Skocz do zawartości
IGNORED

"WPROST nie do wiary"

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

takich rozmow toczy sie setki .Przy winie domu, w pracy i sejmie.Ja nawet bym nie pomysłal siedzac z belka ze to jest taki problem.A niech nagrywaja.Przy odpowiednim PR mozna z tego zrobic im laurke.

a ze h*je leca.ja osobiscie bardzo lubiem..h*je.

na moj gust to ta rozmowa mi sie podobała.Ale ja nie jezdem ciocia fatyga.

Jaja sobie robisz?

Przecież to nie rozmowa żuli przy śmietniku , tylko rozmowa dwóch z najważniejszych urzędników w Państwie !!

Jeśli spłaszczymy to do poziomu pogawędki pod śmietnikiem to Polska rzeczywiście jest tylko "teoretycznie".

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

jaja sobie robisz.To normalni faceci ..i dobrze,ta elita o ktorej mowisz to juz umarła i tez sie z niej smialiscie....jak profesor Skubiszewski czasy sie lekko zmienily.

To że gadali i takich gadek jest mnóstwo to rzeczywiście nic. Tym niemniej z punktu widzenia argumentów zawartych w poście 175 - przestaje to być tylko rozmową i zaczyna być potencjalnym nadużyciem władzy które państwo polskie powinno skontrolować.

Powaznie a jak kurduple powołali skrzypka to tez piałes??.

ktory chciał im placic pieniedzmi NBP a nawet sprzedawac złoto polskie.To jest bank polski .

jak kurduple przejeły telewizje i cale radio w jedna noc to tez piales??

Abstrahując od rozważań o samej treści rozmów - to, co się pojawia na temat naczelnego "Wprost", zaczyna brzydko śmierdzieć:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zwracam uwagę na to, że to się pojawiło w "w polityce" - a to nie jest ani prorządowe, ani inne pro.

Ukryta Zawartość

Zwracam uwagę na to, że to się pojawiło w "w polityce" - a to nie jest ani prorządowe, ani inne pro.

Paskudny ten Latkowski.

Artykuł w sam czas i w sukurs.

Dobrze bo robi się różnorodnie, nie tylko rząd i prokuraturę biją.

Olejnik chyba bez majtek się pokaże w poniedziałek,

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Paskudny ten Latkowski.

Sylwester wychodzi z więzienia i niemal od razu po wyjściu dostaje własną ekipę filmową do kręcenia materiałów w telewizji publicznej. Funkcjonował w mojej głowie jako człowiek, który wyszedł z więzienia i momentalnie stanął na nogi, co w naszej rzeczywistości, w zasadzie chyba nie tylko w naszej, ot tak się nie zdarza. Musi się coś do tego przyczynić, tak to ujmę” - mówi Wojciech Sumliński w rozmowie z Aleksandrem Majewskim, autorem książki „Afery III RP”

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie no ten Latkowski to bandyta chyba jakiś,nagrał sobie ważnych polityków i co?Myślał,że mu ujdzie na sucho?W demokratycznym kraju pewnie by uszło ale nie w Polsce.Nie darują mu POpaprywni,zatopią Wprost,to kwestia czasu tylko.Łapać złodzieja już krzyczą a to początek...dopiero.Chyba,że cała dziennikarska rzesza stanie w jednym szeregu.Na razie tak jest ale jak poluzują,to może być różnie.

Olejnik chyba bez majtek się pokaże w poniedziałek,

O której godzinie?Przecież nie bende cały dzień warował przed telewizorem.

Nie no ten Latkowski to bandyta chyba jakiś,nagrał sobie ważnych polityków i co?Myślał,że mu ujdzie na sucho?W demokratycznym kraju pewnie by uszło ale nie w Polsce.Nie darują mu POpaprywni,zatopią Wprost,to kwestia czasu tylko.Łapać złodzieja już krzyczą a to początek...dopiero.Chyba,że cała dziennikarska rzesza stanie w jednym szeregu.Na razie tak jest ale jak poluzują,to może być różnie.

nie zatopia jak kupisz cały naklad.Dla latkowskiego chiba warto .za ten trud..patryjoto.

weź nie żartuj - chcesz ten megacelulit milicyjnej córki paczeć :) ???

jest pare zdjęć w necie już dziś...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

<br />Zwracam uwagę na to, że to się pojawiło w "w polityce" - a to nie jest ani prorządowe, ani inne pro. <br />

Artykuł wPolityce nt. Latkowskiego

Został opublikowany 16 września 2013 r. tak przy okazji...

O której godzinie?

20:00

Został opublikowany 16 września 2013 r. tak przy okazji...

Kiedy zaczęły się podsłuchy w Sowie??

argus dnia 19.06.2014 - 21:00 napisał

"Nie uwierzę, że tak bronisz rydzykowego szmatławca :)

P.S.Raz zajrzałem w ramach poszerzania horyzontów - i wystarczyło z nawiązką":)

alez nie bronie.Kiedys nawet wzialem przez pomyłke ale jak zaczalem czytac to mialem wrazenie ze jestem w 1939 roku... wrzesien.zydzi, napad te klimaty.

Muls pamiętasz 1939 r.....chyba tylko coś o tym czytałeś i to jak widać niezbyt mądrego....podobne głupoty o gazecie piszesz....założę się że też to gdzieś przeczytałeś, domyślam się nawet gdzie!

Znawcy tematu - raz przeczytali i już "wszystko wiedzą"! :))

A tak w temacie to panowie uważacie że nic się nie stało, i należy tylko złapać (czytaj ukarać) sprawców (czytaj tych co nagrali)....testujecie czy tą kolejną bzdurę można ludziom wmówić?

Takimi idiotami naprawdę nie są, uwierzcie! ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Państwo sobie nie radzi z gnojkiem który 20 lat temu mordował i torturował ludzi za pieniądze.

Przecież to oczywiste że ta gazeta powinna być w jeden dzień zamknięta, a bandyci tam pracujący powinni natychmiast trafić do więzienia.

na moj gust to ta rozmowa mi sie podobała.Ale ja nie jezdem ciocia fatyga

O gustach się nie dyskutuje, Twój "soczysty", aczkolwiek inteligentny język "ubarwia" to forum od lat.

Ale, ab ovo.

Ewa Wanat:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Państwo sobie nie radzi z gnojkiem który 20 lat temu mordował i torturował ludzi za pieniądze.

Masz czoło to się w nie puknij.

Ścigany był i odsiedział za wymuszenia.

Obecna sprawa akurat tego nie dotyczy choć na pewno nie dodaje Latkowskiemu wiarygodności.

Tylko, że nie wiele to ma do treści nagrań.

Stanisław Michalkiewicz o aferze taśmowej:

Ukryta Zawartość

Trochę w poważniejszym tonie - niegłupia dyskusja w Klubie Ronina:

Ukryta Zawartość

Przecież to oczywiste że ta gazeta powinna być w jeden dzień zamknięta, a bandyci tam pracujący powinni natychmiast trafić do więzienia.

Ty na poważnie?

Przecież klient ma taką "kryszę" ze strony jednej z bezpieczniackich watah i prawdopodobnie wywiadu Rosji, że jest absolutnie nie do ruszenia.

A już na pewno Tusk jest na niego za krótki. Tak samo jak jest za krótki na zdymisjonowanie Sienkiewicza, bo to NIE ON go powołał, więc NIE ON będzie go odwoływać.

Mechanizm tłumaczy red. Michalkiewicz powyżej.

Oczywiście nie jest przypadkiem, że tekst ukazuje się akurat w obrzydliwym szmatławcu Wprost.

Nie jest przypadkiem, że jego redaktor naczelny 3 dni po wyjściu z pierdla, gdzie garował za wymuszenia rozbójnicze, zostaje "znanym dziennikarzem śledczym" z profesjonalnym sprzętem, z ekipą i - nade wszystko - z dostępem do arcyciekawych informacji. Skąd je miał? Z więziennego radiowęzła? Słyszeliście o podobnej karierze jeszcze jakiegoś ex- więźnia? Jak dla mnie: szczyt resocjalizacji! :)

Na YT znajdziecie filmik Latkowskiego z cyklu "męskie rozmowy" - tytuł to chyba "Zawód: szpieg". I w tym filmiku gość rozmawia z pracownikami polskiego wywiadu. Koledzy. Są na "ty". Wyobrażacie sobie, że polski agent wywiadu jest na "ty" ze świeżo wypuszczonym z pierdla autentycznym zbójem???

Nie jest też przypadkiem, że Latkowski przed polskim wymiarem sprawiedliwości ukrywał się w Rosji. Jakim cudem i za jakie usługi (przeszłe i przyszłe) dostał tam wizę??? Kogo tam poznał, że jego kariera poszła jak rakieta po wyjściu z paki? Ciekawe - nie?

W każdym razie - arcyciekawa postać ten Latkowski.

Ukryta Zawartość

Nie negując dobrych intencji i patriotycznej postawy autora tekstu, pozwalam sobie na kilka słów komentarza.

Oczywiście, że lepiej, gdy rząd zadłuża się w banku centralnym, niż u zachodnich/żydowskich banksterów.

Ale to wybór między dżumą a cholerą!!!

Ja się pytam: po cholerę w ogóle rząd się zadłuża?

Na co nam taki rząd?

Nam jest potrzebny rząd tani, okrojony do minimum, z minimalnymi wydatkami.

Po cholerę Ministerstwo Edukacji? Czemu jakiś niedorobiony palant ma decydować, czego mam uczyć swoje dzieci? To MOJE DZIECI! I to JA powinienem wybrać dla nich odpowiednią szkołę z odpowiednim programem.

Po kij Miinister Zdrowia? Po co kupować limuzynę palantowi? Jak jestem chory to idę do lekarza a nie do ministra!!! Po diabła mi pośrednicy? Wybiorę najlepszego doktora na jakiego mnie stać, zapłacę mu - i tyle. Co ma do tego minister???

Rząd powinien zajmować się wojskiem, polityką zagraniczną, policją, sądownictwem i ogólną administracją... i już!

Resztą niech się zajmą sami obywatele. Zrobią to taniej, lepiej i skuteczniej.

A skąd obywatel ma wziąć kasę na lekarza czy szkołę dla dziecka?

Ano - z likwidacji podatku dochodowego, przymusowych ubezpieczeń społecznych i z 20-25% wzrostu gospodarczego rocznie.

Bo taki wzrost JEST MOŻLIWY jeśli tylko pogonimy ubeków, komuchów i ich agenturę.

I wtedy zabierzemy się za budowę wolnej, normalnej i potężnej Polski.

PS: niech ta afera już się skończy, niech ubecke watahy szybko się porozumieją, bo inaczej wywalą mnie z AS! :)

Do czasu afery podsłuchowej miałem czyste konto, a teraz znowu 4 punkty! :(

Ostatnie 2 punkty zarobiłem wskutek podkapowania mnie przez pewne nieduże zwierzątko futerkowe...

UBECY! ODPUŚĆCIE! POGÓDŹCIE SIĘ BO MNIE Z FORUM W KOŃCU WYRZUCĄ!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Masz czoło to się w nie puknij.

Ścigany był i odsiedział za wymuszenia.

Obecna sprawa akurat tego nie dotyczy choć na pewno nie dodaje Latkowskiemu wiarygodności.

Tylko, że nie wiele to ma do treści nagrań.

tu akurat sie zgadzam.Nie mozna wisiec na jednym haku przez cale zycie.Mozna tylko domniewywac o kontaktach tego niewinnego juz czlowieka i pewnym sposobie...myslenia....na skroty.

Niezłe jaja! :)

Tak chcą to zakończyć:

"Szcze­gó­ły prze­słu­cha­nia N. okry­te są ta­jem­ni­cą. Pro­ku­ra­tu­ra nie ujaw­nia nawet tego, czy me­ne­dżer przy­znał się do winy. Jed­nak we­dług źró­deł ga­ze­ty ma­ją­cych wie­dzę w spra­wie Łu­kasz N., skła­da­jąc wy­ja­śnie­nia, miał za­su­ge­ro­wać śled­czym, że to wła­śnie dzien­ni­karz do­star­czył mu sprzęt do na­gry­wa­nia roz­mów - pisze dzi­siej­sza "Rzecz­po­spo­li­ta"./../

Za­sko­cze­nia tymi do­nie­sie­nia­mi nie kryje Piotr Nisz­tor, jeden ze współ­au­to­rów tek­stu opi­su­ją­ce­go aferę ta­śmo­wą. - Nie znam Łu­ka­sza N., nie znam nawet jego na­zwi­ska, nigdy go nie wi­dzia­łem. To gro­te­sko­wy, wręcz nie­do­rzecz­ny za­rzut wobec mnie - tłu­ma­czy."

Czujecie klimat? :)

Całość tutaj:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

mozna jednak wysunąć wniosek ze byc moze materialy zostaly dostarczane roznym redakcjom bo to jest rzadka okazja do zarobienia a tylko bandycka natura redaktora pozwoliła to wydrukowac.Jak pamietam drukował on materialy o wszystkich w tym o pieknym tomku tak wiec to raczej... pieniadze.

Muls pamiętasz 1939 r.....chyba tylko coś o tym czytałeś i to jak widać niezbyt mądrego....podobne głupoty o gazecie piszesz....założę się że też to gdzieś przeczytałeś, domyślam się nawet gdzie!

Znawcy tematu - raz przeczytali i już "wszystko wiedzą"! :))

A tak w temacie to panowie uważacie że nic się nie stało, i należy tylko złapać (czytaj ukarać) sprawców (czytaj tych co nagrali)....testujecie czy tą kolejną bzdurę można ludziom wmówić?

Takimi idiotami naprawdę nie są, uwierzcie! ;)

specjalisto marynijny to była rozmowa jak w 1939 albo wczesniej o zydach w hilerowskich niemczech.Tylko koncowe ..modlmy sie sprowadziło mnie na ziemie.

Ten pan manager z restauracji "Pod Pluskwą" przypomina mi tych złodziei samochodowych, co jeden przez drugiego krzyczą do prokuratora:

- To ja! Przyznaję się! To ja zabiłem Papałę!

Aż prokurator musi ich uspokajać:

- Panowie, po kolei, powoli, nie wszyscy naraz!

:)

Tak chcą to zakończyć:

Faceta zatrzymują stawiają zarzuty nie mając żadnych na to dowodów.

W tym samym czasie szukają dowodów w redakcji.

Czy grał ktoś w szachy zaczynając od szacha ???

Stary Sienkiewicz się w grobie przewraca.

no tak, nie zatrzymujac sami by sie zatrzymali.

Sienkiewicz drugi raz sie obraca.

O gustach się nie dyskutuje, Twój "soczysty", aczkolwiek inteligentny język "ubarwia" to forum od lat.

Ale, ab ovo.

Ewa Wanat:

Ukryta Zawartość

akurat czytalem tez innego dobrego prawnika i mowi doskonale co innego.Na moj gust to niedzwiedzia przysluga zrobiona Tuskowi a moze i specjalnie.Zabawnym jest fakt ze sam rozdzielił prokurature od rzadów co ja uznalem za sukces domniemujac ze prokuratorzy to elita.Teraz ja żałuje a mysle ze on tez.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak lrzejdzie ustawa o NBP to zaglosuje w wyborach na PO!!!

Tylko ze trzeba by zwalczyc cala miedzynarodowa mafie a to juz poziom super wysoki

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Akcja prokuratury w siedzibie Wprost była zgodna z prawem. Zebrani dziennikarze uniemożliwili prokuratorom przeprowadzenie zgodnych z prawem czynności. Zebrani w siedzibie dziennikarze powinni więc jak jeden zostać postawieni do odpowiedzialności karnej.

Prokuratura prowadzi postępowanie w sprawie wykrycia nagrywającego. Prowadzą czynności mające zabezpieczyć dowód w sprawie. Nie mogą jednak domagać się dowodów, które wskazywały by na pochodzenie nagrania. W czym więc miał im pomóc materiał zabrany z redakcji?

Co ma wspólnego przeszłość naczelnego z dziwnymi zabiegami prokuratury i łamaniem dziennikarskiej tajemnicy?

Naucz się prawa,..nie mieli prawa w taki sposób interweniować, złamali wiele procedur,..czyli twoim prawem jest kneblowanie i zamykanie ust?

W europie czuję się bardziej wolny niż w Polce,...nie ma wolności w Polsce.

Zebrani w siedzibie dziennikarze powinni więc jak jeden zostać postawieni do odpowiedzialności karnej.

Za co?

Za to, że byli w pracy?

Prokuratorzy też byli w pracy ale nie mieli prawa zakłocać toku pracy redakcji...

i w ten o to sposób mamy kwadraturę koła czyli jak w Polsce konstruuje się niektóre zapisy prawa, które są wobec siebie w kontrze.

W tym kontekście Sienkiewicz miał rację o teoretycznym istnieniu państwa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.