcjami na własnych wpisach był "martwy".

• Administratorzy

Jutro rano ok godzin 8:00 będzie przeprowadzany upgrade do najnowszej wersji systemu.

Max powinno to potrwać z 5-10 minut.

Nowości w zasadzie brak, raczej poprawki.

1 minutę temu, JuG napisał:

Aaa, Ok. Dodać jednak nie można ale te reakcje są aktywne na własnych wpisach.

Na ile pamiętam wcześniej ten przycisk z reakcjami na własnych wpisach był "martwy".

O ile ja pamiętam to zawsze był ale mozna pomyśleć nad ukryciem. (może i nie było go nie pamiętam. Problem też w tym że admin ma inny wygląd i masę więcej dodatkowych opcji to i niezauważalne są takie różnice) 

ps. możliwe że był pokazywany na siłę bo w sekcji opinie się nie pokazywał poprawnei z tego co pamiętam. Z 3-4 miesiące temu było to dotykane.

Zapisywanie znowu się czołga 20 - 50 sekund.

Po edycji  zapisywanie następuje błyskawicznie.

Edytowane przez Zyzol
Poprawiłem "," na ".".

Potwierdzam - zapisywanie trwa bardzo długo, podczas gdy wpis już dawno jest widoczny w wątku. Wystarczy odświeżyć stronę. Ale jeśli się czeka do końca to pojawia się powtórnie "dodaj treść" - kliknięcie powoduje dubel.

J. w. (Android)

@Espectro to może pomoże znaleźć problem: w ramach testu nie czekałem aż się zapisze, tylko od razu po kliknięciu "Zapisz" odświeżyłem stronę - post już był. De facto zapisywanie działa chyba dobrze, problem jest przy hmmm... przejściu do następnego ekranu.

Ps.

Edycja bez problemu.

Edytowane przez szymon1977

@Espectro...a po wyjściu na stronę główną Bocznicy, na liście wątków jako najnowszy wpis nie jest ten mój, tylko innego usera sprzed kilku minut.

• Administratorzy
6 godzin temu, szymon1977 napisał:

@Espectro...a po wyjściu na stronę główną Bocznicy, na liście wątków jako najnowszy wpis nie jest ten mój, tylko innego usera sprzed kilku minut.

Te wartości nie zawsze są aktualne a system przechodzi co jakiś czas po wszystkich działach i oznacza jako ostatnio dodany.

Za dużo zasobów zabierało by przy każdej zmianie aktualizowanie tej wartości.

• Administratorzy

Zgłoszę to autorom bo zaczynają się dziać dziwne akcje.

Zrobiłem reset i czyszczenie wszystkiego.

Test: 1, 2, 3... 3 sekundy, jest ok.

Edytowane przez szymon1977

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.