Skocz do zawartości
IGNORED

RCM- High Endowy ukłon w stronę klienta.

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

Pełna zgoda Wacek jest bardzo ok. Z przyjemnością robi się u Niego zakupy. Sprzęt w AudioStylu jest z najwyższych półek. Stoją tam szczytowe Sonusy,Everesty,Maki i wiele innych.

Mój post odnosił się do MM w Niemczech, ale w kwestii Audiostylu i Wacka się zgadzam :)

To zrób.

Ale mnie gramofon jako źródło rozwoju dźwięku nie interesuje mimo że jeszcze sporo tam można poprawiać.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

A ja używam uszu :)

A jakbyś w takim razie skomentował wybory dokonywane przez część kolegów pod dyktando (może lepiej rzec dyktat) ich szacownych małżonek;-) Dokładniej mówiąc kto i jakich organów do tego celu używa;-)

;-)

Mirku, ja mam podobną skazę na ideale, więc doskonale rozumiem Rogera. Wiele lat temu usłyszałem od niego, że jak nie słyszę jakiegoś tam rezonansu to jeszcze wiele słuchania przede mną;-) Ale ja go bardzo lubię niezależnie od tych drobnych złośliwości;-)

natomiast ja miałem przyjemność usłyszeć na temat Accu i Dynaudio które posiadałem i byłem z tego bardzo dumny ,, fajny sprzęt do biura,,:) ....wtedy polubiłem Rogera....fajny gość. Jeżeli ktos twierdzi że jest chamski to się baaaardzo myli

myslę że Elberoth najlepiej opisał Rogera

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Czekam na spotkanie z Tobą.

Panowie spotkajcie się w realu, dajcie sobie po ryju, a potem idźcie na wódkę... Ile czasu można się napierdalać poprzez forum;-)

A jakbyś w takim razie skomentował wybory dokonywane przez część kolegów pod dyktando (może lepiej rzec dyktat) ich szacownych małżonek;-) Dokładniej mówiąc kto i jakich organów do tego celu używa;-)

To nie wpływ organu to mentalne pantofle :)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Czekam na spotkanie z Tobą. Znam osobę której sprzedałeś B&W z pomocą Rogera.

Ja się z tobą nie będę spotykał,zrobi to ktoś inny,już ci Magnepan pisałem,groźby karalne podlegają w tym karaju sankcjom prawnym i ty się o tym boleśnie przkonasz. Przestań tez bredzić o jakiś B&W,których Roger nigdy nie miał i których nie znosi,nie prowadzi też komisu i pewnie teraz zanosi się śmiechem. To świadczy też o tym,że znowu konfabulujesz. Jedyne B&W jakie sprzedawałem to Matrix805 forumowemu koledze Sherlocku.

Pewnie nie wchodził im do dupy :)

Rafaello, to nie jest tak jak myślisz. Jest kilku facetów w PL z ogromną wiedzą o dżwięku i z ich opinią każdy będzie

się liczył na 90 % . Ok , to są ekstremiści którzy potrafią dla idealnego dżwięku zrobić wszystko co tylko jest możliwe

w ramach zdrowego rozsądku .

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Panowie spotkajcie się w realu, dajcie sobie po ryju, a potem idźcie na wódkę... Ile czasu można się napierdalać poprzez forum;-)

Tomek wódkę to się pija z ludźmi z klasą,Waldziu po tym co mi nawypisywał nie zbliża się do żadnej klasy.nigdy też nie powiedział zwykłego sorry a to dawno załatwiłoby sprawę.

Ja się z tobą nie będę spotykał,zrobi to ktoś inny,już ci Magnepan pisałem,groźby karalne podlegają w tym karaju sankcjom prawnym i ty się o tym boleśnie przkonasz. Przestań tez bredzić o jakiś B&W,których Roger nigdy nie miał i których nie znosi,nie prowadzi też komisu i pewnie teraz zanosi się śmiechem. To świadczy też o tym,że znowu konfabulujesz. Jedyne B&W jakie sprzedawałem to Matrix805 forumowemu koledze Sherlocku.

Więc jednak sprzedawałeś...

Rafaello, to nie jest tak jak myślisz. Jest kilku facetów w PL z ogromną wiedzą o dżwięku i z ich opinią każdy będzie

się liczył na 90 % . Ok , to są ekstremiści którzy potrafią dla idealnego dżwięku zrobić wszystko co tylko jest możliwe

w ramach zdrowego rozsądku .

Zdaję sobię sprawę Megnepello

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

natomiast ja miałem przyjemność usłyszeć na temat Accu i Dynaudio które posiadałem i byłem z tego bardzo dumny ,, fajny sprzęt do biura,,:) ....wtedy polubiłem Rogera....fajny gość. Jeżeli ktos twierdzi że jest chamski to się baaaardzo myli

myslę że Elberoth najlepiej opisał Rogera

Zajebiste określenie:-) A Adam faktycznie trafił w sedno.

Tomek wódkę to się pija z ludźmi z klasą,Waldziu po tym co mi nawypisywał nie zbliża się do żadnej klasy.nigdy też nie powiedział zwykłego sorry a to dawno załatwiłoby sprawę.

A my na wódkę możemy iść? Czy nie za bardzo?... :-)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Więc jednak sprzedawałeś...

Czy ty zapomniałeś o lekach?pytam serio?jaki to ma związek z twoimi bredniami,że przez Rogera???

Wprowadziłeś ogólnopolski zakaz sprzedaży Matrixów raz na dziesięć lat?

Wszystko ok???

A my na wódkę możemy iść? Czy nie za bardzo?... :-)

No co Ty chyba jeszcze duch w narodzie nie wygasł po tym jak jedyną rozrywka w PRL-u była wódka.

tak, to samo sly30

tak jak mnie potraktował Esoteric nie powinno mieć miejsca a to branża high-end. W pewnym sensie high-end ociera się o sztukę bo stara się przenieść nie tylko dzięki ale i emocje z tym związane.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Czekam na spotkanie z Tobą. Znam osobę której sprzedałeś B&W z pomocą Rogera.

Ponieważ jest to kolejne kłamstwo,to może napisz komu to niby przez Rogera sprzedałem te mityczne Bowersy,tylko dobrze się zastanów,bo screen gotowy.

To dobrze. Samemu źle się drinkuje... :-) może za miesiąc będzie okazja.

Daj znać na priv,podam Ci komorę to się umówimy.

Ponieważ jest to kolejne kłamstwo,to może napisz komu to niby przez Rogera sprzedałem te mityczne Bowersy,tylko dobrze się zastanów,bo screen gotowy.

Daj znać na priv,podam Ci komorę to się umówimy.

Daj spokój , uspokajam 3 userów którym dopiekłeś swoimi mądrymi ' postulatami' na AS. Może za chwile coś skrobną......

Moje początki forumowych kontaktów z jamówię też nie należały do sympatycznych. Ciągle była kosa!

Każdy ma jakiś swój pomysł na biznes... Roger jest obcesowy, z kolei Robert Szklarz zrobi dla klienta wszystko i wręcz go zagłaska. Ponieważ obydwoje odnoszą sukcesy to dowodzi faktu, iż różne metody są skuteczne. Miłośnicy stylu Roberta robią zakupy u niego, a zwolennicy Rogera odwrotnie;-)

Co ciekawe obaj mają imiona na R….to jak w bieg w ruskim samochodzie…R..jak Rakietu!!

Każdy dystrybutor powinien mieć taki salon. Polecam wizytę w Sound Clubie na przykład.

To nie jest konkurencja dla wystaw

Elb

Widziałem Cię w audiosystemie..........jak leżałeś z aparatem foto na podłodze!!...................tak Cie tam spotkałem-polecam wszystkim)

Ja mam dobre lub bardzo dobre doswiadczenia z nastepujacymi polskimi dystrybutorami sprzetu w kolejnosci alfabetycznej: Audiofast, Eter Audio,Hifi Club, Koris , RCM, Tophifi w kinie domowym. Mogo je polecic z czystym sumieniem.

Kupowalem tez w audiosystemie, ale nie odsluchiwalem sprzetu, byly to akcesoria.

Jesli mamy do czynienia z wlascicielami tych firm to kazdy z nich ma swoja silna osobowosc, trzeba sie do nich nieraz troche dostosowac, ale jesli ktos ma odrobine empatii to wychodzi to na zdrowie obu stronom.

Najlepszy i tak jest niejaki Bazunia,bo...............przyjedzie do Ciebie z czym chcesz........tzn. co ma w swej ofercie.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Moje początki forumowych kontaktów z jamówię też nie należały do sympatycznych. Ciągle była kosa!

Tylko Sylwek przyznaj rację,że jak uznałem,że pomyliłem się co do Twojej osoby,to wyciągnąłem łapę i powiedziałem przepraszam,czyli coś czego Magnepan po nazwaniu mnie cwelem i grożeniu,że mnie odwiedzi i ze mną "pogada" nigdy nie zrobił,a jest to najprostrze rozwiązanie.

Każdy audiofil to trochę ekscentryk, i Roger nie jest inny. Ma największą wiedzę o analogu w tym kraju i chyba czasami po prostu nie ma cierpliwości do klientów, którzy dzielą się z nim swoimi 'teoriami'. Takie prawo mistrza :)

To niech sam zrobi jakiegoś gramiaka................jak chociażby Zontek.

Elberoth nie przesadzaj dobrze,bo Roger to przede wszystkim handlowiec-a zaczynał w Warszawie jak chodziłeś do podstawówki.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Ja się nauczyłem nie uprzedzać do nikogo. Zachowania na forum często przypominają tokowanie albo rykowisko;-) Takie sterydowe prężenie muskułów i konkurs na najsilniejszego samca alfa;-) Trzeba to odfiltrować. Faktem jest, że poziom dyskusji niekiedy pozostawia trochę do życzenia, ale nie mam zwyczaju chować urazy do nikogo. I liczę na wzajemność...

Jesteś prowokatorem [ ja mówię ] nr.1 na tym forum w którym rozmawia się o Audio a nie o polityce o której może masz większe pojęcie niż o graniu dobrych klocków. Jak komuś depczesz po palcach to wcześniej czy pózniej obrywa się po uszach.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Ja się nauczyłem nie uprzedzać do nikogo. Zachowania na forum często przypominają tokowanie albo rykowisko;-) Takie sterydowe prężenie muskułów i konkurs na najsilniejszego samca alfa;-) Trzeba to odfiltrować. Faktem jest, że poziom dyskusji niekiedy pozostawia trochę do życzenia, ale nie mam zwyczaju chować urazy do nikogo. I liczę na wzajemność...

Też ja do nikogo po za Magnepanem urazy nie chowam,ale też nikt nie przekroczył tak jak on pewnej granicy,która jest wyznaczona przez moją asertywność a po przekroczeniu której rozmowa jest kontynuowana w innych,przykrych dla agresora okolicznościach.

Dość tego jest to wątek poświęcony RCM a nie Magnepanowi,jemu będzie poświęcona inna historia i w innym miejscu. Sprawa została zgłoszona.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.