Skocz do zawartości
IGNORED

let's talk about Ogórek

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry, jak ktoś myśli inaczej, to ja publicznie sugeruję jego rodzinie prawne ubezwłasnowolnienie delikwenta, bo zachowując osobowość prawną stwarza zagrożenie dla siebie i najbliższych...

Prawnikiem nie jestem, ale wydaje mi się, że żaden delikwent nie może mieć osobowości prawnej.

Keef

Chociaż feministek nie lubię, to podziwiam Twoją dojrzałość.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Jesteś jeszcze bardzo młodziutką osóbką i bardzo naiwną.... Tak wiem nastolatki w tym wieku uważają się za dojrzałe kobiety, które mają życie za sobą, wszystko już widziały, wszystko przeżyły. Na szczęście dla nich są tylko..... nastolatkami.

Jestem młoda, ale nie bardzo naiwna.

Mam 5 lat nie wyglądam, ale mam.

Też się cieszę z mego wieku, tyle przede mną ;-)

W zasadzie typowa brzydka zazdrośnica.

Może i niewyglądam jak Uma Thurman, ale brzydka nie jestem, moja uroda jest normalna i mam ją głęboko w poważaniu.

Czego mam jej zazdrościć? Nikomu nic nie zazdroszczę, nikogo i niczego nie darzę tym uczuciem.

Za te oczy psychopaty od razu w kaftanik z długimi rękawami :-)

Jak widać tumanienie społeczeństwa zaczyna się od najmłodszych lat. Władza musi wykonywać pracę u podstaw, bo mądrymi się gorzej rządzi. Dlatego godzina historii na dwie godziny religii w szkole i jako forma odtrutki anglosaskie bajeczki fantasy.

Arya jest bystrą, twardą, rezolutną, zaradną dziewczyną i muszę powiedzieć, że niebrzydką, a za chęć nauki szermierki ma moją sympatię.

Teksty o literaturze sobie daruj. Czytałam Lema, Conrada, Austera, Szekspira, Pilcha oraz innych wybitnych pisarzy pragnę Cię powiadomić, że z własnej nieprzymuszonej woli, z wielką radością zabieram się za "Dżumę".

Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o szkolnictwie, to wiedziałbyś, że mam 2 godziny historii, a gdybyś znał mego nauczyciela wiedziałbyś, że jest on wybitnym pedagogiem i nie zmarnowała się ani jedna lekcja z Panem Profesorem.

A tekst o serii Martina jest infantylny i pozwolę sobie na niego nie odpowiadać.

Buhahahaha dojrzeli dojrzali wyznawcy kabareciarza, podstarzałego dziecioroba udającego polityka.

może jeszcze ciasteczek załapie się w to grono dojrzałych.

A ten jest równie dziecinny jak poprzedni cytat.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Może i niewyglądam jak Uma Thurman, ale brzydka nie jestem, moja uroda jest normalna i mam ją głęboko w poważaniu.

Czego mam jej zazdrościć? Nikomu nic nie zazdroszczę, nikogo i niczego nie darzę tym uczuciem.

Turman z tą fają jak hamulec od karuzeli musi być wzorcem urody ? Dobra dobra.... tak nam mów, że nie zazdrościsz. Akurat jeszcze ktoś uwierzy.

Arya jest bystrą, twardą, rezolutną, zaradną dziewczyną i muszę powiedzieć, że niebrzydką, a za chęć nauki szermierki ma moją sympatię.

Ile czasu zajmuje powrót do rzeczywistości po wyłączeniu telewizora?

zabieram się za "Dżumę".

Uważaj zeby się Dżuma nie zabrała za Ciebie. Są ludzie, którzy bardzo dużo czytają. Tylko nic z tego nie rozumieją. Ale przez całe życie idzie im bardzo dobrze... czytanie.

A ten jest równie dziecinny jak poprzedni cytat.

Jest taki jak polityka Ciasteczków i Korwinów wygłaszających teksty dla niemotliwych nastolatków. Tylko niektórym ich fanom zostaje ta wierność do starości jak nieprzemijający trądzik.

Ile czasu zajmuje powrót do rzeczywistości po wyłączeniu telewizora?

PLiO najpierw przeczytałam i to książkę bardziej lubię.

Nie mam problemów z rzeczywistością ani z fikcją.

Są ludzie, którzy bardzo dużo czytają. Tylko nic z tego nie rozumieją. Ale przez całe życie idzie im bardzo dobrze... czytanie.

Przykro mi, jak Cię zawiodę, ale nie mam najmniejszych problemów ze zrozumieniem tego, co czytam.

Uważaj zeby się Dżuma nie zabrała za Ciebie.

Bój się o Twój żywot,

Turman z tą fają jak hamulec od karuzeli musi być wzorcem urody ?

Mi się ona podoba, nawet bardzo.

Dobra dobra.... tak nam mów, że nie zazdrościsz. Akurat jeszcze ktoś uwierzy.

Mam głęboko w poważaniu. czy mi wierzysz.

Jest taki jak polityka Ciasteczków i Korwinów wygłaszających teksty dla niemotliwych nastolatków. Tylko niektórym ich fanom zostaje ta wierność do starości jak nieprzemijający trądzik.

Są to ostatnie osoby na jakie bym zagłosowała.

Nie motliwy to Ty jesteś, jak zgrabna dupa zawróciła Ci w głowie.

Ci którzy nie dorastają patrzą na świat ku&*^em myśląc, że niezły tyłek to podstawa.

Ja mam jej dupy zazdrościć? Śmiechu warte.

Mam pytanie czy Ty Keef98 jesteś z rocznika 98 ? i masz 16 lat bo jak tak to wykluczam Cię z dalszej dyskusji w tym wątku.

Tutaj rozmawiają dorośli o sprawach dorosłych , jeśli masz 16 lat nawet nie masz prawa wyborczego tak więc po co podejmujesz temat M.Ogórek?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Bo tak mi się podoba, jest to wolny kraj i mam prawo mówić o moich poglądach? ;-)

Jak Ci to poprawi humor to możesz mnie zbanować, ta "dyskusja" i tak jest komiczna.

Bo tak mi się podoba, jest to wolny kraj i mam prawo mówić o moich poglądach? ;-)

Dziecko Ty nie masz żadnych poglądów. Wróć za 6-10 lat jak staniesz się kobietą, jak za te parę lat zrozumiesz jak niewiele wiesz o świecie i ludziach....

Póki co jesteś na etapie rozkapryszonej nastolatki która już wszystko wie, a starzy są z innej epoki i nic nie wiedzą, także jak napisał Kolega @Tommiashi nie jesteś partnerką do żadnej poważnej rozmowy...

A na rozmowy o lalkach z kolei ja jestem za wiekowy...

Starym prykom brakuje argumentów, więc jedyne co pozostaje, to odwołanie się do wieku. Tak jak by ten o czymkolwiek świadczył.

Less is more

Wrócę gdy mi się zachcę, opuszczę także.

Z z lalkami pudło ;-) nigdy się nimi nie bawiłam. Co do mego nastawienia do świata też popłynąłeś. Mniejsza o to. Gadacie jak dzieci, które idą do przedszkola - "Czy pani jest ładna?" Nic innego Was nie obchodzi, a nawet jeśli, to nie sprawiacie takiego wrażenia.

Wasze osądy dotyczące Ogóreczka są coś warte? Wątpię.

Starym prykom brakuje argumentów, więc jedyne co pozostaje, to odwołanie się do wieku. Tak jak by ten o czymkolwiek świadczył.

:-D

Jej atuty może powierzchowne, ale bardzo atrakcyjne , z pewnością przemawiają do wyborców!

I na to liczył Miller. A ja jako jednostka uważająca się za myślącą i nienawidząca jak próbuje się manipulować mną poprzez odwołania do instynktów i uwarunkowań biologicznych (np. w reklamach) po prostu tego nie kupuję. Ba, potępiam.

Czasy się zmieniły , teraz "konsument/wyborca" oddaje swój głos na celebrytów z dobrym PR, prezencją także urodą.........

Nie liczą się kompetencje, wiedza, umiejętności, - liczy się wizerunek i wsparcie mediów !!!!

Tommiashi, tylko określony typ konsumenta/wyborcy tak głosuje. Ja wierzę wciąż, że mamy ludzi, którzy w wyborach politycznych używają głowy i myślenia. Sorry, ale ja pod to Twoje uogólnienie nie dam się wciągnąć.

Powrót po dłuższej przerwie...

Ona nie ma szans, ludzie będą na nią głosować albo przez figurę, albo dla żartu, ale chcę, aby Kur*&^ek miał mniej :-D

Tak jak jej powierzchowność ma apelować do części mężczyzn, tak może działać również na kobiety w negatywnym sensie. Miecz obosieczny. Ciekawe czy p. Miller wziął to pod uwagę...?

Powrót po dłuższej przerwie...

Tak jak jej powierzchowność ma apelować do części mężczyzn, tak może działać również na kobiety w negatywnym sensie. Miecz obosieczny. Ciekawe czy p. Miller wziął to pod uwagę...?

Nie sądzę. Kobiety nie lubią ładniejszych kobiet w swoim najbliższym otoczeniu, tam gdzie mogą stwarzać realną konkurencję. Natomiast często podziwiają i uwielbiają piękności, które się wybiły, będące poza zasięgiem, idolki. Celebrytki nie są rywalkami w konkurencji o mężczyzn będącymi w realnym zasięgu brzydul pospolitych - nie są nimi zainteresowane.

Piękne i sławne kobiety miewają więcej fanek niż fanów.

Less is more

Takie tam... chyba nikt jeszcze nie wklejał :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jak Ci to poprawi humor to możesz mnie zbanować, ta "dyskusja" i tak jest komiczna.

Biorąc pod uwagę że jesteś nieletnia z przykrością to czynię :)

Dorośnij i wróć tu jak skończysz 18 lat :)

A teraz pytanie do Modów i admina ( oczywiście zadam je również w wątku technicznym )

Czy jest regulaminowa zgoda na wpuszczanie nieletnich na Bocznicę ?

Czy jest regulaminowa zgoda na wpuszczanie nieletnich na Bocznicę ?

Powinni się wszyscy wylegitymować przed wejściem.

W pierwszej kolejności sprawdziłbym Tommi coś tam.

Less is more

Powinni się wszyscy wylegitymować przed wejściem.

W pierwszej kolejności sprawdziłbym Tommi coś tam.

Nie trzeba mnie legitymować , mam to szczęście że pamiętam komunę:)

Prezydentem powinien być Grodzka (Grodzki) wtedy pierwsza dama i prezydent byłby w jednej osobie

Wysłane z mojego C6903 za pomocą Tapatalk 2

A ja uważam ze jednak ładna d... żebym reszcie nie musiał oglądać w telewizorni tych smutnych etosowców. I tak płacimy z podatków na ten niepotrzebny nikomu urząd żyrandolowy, więc chociaż niech za tę cenę jakoś wygląda.

Wysłane z mojej muszli za pomocą Cersanit 1

...mam to szczęście że pamiętam komunę:)

Chyba słabo! :D

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Nie trzeba mnie legitymować , mam to szczęście że pamiętam komunę:)

Wrogowi napisałbym, że łże.

Koledze z Forum powiem delikatnie: mijasz się z prawdą:-)

Ale ok. Co pamiętasz z "komuny"?

Bo tak czytając, co wypisujesz tu i tam - to chyba tylko obsr.. pieluchy.

Aaaa! Jeszcze coś:

Zbanowanie Keef - świadczy o Tobie fatalnie, koleszko.

Światczy, żeś , no! w końcu jesteśmy w audio - interwał.

Rozumisz, czy cza ci rosszeżyć?:)

"Światczy" czy nie świadczy, ale z dziećmi to można o sukcesach w nauce podyskutować, a nie o polityce. Choćby dlatego, że ich to zwyczajnie nie obchodzi. Jak się michę dostaje pod nos od rodziców, to sobie można pozwolić na dowolne poglądy, bo nie trzeba ich weryfikować własnym doświadczeniem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.