Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

ja wpisuje xniwax plus portet

i wychodzi królewna

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

3 minuty temu, cir napisał:

Dziwne. A u mnie m.in.:

Egon.thumb.jpg.9a2feb7ae26cef22f5d5e947a

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 minut temu, cir napisał:

wychodzi królewna

Cieszy mnie to.
Wpisz jeszcze szoguna, może wyjdzie ci sepuku.

13 minut temu, cir napisał:

ja wpisuje xniwax

Ja wpisałem cir i wyszło

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Z tym się absolutnie nie zgadzam, jednak tematu rozwijał nie będę.

Miejmy nadzieje że się to skończy za jakiś czas i tyle.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

albo w trybie wyjątkowym po uzgodnieniu z administratorem od razu 10pkt karnymi, czy w przypadku recydywy usunięciem konta i blokadą IP.

Kiedy tak było niby ? Nikt nie dostaje z miejsca 10 punktów.

Godzinę temu, costa brava napisał:

Ktoś miał wątpliwości że  to się tak skończy? Nowy ład na forum 😆

Nie ma nowego ładu na forum i nie będzie. Działamy w sposób dynamiczny i tylko gdy trzeba. Wpisy rozpatrujemy pod kontem regulaminu a nie poprawności.

43 minuty temu, cir napisał:

adminie przeciez teraz przywedrowała tu cała antyszczepionkowa ekipa i w kolejnym watku wypisuje swoją wersje swiata

długo tak bedzie ?

watek o covidzie kanalizował bocznice a teraz co ?

Powoli to nie nowość ani też wiedza tajemna kto jakie ma zdanie na temat covid-19 czy też polityki.

Podstawą jest aby rozmawiać a nie obrażać się nawzajem za to że ktoś jest za lub przeciw.

30 minut temu, soundchaser napisał:

Skoro są naciski odgórne, to zamknąć wątek o koronie całkowicie i dodatkowo zbanować wszystkich "antyszczepionkowców",

Nie ma i nie było.  Teorie spiskowe jak zawsze w czas. 

Po prostu nie jest fajne gdy w temacie pisze jedna strona a i nie jest fajne gdy namawia wszystkich pseudo dowodami na swoją stronę gdy wszędzie mówi się inaczej. To nie wiedza którą ktos gdzieś poznał w darknecie i stara sie każdemu teraz przedstawić i być swego rodzaju przewodnikiem przez życie. 

Temat będzie odblokowany ale będzie także pilnowany aby nie zachodziły tam takie akcje jak dotychczas.

36 minut temu, soundchaser napisał:

otworzyć wątek równoległy np. pt. "Szczepmy się" i tam będą wszyscy pozostali pisać sobie prawdę zgodną z rządową narracją.

Będą rajdy anty szczepmy się na temat. To nie narracja rządowa a międzynarodowa i światowa to nie wymysł partii politycznej w Polsce a akcja na świecie. 

W sprawach technicznych zapraszam do mnie na PW. 

Temat zamykam do jutra. Miłego wieczoru 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

11 minut temu, Espectro napisał:

To nie narracja rządowa a międzynarodowa i światowa to nie wymysł partii politycznej w Polsce a akcja na świecie. 

Zgadza się. Ograniczyłem się tylko do naszego podwórka, bo żyjemy w Polsce.

16 minut temu, Espectro napisał:

To nie narracja rządowa a międzynarodowa i światowa to nie wymysł partii politycznej w Polsce a akcja na świecie. 

Narracja światowa owszem, ale  nie dlatego że  wszyscy myślą  tak samo, tylko że "ci inni" są  blokowani

Wystarczy posłuchać sejmowego wysluchania publicznego ustawy 1846

Godzinę temu, Espectro napisał:

Kiedy tak było niby ? Nikt nie dostaje z miejsca 10 punktów.

Nie pisałem, że tak było, ale jak dotąd chyba nikt nie pisał w kółko " Duda to...", a teraz niektórym może się wydawać, że to dozwolone.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Moderatorzy
7 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie pisałem, że tak było, ale jak dotąd chyba nikt nie pisał w kółko " Duda to...", a teraz niektórym może się wydawać, że to dozwolone.

Gdyby ten osobnik nie błaźnił się na każdym kroku, to nikt by tak o nim nie pisał.

Edytowane przez Marcinus
Gość

(Konto usunięte)
52 minuty temu, costa brava napisał:

Narracja światowa owszem, ale  nie dlatego że  wszyscy myślą  tak samo, tylko że "ci inni" są  blokowani

Wystarczy posłuchać sejmowego wysluchania publicznego ustawy 1846

Trzeba praktykę wysłuchań publicznych upowszechnić. Projekt mostu - tylko po wysłuchaniu wszystkich chętnych. Projekt wieżowca - słuchamy. Plany wojskowe - też. ...

Wszyscy są ekspertami od wszystkiego. Wykształcenie specjalistyczne? Przeżytek - głos każdego jest tak samo ważny. Przy projektowaniu mostu - Inżyniera-konstruktora i politologa. Przy budowie wieżowca inżyniera budowlanego i sprzątaczki. Przy planach wojskowych - planisty wojskowego i kasjera. ....

Godzinę temu, costa brava napisał:

Narracja światowa owszem, ale  nie dlatego że  wszyscy myślą  tak samo...

Osób podejmujący świadomie decyzję na tak w oparciu o fakty jest niewiele, zdecydowana większość płynie z nurtem. Większość nie myśli wcale.

-----

10 minut temu, Marcinus napisał:

Gdyby się ten osobnik nie błaźnił się na każdym kroku...

Nie przeczę, a kultura dyskusji kulturą dyskusji.

-----

9 minut temu, JuG napisał:

Wszyscy są ekspertami od wszystkiego. Wykształcenie specjalistyczne?

Nie trzeba być specjalistą aby zauważyć, że w statystykach 66% a w tzw wolnych mediach 99% (1:2 kontra 1:99 taka drobna różnica), albo że średnia wieku to 75lat a zagrożone są dzieci. 

Edytowane przez szymon1977

13 minut temu, JuG napisał:

Trzeba praktykę wysłuchań publicznych upowszechnić. Projekt mostu - tylko po wysłuchaniu wszystkich chętnych. Projekt wieżowca - słuchamy. Plany wojskowe - też. ...

Wszyscy są ekspertami od wszystkiego. Wykształcenie specjalistyczne? Przeżytek - głos każdego jest tak samo ważny. Przy projektowaniu mostu - Inżyniera-konstruktora i politologa. Przy budowie wieżowca inżyniera budowlanego i sprzątaczki. Przy planach wojskowych - planisty wojskowego i kasjera. ....

Słuchałes tam "politologów, sprzątaczek i kasjerów" ? 

Bo ja lekarzy, prawników,  nauczycieli,  przedsiębiorców , wojskowych...

Poza tym to już dawno sprawa polityczna a nie medyczna 

13 minut temu, szymon1977 napisał:

Osób podejmujący świadomie decyzję na tak w oparciu o fakty jest niewiele, zdecydowana większość płynie z nurtem. 

Ale wraz z każdą przyjętą dawka ilosc świadomych rośnie 🙂

było hurra szczepimy sie, teraz z 3 dawka juz cieniutko

Edytowane przez costa brava
  • Administratorzy
31 minut temu, szymon1977 napisał:

Tak własnie. Dlatego chciałem prosić o nie robienie tego w tak dosadny sposób w wpisach na forum.

24 minuty temu, costa brava napisał:

było hurra szczepimy sie, teraz z 3 dawka juz cieniutko

Coś w tym jest bo powoli to staje się męczące niestety. Ten co chciał to na pewno to zrobił. Nie mozna także mówić o mega kolejkach czy też innych niedogodnościach. Ale to akurat inne już sprawy. 

Ciekawe jest jedno że gdy rozmowa trwa w temacie forum - funkcjonalność, sprawy moderacyjne to jakoś tak mniej wulgaryzmów oraz kultura słowa jakby lepsza.

🙂

Każdy ma wokół siebie chorujących "w pełni  zaszczepionych " I sam wyciąga  wnioski 

12 minut temu, Espectro napisał:

Ciekawe jest jedno że gdy rozmowa trwa w temacie forum - funkcjonalność, sprawy moderacyjne to jakoś tak mniej wulgaryzmów oraz kultura słowa jakby lepsza.

🙂 🙂

Bo administrator wypłoszył wszystkie  trolle 😆

18 minut temu, Espectro napisał:

Tak własnie. Dlatego chciałem prosić o nie robienie tego w tak dosadny sposób w wpisach na forum.

Co wpis to punkcik i się oduczą.

• Administratorzy
8 minut temu, szymon1977 napisał:

Co wpis to punkcik i się oduczą.

Raczej nie.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Marcinus napisał:

Gdyby ten osobnik nie błaźnił się na każdym kroku, to nikt by tak o nim nie pisał.

Sam na niego nie głosowałem,zdrażnił mnie wiele razy. Jest jaki jest ale wygrał w wyborach i bądź co bądź to nasz prezydent. 

• Moderatorzy
Teraz, Kw202 napisał:

Sam na niego nie głosowałem,zdrażnił mnie wiele razy. Jest jaki jest ale wygrał w wyborach i bądź co bądź to nasz prezydent. 

On uważa inaczej i to jego oficjalne stanowisko.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Smaczku sprawie dodaje fakt, że sędzia który umorzył postępowanie wobec ŻuLczyka, jakiś czas temu przyznał gangsterowi 250 tyś odszkodowania za trudne warunki lokalowe( konkretnie za warunki w celi, w której odsiadywał wyrok.

Dają przyzwolenie na chamskie zachowania, Lempart bluzgała literacko. Ech.

Kasta może wydawać wyroki jakie chce i możemy im skoczyć.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Gość Kw202

(Konto usunięte)
19 minut temu, Marcinus napisał:

On uważa inaczej i to jego oficjalne stanowisko.

Skoro tak można publicznie pojechać po głowie naszego imperium, to co można opowiedzieć o tobie żuczku? 😉

• Moderatorzy
11 minut temu, Kw202 napisał:

Skoro tak można publicznie pojechać po głowie naszego imperium, to co można opowiedzieć o tobie żuczku? 😉

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Kw202

(Konto usunięte)
5 minut temu, Marcinus napisał:

,, Prezydent nigdy nie będzie prezydentem wszystkich Polaków w tym rozumieniu, że zaspokoi oczekiwania i widzimisie każdego obywatela z 38 milionów naszych rodaków, którzy tutaj na ziemiach naszego kraju, w Polsce, żyją"

Czego nie zrozumiałeś? 

36 minut temu, notoryczny napisał:

Kasta może wydawać wyroki jakie chce i możemy im skoczyć.

słyszałem dzisiaj ze kascie księgowych tez mozecie skoczyc

cały nowy  ład rozjechali własnie

same kasty w tym kraju i wszystkie "nie po drodze "miłościwie panującej superkaście

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Moderatorzy
21 minut temu, Kw202 napisał:

,, Prezydent nigdy nie będzie prezydentem wszystkich Polaków w tym rozumieniu, że zaspokoi oczekiwania i widzimisie każdego obywatela z 38 milionów naszych rodaków, którzy tutaj na ziemiach naszego kraju, w Polsce, żyją"

Czego nie zrozumiałeś? 

W przeciwieństwie do Ciebie, wszystko.

Dla tych mniej ogarniętych, które z poniższych spełnia Adrian?

Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej (Prezydent RP) – zgodnie z Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej najwyższy przedstawiciel polskich władz, gwarant ciągłości władzy państwowej, najwyższy organ państwa w zakresie władzy wykonawczej, czuwa nad przestrzeganiem postanowień i przepisów Konstytucji, zwierzchnik Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej.

• Administratorzy
7 godzin temu, szymon1977 napisał:

To uzbierają 10

O to nie trudno często i gęsto.

12 godzin temu, JuG napisał:

No tak...zostawmy wszystkim ekspertom wolną rękę, wierzmy im bezgranicznie, że zawsze mają rację.
Wtedy będą mogli zrobić z nami WSZYSTKO.

W jakim Ty świecie żyjesz JuG? Bo ja żyję w świecie, w którym panuje kłamstwo i manipulacja.
Wszystkim trzeba patrzeć na ręce, a obecna rzeczywistość nie pozostawia złudzeń, że "eksperci" nie mają racji.
Mało miałeś do tej pory na to dowodów?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył,  jakże moglibysmy to dowodami obalić?" 

Nitzche

Adekwatne motto jednego kolegi 🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.