Skocz do zawartości
IGNORED

Moderatorzy - nie wstyd Wam?

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Chciałem zacząc tak - Pieprzone półgłówki..

Ale zacznę tak - dlaczego zniknął z Funkcjonalności Forum, temat tak zwykły. Kilkadziesiąt postów z... no właśnie - mam w dupie, z kim gadałem - ale dlaczego to zniknęło?

RomekJagoda, Jeżeli chcesz wy***rdolić forum, do poziomu lancasterowizny, to jesteś na dobrej drodze.

To ostatnie forum audio i nie czarujmy się, że powstanie jakieś inne. Bany-srany też potrzeba potrafić dawać, su***syny.

Inny ban dla mnie czy Dżambo, inny dla Starego czy Maca. Inna waga.

Co jest grane? - rozdajecie teraz guziczki idiotom? Którzy na tym forum są parę miesięcy?

Kiedyś pisałem o niszczeniu Discomaniaca - teraz zakładam temat, w którym każdy się wypowie.

No chyba, że go zniszcycie,

https://www.audiostereo.pl/topic/118830-moderatorzy-nie-wstyd-wam/

Nie zauważyłem żeby to było forum o audio.

Forum przeważnie dotyczy przepychanek na bocznicy a audio jest tylko pretekstem do wzajemnego opluwania się i obrzucania się gówn...m .

A właściciel to toleruje bo mu przez to więcej osób na stronę wchodzi i może wystawić wyższy rachunek reklamodawcom ...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dla mnie moderacja straciła cierpliwość, jestem na wygnaniu, cóż, przeżyję.

Ludzie wojnę przeżyli, nawet niektórzy powrócili z Syberii, z wygnania..

Chyba lubimy forum, na które wchodzimy od 10 czy 15 lat/

Problem jest tylko z idiotam. A znam Ich jak zły Szeląg --- Wytniemy Starego Audiofila? - _Pyk. Mam taki fajny klawisz.

Powodzenia, idioci

Nie zauważyłem żeby to było forum o audio.

Forum przeważnie dotyczy przepychanek na bocznicy a audio jest tylko pretekstem do wzajemnego opluwania się i obrzucania się gówn...m .

A właściciel to toleruje bo mu przez to więcej osób na stronę wchodzi i może wystawić wyższy rachunek reklamodawcom ...

No fakt, my na tym forum, gwarzymy o półtuszach wieprzowych

audio jest tylko pretekstem

Nie przypuszczałem, że na forum audio, z działem hi end, będą występowali przede wszystkim gracze komputerowi, oraz gracze tzw biznesowi.

Nie mam rozmówcy w dziale hi end, aby utrzymać się w nurcie dyskusji pisałem w polityce, lecz pozbyto się mnie z powodu denerwującej trafności ocen nastrojów politycznych, pozostawiono typy operujące knajackim językiem, które wydarzenia polityczne obserwują na ekranach telewizji TVN, oraz na łamach Wyborczej, dywagują oni teraz między sobą, krasząc dyskusję epitetami jakie akurat przychodzą im na myśl.

a moderacja jeszcze mu przyklaśnie

Tu nie ma moderacji, tu jest cenzura.

jestem na wygnaniu, cóż, przeżyję.

Ludzie wojnę przeżyli, nawet niektórzy powrócili z Syberii, z wygnania..

Męczennik się znalazł z Bożej Łaski na uciechę... Porównuje się do ludzi... zresztą to nieistotne. Znowu mnie poniosą emocje.

Ja tam podziwiam, cierpliwość moderacji do Ciebie. Takim jak Ty powinno się dawać bany, nie SA...

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Nie mam rozmówcy w dziale hi end

Nie wierzę.

Załóż tam temat, rozmówcy się znajdą a troli pobanujesz.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wierzę.

A jednak.

Oni nie idą tam, skąd wracam, oni tam nigdy nie dojdą.

Ostatnio nastąpiły wydarzenia, które zdemaskowały całe towarzystwo z zakładki hi end, całe, rozumiesz, bez wyjątku.

Wszyscy są skompromitowani, oprócz Starego Audiofila.

Załóż tam temat,

O mało co już bym założył tam temat wymagania sprzętowe, lecz nie mam czasu pisać sam do siebie, jedno doświadczenie z zakładaniem tematu wystarczy.

ideolo

Optujesz za systemem okradającym społeczeństwo, to zwykły współudział, nie żadne ideolo, czy coś tam innego co zaraz wymyślisz.

Zapłać ZUS.

747, napisz jeszcze trochę tej filozofii i napisz jak jest w audio - zakładka hi-end to jedno, ale prawdziwy hi-end jest w zakładce START :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

do 747

Prezydent Komorowski, właśnie do takich wyborców się zwraca, z prośbą o poparcie w wyborach, aby wszystko bez zmian trwało dalej, gdyż jest świetnie..jemu..gdyż jest prezydentem..

Durczokowi też było świetnie..

Dzban......

trochę tej filozofi

• Moderatorzy

Prezydent Komorowski, właśnie do takich wyborców się zwraca, z prośbą o poparcie w wyborach, aby wszystko bez zmian trwało dalej, gdyż jest świetnie..jemu..gdyż jest prezydentem..

Dzban......

Człowieku, Ty jesteś chory...

-----------------

Ty jesteś chory...

Plastic, wyróżniasz się, zrobiłeś to, udało się Tobie, teraz tylko kontynuuj i uważaj abyś tego nie spieprzył, czytelnicy są uważni, jak spieprzysz jakimś zbyt odkrywającym Ciebie wpisem, to zaprzepaścisz cały splendor jaki osiągnąłeś, więc zawsze zastanawiaj się dwa razy zanim coś napiszesz.

Bierz przykład z innych, którzy już są skończeni, gdyż prawda głęboko skrywana wyszła na jaw..

napisz jak jest w audio

W audio na końcu jest wielkie rozczarowanie, z wielu względów, lecz przede wszystkim dlatego, gdyż nie ma końca..dlatego ostrzegałem już kiedyś aby uważać i znać granice.

Dzban......

Człowieku, Ty jesteś chory...

Nie dość, że chory, to jeszcze mało bystry. Wojciech iwaszczukiewicz ma poglądy lewicowe (szanuję to, nie kpię), więc na 100% nie głosowałby na Komorowskiego. Zresztą wojciech iwaszczukiewicz, w przeciwieństwie do 747 wie co pisze, a nie kopiuj-wklej z tabloidu. Słyszysz numerku?

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Dzban......

Prawda

Ale zacznę tak - dlaczego zniknął z Funkcjonalności Forum, temat tak zwykły. Kilkadziesiąt postów z... no właśnie - mam w dupie, z kim gadałem - ale dlaczego to zniknęło?

Jednak nie zamknę tego wątku. Poczekam. Odpowiem na pytanie Egona.

Zniknęło wyłącznie dlatego, że pozwoliliśmy sobie na luźne pogaduchy w wątku jeszcze wtedy technicznym. Jako niezgodne z tematem wątku usunąłem nasze gaworzenie, myślę bez szkody dla "wartości" owych wpisów :-)

W.

• Moderatorzy

Plastic, wyróżniasz się, zrobiłeś to, udało się Tobie, teraz tylko kontynuuj i uważaj abyś tego nie spieprzył, czytelnicy są uważni, jak spieprzysz jakimś zbyt odkrywającym Ciebie wpisem, to zaprzepaścisz cały splendor jaki osiągnąłeś, więc zawsze zastanawiaj się dwa razy zanim coś napiszesz.

Bierz przykład z innych, którzy już są skończeni, gdyż prawda głęboko skrywana wyszła na jaw..

Człowieku, jesteś chory...

-----------------

Człowieku

Plastik, gdzie masz cytat, o który Cię prosiłem w zakładce hi end?

Podaj go, albo spadaj już chłopcze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przepraszam, lecz mam zablokowaną możliwość napisania postu w temacie boks i walki ..

1&srcw=640&srch=2000&dstw=640&dsth=2000

Czas każdego ustawia na swoim miejscu, ustawił Palikota, ustawił "bokserów"..Durczoka..wszyscy zdążą się "ustawić", nawet plastik się ustawi..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.