Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ta sprawa ma dodatkowy smaczek. Przez cały okres tego bezpłatnego urlopu, do chwili obecnej, ppp *) bez skrupułów dorabia sobie w jednej z poznańskich prywatnych szkół wyższych (uczelni dość podłego sortu zresztą). :

Jaki widzisz tu smaczek facet pracuje na prywatnej uczelni i tyle o jakie skrupuły ma chodzić ,jeśli się wysuwa tego typu zarzut do psychiatry i to czym prędzej bo avatar zdradza upośledzenie.

I osobliwość jeszcze większa: dziwnym trafem zniknęli wszyscy rzeczywiście durni pislamscy PR-owcy (jak taki 747 na przykład), a uaktywnili się ostrzejsi zawodnicy twojego pokroju

Jeśli byś miał wątpliwości jestem z elektoratu JKM lub KUKIZA i nie próbuj mi tu wciskać,że jest inaczej.Każdy kto obiektywny a nie jest za PiSem lub PO zauważy jak miotasz się by udupić za wszelką cenę kandydata jednej partii a zostawiasz nietkniętego Komorowskiego.Napiszę jeszcze raz...jesteś aparatczykiem platformersów do tego ślepym i głuchym na argumenty.We wszystkim co dotyczy Dudy widzisz zło a u Komorowskiego i w jego sztabie nie widzisz nic złego a same superlatywy.Człowiek rozsądny zobaczyłby co jest na plus lub na minus u każdego z kandydatów i wyciągnął wnioski a ty widzisz wszędzie Kwaczynckiego i jestem ciekaw czy jak otwierasz lodówke to Kwaczyncki nie wyskakuje?

Już pisałem,że nie ma Korwina to oddam głos na Dudę,bo to jest mniejsze zło.

Shane ty rozumiesz cokolwiek z tego co napisał Krzysztof?Myślę,że nic nie zrozumiałeś.

Mamy jako społeczeństwo masę takich pomysłów.

Wszystkich tutaj wymienić nie można,z różnych względów.Wystarczy zmienić prawo na bardziej jednoznaczne i zrozumiałe dla każdego obywatela a z samej likwidacji biurokracji,którą rozbudowali do absurdu twoi POpaprani idole przybędzie kasy.Dzisiaj jest tak,że urzędnik to wsza żywiąca się na swoim żywicielu-petencie udupia prawie wszystko.Czekam na Warunki Zabudowy z Gminy trzy miesiące(proste warunki nic specjalnego)na ponaglenia urzędnik mi odpowiada bym się nie spieszył i nie naciskał bo on może tak i cały rok je wydawać.Chcesz żyć w takim kraju?Ja nie!

Dlatego chcę zmian.Komorowski tych zmian nie wprowadzi,będzie jeszcze gorzej.

A ja zasilę w przyszłości ruch Kukiza.

I ja też zasilę ruch Kukiza.

A na dziś poprę Dudę.

Ekonomia powiadasz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Ukryta Zawartość

Ale tego "żołnierze" nie rozumieją.

Tyle że ja im się nie dziwię, bo kiedyś sam nie rozumiałem.

Jeśli warto do kogoś mówić, przekonywać, to tych co słyszeli, coś wiedzą, ale się boją zmian.

Ukryta Zawartość

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Podstawieni PiSowcy twierdzą, że są zwolennikami Cookiesa a teraz chcąc nie chcąc zagłosują na Doodę.

Taaa..., bardzo to wszystko czytelne.

Jestem Europejczykiem.

są zwolennikami Cookiesa a teraz chcąc nie chcąc zagłosują na Doodę.

Mają głosować na Komorowskiego?

Przecież ten człowiek w tej kampanii określił się sam jako Prezydent wyłącznie żyrandola.

...i nie sądzę aby żyrandol dalej był Jemu za to wdzięczny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Mają głosować na Komorowskiego?

Przecież ten człowiek w tej kampanii określił się sam jako Prezydent wyłącznie żyrandola.

...i nie sądzę aby żyrandol dalej był Jemu za to wdzięczny.

(..................)

Słuchałem wyznawców Kukiza, takich szczerze, uczciwie nawiedzonych i twierdzili, ża na drugą turę albo nie pójdą, albo skreślą obydwu kandydatów.

O ile pierwszego rozwiązania nie pochwalam, to drugie jest najbliższe pomysłowi który popieram, czyli kratce opisanej "na żadnego z powyższych".

Pieprzenie, że powinni głosować na Doodę to PiSowska kryptoreklama.

Jestem Europejczykiem.

No widzisz.

A ja mam inne wiadomości.

Mój kolega wykłada na uniwerku i twierdzi, że jego słuchacze, którzy głosowali na Kukiza (większość)

teraz będą głosowali na Dudę.

Mają dość złodziejskich rządów PO

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

No widzisz.

A ja mam inne wiadomości.

Mój kolega wykłada na uniwerku i twierdzi, że jego słuchacze, którzy głosowali na Kukiza (większość)

teraz będą głosowali na Dudę.

Czyli informacje z trzeciej ręki. A jaki to uniwerek konkretnie? Pytam ze świadomością, że jak wpiszesz Sorbonę to i tak nikt tego nie sprawdzi.

Koledze z Uniwerku nie smutno, jak dowiedział sie ile kasy zgarnął Duda za "pracę" w podrzędnej uczelni?

Jestem Europejczykiem.

Czyli informacje z trzeciej ręki. A jaki to uniwerek konkretnie? Pytam ze świadomością, że jak wpiszesz Sorbonę to i tak nikt tego nie sprawdzi.

Koledze z Uniwerku nie smutno, jak dowiedział sie ile kasy zgarnął Duda za "pracę" w podrzędnej uczelni?

Nie smutno mu po drodze za shoguna mijabłoto,za bula i suflerkę, za aferę podłuchową ,oczernianie córki Dudy i 1000-ce afer PO przez kumoro pod dywan zamiatanych

Nie widzisz,że ludzie już maja dość?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

POczytaj sobie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Klasyczne PiSowskie chwyty, czyli kompletnie nie na temat.

"Duda mimo bezpłatnego urlopu na Uniwersytecie Jagiellońskim, cały czas prowadził zajęcia na WSPiA, co wynika wprost z jego oświadczeń majątkowych opublikowanych na stronie Sejmu za okres kiedy pełnił funkcję posła.

Kandydat PiS na prezydenta zadeklarował, że w 2011 r. na podstawie "stosunku pracy" zarobił na WSPiA 71,5 tys. zł, a w kolejnym roku niespełna 90 tys. zł. W oświadczeniach za 2013 i 2014 r. Duda zadeklarował zarobki na poziomie ponad 60 tys. zł na "etacie dydaktycznym", nie wpisując jednak miejsca zatrudnienia. Można jednak się domyślić, że chodzi ponownie o WSPiA. Łącznie, w trakcie trzech lat, zarobił tam ponad 220 tys. zł."

Daje to średnio ponad 73 tys. rocznie, czyli ponad 6 tysięcy zł miesięcznie!!! Zapytaj kolegę, ile zarabia na Uniwerku ;-).

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Śmieć pieprzony narobił syfu, a teraz udaje skruchę.

Odwraca i się śmieje pod wąsem jak ten Kuklinowski - zdrajca w Potopie Sienkiewicza.

Przeczytałeś jak twoi koledzy z PO ,(.....) w dupę Polskę i ich obywateli.

Tak szybko odpowiedziałeś że jestem pewien, nie zainteresowałeś się lekturą

Ukryta Zawartość

Jesteś koleś zwykłym PiSowskim agitatorem. W dodatku mało inteligentnym.

Spacjami chcesz wypełnić umysłową pustkę?

Sześć tysięcy na boku do pensji posła, całkiem nieźle.

Jak to jest, że kochający Polskę Duda olał jedną z najlepszych polskich uczelni, historyczny symbol i sprzedał się dorabiając w ledwo mieszczącej się w rankingach prowincjonalnej szkółce???

Przecież z głodu nie umierał, przecież pensja posła i europosła to dla zdecydowanej większości Polaków jedynie marzenie.

Jestem Europejczykiem.

I nie jestem za PISem

Tylko nienawidzę złodziei, którzy okradają moją ojczyznę

Jesteś koleś zwykłym PiSowskim agitatorem. W dodatku mało inteligentnym.

Spacjami chcesz wypełnić umysłową pustkę?

Śmieszny jesteś koleś.

???

Dlaczego dla PO (nie poczuwam się), a nie dla Twojego Ruchu, SLD, Czarnych Onanistów albo jeszcze innych?

Partyjne zlecenie było na PO?

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dżambo - po co się pultasz - głosowałem na Kukiza, choć mam w dupie jowy, będę głosował na Dudę, choć nie wierzę w te bzdury, które opowiada.

Chodzi tylko wyłącznie o zmianę, bo myślę, że gorzej już nie będzie.

Łykacie jak pelikany temaciki podsunięte przez reżimowe media. Dla ciekawskich : siostra Balcerka "wykłada" na pewnej prowincjonalnej szkólce zwanej wyższą za blisko 200 tyś rocznie i jest ok. ale ona i jej otoczenie na pewno popiera "przewidywalnego" bula.

Proszę cię, już nie kalecz klawiatury.

Już nie wiesz, jak mi tu na ubliżać.

Typowe dla PO

Jaro wyrażnie wiele może stracic na zmianie władzy stąd pewnie jego emocje.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ok, EOT...

No chyba nie bardzo, bo są coraz ciekawsze informacje na ten temat.

Bardzo możliwe, że teraz UJ będzie go mógł wreszcie wywalić.

http://wyborcza.pl/1,143644,17947076.html#MTstream

EOT w dyskusji, bo nie mam z kim dyskutować...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Po co dyskutować z wściekłymi psami. Tu pomoże tylko szczepionka.

Tapane.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Siła argumentów facet pracował na prywatnej uczelni zarzut jak ujjjjj.

Szczekanie burka w obronie Bulka.

W ostatnich latach państwo istnieje tylko teoretycznie i to są słowa lemingów z PO (nie z opozycji).Może tak skomentować słowa Bieńkowskiej o górnictwie, łańcuch za krótki a zerwać się nie wypada?

Według Komorowskiego, Andrzej Duda blokuje etat na uczelni. Szkoda, że Pan Bronisław blokując etat prezydenta, nie znajduje w pracy czasu na poczytanie dziennika ustaw. Co za żenujący spektakl.

01yUkib_mAaNLPCIhUVfbbfDQwxMGQGCJoUVDJPS,wat.jpg?author=rocket86&auth=8f6453b11de3e905efd5816cce8bae5a

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A czy gdzieś ktoś z nas albo nawet Komor powiedział, że robi to bezprawnie?

Bezprawnie to najprawdopodobniej zatrudnił się na drugiej uczelni bez wymaganej zgody rektora UJ.

http://wyborcza.pl/1,143644,17947076.html#MTstream

Jaki widzisz tu smaczek facet pracuje na prywatnej uczelni i tyle o jakie skrupuły ma chodzić ,jeśli się wysuwa tego typu zarzut do psychiatry i to czym prędzej bo avatar zdradza upośledzenie.

Po pierwsze - pracownik naukowy nie ma prawa podjąć zatrudnienia na drugim etacie bez zgody przełożonych (zgodnie z zapisem ustawowym zresztą) - Duda to olał i zatrudnił się bez zgody,

Po drugie - jeśli jest europosłem, jego pieprzonym obowiązkiem jest siedzieć w Brukseli i zasuwać w Europarlamencie zamiast walić fuchy na prywatnej uczelni,

To w istocie jest dość poważnym złamaniem zasad etycznych nauczyciela akademickiego. Od kandydata na prezydenta jakiejś etyki należałoby wymagać, nieprawdaż ?

P.S. a psychiatrę sobie wypraszam stanowczo, pislamski agitatorze.

Ostatnie ujadanie Michnika w GW pokazuje jak reżim panicznie boi się wyniku wyborów . Ale prawdziwa walka dopiero przed nami . mamy ustrój parlamentarny a nie prezydencki.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.