Skocz do zawartości
IGNORED

Debata o in vitro

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Pieprzysz nawiedzone głupoty Maju. Niestety w naszym Państwie klęczącym przed Kościołem tego rodzaju ideologiczna ściema wygrywa z nauką, medycyną i prawem.

Jestem Europejczykiem.

Stosy w Europie też płonęły za sprawą protestantów, prawda? Inkwizycję i konkwistę też oni wymyślili.

Joseph Goebbels i Andrej Żdanow to przy Waszym zakłamaniu małe Pikusie.

nie potrafi żadnego argumentu odeprzeć inaczej jak atakiem personalnym.

Proszę choć raz coś udowodnić.....

Najpierw muszą być argumenty, aby było co odpierać.

Udowodniłem. Na przykład co organizacje medyczne zajmujące się na codzień problemem bezpłodności myślą o szarlatanerii zwanej naprotechnologią.

Pieprzysz nawiedzone głupoty Maju.

Nic innego nie robi. Od zawsze.

Stosy w Europie też płonęły za sprawą protestantów, prawda?

A prawda. Też.

Udowodniłem. Na przykład co organizacje medyczne zajmujące się na codzień problemem bezpłodności myślą o szarlatanerii zwanej naprotechnologią.

Pytając Papuasów udowodniłem, że Polska nie istnieje - nic o niej nie słyszeli.

:)

Bobcat, chętnie bym się czegoś dowiedział, podyskutował, ale nie potrafisz przerwać walki z kościołem dla samej walki. Już tego nawet nie zauważasz. Kręcisz się w kółko goniąć własny ogonek. Mnie nie wierz, ale spytaj Twoich kolegów.

I nadal jestem pod wrażeniem przejęcia przez kościół obrzędów halloweenowych :)

A prawda. Też.

Pytając Papuasów udowodniłem, że Polska nie istnieje - nic o niej nie słyszeli.

Zakłamuj rzeczywistość dalej. Tu nikogo nie przekonasz. Tutaj zaglądają ludzie inteligentni.

I napisz wreszcie coś z sensem. Nie o Papuasach. Profesor, który zawodowo zajmuje się tą dziedziną chyba coś ma do powiedzenia na jej temat?

Zapomniałem. Do powiedzenia mają wyłącznie wyznawcy Waszego punktu widzenia. Oraz (zwłaszcza) hierarchowie.

I napisz wreszcie coś z sensem. Nie o Papuasach. Profesor, który zawodowo zajmuje się tą dziedziną chyba coś ma do powiedzenia na jej temat?

Profesor Hilgers? Tak. Sroce spod ogona nie wyskoczył.

nie potrafisz przerwać walki z kościołem dla samej walki.

Atak najlepszą formą obrony? Zmartwię Cię. Z nikim nie walczę. Jedynie dla zdeklarowanego, bezrefleksyjnego potakiwacza każde słowo krytyki jest "walką".

Profesor Hilgers? Tak. Sroce spod ogona nie wyskoczył.

Prof. Jerzy Radwan również. Jak też wymienione organizacje.

Pieprzysz nawiedzone głupoty Maju. Niestety w naszym Państwie klęczącym przed Kościołem tego rodzaju ideologiczna ściema wygrywa z nauką, medycyną i prawem.

Stosy w Europie też płonęły za sprawą protestantów, prawda? Inkwizycję i konkwistę też oni wymyślili.

Czyżbyśmy już stracili argumenty że wracamy do tak odległej przeszłości?

Co do inkwizycji to protestanci nie wymyślili ale w praktyce "lepiej" od katolików stosowali.

Łatwo powiedzieć "pieprzysz głupoty" trudniej uzasadnić.

Wikipedią z której się wielokroć naśmiewałeś.... ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Co do inkwizycji to protestanci nie wymyślili ale w praktyce "lepiej" od katolików stosowali.

Nie istniało coś takiego, jak "protestancka inkwizycja". Więc nie kłam.

Wikipedią z której się wielokroć naśmiewałeś.

Ale Ty w nią wierzysz prawie jak w Pismo Święte. Więc bądź konsekwentny.

To twoja opinia na tyle prawdziwa na ile potrafisz przyznać oponentowi rację....a to ci sie prawie nie zdarza.....w rozmowach z Tobą nie cytuję od dawna Wikipedii wiedząc jaki masz do niej stosunek, miło widzieć tą odmianę.....ciekawe na jak długo, pewnie do czasu aż coś z niej zacytuję. :)))

Maju dnia 03.11.2015 - 13:12 napisał

"Co do inkwizycji to protestanci nie wymyślili ale w praktyce "lepiej" od katolików stosowali.'

Nie istniało coś takiego, jak "protestancka inkwizycja". Więc nie kłam.

Było polowanie na czarownice więc nie udawaj że nie wiesz o co mi chodziło.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Radzę uzupełnić wiedzę.....masz braki.

Za uszami macie po równo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

xienciunio, ale to przeciez tacy sami jak Ty na nie polowali...

Tylko inaczej poprzebierani.

Radzę zmienić ton....nie życzę sobie takich aluzji....chcesz rozmawiać na tym poziomie poszukaj sobie bratniej duszy.

Radzę uzupełnić wiedzę.....masz braki.

Nie muszę uzupełniać, gdyż już ją mam. To, co wkleił @Arku o 13:31 to protestanci powiadasz? Co jeszcze spróbujesz zakłamać?

nie życzę sobie takich aluzji

A my sobie nie życzymy traktowania nas jak niedorozwiniętych przygłupów.

Proszę pisać na temat to odpowiem.

Nie istniało coś takiego, jak "protestancka inkwizycja".

Stosy nieistniejącej protestanckiej inkwizycji pochłonęły 50 razy więcej ofiar niż Świętej Inkwizycji. Aż strach pomyśleć ile by tego było, gdyby istniała.

Stosy nieistniejącej protestanckiej inkwizycji pochłonęły 50 razy więcej ofiar niż Świętej Inkwizycji. Aż strach pomyśleć ile by tego było, gdyby istniała.

Tak, tak, oczywiście. A Katyń to sprawa hitlerowców. Powtarzaj dalej brednie totalitarnej propagandy.

I Ty coś mówisz o lukach w wiedzy?

Choć to nie dotyczy tematu;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyżby protestanci palili w imię innego boga niż wyznaczył Watykan??? To nie papież stworzył inkwizycje tylko jacyś protestanci? :-)

Nie, w ogóle nie palili, przecież u nich
Nie istniało coś takiego, jak "protestancka inkwizycja". Więc...

Wracając do tematu - czy PiS pod rękę z KK nie majaczy coś o zmianie ustawy o in vitro? Nie śledzę tematu, ale coś mi się obiło o uszy.

Jestem Europejczykiem.

Bardzo dobry przykład jak się pisze historię na nowo.

Inny przykład: Józef Stalin - Krótki kurs historii WKP(b).

Masz dokładnie tę samą przypadłość co statystyczny Rosjanin. Jak w Ameryce powiedzą, że w prawo, to on niet, bo w lewo. Przecież on nie jest Amerykaninem... :)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.