Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

muls, zostaw w spokoju Tomusia, bardzo go lubiem.

Kto wie...może przekonam go do gender?

To nie ja napisałem. Popraw.

Sory, wiem ale tak działa silnik forum, zaznaczyłem i dałem cytuj selektywnie z Twojego posta a automat uczynił Cię autorem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sądząc po Twoim wpisie - prawdopodobnie jesteś zboczony ...

To całkiem możliwe ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Sądzę też, że niepotrzebnie obrażasz Prezydenta RP. Obietnice obietnicami, a konstytucyjne obowiązki wymagają ustosunkowywania się do ustaw. W przypadku tej ustawy zachowanie Prezydenta RP było merytoryczne. Mnie podoba się to, że prezydent Duda nie odcina się od swojego elektoratu, jak to ostentacyjnie czynił Олександр Kwaśniewski.

Już na stałe przepisałeś się Włodzimierzu do narodowych socjalistów z PiS?

Podoba ci się, że Pan Prezydent kłamał w trakcie kampanii wyborczej opowiadając bajki o "prezydencie wszystkich Polaków", w tej chwili w zasadzie nie robi niczego innego poza uczestniczeniem w kampanii wyborczej po stronie jednej partii, a na dokładke podejmuje chamsko populistyczne decyzje?

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Już na stałe przepisałeś się Włodzimierzu do narodowych socjalistów z PiS?

Podoba ci się, że Pan Prezydent kłamał w trakcie kampanii wyborczej opowiadając bajki o "prezydencie wszystkich Polaków", w tej chwili w zasadzie nie robi niczego innego poza uczestniczeniem w kampanii wyborczej po stronie jednej partii, a na dokładke podejmuje chamsko populistyczne decyzje?

Anie nie przepisałem się do PiS, ani obecny prezydent nie jet z mojej bajki. Uważam natomiast, że w gruncie rzeczy będą niewielkie różnice w sposobie sprawowania władzy w porównaniu z obecnym układem. Na użytek wewnętrzny będzie retoryka z trochę inaczej rozłożonymi akcentami. Od tego nie zawali się ani gospodarka (bo to i talk od dawna jest w obcych rękach), ani tzw. demokracja. Dla zwykłego obywatela nie będzie wielkich różnic - natomiast wiadomo, kto jak zwykle będzie cierpiał... W polityce zewnętrznej i tak o wszystkim będzie decydowała Unia i USA.

Wielokrotnie wypowiadałem się, że na Dudę głosowałem zgodnie z nawoływaniami PO, aby zagłosować przeciw. I zgodnie z nimi zagłosowałem przeciw Komorowskiemu, który w końcówce swoich rządów okazał się politykiem małego formatu i kto wie, czy nie narobił więcej zła niż prezydent Duda zrobi w ciągu swojej całej kadencji. Duda obietnicami deklaracjami i czynami nie odbiega nie od innych na tym urzędzie. W dalszym ciągu, szczególnie od czasów Kwaśniewskiego, mamy prezydenta polsko-amerykańskiego, polsko-ukraińskiego,etc. A nie polsko-polskiego. Jego populizm nawet nie dorównuje populizmowi i partyjności Komorowskiego.

Nie podoba mi się to co Ty piszesz o Naszym Prezydencie. Nie tym tonem proszę, bo to Najwyższa (Najjaśniejsza) Osoba w Państwie.

Ciekawe jak Ty byś się zachowywał gdyby jakiś Ubek pukał Twoją Córkę ???

gdyby jakiś Ubek pukał Twoją Córkę ?

Puknij się w łeb może Tobie przejdzie to skretynienie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ciekawe jak Ty byś się zachowywał gdyby jakiś Ubek pukał Twoją Córkę ???

Mnie ciekawi co by się stało jakby jakiś zbok ubecki pukał ciebie.
Gość stary bej

(Konto usunięte)

generalnie to mułs miast się zaszyć przeciwko C2h5oh, zaszył se pukawkę i nicht go już niewypuka ...bo i poco, skoro łun był pukany politycznie wewsząd.

tak generalnie to ty sie puknji w pukawke bo glowa to trudno nazwac.

Oj,chyba zostałeś puknienty przez tego Będowskiego czy jak on się teraz nazywa.Nie trzymasz fasonu a to znaczy ....źle z tobom.

"Prezydent Duda podbija świat" - ogłasza na okładce najnowszego numeru tygodnik "w Sieci". I publikuje "dowód": zdjęcie Andrzeja Dudy z prezydencką parą USA. "Polska wstaje z kolan" - ogłasza tygodnik braci Karnowskich "W Sieci".

Problem w tym, że identyczne fotografie mają także inni uczestnicy szczytu ONZ - m.in. prezydent Białorusi Aleksander Łukaszenka.

Jestem Europejczykiem.

Biedni Karnowscy.

Nie martw się iksik, PiSowski elektorat nie łapie takich subtelności. Ważne, że Duda obok Obamy.

Zabawne jest tylko to, że nasi prawacy pasjami plują na Obamę, ale jak co do czego, to fotka z nim jest powodem do chwały.

Jestem Europejczykiem.

to fotka z nim jest powodem do chwały.

Oczywiście.

W końcu Obama to już kończąca się historia.

Wypada mieć zdjęcie teraz bo nie wiele czasu zostało by zrobić kolejne.

nasi prawacy pasjami plują na Obamę

Może Wasi.

To chiba lewakow tez troche w pisie jest.

W słojach w piwnicy na pólkach.

Muls na straży przed pleśnią pilnuje.

W końcu Obama to już kończąca się historia.

Wypada mieć zdjęcie teraz bo nie wiele czasu zostało by zrobić kolejne.

2 zdania - 3 sprzeczności logiczne: skoro kończąca się, to:

- nie watro sobie z nim robić fotek

- nie wypada bo nie warto, a w polityce nie liczy się czy wypada, ale tylko i wyłącznie czy warto.

- na fotkę z Obamą jest mnóstwo czasu, bo on i stosunkowo młody i na chorowitego nie wygląda.

Słabo coś ostatnio idzie Ci to chwalenie Dudy... Bo się mogą za zaniedbywanie obowiązków na Nowogrodzkiej wkurzyć...

nie watro sobie z nim robić fotek

- warto - bo to żywa historia.

- wypada, zawsze można je wkorzystać w odpowiedniej chwili lub spalić (zależy od okoliczności)

- nie ma czasu (kończy się bezpowrotnie kadencja)

...i nie o chwalenie PAD-a chodzi.

Na chwalenie lub krytykę przyjdzie czas po 25 pażdziernika.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.