Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

a na pierwszą wizytę poleciał do ... Estonii . Dobrze ,że nie do Albanii albo Andorry ... były pierwsze alfabetycznie więc takie ryzyko istniało . No ale najważniejsze - czy przyjął komunię ?

...there is no spoon...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na pewno się już z tego wyspowiadał i dostał rozgrzeszenie.

Karierę Nikodema Dyzmy już czytałem.

Duda to będzie najgorszy z prezydentów wybranych po rewolucji "kapitalistycznej". Będzie gorszy nawet od Lecha K. Takie są moje rokowania, ale może się mylę ;-).

Może schwytany na kłamstwie, da przykład nam wszystkim i jutro honorowo poda się do dymisji?

Do władzy nie idzie się po to żeby ją zaraz oddawać. Żaden z Prezydentów schwytanych na kłamstwie nie podał się dobrowolnie do dymisji, ale wyspowiadać się powinien.

Prezydent Duda - ma piękne uda .

Przy tak amatorskim podejściu do tematu rządzenia jaki pokazał już na początku raczej mu się nie uda ;-).

a na pierwszą wizytę poleciał do ... Estonii .

To był błąd bo pierwsza wizyta powinna być w Watykanie lub Toruniu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czego oni chcą od tego dobrego człowieka ?! Przecież w PIS-ie to normalne ,że podróże prywatne , turystyczne itp pokrywane były z kasy publicznej . Chłopaki kłamali ,że jadą na konferencję a jechali na wczasy . Normalka . O co chodzi ? Przecież naród ma obowiązek finansować wypoczynek swoich parlamentarzystów . A teraz się czepiają Pana Prezydenta Dudy ,ze jeździł do Poznania za państwowe pieniądze żeby zarabiać na wykładach .

Ale o przecież NAUCZAŁ w tym Poznaniu ! Tylko czego nauczał ? Chyba jak okradać państwo polskie ...

...there is no spoon...

To akurat nieprawda.

Nixon się wyłamał.

To fakt, z tym że tam było dokonane przestępstwo z którym ludzie Nixona mieli dużo wspólnego i on chyba też. Tu w Polsce podsłuchiwacze i ich mocodawcy mogą liczyć na bezkarność. Zwłaszcza jak się władza zmieni to w ramach prawa i sprawiedliwości na pewno przestępców się ochroni.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Wychodzi na to że Andrzej Duda poszedł po zwycięstwo na koszt podatnika, świętojebliwy świętoszek z PIS-u jak cała reszta, uhahaaa....

To że wszyscy kombinują, "jak koń pod górę", to rzecz znana. Nie wykazywałbym w tej kwestii zdziwienia.

... myślałem ,że on chociaż ma zasady moralne a to jest drobny złodziej ? Jak się to potwierdzi to prezydent Polski będzie złodziejaszkiem ? Człowiek , który ma reprezentować naród ma być drobnym oszustem ? W głowie się nie mieści ...

...there is no spoon...

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Smutne to wszystko, Koledzy... Oczywistym jest, że tę rewelację wyciągnięto nie bez powodu akurat teraz, tym niemniej jeśli się potwierdzi to wnioski będą takie jak napisał Artur. Co będzie dowodzić faktu, że cała klasa polityczna, bez względu na opcję przypomina jedno wielkie szambo. Osobiście zmartwiła mnie ta informacja, mam nadzieję, że nie okaże się prawdziwa. Przy czym w tego typu sytuacjach bardzo łatwo jest dokonać nadużycia. Kwestia oceny czy celem wyjazdu były komercyjne wykłady czy spotkania z wyborcami jest bardzo płynna... Podejrzany zawsze będzie się bronić że w czasie tej delegacji prowadził rozmowy z ludźmi, bywał na wiecach, itp. I jeśli będą na to dokumenty to mimo negatywnej wymowy tego faktu nic z tego zarzutu nie wyjdzie.

Przecież w PIS-ie to normalne ,że podróże prywatne , turystyczne itp pokrywane były z kasy publicznej .

Chłopaki kłamali ,że jadą na konferencję a jechali na wczasy .

W kraju parlamentarzyści korzystają z przelotów i przejazdów środkami komunikacji zbiorowej bezpłatnie.

Nikt nikogo nie rozlicza z tego, czy pojechał autobusem do Sejmu, czy też do parku na spacer - to przywilej

tych świętych krów. Hoffmana & Co. wywalono za coś innego - oświadczyli, że jadą autami, a polecieli tanimi.

Tutaj pojawiła się różnica, którą sobie przywłaszczyli drobne złodziejaszki. Miał prawo, to sobie poleciał ... może

na jakieś opozycyjne spotkanie . :)

Smutne to wszystko, Koledzy...

Smutno to jest już od ujawnienia taśm prawdy,gdzie winnych uznano kelnerów a nie nagrywanych.Jak zwykle w tym kraju-diabeł zawinił a kowala powieszono.
Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Smutno to jest już od ujawnienia taśm prawdy,gdzie winnych uznano kelnerów a nie nagrywanych

To prawda... W tamtej historii mnie najbardziej irytował fakt, że media koncentrowały się na różnych nieistotnych wątkach typu ile kosztowało wino, krewetki i jak sprośne kawały opowiadano, a zupełnie na dalszy plan usiłowano zrzucić kluczową kwestię, a mianowicie jak kilku sprzedajnych cwaniaczków wspólnie z p. Kulczykiem kupczy tym co jeszcze pozostało we wspólnej kasie... Przecież to jest kwintesencja całej tej sprawy, a nie to ile kosztowały ośmiorniczki. A teraz na siłę szuka się kwitów na Dudę, na zasadzie że jak my jesteśmy umoczeni, to i oni też niech będą. Mnie bardzo interesuje czy te rewelacje się potwierdzą...

no to wreszcie ośmiorniczki czy krewetki ... zdecyduj się bo bez tego nie ruszy procedura wyjaśniająca. A może raczki ? To w sposób znaczący zmienia kwalifikację czynu .

...there is no spoon...

... myślałem ,że on chociaż ma zasady moralne a to jest drobny złodziej ? Jak się to potwierdzi to prezydent Polski będzie złodziejaszkiem ? Człowiek , który ma reprezentować naród ma być drobnym oszustem ? W głowie się nie mieści ...

hahahaha

Lemingi zrozpaczone przegraną z bulu będą teraz sikać po łydkach w biegu żeby tylko znaleźć nadużycia PISmanów za oskarżenie swoich 25 pOsłów w sprawie nadużyć w rozliczaniu "kilometrówek". Tylko że prokuratura umorzyła te postępowania i umorzy postępowanie w sprawie Dudy. Bo mówiąc krótko GÓWNO mają.

Jedyne co mają to sprawa madryckich wyczynów posłów PO, których turyści sfilmowali podczas ich pijackich zabaw zagranicznych opłaconych z budżetu Państwa. Wiec teraz PO musi znaleść coś na Dudę

Mandat Posła nie jest zatrudnieniem, nie wykonujesie go przez 8 godzin i nie mozna rozdzielić działalności poselskiej od nieposelskiej.

Posłem się po prostu jest i z tytułu bycia posłem wykonuje się mandat posła. Jako poseł mógł sobie Duda jeżdzic po całej Polsce bo wystarczy że sie w Poznaniu spotkał ze swoimi wyborcami, na przykład na uczelni podczas wykładu.

Zarzucanie mu oszustwa świadczy jedynie o służalczości prokuratury wobec władzy, która nie powstrzyma się przed najbardziej kompromitujacą głupotą by dopiec opozycji.i odwrócić uwagę od wyczynów swoich kolesi.

Posłowie sami wprowadzili wygodne dla siebie prawo dotyczące ich finansowania, a teraz usiłują wmówić wyborcom że jest ono nadużywane. .

Praworządne platformersy zamiast opłacać artykuły propagandowe w szmatławcu typu Newsweek niech uchwalą prawo o pełnieniu funkcji posła non-profit... .

Nie chcą??? .

To niespodzianka.

Może w takim razie spytajmy kiedy będzie postępowanie prokuratorskie w sprawie Kopaczowej za to, że pusty samolot leciał za nią do Gdańska??

A kiedy będzie wreszcie postępowanie za używanie prokuratury do załatwiania swoich politycznych interesów wizerunkowych między mentami władzy nazywającymi siebie przedstawicielami narodu?

prezydent Polski będzie złodziejaszkiem

Ciekawe

Robicie z bocznicy lecznicę czy dom wariatów..?

Mnie bardzo interesuje czy te rewelacje się potwierdzą.

Naprawdę jesteś zainteresowany?

Czym?

Szybka reakcja prokuratury.

No właśnie...

strzelasz w kaczą stopę.

Strzel sobie wiesz sam gdzie..

To że wszyscy kombinują

Kto jest na liście tych co najwięcej wykombinowali..?

wywali Dudę z partii

Prezydent Andrzej Duda nie jest członkiem partii Prawo i Sprawiedliwość.

drobnych szwindelków Dudy.

Nie pomawiaj Głowy Państwa.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Naprawdę jesteś zainteresowany? Czym?

Czy owe na poczekaniu zwołane śledztwo zakończy się faktycznie jakimiś ustaleniami, czy jest to tylko przedwyborczy balon. Inaczej mówiąc, czy Duda oprócz wykładów na uczelni faktycznie robił cokolwiek co ma związek z wykonywaniem mandatu posła, przynajmniej dobre wrażenie, czy też brał kasę na żywca tak jak inni. Przyznam szczerze, że chciałbym się łudzić, że było inaczej niż zwykle w takich przypadkach jest.

Nie mam czasu na dyskusję w magle, tak tylko wpadłem, gdyż pisałem pół roku wstecz że Paweł Kukiz nie potrafi składać zdań w języku polskim i że w polityce jest skończony, wrzuciłem tylko potwierdzenie, gdyż nigdy się nie mylę w stosunku do ludzi...w ocenach.

Duda

Prezydent Andrzej Duda ma przeciwko sobie gigantyczne siły, z wschodu i zachodu, które za pomocą wszelkich dostępnych metod będą przez cały okres Jego prezydentury rzucać co się tylko da aby zdezawuować go w oczach opinii społecznej, gdyż są w konflikcie interesów, z komentarzy tu jakie Koledzy skłonni byli napisać wynika, jakby jakiś nieudacznik został głową państwa, który nie miał na bilet do jakiejś miejscowości, a Polska to kraina wiecznej szczęśliwości, bez żadnych problemów..no tylko ten Prezydent Duda, jakiś taki dziwny..co za dziecinada..?

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Prezydent Andrzej Duda ma przeciwko sobie gigantyczne siły, z wschodu i zachodu, które za pomocą wszelkich dostępnych metod będą przez cały okres Jego prezydentury rzucać co się tylko da aby zdezawuować go w oczach opinii społecznej

Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale faktycznie może tak być jak piszesz... Jako eurosceptyk nie cieszy się popularnością kręgów unijnych. Nie jest też ulubieńcem establishmentu finansowego, czyli mówiąc wprost w dużej mierze środowisk związanych z Izraelem. A i w Rosji jako reprezentanta polskiego ruchu narodowościowego kochać go nie będą. Pytanie jak się to przełoży na jego prezydenturę, czy będzie przeszkadzać czy też umocni.

Świat jest w trudnym momencie, niczego nie da się przewidzieć, są fale uchodźców, upada Rosja, wojna na Ukrainie, konflikt w Korei, Państwo Islamskie, wojna w Syrii, słabnące Chiny...Grecja rozbierana przez Niemców ..irański program nuklearny..

article-2172312-140660D2000005DC-878_634x415.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.