Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

oż dzieci w piaskownicy z większa werwą i fantazją się łopatkami okładają...

Piaskownica i łopatki to przeżytek teraz naparzają się w " World of Tanks" choćby.

Dzieci teraz się doktoryzują od 6 roku życia, a Ty o łopatkach.

Od łopat jest Kopacz i niech tak już zostanie.

Życie idzie do przodu.

Jak się nie obrócisz to przód jest z przodu, a tył z tyłu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Spoko, spoko, się wprowadzi od 7 roku. I będzie rok na łopatki. A i się wprowadzi, że już w WoT nie, bo największa specjalistka od edukacji od Prezesa, już napomknęła, że od gier na te szatańskie pomioty, te komputery i te tam internety, dużo lepiej iść do kościółka. Nie doczytałeś biuletynu?

- W czasie oficjalnych uroczystości obowiązuje określona precedencja, czyli porządek starszeństwa osób w państwie. Pierwszy powinien wyciągnąć dłoń pan prezydent - ocenił Janusz Sibora, znawca protokołu dyplomatycznego. We wtorek w czasie obchodów rocznicy rozpoczęcia II wojny światowej Andrzej Duda i Ewa Kopacz nie uścisnęli sobie dłoni. czyli mamy zwykłego prostaka i chama za prezydenta

Duda po prostu strzelił klasycznego focha. Widać, że przejął lub wykonuje polecenia Yarosława. To znamienne, że Prezydent RP lata na sznurku prezesa partii opozycyjnej. Facet po prostu nie ma jaj i jest zwykłą marionetką.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie doczytałeś biuletynu?

Nie czytam GW.

Duda po prostu strzelił klasycznego focha.

...a tam focha...po prostu jest przewidujący...po co miał się narażać

world+of+tanks+waffentrager+joke.gif

Dzisiaj na temat tego wydarzenia ( sytuacji) wypowiadał się Wałęsa. I co ciekawe skrytykował Dudę.

Pewnie dlatego, że nie trawi Kaczyńskiego.

A jak sobie przypominam w podobnej sytuacji to nawet nogi nie podałby Kwaśniewskiemu.

:-)

Jemu, PAD-owi, nie dziwię się, że odszedł był przed takim zbliżeniem.

Poza tym na filmiku widać, że jedno i drugie nie miało ochoty do żadnych zbliżeń.

Zbliżenie na siłę to gwałt, tym bardziej, że od jakiegoś czasu to kopaczu udaje samca alfa.

Od dawna wiadomo, że jesteś PiSowskim propagandzistą, ale nie rób z siebie idioty!

Ochoty nie mieli, ale wyraźnie widać, że gdy Kopacz przechodzi w kierunku Dudy ten po prostu daje nogę.

W odpowiedzi na ostatnie przypadki chamskiego zachowania Kopacz wybaczalnym jest potraktowanie jej tak jak na to zasługuje.

Po kolejnym wpisie widzę, że jednak uparłeś się robić z siebie PiSowskiego idiotę.Pomyśl chłopie, że Duda ledwie zaczął a ty już musisz się tak gimnastykowaś. Za chwilę ci kręgosłup strzeli o ile w ogóle masz jakiś ;-).

Jestem Europejczykiem.

Duduś miał nakazane od Yara- za żadne skarby świata nie podawać rąk, no i przewracał oczętami, błądził wzrokiem, kombinował jakby najszybciej stamtąd zniknąć, przebierał nogami, kopał kamyki.

Nie musi szanować PO, bo to wroga partia, normalka, nienawiść mają wpisaną w nazwę, ale gdyby przynajmniej miał klasę, to by się zachował, byle jak, ale zachował.

W czasie kampanii prezydenckiej udawał świetnie kogo innego, a teraz wychodzi Szydło z worka ( ten babochłop przynajmniej nie udaje inna osobę, ona taka jest, prosta i szczera). Niezła parka nam się szykuje, nie ma co.

A ja xniwaxa muszę usprawiedliwić...

Zobaczył, jakim chamem i ćwokiem okazał się Duda; ochlał się z rozpaczy, słuchając przeklętej i niekatolickiej muzyki; przemyślał w pijanym widzie, co czynił przez lata i - teraz mu głupio.

To i broni się niemrawo.

Jacuś! Odwagi!

Jeszcze nieraz Twój idol Duda pokaże, jaką durnotą dudzią wykazać się można.

A i grupa wsparcia Dudzinego do kupy musi się "wziąść" i - k**wa bronić!!!

Bo inaczej - czarno widzę.

Nie czytam GW.

Akurat w Naszym Dzienniku było. Ale, ale, jak to nie czytasz GW? Toż każdy, każdusieńki polityk, czy to zawodowiec czy amator dzień zaczyna od lektury wrażych biuletynów. Co będzie w swoich się spodziewa wiec to ani ciekawe ani zajmujące. A najnowsze newsy i ploteczki trzeba znać. Chcesz nam tu powiedzieć, że ograniczasz się wyłącznie do własnych gadzinówek i całą wiedzę co się u nas dziej czerpiesz tylko z nich? Nierozsądne to i nieroztropne, więcej, narażające o posadzenie o ciasnotę umysłową i zaniedbanie podstawowych powinności. Ja na ten przykład zanim poczytam Wyborczą, zawsze najpierw NDz i prawicowe portaliki, zawsze zanim TVN to Trwam. Inaczej człowiek nie jest przygotowany do zajęć, a w tym fachu, nawet jeśli to tylko hobby przygotowanym być wypada.

Jest jeszcze inna zaleta czytania cudzych biuletynów. Jak sobie poczytam i pooglądam te cudze to zawsze pomyślę: co za banda idiotów i jak to dobrze, że to nie moi. I od razu mi się humor i samopoczucie poprawia. Spróbuj - u Ciebie też powinno tak działać. To że biuletyny zupełnie u nas odmienne nie ma znaczenia.

w ogóle masz jakiś ;-).

Twój ;)

A i grupa wsparcia Dudzinego do kupy musi się "wziąść" i - k**wa bronić!!!

Kto tu broni i co broni?

Jestem raczej za tym aby Pani Premier Ewie Kopacz podać wszystkie ręce wszystkich Polaków (nie tylko Pana Prezydenta Andrzeja Dudy)

w jednym miejscu i w tym samym czasie.

Ale, ale, jak to nie czytasz GW?

Nie zdążam, zawsze jest na końcu, a papiera toalotnego nie kupuję i na GW wypada od jakiegoś czasu.

Jest jeszcze inna zaleta czytania cudzych biuletynów

GW jest pożyteczna i to jest jej zaletą.

Zobaczył, jakim chamem i ćwokiem okazał się Duda; ochlał się z rozpaczy

To nie jest powód do zachlania lecz zadumy nad jedną ręką i drugą.

Przeca mieli jeszcze ...lewe.

Duda ledwie zaczął

Paradoks Millera.

Zawsze koniec jest najważniejszy vide b-PBK.

Wyświetl postUżytkownik Adalbert95 dnia 02.09.2015 - 00:39 napisał

Ale, ale, jak to nie czytasz GW?

Nie zdążam, zawsze jest na końcu, a papiera toalotnego nie kupuję i na GW wypada od jakiegoś czasu.

Wyświetl postUżytkownik Adalbert95 dnia 02.09.2015 - 00:39 napisał

Jest jeszcze inna zaleta czytania cudzych biuletynów

GW jest pożyteczna i to jest jej zaletą.

Kładę to na karb, tego moralnego i realnego kaca o którym wspomina Niusia. A i tego, że idzie na zmianę pogody i jakoś tak dziś duszno i ciężko.

Bo inaczej musiałbym sobie coś niefajnego o Tobie pomyśleć. Tak marny poziom w Twoim wykonaniu? Tak, to zdecydowanie musi być ta pogoda.

To nie jest powód do zachlania lecz zadumy nad jedną ręką i drugą.

Przynajmniej nie pieprzysz iksik jak Sasin u Morozowskiego dzisiaj.

A tak z czystej ciekawości - nie wstyd ci teraz za Dudę?

Bo mnie wstyd.Mimo wszystko to jednak prezydent mojego kraju i miałem nadzieję, że przynajmniej chłop będzie się starał. A on nawet się nie stara.

Najwidoczniej Duda nie pojął i nie przetrawił tego, że sytuacja radykalnie się zmieniła i teraz jako prezydent nie może bezkarnie robić rzeczy które uchodziły mu gdy był drugorzędnym politykiem partii opozycyjnej.

Jestem Europejczykiem.

co za banda idiotów i jak to dobrze, że to nie moi

Zawsze można swój z ich przemieszać i będzie trudno odróżnić nie znając tytułu.

nie wstyd ci teraz za Dudę?

Jeśli już to za obojga.

Bo generalnie za większość "P" nalezy się wstydzić. Za jednych mniej, za innych więcej.

Bardziej się zgłupił o-PAD w Kościele dzisiaj witając z PJK.

Dziwne, że to przemilczano ;)

Myśl iksik, myśl.

Jestem uprzejmy i nawzajem.

A wiesz, bo my mamy resztki tego co się nazywa takt i już nie kopiemy leżącego. Poczekamy do jutra, aż wstanie.

Zawsze można swój z ich przemieszać i będzie trudno odróżnić nie znając tytułu.

A nie, nie. Są takie ekskrementa co to jakby długo nie mieszać zawsze wypłyną na wierzch.

Jeśli już to za obojga.

Typowe PiSowskie pier...nie, rozmydlanie i odwracanie kota ogonem. Widzę, że po pierwszym szoku dochodzisz do siebie.

Pan Prezydent zaprezentował dziś wyjątkowy brak klasy osobistej i ogłady politycznej, o takich drobiazgach jak olanie protokołu nawet nie wspominam, bo to drobiazg. Taka jest prawda i żadne wykręty tego nie zmienią.

Jestem Europejczykiem.

Poczekamy do jutra, aż wstanie.

Jutro tutaj nie jest mi potrzebne do oddychania nawet na stojąco.

Co do taktu to jest go tutaj pełno...również na leżąco.

Nawiasem pisząc, zamiast nadmiaru taktu więcej poczucia humoru w pionie i poziomie - życzę.

Taka jest prawda

Przecież to oczywiste.

Wspomniałem o Sasinie.

Był dziś u Morozowskiego z Neumannem z PO.

Sasin wykręcał kota ogonem, pierdzielił trzy po trzy, powtarzał to samo, jednym słowem po PiSowsku zagadywał całą rozmowę. Gdy Neumann w końcu przedarł się przez ten słowotok i zaczął coś mówić, to Sasin powiedział, żeby mu nie przerywał. Takich jaj, takiej bezczelności i hucpu to już dawno nie widziałem.

Dziwię się Morozowskiemu, że pozwolił burakowi Sasinowi na takie chamskie zagrywki.

Jestem Europejczykiem.

Ja się natomiast dziwię Kaczyńskiemu. Skoro Maciarewicza, Brudzinskiego i paru innych schował na dno szafy, Pawłowicz czy Kamiński nawet gęby nie otworzą, Mastalerka właśnie spuścił po nożu, nawet premierzyca is spe ostatnio spuściła z tonu i tylko czasem coś się wyrwie, wygląda raczej na niechcący, to kiego pozwala temu chamio Sasinowi na to, by siebie i PiS kompromitował. Czyżby oprócz Błaszczaka nie było tam nikogo na tyle inteligentnego by móc go wysyłać do telewizorni?

Ja się natomiast dziwię Kaczyńskiemu. Skoro Maciarewicza, Brudzinskiego i paru innych schował na dno szafy, Pawłowicz czy Kamiński nawet gęby nie otworzą, Mastalerka właśnie spuścił po nożu, nawet premierzyca is spe ostatnio spuściła z tonu i tylko czasem coś się wyrwie, wygląda raczej na niechcący, to kiego pozwala temu chamio Sasinowi na to, by siebie i PiS kompromitował. Czyżby oprócz Błaszczaka nie było tam nikogo na tyle inteligentnego by móc go wysyłać do telewizorni?

Szanowny Kolega jak widzę nie ogarnia umysłu Prezesa. On Macierewicza, Brudzińskiego, Kamińskiego i Sasina kocha.

Mastelarek swym chamstwem i bezczelnością usiłował się podlizać, ale on nie należy do "wewnętrznego kręgu" PiS (tak zresztą, jak Szydło). Swoich ukochanych Prezes ukrył niechętnie bo poszedł na zgniły kompromis powodowany chęcią zdobycia władzy. Ale gdy Mastalerek zbyt obcesowo zaczął nastawać na odsunięcie Macierewicza Prezes nie wytrzymał i pokazał Breivikowi miejsce w szeregu. I za to koleś zapłacił, a nie za chamstwo, butę i bezczelność, bo to akurat (tak jak PZPR-owska przeszłość) Prezesowi nie przeszkadza.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Pan prezydent Duda dostanie do ręki nowy oręż. Dosłownie: http://www.altair.com.pl/magazines/eissue?issue_id=774&ref=issue (należy w linku wybrać stronę 66-67/76)

Oby tylko nie zapomniał go wykazać - bo wartość wbrew pozorom znaczna i żeby nie było kłopotów z pozwoleniem na broń.

czuję się jakbym był na onecie a nie na AS, jest taki program plotkarski w telewizji "gwiazdy na dywaniku" - ale oszołomstwo, dopiepszają się do wszystkiego w ubierze celebrytów, podobnie jest tutaj.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

czuję się jakbym był na onecie a nie na AS, jest taki program plotkarski w telewizji "gwiazdy na dywaniku" - ale oszołomstwo, dopiepszają się do wszystkiego w ubierze celebrytów, podobnie jest tutaj.

Mówisz, że "dopiepszają się do wszystkiego w ubierze celebrytów". To skurczybyki...

Mówisz, że "dopiepszają się do wszystkiego w ubierze celebrytów". To skurczybyki...

Kolega polskiego uczy się od Pawłowicz ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.