Skocz do zawartości
IGNORED

mit oracle Z cord III

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtek i wszyscy obrażalscy - jeszcze raz powiem i proszę o zrozumienie tego skrótu, że myślenie po polsku lub niemiecku, angielsku, norwesku, amerykańsku... itd. to jak najbardziej normalne zjawisko występujące u każdego z nas. Wpływa na to wiele czynników i okoliczności. Bardzo podobnie jest z myśleniem u muzyków, aktorów, artystów jak i biznesmenów, w zależności skąd pochodzą i jakie mają dowiadczenia... Nie wiedziałem, a właściwie nie zdawałem sobie z tego sprawy, że tekst ten mógłby kogokolwiek obrazić, naprawdę nie zdawałem sobie z tego sprawy - ale widzę, że jednak tak, więc przepraszam wszystkich najmocniej!

Parker's Mood

Gość cybant

(Konto usunięte)

Bez sensu , przecież wiadomo , że na wiosnę kask zmienia się na letni ..;)))

A to , że Sly postanowił zostać Elberothem...( ale tym prawdziwym) to cóż...

A Mark ...jedź chłopie na wakacje lepiej....ja Ciebie lubię;)))

Wojtek i wszyscy obrażalscy - jeszcze raz powiem i proszę o zrozumienie tego skrótu, że myślenie po polsku lub niemiecku, angielsku, norwesku, amerykańsku... itd. to jak najbardziej normalne zjawisko występujące u każdego z nas. Wpływa na to wiele czynników i okoliczności. Bardzo podobnie jest z myśleniem u muzyków, aktorów, artystów jak i biznesmenów, w zależności skąd pochodzą i jakie mają dowiadczenia... Nie wiedziałem, a właściwie nie zdawałem sobie z tego sprawy, że tekst ten mógłby kogokolwiek obrazić, naprawdę nie zdawałem sobie z tego sprawy - ale widzę, że jednak tak, więc przepraszam wszystkich najmocniej!

Ja nie jestem obrazalski, wlasnie mam wrazenie, ze Ty obraziles sie na Sylwka ktory moim zdaniem pisze w bardzo podobnym tonie jak Ty, ma jedynie odmienne zdanie. Ale sam sie obrazasz czytajac to co kieruje do Ciebie.

Podsumowujac..kto bez winy niech pierwszy rzuci kamien,

Kazdy z Nas dorzucil do pieca;)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Gość cybant

(Konto usunięte)

Ja nie jestem obrazalski, wlasnie mam wrazenie, ze Ty obraziles sie na Sylwka ktory moim zdaniem pisze w bardzo podobnym tonie jak Ty, ma jedynie odmienne zdanie. Ale sam sie obrazasz czytajac to co kieruje do Ciebie.

Podsumowujac..kto bez winy niech pierwszy rzuci kamien,

Kazdy z Nas dorzucil do pieca;)

Odezwał się " gołąbek pokoju" ;)))

Dodam tylko, że jako nacja jesteśmy bardzo, ale to bardzo wrażliwi. Sami co prawda drwimy i śmiejemy się z Czarnych, Żółtych, Eskimosów, Amerykanów i praktycznie można rzec, że ze wszystkich dookoła, ale nie daj boże, jak ktoś coś złego powie o nas - wtedy natychmiast rusza pospolite ruszenie, formują się patrioci idioci i robi się szum na skalę światową - dobrym przykładem jest reakcja idiotów na ostatnią wypowiedż Pawlikowskiego jak i w ogóle ogólne narodowe niezadowolenie z osiągniętego sukcesu filmowego. Według mnie, połowa naszej populacji powinna sobie powymieniać mózgi, włącznie z populacją z naszego forum. Zastanawiam się coraz częściej, czy po prostu nie olać tego forum raz na zawsze, jednak choćby dla kilku fajnych osób warto tutaj być - zobaczymy co czas pokaże! Thx.

Parker's Mood

hehe;))))

Dodam tylko, że jako nacja jesteśmy bardzo, ale to bardzo wrażliwi. Sami co prawda drwimy i śmiejemy się z Czarnych, Żółtych, Eskimosów, Amerykanów i praktycznie można rzec, że ze wszystkich dookoła, ale nie daj boże, jak ktoś coś złego powie o nas - wtedy natychmiast rusza pospolite ruszenie, formują się patrioci idioci i robi się szum na skalę światową - dobrym przykładem jest reakcja idiotów na ostatnią wypowiedż Pawlikowskiego jak i w ogóle ogólne narodowe niezadowolenie z osiągniętego sukcesu filmowego. Według mnie, połowa naszej populacji powinna sobie powymieniać mózgi, włącznie z populacją z naszego forum. Zastanawiam się coraz częściej, czy po prostu nie olać tego forum raz na zawsze, jednak choćby dla kilku fajnych osób warto tutaj być - zobaczymy co czas pokaże! Thx.

No ale chyba nie chcialbys jako podsumowanie swojegopostu przeczytac, ze jestes smieszny?

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Gość cybant

(Konto usunięte)

Mark....no weź....;)))

I tak Ciebie lubimy...

Mam pisać ...z 747 , Stasiopem....czy z trollami....?

Wyśpij się ....ten Jam był chyba zbyt intensywny....

A powaźnie to masz trochę rację ...

" ilizm " to jest nienormalne...;)

Takie wymiany sie tutaj nie raz zdarzaja, ba nawet duo ostrzejsze, ale to tylko emocje i pozniej wszystko jest wporzadku.

Ja tam do nikogo nic nie mam, jedyny troll ktory mnie wkurzal to ten co twierdzil, ze wszystkie DACki graja tak samo;)

Mark....no weź....;)))

I tak Ciebie lubimy...

Mam pisać ...z 747 , Stasiopem....czy z trollami....?

Wyśpij się ....ten Jam był chyba zbyt intensywny....

A powaźnie to masz trochę rację ...

" ilizm " to jest nienormalne...;)

Chyba, ze mowimy o vinilizmie:)

Kolego 747 nie pierdziel

Ostatnia /wczorajsza/ nasza konwersacja skończyła się dla mnie banem, proszę zrozumieć więc, że powstrzymam się przed dalszą, moderacja nie daje mi wyboru..

P.S.

Kiedyś kiedy jeszcze Szanowna Moderacja pozwalała mi pisać na bocznicy, więc czasami miałem powód ją odwiedzać, zauważyłem wśród wielu porywających powagą tematów, taki mianowicie, który informował, że prawdziwy talent nie potrzebuje warunków do rozwoju, gdyż sam je wytworzy w sposób naturalny, i tak jest w istocie.

Osoby wyróżniające się danymi cechami spośród ogółu populacji, są przez nią samą wynoszone na piedestał, to naturalny proces, bardzo wygodny zresztą dla ogółu, który w ten sposób obciąża tą jednostkę, relatywnie ciężką pracą do wykonania, czy rodzajem wyzwania, to rodzaj manipulacji, jednostka może podjąć to i działać, licząc na zadośćuczynienie, czasami nawet na nagrodę za trud.

W warunkach polskich, gdzie produkt aby został sprzedany, musi być dwa razy lepszy i trzy razy tańszy od referencyjnej konkurencji, konstruktor musi wdrapać się naprawdę na poważny pułap, w stosunku do kabli konkurencyjnych które lada moment kosztować będą 100 000$.

Wydaje się to trudne, lecz wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Gość cybant

(Konto usunięte)

Takie wymiany sie tutaj nie raz zdarzaja, ba nawet duo ostrzejsze, ale to tylko emocje i pozniej wszystko jest wporzadku.

Ja tam do nikogo nic nie mam, jedyny troll ktory mnie wkurzal to ten co twierdzil, ze wszystkie DACki graja tak samo;)

Chyba, ze mowimy o vinilizmie:)

Też ;)))

No ale chyba nie chcialbys jako podsumowanie swojegopostu przeczytac, ze jestes smieszny?

Mógłbyś rozwinąć tę analizę? Tak, to prawda - lubię się śmiać i naprawdę wolę oglądać uśmiechnięte twarze niż tępe i pełne bólu mordy.

Parker's Mood

Okey Mark wyluzuj juz, bo mam wrazenie, ze to Ty sie tutaj najbardziej spinasz a oskarzasz o to innych.

No tak, Linda w filmie "Szczęśliwego Nowego Jorku" tłumaczył o co chodzi z tymi mordami... :-)

Więc wiesz o co chodzi, a mnie się czepiasz jak czepialski!

Okey Mark wyluzuj juz, bo mam wrazenie, ze to Ty sie tutaj najbardziej spinasz a oskarzasz o to innych.

Nie mogę się nie spinać, skoro spinacze hiendowi nie rozumieją prostych jak sto metrów sznurka w kieszeni klimatów! Czy Ty Wojtku jesteś również kosmitą?

Parker's Mood

Mam pisać ...z 747

Szybko byś się zmęczył..

Pewien redaktorek kiedyś w rozmowie ze mną twarzą w twarz ratował się, że ma jeszcze żonę i dzieci, nie ma więc aż tyle czasu aby rozpoznać wszelkie zagadnienia w audio..

nie rozumieją prostych jak sto metrów sznurka w kieszeni klimatów

Kolega posiada absolutną rację pisząc na temat właściwości salonów w USA.

nie rozumieją prostych jak sto metrów sznurka w kieszeni klimatów

Kolega nie posiada absolutnie żadnej racji, pisząc na temat właściwości czy ważności wszelkiego okablowania.

Gość cybant

(Konto usunięte)

Szybko byś się zmęczył..

Pewien redaktorek kiedyś w rozmowie ze mną twarzą w twarz ratował się, że ma jeszcze żonę i dzieci, nie ma więc aż tyle czasu aby rozpoznać wszelkie zagadnienia w audio..

Kolega posiada absolutną rację pisząc na temat właściwości salonów w USA.

Kolega nie posiada absolutnie żadnej racji, pisząc na temat właściwości czy ważności wszelkiego okablowania.

No coś Ty za głupi jestem ,żeby z absolutem dyskusje prowadzić...

Oj tam, oj tam właśnie wrzuciłem tą płytkę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sprzedawcy High Endu w Chicago mi zupełnie nie wadzą, ważne żeby tych studiów nagraniowych nie zamykano :)

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

mi sie nie spieszy

wiekszosc mitow z3 w polsce jest z ostrej przeceny (typowe dla mita)

ludzie kupowali je po okolo 2.4k o ile dobrze pamietam.

poza tym jest ich z duzo na rynku i jak widac nikt sie na nie nie rzuca za te 2k...

Jest ich sporo na rynku to i sporo sie pojawia ogłoszeń...Golfów też masz pełno do sprzedaży a już Alfy Romeo mniej...

Za 1500 PLN to byłaby głupota sprzedawać ten kabel...ale może kogoś komornik przyciśnie i kupisz w końcu na aukcji u komornika;)

Tak czytam, czytam i mózg mi się zeslajował...

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Więc wiesz o co chodzi, a mnie się czepiasz jak czepialski!

Nie mogę się nie spinać, skoro spinacze hiendowi nie rozumieją prostych jak sto metrów sznurka w kieszeni klimatów! Czy Ty Wojtku jesteś również kosmitą?

jestem z Marsa a Ty?

No coś Ty za głupi jestem

Nie, Kolega ulega niekorzystnym wpływom środowiskowym.

To nie jest tak, że wróci się dajmy na to z pracy, uruchomi komputer i napisze się post na specjalistycznym forum, jako odpowiedź na czasami prosto wyglądające, lecz w gruncie rzeczy na złożone zagadnienie, w formie korespondencji z kimś kto dla rozpatrzenia i rozebrania na czynniki pierwsze tego, poświęcił część swojego życia.

Lecz świat jest ta urządzony, że w większości przypadków to opinia większości jest decydująca.

Wystarczy więc kilku Kolegów, którzy sprawili sobie radość zakupem sprzętu hi end i na płaszczyźnie publicznej np tu na forum, gotowi są rozprawiać na temat jego właściwości, może się zdarzyć że z jakiś powodów zostaną one nieobiektywnie czy inaczej niewłaściwie odczytane i przekazane, a jednostkowy głos rozsądku zakrzyczany i zlekceważony.

Ktoś to przeczyta, zasugeruje się tym i nieszczęście gotowe, a ceny odsprzedaży są ułamkiem wartości nowego urządzenia.

O nic innego nie chodzi, jak tylko o to, aby pustą czczą gadaniną, w której mylone jest wszystko z wszystkim, nie wprowadzać w błąd osób mniej świadomych.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Chłopaki jakby piasku zabrakło to ja chętnie za drobną opłatą dowiozę.

P.S.

Coś smutno ostatnio na forum.

Co się dzieje ze Starym Audiofilem?

Obraził się czy obrażono się na niego?

O nic innego nie chodzi, jak tylko o to, aby pustą czczą gadaniną, w której mylone jest wszystko z wszystkim, nie wprowadzać w błąd osób mniej świadomych.

W mętnej wodzie grube ryby się łowi. Niewiedza zawsze bolała!

Coś dla rozluźnienia

Gość cybant

(Konto usunięte)

Chłopaki jakby piasku zabrakło to ja chętnie za drobną opłatą dowiozę.

P.S.

Coś smutno ostatnio na forum.

Co się dzieje ze Starym Audiofilem?

Obraził się czy obrażono się na niego?

Wyrzucili , zbanowali , świnie nie ludzie...

Takie nudy , źe już gadam z 747....

A to przez Marslo i Piano ....tacy obrażalscy..

W mętnej wodzie grube ryby się łowi. Niewiedza zawsze bolała!

Coś dla rozluźnienia

k**wa ..,co to jest ...???

Daj lepiej tego od wiolonczeli....

Grubo się ubrał bo tu biją

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Wyrzucili , zbanowali , świnie nie ludzie...

Takie nudy , źe już gadam z 747....

A to przez Marslo i Piano ....tacy obrażalscy..

A co po IP zbanowali ?

Z innego konta nie może pisać? W końcu tutaj chyba większość ma po kilka kont i nikogo to nie dziwi.

A Mariusz chyba się nie obraził bo regularnie "pijemy francuskie wina na priv " ;)

Jest ich sporo na rynku to i sporo sie pojawia ogłoszeń...Golfów też masz pełno do sprzedaży a już Alfy Romeo mniej...

Za 1500 PLN to byłaby głupota sprzedawać ten kabel.

widzisz, ja to widze troche inaczej

ale zeby przez analogie do VW to wyjasnic to napisze tylko ze jesli jest na rynku 5 IDENTYCZNYCH szajswagenw to ktory sie sprzeda pierwszy?

zasilajace za ponad 1000pln i to jeszcze ktore sie nadaja tylko do koncowki lub listwy to nie golfy. tym bardziej w kraju nad wisla gdzie wiekoszosc skrobie na jakiekolwiek zasilajace a pozostali zastanawiaja sie czy nie kupic jeszcze jednego wysokiego acrolinka czy transparenta ze zdjecia wyzej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.