Skocz do zawartości
IGNORED

Eric Clapton & Friends "The Breeze" - Co sądzicie ?

Darek67

Rekomendowane odpowiedzi

Ehhhhh.....przecudowna płyta. Knopfler, Mayer, Petty i inni. I piękne piosenki JJ Cale'a. Czuję że to będzie moja ulubiona płyta tego roku. Przydałoby się jakieś DVD z tym materiałem i w tym składzie. Nie wiadomo nic o tym ?

Całkowicie spaprana realizacja, masakrycznie podbity, zniekształcony bas i wykręcona na maksa góra. Nie wiadomo czy to normalna perkusja czy jakiś dziwaczny syntezator, słychać to wyraźnie na utworze "Rock and Roll records".

Przyjemna muzyka ale jakościowo nadaje się raczej do ipoda z pchełkami.

Poza tym, same utwory są całkiem wporządku.

• 3 tygodnie później...

Miałeś rację Marku.S realizacja słaba:((

Zapiaszczona góra,podbity bas-szkoda ale muzyka się broni:)

Zakupiłem płytkę. Włączyłem i potwierdziło się wszystko to co koledzy napisali. Muzyka bardzo fajna -realizacja to dno. Zastanawiam dlaczego wypuścili takiego " relizacyjnego gniota" i kto jest za to odpowiedzialny.

Pytanie do posiadaczy tej CD - gdzie kupiliście swoje egzemplarze? Ciekaw jestem, czy nieudane brzmienie jest z calej EU, czy to, jak zazwyczaj, dotyczy naszego kraju? Pytam, bo mam mieć taką z Francji i to za 35pln.

Pozdrawiam

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

• 2 tygodnie później...

Faktycznie, nie najlepiej zrealizowana.

Rekompensuje to relaks przy odsłuchu i odświeżające brzmienie fajnych kawałków.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

I po co ten super sprzet, zabawa w kable, bezpieczniki, listwy, sieciowki, caly bol glowy, skoro spora czesc plyt brzmi wlasnie jak ta kupa!! Szczesliwy ten, kogo gusta oscyluja wokol produkcji audiofilskich, czyli hi endowe plumkanie....

Witam

No tak tylko na słabym sprzęcie brzmi to jeszcze gorzej - znajomy po 2 utworach powiedział że nie będzie dalej słuchał tej płyty bo jest w.... ...................mono.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.