Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ z zasady nie oglądam wklejonych a nie skomentowanych filmów nie wiem, co tam naczelny bajarz Michalkiemicz opowiada, ale hasło "Prezydent Duda straszliwie upokorzył zimnego czekistę" świadczy o kompletnym oderwaniu bajarza od rzeczywistości i triumfie myślenia życzeniowego.

Mógłbyś obejrzeć, mądrego to i warto posłuchać, przed obejrzeniem sprawdź w Wikipedii definicję słowa "sarkazm", tytuł najnowszego videofelietonu Michalkiewicza będzie mniej wówczas bulwersował.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jeszcze raz powtarzam - ze względu na obfitość tępych wklejaczy z zasady nie oglądam nie skomentowanych filmów.

Jeden z drugim dupek żałuje czasu na własny komentarz a ja mam tracić swój czas na oglądanie jakiegoś propagandowego szitu?

Jestem Europejczykiem.

ale hasło "Prezydent Duda straszliwie upokorzył zimnego czekistę" świadczy o kompletnym o

mozna sie domyslac ze upokorzył go ..wzrokiem.

bo generalnie sytuacje dosc dobrze oddaje rysunek dwóch duzych krzeseł a miedzy nimi ..taborecik.To dla dudziarza.

mozna sie domyslac ze upokorzył go ..wzrokiem.

Wyemitował w kierunku Putina fale mózgowe zawierające upokarzające treści. Kolega ARTON potwierdzi ;-).

Jestem Europejczykiem.

ja na jego miejscu siedzialbym cicho i sluchał o czym mowia.

bo trzeba znac swoje miejsce w zyciu.

a za dwa lata jak juz zrobi silna polske i najwieksza armie swiata bo NATO z nim nie bedzie juz gadało to wtedy napluje putinowi na renke.

i kurduplowi.Che che.....

A tak to niech pcha te swoje akademickie rozwazania przy przysypiajacych ..

i nawoluje do milosci na swiecie.Rozpacz!!!

A co, chcesz mu podarować miskę z wygrawerowanym imieniem pieska?

nie, zastanawiam się czy tak samo jak pies Komora będzie srał na dywany w pałacu.

masz dwa lata na zastanawianie sie.Ty sie raczej martw czy dudziarz nie bedzie rzygał po tych dywanach jak to na wsiach bywa bo to wiekszy klopot.

jak pies Komora będzie srał na dywany w pałacu.

swoja droga dobrze wiedziec skad ty masz takie informacje??Z pralni czy od borowca?

swoja droga dobrze wiedziec skad ty masz takie informacje??Z pralni czy od borowca?

Przy okazji informator periodyku Lisa zdradza dziwne obyczaje, jakie panowały na salonach głowy państwa.

Komorowscy mieszkają na piętrze z synem, córką i trzema psami. Lubią ten budynek, czuli się w im jak u siebie. Psy od czasu do czasu waliły kupy na środku dywanów. Kiedyś przed jedną z ważnych imprez z okien Belwederu leciał siwy dym – to Piotrek przypalił zapiekankę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nadal nie wiadomo skad.Czy z pralni czy z chlewu te wiadmosci czy z niezaleznej.Nie smiesz mnie.Pies nie jest przywiazany do prezydenckich dywanow jasnie Polski.

no patrz przypalił zapiekanke.widocznie chciał zaczadzic cała polske jak mniemam.

ale udało mu sie tylko ciebie i niezalezna.

newswek bardzo ładnie wszedł w forme durnowatych niezaleznych.... tyle ze za pózno.Ale niebawem bedziemy mieli o bekaniu dudziarza czy szczaniu po scianach.Tak przygotowalisci teren i widac ze was wciaga.To sranie po dywanie ,loczki suczki czy sniadanie jamnika.

newswek bardzo ładnie wszedł w forme durnowatych niezaleznych.... tyle ze za pózno

Nie narzekaj,jeszce bendziesz miał szanse sie wykazać............za pięć lat.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Na miesiąc przed wyborami parlamentarnymi, liderem rankingu zaufania wśród polityków jest ponownie prezydent Andrzej Duda, któremu ufa 55 proc. dorosłych Polaków - wynika z sondażu CBOS.

Nieufność w stosunku do Dudy deklaruje 21 proc. badanych, a mniej niż co piąty (19 proc.) wyraża obojętność. (...)

Prezydent jest też jedynym politykiem spośród wymienionych na wrześniowej liście, któremu ufa większość badanych - podkreśla CBOS." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sondaz-CBOS-Andrzej-Duda-z-najwiekszym-zaufaniem-Polakow,wid,17882562,wiadomosc.html

Wyraźnie widać, że negatywne pisanie o prezydencie Dudzie na Bocznicy miało niewielki wpływ na opiniowanych. W tym przypadku hejt mocno zawiódł.

Jaki helt??? Co ty pieprzysz Włodzimierzu?

Wejdź sobie na prawackie portale, albo na na komentarze w online-owych wydaniach gazet, to zobaczysz hejt.

Jak rozumiem dla ciebie hejtem jest pisanie, że Duda wykazał brak kultury osobistej albo, że robił prywatne fuchy za publiczne pieniądze. Tyle tylko, że to prawda.

Jestem Europejczykiem.

Tyle tylko, że to prawda.

No!Taka sama jak ta z taśm prawdy?

O czym to było w tych taśmach?O kamieniach,kupie i jakimś h*ju?

Chociaż nie tylko.Przypomnieć?

No!Taka sama jak ta z taśm prawdy?

O czym to było w tych taśmach?O kamieniach,kupie i jakimś h*ju?

Chociaż nie tylko.Przypomnieć?

Spadaj drewniak z tą swoją nachalną robotą PiSowskiego propagandzisty, tu jest wątek o Panu Prezydencie.

Ja mam wkleić film, jak Duda udaje, że nie widzi podchodzącej do niego premier, odwraca się i ucieka?

Tylko po co, wszyscy to już widzieli.

Jestem Europejczykiem.

Ja mam wkleić film, jak Duda udaje, że nie widzi podchodzącej do niego premier, odwraca się i ucieka?

Tylko po co, wszyscy to już widzieli.

To wrzuć jeszcze raz

Spadaj drewniak z tą swoją nachalną robotą PiSowskiego propagandzisty, tu jest wątek o Panu Prezydencie.

no tak po 8 latach znowu PiS winny. Ci to mają pecha.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Chory człowieku Bocznicy wypunktuj dokładnie i wszystko, aby każdy mógł zrozumieć,

Co ten facet pieprzy???

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chory człowieku Bocznicy wypunktuj dokładnie i wszystko, aby każdy mógł zrozumieć,

Nie zależy mi na tym, ja piszę dla ludzi inteligentnych, czyli niekoniecznie dla każdego.

Ale to akurat mogę wytłumaczyć - ja pisałem o Dudzie, wątek jest o Dudzie, a nasz drewniany kolega pisze coś takiego: "no tak po 8 latach znowu PiS winny. Ci to mają pecha.".

No to pytam o co mu chodzi.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie zależy mi na tym, ja piszę dla ludzi inteligentnych, czyli niekoniecznie dla każdego.

Ale to akurat mogę wytłumaczyć - ja pisałem o Dudzie, wątek jest o Dudzie, a nasz drewniany kolega pisze coś takiego: "no tak po 8 latach znowu PiS winny. Ci to mają pecha.".

No to pytam o co mu chodzi.

Nie chodzi mi o to, żeby tu ktoś pisał o kolegach(?), tylko rzeczywiście krytycznie o Głowie Państwa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.