Skocz do zawartości
IGNORED

Standy na zamówienie

Aero

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o polecenie firm, w których można wykonać porządne standy kolumnowe na zamówienie. Rogoz odpada ze względu na chore ceny, znalazłem TomBase, ale chciałbym porównać oferty kilku producentów zanim zamówię towar.

https://www.audiostereo.pl/topic/117938-standy-na-zam%C3%B3wienie/

Nie znam jakości wykonania w Tombase, ale właściciel dla mnie był zbyt arogancki, jak nie będę zmuszony to raczej nic u niego nie kupię.

Wyobrażam sobie poporostu jak się zachowuje jak już dostanie kasę, jeżeli przed zamówieniem niezbyt miło odnosi się do potencjalnego klienta.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mam coś takiego do moich dynek, mogę polecić

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki, zainteresuje się tymi firmami. Mieliście do czynienia z firmą Audiophilar?

Bardzo ładnie wyglądające stoliki i to chyba wszystko. Trochę niestabilne to wszystko i pozytywów brzmieniowych w porównaniu do innych stolików audio, niestety brak.

Sfinxy również polecam. Bardzo solidnie wykonane, miałem styczność z kilkoma parami standów i wszystkie były wykonane super.

Znajdź jakiegoś kowala w Twojej okolicy. Takiego co to robi balustrady, ogrodzenia. Ja tak zrobiłem i mam świetne podstawy za 350 zł. Z grubej blachy, porządnie zespawane, polakierowane.

Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

Ja kilka lat temu z polecenia znajomego zamawiałem od Pana Janusza z Nowej Soli. Nie mam pojęcia, że jeszcze się tym zajmuje, bo to mogło być z 7 lat temu :D

Jestem bardzo bardzo zadowolony. Porządnie zrobione, kolce wkręcane, więc przy nierównej podłodze można wypoziomować, piękne drewniane boczki, regulowane na wysokość.

Jakby co na priv mogę podać bardziej szczegółowe namiary o ile będę aktualne.

pzdr

Dzięki, zainteresuje się tymi firmami. Mieliście do czynienia z firmą Audiophilar?

A czy Sfinx ma jakąś stronę www? Jedyne co znalazłem, to jakiś adres email z ogłoszenia na @poczta.fm

Po co kombinować z nikomu nieznanymi firmami krzak i panami zdzisiami?

Ostoja Ci zrobi wszystko co tylko sobie wymyślisz, prosto, estetycznie, w terminie i nie zedrze z Ciebie skóry.

Miałem standy, później zamówiłem komplet podstaw i stolików na wymiar.

Do ostatniej chwili wymyślałem, cudowałem i wszystko dostałem dokładnie takie jak chciałem.

Gość ma zaplecze i pojęcie o tym co robi, a nie tam jakiś domorosły majsterklepka, co to w gębie jest mocny,

a jak przyjdzie co do czego i wyślesz już kasę, to w zamian dostaniesz krzywo pospawane poczwary z odłażącym lakierem.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

sfinnksa zamówiłem drogą mailową, podałem dokładne wymiary, odebrałem je sobie w częstochowie

bez problemów, bez kombinowania, wszystko się zgadza i mogę wytwórcy tylko najwyższe noty wystawiać

tak więc panie parantulla, żaden krzak ani pan zdzisiu :)

Każdy chwali swoje :)

Standy to ostatecznie nie jest jakaś fizyka kwantowa i każdy kto ma doświadczenie odpowiednie w takich pracach wykona je prawidłowo o ile nie szukamy jakiegoś dizajnu wyszukanego.

ja też swoje chwalę. mam/miałem boczki drewniane pod kolor kolumn zrobione . ogólnie porządny kawał żelaza. cena jaką zapłaciłem wtedy vs czy ostoja, czy inne już wtedy "brandy audiofilskie" opłacalna i atrakcyjna. tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.