Skocz do zawartości
IGNORED

Islam - religia miłości?

Rekomendowane odpowiedzi

Eee, chyba nie.

Do szkoły z nim chodziłem; może mu się odmieniło?:)

Takie plotki słyszałem.

Jeśli nie to Bogu dziękować! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Akcja plakatowa portalu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) razie w Warszawie i Krakowie ale już jest zapotrzebowanie z innych miast.

Na Pejsbuku już prawie 50 tys poparcie.

Cierpliwości już się przygotowują :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN

Ma żonę (ciągle tę samą) i z nią dwójkę dzieci.

Ach te media - z każdego zrobią zboczeńca. To takie teraz modne.

Tym bardziej lubię Makłowicza.

Plotka chyba się wzięła z jego zamiłowania do Alfy Romeo która ma (niezasłużoną) opinię gejowozu.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

a ty to skad masz te Ach.Bo ty to jakby cztery razy media do kwadratu.

Ach te media - z każdego zrobią zboczeńca. To takie teraz modne.

nie mowiac ze lekkom raczkom robisz to samo.

• Moderatorzy

Władimir Putin wygłosił przemówienie o napięciach z mniejszościami w Rosji. Powiedział: „Każdy przedstawiciel mniejszości, pochodzący z dowolnego miejsca na świecie, jeżeli chce żyć i pracować w Rosji, powinien mówić po rosyjsku, i przestrzegać rosyjskiego prawa. Jeśli muzułmanin woli prawo szarijatu, to radzimy mu, aby przeniósł się do tych krajów, gdzie szarijat obowiązuje. Rosja nie potrzebuje mniejszości muzułmańskich. To te mniejszości potrzebują Rosji aby je chroniła, ale my nie będziemy tworzyć specjalnych przywilejów, ani zmieniać naszych praw zgodnie z ich życzeniami. Mogą sobie krzyczeć głośno o „dyskryminacji”. Nie będziemy tolerować braku szacunku dla naszej rosyjskiej kultury. Takie samobójstwo kulturowe ma miejsce w Ameryce, Anglii, Holandii i Francji, i muzułmanie przechwycą władzę w tych krajach. Jeśli my mamy przetrwać jako naród, to Rosja nie pójdzie tą drogą. Rosyjskiego prawa i tradycji nie da się pogodzić z brakiem kultury i prymitywnymi zwyczajami szarijatu. A jeśli nasz szanowny ustawodawca (Duma) uważa, że należy stworzyć nowe prawa, musi przede wszystkim mieć na uwadze interes Rosji i pamiętać, że mniejszości muzułmańskie nie są rosyjskie.’’ Słowa prezydenta Putina posłowie do Dumy przyjęli owacją na stojąco.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Legalna centrala inwazji na Polskę islamu już otwarta:

Ukryta Zawartość

Dobry komentarz pod artykułem:

...Dzięki Ci kochana GW. Oto jestem o 40 lat młodszy. Lato 1974. Oto jadę (po trzech latach starań o paszport) pierwszy raz na “zachód”. W Marsylli przyjmuje mnie Pierre L , daleki kuzyn. Swieżo upieczony nauczyciel francuskiego. Młody, wesoły bardzoelokwentny i inteligentny człowiek. Ale to juz weteran . Aktywny

uczestnik niedawnej rewolty 1968, gdzie poznał samego Sartrea i Cohn

Benditta. Opowiada mi ze swadą jak walczył z bijącym w katedrze dzwonami. Dziwi

sie bardzo ze KK nie jest dla mnie symbolem wstecznictwa i ucisku Ale teraz pokazuje mi kolejny sukces. Klkudziesieciu wiernych otworzyło w

Marsylli pierwszy meczet. To wielkie wydarzenie . “Dzięki niemu zdamy

bobu prawicowe konserwatywnej reakcji”. Meczet jest skromny , w zwykłej

kamienicy. Wewnatrz duzo miejsca jak na kilkudziesciu wiernych, Przed

drzwiami czeka duchowny, w zwykłym garniturze. Wita nas z serdecznym

uśmiechem. Tłumaczy jak to ubogacą skostniałe kulturowo oblicze

Francji. Właściwie to nie świątynia, ale centrum kultury, otwarte dla każdego.

Każdy może tu przyjśc i podyskutowac o wolności, tolerancji, pokoju i

islamie. Czeka pięknie przetłumaczony, na francuski koran. Tymczasem,

skromne wydane w miękkich okładkach.Mój kuzyn wychodzi rozpromieniony. Kupiłby nawet, temu matołowi znad

Odry nawet jakiegoś kebaba. Ale jeszcze ich nikt tu nie

sprzedaje…………… Resztę dopiszcie sami, a kto nie był: JEDŹCIE ZOBACZYĆ, PROSZĘ!

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

nie ma tu jednak najwazniejszego...co przemilczala wyborcza.Czy moze ktos cos wie??Zastanawia reakcja mieszkancow w np w ugandzie gdzie ostatnio powstaly trzy koscioly katolickie a w turcji dwa.Wie któs cós o reakcji tamtejszych muzulmanow??

i co przemilczaly ichniejsze dzienniki??

Edytowane przez muls

nie ma tu jednak najwazniejszego...co przemilczala wyborcza.Czy moze ktos cos wie??Zastanawia reakcja mieszkancow w np w ugandzie gdzie ostatnio powstaly trzy koscioly katolickie a w turcji dwa.Wie któs cós o reakcji tamtejszych muzulmanow??

i co przemilczaly ichniejsze dzienniki??

Śmigaj do meczetu, już ci otworzyli.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

tak wiec nadal nie ma odpowiedzi na proste pytatnie co wyborcza przemilczala i co na to muzulmanie lub jest zawarte w.... smigaj.Lotne to nie jest.

ale wiecej nie oczekiwalem.To i tak ponad twoj standart.

Edytowane przez muls

To radość czy ubolewanie?

Może muls już ma brodę urm.gif

i tyle w temacie.Jakies podstawowe wiadomosci w takim razie na temat brody.???

Potem cię przyjmą

a ty o czym tym razem??

i gdzie mnie maja przyjmowac.Tak z kapcia piszesz czy z głowy??

czekam na radosc albo ubolewanie.

nie da rady wycisnac z siebie albo radosci albo ubolewania??Strach czy glupota?? Edytowane przez muls

~300OfiarISLAMU : VII wiek:

- Mahomet wysyła Khalida do plemienia Jazima z ofertą przyjęcia islamu, kiedy ci odmówili, zostali zamordowani co do jednego.

- Po bitwie pod Olayis w dzisiejszym Iraku przez dwa dni Khalid zbierał ciała przegranych. Położył je w suchym strumieniu i odciął im głowy, aż strumień spłynął krwią.

- Khalid odciął głowę perskiego dowódcy i pozwolił krwi wsiąknąć w ziemię i na tej właśnie ziemi zgwałcił jego żonę. ( wcześniej to samo robił Mahomet po bitwie pod Khaybar )

VIII wiek:

- masakra 26 000 Hindusów w Sind

- szlachta ormiańska po debacie została zamknięta w kościele, który potem podpalono

- w Efezie wzięto 7000 Greków do niewoli ( typowy morski rajd po niewolników )

IX wiek:

- burzenie wszystkich nowych kościołów

- powstanie Koptów przeciwko dżizji ( podatek od niewiernych ) - wówczas Koptowie stanowią ogromną większość w Egipcie ( prawie 100% )

X wiek:

- masakra chrześcijan w Sewilli

- wzięcie do niewoli 22 000 Greków w Salonikach ( kolejna wyprawa po niewolników )

- zniszczenie 30 000 kościołów w samym tylko Egipcie i Syrii ( !!! )

XI wiek:

- masakra 6000 Żydów w Maroku

- masakra 4000 Żydów w Granadzie

- masakra setek Żydów w Kordobie ( dokładna liczba nie została ustalona )

- masakra 15 000 osób w Hindustanie + 500 000 wziętych do niewoli

XII wiek:

- Żydzi w Jemenie otrzymali ultimatum - przyjmują islam lub zginą

- chrześcijanie z Granady zostali deportowani do Maroka

- wiele zniszczonych miast w Indiach

- niewola 20 000 Hindusów w jednym tylko mieście

XIII wiek:

- 50 000 hinduskich niewolników staje się wolnymi po konwersji na islam

- masowe mordy chrześcijan w Damaszku i Safedzie

- masakra Żydów w Marakeszu

- przymusowe konwersje Żydów w Tabrizie

XIV wiek:

- zamieszki w Kairze, palenie kościołów ( dokładnie to samo co współcześnie )

- masakra 90 000 Hindusów na rozkaz Tamerlana

- 180 000 Hindusów popada w niewolę

XV wiek:

- zniszczenie 700 wiosek w Indiach przez Tamerlana

XVI wiek:

- hinduskie kobiety zaczęły masowo praktykować sati - rytualne samobójstwo by nie stać się seksualnymi niewolnicami w haremach sułtanów

XVII wiek:

- przymusowe konwersje Żydów z Jemenu i Persji

- przymusowe konwersje Greków

- 600 000 Hindusów zamordowanych przez Akbara

XVIII wiek:

- prześladowania zaratusztran

- wypędzenie Żydów z Dżiddy

- prześladowania Hindusów

- masakra Żydów w Maroku

XIX wiek:

- przymusowe konwersje Żydów w Iranie

- masakra Żydów w Bagdadzie

- masakra 250 000 Ormian w Turcji

XX wiek:

- zagłada 1,5 miliona Ormian w Turcji - pierwszy holokaust w historii

Po 11. IX 2001 na całym świecie miało miejsce 19 000 kolejnych mniejszych ataków dżihadowskich. 1400 lat istnienia islamu i prowadzenia dżihadu pochłonęło 270 milionów ofiar:

- 60 milionów chrześcijan

- 10 milionów buddystów

- 80 milionów Hindusów

- 120 milionów Afrykańczyków (w samej tylko Afryce muzułmanie wymordowali ponad 110 milionów chrześcijan, gdyż cała Płn. Afryka była kiedyś chrześcijańska a teraz jest islamska).

Edytowane przez TomekL3

Tak już jest na Węgrzech:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

1400 lat istnienia islamu i prowadzenia dżihadu pochłonęło 270 milionów ofiar:

- 60 milionów chrześcijan

- 10 milionów buddystów

- 80 milionów Hindusów

- 120 milionów Afrykańczyków (w samej tylko Afryce muzułmanie wymordowali ponad 110 milionów chrześcijan, gdyż cała Płn. Afryka była kiedyś chrześcijańska a teraz jest islamska).

Hmmm, cosik tutaj nie gra.

A po za tym, to i tak te liczby to wszystko wierutne bzdury, gdyż największym mordercą niewiniątek jest oczywiście Kościół katolicki.

Wszyscy powszechnie wiedzą, że sama Inkwizycja wymordowała 567.432.222.445.555 ludzi, a do tego jeszcze krucjaty i inne prześladowania.

@Bobcat ma dowody na te liczby i odpowiednie opracowania naukowwe, ale nie powie jakie. Bardzo tajne chyba, bo w internetach ich nie znajdziesz.

Edytowane przez Tubatoon

Nie ma co sie smiac , IS stoi juz u granicy Turcji.

Pare miesiecy temu Hameryka i zachod zaczeli bombardowac ze swoich super, super nowoczesnych i precyzyjnych mysliwcow 155 generacji. Niestety nic nie wystrzelali, IS rozmnaza sie coraz bardziej i jest coraz silniejsze.

Teraz Turcja tak samo wyslala swoje mysliwce, postrzelali , postrzelali i nic z tego.

Strach pomyslec o sytuacji kiedy to wiesniacy z brodami z is opanuja Turcje!!! po Turcji sa Balkany i Europa.

Sytuacja jest w.mnie bardzo powazna , na codzien widze u siebie mnostwo turkow i innych muzulmanow ktorzy zaczeli nosic brody , tym samym daja znak ze identyfikuja sie z ta banda!! W samej Turcji mnostwo turkow zapewne takze sympatyzuje z ta banda.

Nie widze tego dobrze....jedynym rozwiazaniem byloby pozamykac wszytkie meczety, koscioly , zlikwidowac osrodki religijne i wprowadzic calkowicie swiecki porzadek prawa.

Edytowane przez Adam Sikora

Ale beka 31sztatnek.gif, paranoje lewicy:

Ukryta Zawartość

...Zorganizowanie parady LGBT na ulicach zdominowanych przez imigrantów z Bliskiego Wschodu, jest jednak wyrazem czystego rasizmu (!!!), i mowy nienawiści według krytyków z lewej strony barykady.

Wydarzenie na Facebooku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

11755831_10204414809791297_8855730698384655362_n.jpg?oh=7a95cbb6a87d143a92b85053763fdd0f&oe=56103772

Ciekawe czy gdybym ja przeskoczył przez płot odgradzający tunel to policja też by się ze mną cackała:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.