Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Takie, kurna, niby nic - a co się człek uchichra - to jego!:-)

Kiedyś już pisłem, ino nie poszło; powtórzę zatem:

Macie tam, Koledzy Moderatorzy - jakiegoś Bystrego Kolegę Manualnego?

Takiego - od roboty a nie tylko od eksperymentów, wicie...

Czy już - same dyrechtory i nikomu przykrego słowa rzec nie można, bo...

Stary, zgrany żart.

Chyba, że wymyślacie KOŁO na nowo????:-))

Wtedy - szacun i podziw i nawet nie wiadomo, jak Was czcić trza bydzie...

Jednak - pozdro, bo ubaw mam szczery!:)

A jakie zadanie mają pełnić te gwiazdeczki koło awatara?

To są i "gwiazdeczki"?

Ślepnę i turlam się ze śmiechu!:-)

Jednak - nowe koło!:-))))

- funkcjonalnośc ok, ale mam kilka uwag...

....przede wszystkim przycisk "Lubię to" wprowadza trochę w błąd, gdyż sugeruje powiązania z Facebookiem, co skutecznie może odstraszyc częśc użytkowników...

- moim zdaniem powinny byc jak dawniej szklaneczki i licznik wskazujący ilośc postawionych kolejek....obok mógłby byc przycisk "pokaż" , po naduszeniu którego ukazywałyby się nicki stawiających...tak jak jest w ankiecie.... teraz gdy ja polubię jakiś post, to ukazuje mi się napis "lubisz to"..po co ?...przecież ja to wiem !...niech się ukazuje mój nick excel....

excelvinyl winylmania blog szukaj

Gwiazdeczki są do ustawienia tego w jakim stopniu lubi się daną osobę? Możecie mi ustawić ujemne? Przydadzą się ;-P

Excelu. Wzięto "guziczki" z fejasa, bo wtedy nie trzeba projektować przycisków, co osobie robiącej stronę ułatwia pracę, gdyby miały się pojawiać nicki, byłoby z tym więcej roboty.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gwiazdeczki są do ustawienia tego w jakim stopniu lubi się daną osobę? Możecie mi ustawić ujemne? Przydadzą się ;-P

Excelu. Wzięto "guziczki" z fejasa, bo wtedy nie trzeba projektować przycisków, co osobie robiącej stronę ułatwia pracę, gdyby miały się pojawiać nicki, byłoby z tym więcej roboty.

- ale nicki się przecież pojawiają..natomiast gwiazdeczek nie widzę ?...może jeszcze ze dwa łyki trzeba...?

excelvinyl winylmania blog szukaj

Nicki się pojawiają, ale jako tekst nie przycisk. Nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć... Sorry, ale po szkole mam dosyć pisania stron internetowych i nie chcę jeszcze o tym gadać, jak nie muszę.

A oto gwiazdki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a na jakich zasadach wyswietlane sa nicki (lub nie) lubiacych?

cytat z posta: "mqy , borrrys , il Dottore i 38 innych osób lubią to"

kto pierwszy ten lepszy sie wyswietla z imienia, czy losowo z listy? a moze jest jakies inne kryterium?

a nie wystarczyloby "41 osob lubi to" i jak wdusisz to widzisz cala liste?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Najpierw zlikwidowano szklaneczki, teraz wprowadzono jakieś nowe fiu bździu. Tylko dlaczego zaliczono stare notowania, a nie liczy się tego od nowa. Powinna być słynna Mazowiecka kreska. Nawet gruba.

Uprzejmie proszę o nie obdzielanie mnie tym zaszczytem.

Ciekawi mnie też, jak zniesie to silnik czy tam motor tego Forum? Bo treści sporo przybyło i przybędzie.

Nie mam nic przeciwko, ale formalnie... Jeśli wcześniej "kolejki" były anonimowe, to ujawnianie teraz klikających jest naruszeniem fundamentalnej zasady, iż zmiana nie działa wstecz. To jak kupowanie w aptece leków na wstydliwą chorobę, a potem te wszystkie recepty z nazwiskami zamieszczono zebrane w internecie.

Dyskrecji się nie wycofuje.

Ciągle wyskakują mi tego typu oka czyniąc forum niemożliwe do używania. Czy można coś z tym zrobić?

Ukryta Zawartość

post-27801-0-88695100-1429520425_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo proszę o wyłączenie tych wyskakujących reklam. Nie chcę wiedzieć, jakim jestem zwierzęciem, jestem szczęśliwy w swoim związku, nie planuję też zostać seksualnym geniuszem. Mam za to wrażenie, że znalazłem się na onecie.

a na jakich zasadach wyswietlane sa nicki (lub nie) lubiacych?

cytat z posta: "mqy , borrrys , il Dottore i 38 innych osób lubią to"

ze tak powiem sam sie zacytuje i spytam ponownie: na jakich zasadach to dziala?

czy glosy w ankietach tez beda podobnie jak "lubieto" otagowane uzytkownikami? to wprowadziloby wiele przejzystosci i kultury do dyskusji..

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Co to za G-Ó-W-N-O wyskakuje.

Jakiś licznik w sekundach

Czy wśród zawiadowców AS niemożność jest wrodzona czy nabyta?

Czy zawsze około połowy roku musi być syf spowodowany nieudolnością zawiadowców AS?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wariuję od tych reklam mam AdBlocka, więc zwątpiłam, czy nie mam naściąganego g***a, w co wątpiłam, przeskanowałam kompa - nic. Teraz słyszę, że to jest u wszystkich. Wiem, że to forum jest prowadzone komercyjnie, a nie charytatywnie, ale na Boga, tyle reklam może odstraszyć nowych userów. A na odstraszaniu Szanownym Właścicielom chyba nie zależy. Już Top HiFi ma umiarkowany sens, ale buty noszone przez małolatów nie, bo:

jest to forum AUDIO :-P

na forum nie ma imponującej ilości dzieciaków, ja znam jednego ;-)

Zdaje się, że znowu trzeba będzie zrobić akcję protestacyjną jak rok temu.

Włodarzom AS się w dupach całkowicie pomieszało.

Głupota, czy gorzej?

PROPONUJĘ W OGÓLE NIE PISAĆ NA AS DO CZASU NAPRAWIENIA MOŻLIWOŚCI NORMALNEGO UŻYTKOWANIA Z FORUM SPOŁECZNOŚCIOWEGO

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość vasa

(Konto usunięte)

Czy administracja zdaje sobie sprawę z tego jak wq...ce są te reklamy wyskakujące przy każdym przeładowaniu strony?

Proszę mnie poinformować mailowo jak już skończycie te idiotyzmy z reklamami.

Możecie mnie też nie informować.

Gość jt211

(Konto usunięte)

Bardzo proszę o wyłączenie tych wyskakujących reklam. Nie chcę wiedzieć, jakim jestem zwierzęciem, jestem szczęśliwy w swoim związku, nie planuję też zostać seksualnym geniuszem. Mam za to wrażenie, że znalazłem się na onecie.

Potwierdzam te cuda na Ipadzie. Money ah my money :>) Brawo Site coraz lepiej !!!

Co to za G-Ó-W-N-O wyskakuje.

Jakiś licznik w sekundach

Czy wśród zawiadowców AS niemożność jest wrodzona czy nabyta?

Czy zawsze około połowy roku musi być syf spowodowany nieudolnością zawiadowców AS?

Miałem wczoraj to samo pod Google Chrome. To jest chyba artefakt jakiejś reklamy.

Powrót po dłuższej przerwie...

------------------

Kolejny raz upominam, że jest to wątek techniczny, i mimo, że na Bocznicy to ma funkcję merytoryczną, a nie charakter pogaduch o dupie Maryni. Prosiłem od początku, by to uszanować, bo jest to w Waszym interesie: jak zaczniecie tutaj pisać bzdury, to zrobi się bagno i problemów i kwestii technicznych się z tego nie da wyłuskać.

Ostatni raz proszę, ale w przypadku kontynuowania postów nie na temat będę stosował kary regulaminowe.

Dyskusje o Forum o charakterze nietechnicznym można prowadzić w starym wątku 'Forum - funkcjonalność'.

Dziękuję z góry wszystkim za uszanowanie powyższego.

Gość jt211

(Konto usunięte)

------------------

Kolejny raz upominam, że jest to wątek techniczny, i mimo, że na Bocznicy to ma funkcję merytoryczną, a nie charakter pogaduch o dupie Maryni. Prosiłem od początku, by to uszanować, bo jest to w Waszym interesie: jak zaczniecie tutaj pisać bzdury, to zrobi się bagno i problemów i kwestii technicznych się z tego nie da wyłuskać.

Ostatni raz proszę, ale w przypadku kontynuowania postów nie na temat będę stosował kary regulaminowe.

Dyskusje o Forum o charakterze nietechnicznym można prowadzić w starym wątku 'Forum - funkcjonalność'.

Dziękuję z góry wszystkim za uszanowanie powyższego.

To uporczywa reklama uniemożliwiająca czytanie forum to nie sprawa techniczna ???

To co niby ma być techniczne :>)

To uporczywa reklama uniemożliwiająca czytanie forum to nie sprawa techniczna ???

Oczywiście że sprawa usunięcia tego spamu to sprawa techniczna i zgłoszenie tego jest jak najbardziej uzasadnione. Natomiast zrobienie z tego faktu pretekstu do kpin, szantaży, lub wypisywania oczywistych idiotyzmów (vide excel), nie jest dopuszczalnym w wątku technicznym. Macie odpowiedni wątek do takich produkcji.

Nie o tym pisałem. Na tej tylko stronie musieliśmy usunąć 11 postów (pytania o Mariana, proroctwa o nowym systemie finansowym, etc.), które sa zwykłym trollingiem i śmieceniem. To było przyczyną mojego apelu o nieśmiecenie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.