Skocz do zawartości
IGNORED

Budowa Wszechświata

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

"nadmądrością bezprzestrzenną, nadinteligencją doskonale nadlogiczny, kopiuje siebie bezpośrednio na przestrzeń będąc równocześnie tą przestrzenią."

O rzesz k**wa! Ja odpadam. Tym geniuszem powinni się zająć specjaliści. Nie fizycy, nie matematycy, nawet nie filozofowie.... :-)

Bezprzestrzenną a równocześnie będącą tą przestrzenią i w tę przestrzeń samokopiujaca, ale skoro nadlogiczna to kto jej zabroni :-))))

To tylko nadlogiczny Arton to wszystko ogarnia :-))))

W.

Spodziewałeś się jakiś zwykłości? No cóż. Nie ma łatwo. Dla nas jak widać to niepojęte. Mnie to nie dziwi.

I w tym leży Twój problem :-) I proszę Arku, nie prowokuj abym nazwał to wprost, wiesz że jako fajnego dzieciaka bardzo cie lubię i wierzę, że z wiekiem nabierając dystansu do bredni, będziesz się kiedyś z tego swego zauroczenia śmiał.

W.

Jedyne z czym się tu spotykam to pomawianie, insynuacje, epitety i ocena mnie. Ile to już razy zwracałem uwagę, że wątek nie jest o mnie? Kto tu robi za dzieciaka? Pracujcie nad sobą. smile.pngsmile.pngsmile.png

Właśnie wczoraj wieczorem oglądałem na Discovery SC dokument mówiący o jedne z baz podziemnych w USA i pokazujący zbadane dokumenty potwierdzające, że USA pozyskały światłowody, półprzewodniki, obwody drukowane i lasery od obcych. Utwierdziło to moje wcześniejsze informacje zamieszczane na tym forum. Życzę więcej świadomości.

Następny co łyka "sensacyjne" materiały z Discovery, zrobione na "papkę" do konsumpcji dla Amerykanów. Teraz się ośmieszyłeś, bo ta "wiedza" nie pochodzi już od kosmitów tylko z pseudoprawdziwych audycji telewizyjnych jakich pełno. Niedawno było na Discovery, że np. Amerykanie nie wylądowali na Księżycu, że obcy są wśród nas, że duchy grasują po domach itd. Łykaj .... będzie zabawnie :).

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Jeżeli ja łykam wszystko to ty nie trybisz niczego.

A zaczęło się niewinnie ... pamiętam jak łykałeś głupoty Zbyszka Popko. Łykałeś jak młody krokodyl :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

. pamiętam jak łykałeś głupoty Zbyszka Popko. Łykałeś jak młody krokodyl :)

Ja jestem nadal za jego podstawowymi poglądami i nic się nie zmieniło. Gdybym pisywał nadal w wątku o kościele jego wykłady bym również cytował. Czy ja nie pisałem by się mną dzieciaki nie zajmować? To się chyba nazywa ograniczenie umysłowe. Czyż nie?

i lasery od obcych

w szczegolnosci lasery,w koncu to takie cool... lasery,teleporty,gwiezdne wrota :))

tak na marginesie to ja ogladalem ostatnio jakies amerykanskie wypociny pseudo reportaz o grupie wilkolakow ktora okrazyla pewna farme w usa i nie dali im spac do bialego rana,utwierdzilo to moje wczesniejsze domysly ze Dracula teraz grasuje w Ameryce,czytalem o tym wczesniej na blogu powazanego podroznika i odkrywcy Indiana Jones.

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Dla wyjaśnienie Zbyszek Popko, to naciągacz, oszust i w dodatku kryminalista. Jeśli masz nadal takie autorytety, to naprawdę, jest to "zabawa" dla Ciebie niebezpieczna.

światłowody, półprzewodniki, obwody drukowane i lasery od obcych.

O to mamy dowód że i my Polacy jesteśmy hołubieni przez obcych, wszak laser to polska sprawka, a i komputer też nam w części przypisują.

Opowiedz no Aruś jak to ufoki Polakom te wiedzę przekazywali :-)

W.

Dla was każdy to albo chory psychicznie albo oszust i kryminalista.

> vlado

To o czym pisałem i było na Discovery to rok 1947. Wtedy to amerykanie pozyskiwali tę technologię. Odnajdź sobie ten program. Tak to już jest często, że technika wkracza pierw do wojska. A technologie z inżynierii wstecznej oficjalnie nie są ujawniane.

Prace Davida LaPoint'a dotyczące budowy wszechświata jak i te Nassim'a Haramein'a są zbieżne. Przeszły już nawet do fazy eksperymentalnej, z powodzeniem zresztą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Imponująca wiedza na temat naszej rzeczywistości w formie krótkich lekcji. Wielu może się dokształcić. Tu od lekcji 7 - ej ale zainteresowanych odsyłam do 1 - ej.

Spirit Science 7 ~ Dimensions napisy PL

Imponująca wiedza na temat naszej rzeczywistości w formie krótkich lekcji. Wielu może się dokształcić...

Jest szansa na licencjat lub magistra?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Jakiej znowu świadomości ?

To są podstawy nauczane jeszcze w szkole podstawowej/gimnazjum, bo czymże innym jak nie zjawiskami fizycznymi jest nauka o długości fal ?

Ludzie widzą jedynie "wąski odcinek" promieniowania/częstotliwości fal elektromagnetycznych i do tego nie potrzeba świadomości a jedynie wiedzy książkowej.

Arton, ja nie staram się ciebie oceniać, ale do "jasnej cholery" zacznij w końcu używać w swoich wpisach zwrotów adekwatnych do sytuacji, a nie z pogranicza wiedzy tajemnej - nadświadomość, świadomość, podświadomość - będziesz wówczas bardziej wiarygodny.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wszystkie lekcje obejżałeś?

Mną się nie zajmuj.

Nie ma w tych materiałach filmowych nic, o czym bym już nie wiedział.

Poza tym, to "odgrzewany kotlet" z grudnia 2013r. - miałkie takie i nic nowego ....no może poza prawdą niepodważalną, że wszystko jest częstotliwością ;)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie widzę przeszkód być zamieścił coś ciekawszego.

Problem w tym, że "wszystko to już było", zwłaszcza w odniesieniu do przypomnianych przeze mnie powyżej informacjach książkowych o widmie fal elektromagnetycznych.

Pozostało już tylko snuć domysły, domniemania i tworzyć bez zbytniego filozofowania nowe teorie w oparciu o posiadaną wiedzę.

Ale wiedza ta, jak widać "na załączonym obrazku", czyli w trakcie dyskusji, jest zapominana w kilka lat po opuszczeniu szkoły = więc o czym tu dyskutować ?

Gwałtowny skok cywilizacyjny nie nastąpi, jesli syn, wnuczek bedzie popełniał błędy ojca, dziadka (dopasować odpowiednie skoligacenie).

Czy wiesz że w doświadczeniu z kotem Schrodingera występuje trzecia opcja ? - brak kota w pudełku.

Przykro mi ale nie mogę się zgodzić. Te materiały są w tym wątku pierwszy raz. Na szczęście to każy uzytkownik sam za siebie decuduje co zamieszcza i tak jest również na tym forum. Jab będziesz miał coś faktycznie do zamieszczenia to daj znać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.