Skocz do zawartości
IGNORED

Islam - religia miłości?

Rekomendowane odpowiedzi

Najtragiczniejsze jest w tym to że przegrywa wolność słowa, a winne są władze francuskie bo nie ochroniły tygodnika który nabijał się z wyznawców pedofila. Powiedzcie mi jaka redakcja teraz odważy się śmiać z muzułmanów?

Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Najtragiczniejsze jest w tym to że przegrywa wolność słowa, a winne są władze francuskie bo nie ochroniły tygodnika który nabijał się z wyznawców pedofila. Powiedzcie mi jaka redakcja teraz odważy się śmiać z muzułmanów?

No właśnie o to chodziło. Zeby było jeszcze śmieszniej to zabity dzisiaj naczelny satyrycznego pisma BYŁ POD OCHRONĄ POLICJI. Fajna ochrona...

Teraz już chyba nikt nie ma złudzeń kto rządzi we Francji.

Jestem absolutnie pewien, że francuska policja zamiast rozpętać piekło - podkuli jak zwykle ogon pod siebie.

Także Francję z listy krajów europejskich spokojnie można już skreślić.

Kolejne pójdą kraje skandynawskie i UK.

Kurczy się nam Europa...

W Polsce lemingi też nie próżnują - ciekawe kiedy odstrzelą Rydzyka?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

...

No właśnie o to chodziło. Zeby było jeszcze śmieszniej to zabity dzisiaj naczelny satyrycznego pisma BYŁ POD OCHRONĄ POLICJI. Fajna ochrona...

Teraz już chyba nikt nie ma złudzeń kto rządzi we Francji.

Jestem absolutnie pewien, że francuska policja zamiast rozpętać piekło - podkuli jak zwykle ogon pod siebie.

Także Francję z listy krajów europejskich spokojnie można już skreślić.

Kolejne pójdą kraje skandynawskie i UK.

Kurczy się nam Europa...

W Polsce lemingi też nie próżnują - ciekawe kiedy odstrzelą Rydzyka?

Ukryta Zawartość

I tutaj całkowicie przyznaję rację ludziom którzy są za powszechnym dostępem do broni - gdyby redakcja miała spluwy to zginęło by dużo mniej ludzi i większość kozojebców

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

I tutaj całkowicie przyznaję rację ludziom którzy są za powszechnym dostępem do broni - gdyby redakcja miała spluwy to zginęło by dużo mniej ludzi i większość kozojebców

Można to rozwiązać w ten sposób i niech każdy broni się sam.

Można też inaczej. Po prostu wyp*** wszystkich brudasów z Francji i zakaz wstępu dla brudasów na terytorium państwowe.

Proste. Nie ma terrorystów to nie ma i terroryzmu.

Tylko kto się odważy?

Pozwolili na usuwanie krzyży, pozwolili na usuwanie wieprzowiny ze szkolnych stołówek,pozwolili na usuwanie choinki, to i na zabijanie ludzi brudasom pozwolą.

Taki jest rozwój wypadków gdy się raz ustąpi i w d*** się ma swoje kulturowe i religijne korzenie.

Pozwolili brudasom odebrać sobie własny kraj więc nie żal mi ich.

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

...gdyby redakcja miała spluwy to zginęło by dużo mniej ludzi...

Bzdura, teraz chyba nikt nie ma takiego doświadczenia w zabijaniu (i ogólnie bezpośredniej walki na froncie, w tym na bagnety, noże itp) jak właśnie elitarne grupy islamskie, przez wiele ostatnich lat mieli okazje nabyć w tym takie doświadczenie jakiego nie mają nawet elitarne jednostki USA, Rosji (np w Syrii walki trwają na okrągło już kilka lat) itp. Oczywiście ci drudzy mają (oprócz lepszej broni) do perfekcji opanowaną taktykę działania głównie na sucho, piszę że głównie bo ilość takich działań w praktyce jest nieporównywalnie mniejsza. No i jeszcze dochodzi znany fakt że bojownicy islamscy nie czują żadnego strachu przed śmiercią (a wręcz jej pragną), więc mogą być bardziej perfekcyjni bo ich nerwy tak nie zjadają.

Jest jeszcze mniej prawdopodobna wersja zdarzeń czyli prowokacja mająca na celu zaognić (wzmocnić) sprzeciw przeciw islamistom lub np atak na przeciwnika politycznego pod przebraniem. To też należy zawsze sprawdzić.

Przy okazji przypominam taką analogię że tam gdzie pojawia się większa grupa cyganów, to automatycznie w takie miejsce ściągają też wszelakiego typu kieszonkowcy.

Edytowane przez Krak_oN

Przy okazji przypominam taki znany fakt że tam gdzie pojawia się większa grupa cyganów, to automatycznie w takie miejsce ściągają też wszelakiego typu kieszonkowcy.

Ale to właśnie z Cyganami walczą Francuzi z uporem godnym lepszej sprawy zaś w tym samym czasie brudasy robią co chcą.

Cyganie jakoś nie wymachują kałachami w redakcjach gazet...

Przy okazji przypominam taką analogię że tam gdzie pojawia się większa grupa cyganów, to automatycznie w takie miejsce ściągają też wszelakiego typu kieszonkowcy.

A skąd masz takie informacje i doświadczenia?

Bzdura, teraz chyba nikt nie ma takiego doświadczenia w zabijaniu (i ogólnie bezpośredniej walki na froncie, w tym na bagnety, noże itp) jak właśnie elitarne grupy islamskie, przez wiele ostatnich lat mieli okazje nabyć w tym takie doświadczenie jakiego nie mają nawet elitarne jednostki USA, Rosji (np w Syrii walki trwają na okrągło już kilka lat) itp. Oczywiście ci drudzy mają (oprócz lepszej broni) do perfekcji opanowaną taktykę działania głównie na sucho, piszę że głównie bo ilość takich działań w praktyce jest nieporównywalnie mniejsza. No i jeszcze dochodzi znany fakt że bojownicy islamscy nie czują żadnego strachu przed śmiercią (a wręcz jej pragną), więc mogą być bardziej perfekcyjni bo ich nerwy tak nie zjadają.

Bzdura - uzbrojeni dziennikarze mogliby stawić jakiś opór (przecież niektórym udało się nawet uciec), nieuzbrojeni nie mogli nic zrobić. Broń nawet w rękach dziecka jest niebezpieczna, a co dopiero w rękach słabo wyszkolonego dorosłego.

Doktorek. Bo chyba, jak zwykle - nie wiesz.

Policja - już rozpętała piekło.

I dobrze.

Że co? Że pojeżdżą sobie trochę na sygnale po ulicach? Proszę bez żartów.

Tu trzeba wydać zarządzenie, że każdy policyjny pocisk musi być obowiązkowo maczany w świńskiej krwi.

Wtedy brudasy zaczną się bać.

Bo póki co, to giną z przyjemnością.

W Izraelu w każdym autobusie wiszą woreczki ze świńską krwią. No i zamachy bombiarzy-samobójców natychmiast ustały. :)

A skąd masz takie informacje i doświadczenia?

To jest czysta logika, ale widzę że cię to bardzo poruszyło to że dałem taką radę aby mieć wtedy nieco bardziej podzielną uwagę.

Edytowane przez Krak_oN

W Izraelu w każdym autobusie wiszą woreczki ze świńską krwią. No i zamachy bombiarzy-samobójców natychmiast ustały. :)

A nie można strzelać całymi świniami.Dopiero by padł strach.Na przykład zrzucać bomby ze świniami....razem.Bendom sie bać?

To jest czysta logika,

Acha...

Pocisk umoczony w świńskiej krwi wystarczy.

Nie dość,że działa normalnie, to jeszcze kazdy brudas wie, że nawet w przypadku draśnięcia bramy raju są przed nim zamknięte.

Broń ma być SKUTECZNA.

Co do świń to już się to robi, nie tyle bombardując, co instalując świńskie ryje w miejscach planowanej budowy meczetu.

Wówczas taka ziemia jest dla wyznawców Proroka nieczysta i muszą szukać innej działki.

To obrazek z Niemiec - w tym miejscu meczet już nie powstanie:

686a26317f76.jpg

Tu trzeba wydać zarządzenie, że każdy policyjny pocisk musi być obowiązkowo maczany w świńskiej krwi.

Wiele rzeczy trzeba, ale się ich nie robi i długo robić nie będzie, wystarczy spojrzeć na przypadek PEGIDy w Raichu i na kontratak establishmentu, co ciekawe również kościelnego.

W Szwajcarii też nie odpuszczają brudasom:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...Bzdura - uzbrojeni dziennikarze mogliby stawić jakiś opór...

Dziennikarz i to jeszcze Francuski (szczególnie delikatna psychika) vs bezwzględnych krwawych komandosów wyszkolonych na pierwszej linii frontu a i być może w odcinaniu głów itp ?. Tacy ludzie mają wypracowany czas reakcji i postrzegania poza zasięgiem typowego człowieka.

Wiele rzeczy trzeba, ale się ich nie robi i długo robić nie będzie, wystarczy spojrzeć na przypadek PEGIDy w Raichu i na kontratak establishmentu, co ciekawe również kościelnego.

W Niemczech swąd z krematoriów wciąż jeszcze czuć w powietrzu. Dlatego politycy głównego ścieku będą oficjalnie gardłowali przeciw takim akcjom a nieoficjalnie... dawali ciche przyzwolenie.

Przecież to jest im na rękę.

Kościół niemiecki praktycznie nie istnieje. Jest w rozsypce i w głębokiej defensywie. Został załatwiony podatkiem kościelnym raz na zawsze.

Tylko Bawaria pozostaje ostoją europejskich wartości ale Bawaria to trochę za mało.

Dziennikarz i to jeszcze Francuski (szczególnie delikatna psychika) vs bezwzględnych krwawych komandosów wyszkolonych na pierwszej linii frontu a i być może w odcinaniu głów itp ?. Tacy ludzie mają wypracowany czas reakcji i postrzegania poza zasięgiem typowego człowieka.

Uważasz że nieuzbrojony dorosły jest tak samo niebezpieczny jak uzbrojony? Nie żartuj! Poza tym dziennikarzy było dużo więcej niż terrorystów co daje większą siłę ognia. Wyszkolenie tych terrorystów podnosi ich sprawność bojową ale ni czyni ich nieśmiertelnymi.

Można to rozwiązać w ten sposób i niech każdy broni się sam.

Można też inaczej. Po prostu wyp*** wszystkich brudasów z Francji i zakaz wstępu dla brudasów na terytorium państwowe.

Proste. Nie ma terrorystów to nie ma i terroryzmu.

Tylko kto się odważy?

Pozwolili na usuwanie krzyży, pozwolili na usuwanie wieprzowiny ze szkolnych stołówek,pozwolili na usuwanie choinki, to i na zabijanie ludzi brudasom pozwolą.

Taki jest rozwój wypadków gdy się raz ustąpi i w d*** się ma swoje kulturowe i religijne korzenie.

Pozwolili brudasom odebrać sobie własny kraj więc nie żal mi ich.

ty, Likorzu, jesteś poważnie pierd..., zasadniczy w swoich sądach.

Podobno(?) mieszkasz w Irlandii, a tam - same kurna - białe.

Czaisz zakamuflowane pytanie?

I - czy też ty nie jesteś dla niektórych - złem absolutnym?

Owszem - policja jeździ na sygnale; wszyscy zwolnili.

Jedyna chyba korzyść z tego masowego morderstwa.

A pod komisariatami - świeczki się palą.

Sam dwie zapaliłem.

Pozdrawiam - Jacek.

Wyszkolenie tych terrorystów podnosi ich sprawność bojową ale ni czyni ich nieśmiertelnymi

Od ochrony była uzbrojona i coś tam szkolona policja i ochrona która nie wytrzymała tego psychicznie i wtedy dosłownie się położyła błagając o litość, i właśnie wtedy zostali zastrzeleni.

Od ochrony była uzbrojona i coś tam szkolona policja i ochrona która nie wytrzymała tego psychicznie i wtedy dosłownie się położyła błagając o litość, i właśnie wtedy zostali zastrzeleni.

Co to za ochrona co błaga zamiast strzelać.To patafiany w spodniach.Psychicznie nie wytrzymała i co płakać zaczeli i błagać?

Skąd ich wytrzasnęli....niedojdów?

Stara żołnierska zasada mówi,że jeśli mierzą do ciebie z broni musisz strzelić pierwszy,bo inaczej zginiesz.

Nawet do dziecka.

Jak mówił pewien polski generał.

Miał rację?

Ja - nie wiem. Tu juz jestem zagubiony...:(

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Uważasz że reszta cywili gdyby była uzbrojona też by tak zrobiła? Uciekaliby ostrzeliwując się - a może wg ciebie byłoby inaczej?

W tych stanach USA gdzie każdy może nosić broń napady rabunkowe praktycznie nie mają miejsca.

one sie nie nazywaja teraz rabunkowe tylko cwiczenia cywilne w przestrzeliwaniu broni. Stary..to.Najczesciej gina dzieci zabijane przez dzieci.

Edytowane przez muls

Zapytam raz jeszcze, Felczerze:

Zero terroryzmu w tej Irlandii, wszyscy biali?

Nie odpowiesz, boś buc.

I tak ci coś dodam:

Takiś sam, jak te bandziory w redakcji tygodnika i na ulicy.

Tylko - słowem mordujesz.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Zero terroryzmu w tej Irlandii, wszyscy biali?

Biali nie wszyscy ale kolorowi grzecznie na razie biorą zasiłki i generalnie nie podskakują.

Tam gdzie syn sobie dorabia nawet ostatnio zwolnili Murzyna bo Polakowi podskakiwał.

We Francji nie do pomyślenia - co?

Terroryzm jest tylko na Północy ale tam też biali walczą z białymi. I to taki resztkowy terroryzm. Rosjanie bez pieniędzy i nie mieszają już tak jak w latach 70-tych i wczesnych 80-tych.

Choć u was za Mistrale potrafili się odwdzięczyć... myślę, że sprawców dzisiejszego zamachu w Paryżu trzeba szukać w Moskwie.

Nie od dziś wiadomo że Moskwa to największy sponsor światowego terroryzmu.

Było im sprzedać te Mistrale, nie podskakiwać - no i teraz macie!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.