Skocz do zawartości
IGNORED

Brak możliwości usunięcia konta...bylejakość forum czy celowe działanie...

Gość cybant

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Widocznie taki mamy klimat :>)

raczej już i nie klimat tylko, to raczej jak przyzwyczajenie: do bywania, wręcz nałóg w stylu a jeszcze trochę, jeszcze ten raz.

To jak wspomnienie dawnych wizyt w spelunie, gdzie, przy kufelku spotykało się stałą ekipę i stale nawijało o tym samym, ale przy tym swojsko i miło było.

Teraz jest inaczej; są bramkarze, inni kelnerzy, ogólnie "klimat" się zmienił, klientela także.

Gość jt211

(Konto usunięte)

i masa jeleni lykajacych forumowe mundrosci jak mlode pelikany

Pelikany to mają łykać nie mundrości tylko dyfuzory i panele co by ten eteryczny dźwięk otrzymać tfu .. utrzymać :>)

dyfuzory i panele to tylko czubeczek gory lodowej

forum od dawna jest motorem napedowym handlu krewnych i znajomych krolika na roznych frontach

a pelikany sa potrzebne bo jak ich nie ma to reklam tez nie ma.

Gość jt211

(Konto usunięte)

dyfuzory i panele to tylko czubeczek gory lodowej

forum od dawna jest motorem napedowym handlu krewnych i znajomych krolika na roznych frontach

a pelikany sa potrzebne bo jak ich nie ma to reklam tez nie ma.

Ciekawe kiedy któryś z odchodzących wpadnie na pomysł i założy coś w stylu What Best Forum.

Z obowiązkiem podania sprzętu jakąś tam weryfikacją i moderacją bez naleciałości biznesowych.

I bez reklam oczywiście.

Gość

(Konto usunięte)

Ciekawe kiedy któryś z odchodzących wpadnie na pomysł i założy coś w stylu What Best Forum.

Z obowiązkiem podania sprzętu jakąś tam weryfikacją i moderacją bez naleciałości biznesowych.

I bez reklam oczywiście.

miałem taki pomysł, i był bliski realizacji, była elegancka nazwa i chętny do rozpoczęcia programista, ale kiedy pomyśleć ile problemów by było z wędrującymi trollami, niby nowymi twarzami i niby pasjonatami, to się odechciało, plus koszty obsługi tego...po co

Weryfikacja w tym przypadku to sprawa oczywista, a może i : "rejestracja z polecenia osoby zaufanej "

A ja to drugą wieżę Eiffela pod Warszawą chciałem postawić ale wiecie.....

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jest to spory koszt. Ale jako źródło cennych informacji i miejsce gdzie spokojnie można prowadzić dyskusję na poziomie.... Uważam, że jest to opłacalne. Już wkrótce... może coś się w tej materii zmieni ;). Branży widzę, nie w smak... ale to walka o chleb, więc zrozumiałe.

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Jest to spory koszt

Tak dla tych co trolują ze swojego M2 faktycznie!

W sumie całe szczęście!

Tak dla tych co trolują ze swojego M2 faktycznie!

W sumie całe szczęście!

Pif paf - nie trafiony. Printscreena wyciągu z konta bankowego również nie prześlę... :)

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Pif paf - nie trafiony. Printscreena wyciągu z konta bankowego również nie prześlę... :)

Nie musisz trzeba mieć po prostu to coś.

Gość jt211

(Konto usunięte)

Jest to spory koszt. Ale jako źródło cennych informacji i miejsce gdzie spokojnie można prowadzić dyskusję na poziomie.... Uważam, że jest to opłacalne. Już wkrótce... może coś się w tej materii zmieni ;). Branży widzę, nie w smak... ale to walka o chleb, więc zrozumiałe.

W sumie What Best Forum czy Audio Asylum jakoś się trzymają. Jest jeszcze Joe's List to prehistoria na maila ale dalej działa ile to już lat od zarania netu.

Gość

(Konto usunięte)

A ja to drugą wieżę Eiffela pod Warszawą chciałem postawić ale wiecie.....

takiś jakiś mało wierzący jesteś, tu masz ryneczek więc nie pękaj, forum o którym mowa to do czego innego i nie stawiaj pod, stawiaj w centrum bo centrum to kasior wielki

:)

Zauważyliście, że z prowokacyjnego sądząc po tytule wątku, swymi wpisami uczyniliście wątek, który wnosi najprawdziwszy osąd tego co z tym forum czyni, nie tak w końcu duża grupa "uzytkowników", wykazując jednocześnie, że trzeźwy tego osąd wcale nie zaginął i są inni którzy nie boja się nazywać rzeczy po imieniu.

Piszę to prywatnie jako Wasz kolega forumowy. Nie przez pryzmat swej "zieloności".

Dziekuję, podtrzymaliście mnie na duchu. Tak jak w życiu. Kiedy odejdą wszyscy mieniący sami siebie jako niezastąpione filary tego forum, bez których jego istnienie jest niemożliwe, wówczas zaczną tu znów napływać ludzie, bez obawy o zderzenie się z tymi gigantami wiedzy w temacie AUDIO.

Pozdrawiam serdecznie.

Włodek.

gigantami wiedzy w temacie AUDIO.

niestety nie będzie kogo pytać.

a jak nie ma tych którzy pytają,nie ma również tych którzy odpowiadają.to prosta zależność.

Królem będzie miernota(bez urazy).

jak popatrzysz na zakładkę:pc-audio czy hi-end-to raptem kilka osób ma sprzęt i doświadczenie.reszta to wirtualne tygrysy.

fani analoga już dawno trzasnęli drzwiami.

Lubię to miejsce i bywanie tutaj weszło mi w krew.z żalem stwierdzam,że wielu znajomych już tutaj nie bywa.

Jeśli ktoś chciałby wspólnie poteoretyzować na temat konstrukcji idealnego forum

Pomysł jak pomysł.

Generalnie nie przepadam za powstawaniem swego rodzaju VIP-owskich gett.

To w pewnym momencie i tak prowadzi do ograniczeń w postrzeganiu czegokolwiek.

Przeważnie kończy się to jak zwykle nie tyle na teorii co na rzeczywistości lub próbie powstania forum równoległego gdzieś w sieci.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość jt211

(Konto usunięte)

Dziecko kup SE jajona i wklej foty systemu. Udajesz snafce a słuchasz na szafce :-)

Dzieki o Wodzu za ... odmłodzenie mam Ci mówić dzidziuś ?

Jeszcze inaczej, triode, Przyjacielu.

Jam marny żuczek, ot- taki, co se właśnie kupił kolejny winylek mej ukochanej firmy -Lady Time, Elli...(Pablo; kocham te czarnobiałe, siermiężne okładki).

I tak:

Pyta ktoś na 'analogu' - "warto, bom zagubion?"

Odpowiadam (z serca - raz, drugi... Trzeci...)

Pytam - raz, drugi, siódmy: a przeczytałeś te podpjente?

- Nie, nie mam czasu...

Opada panie, opada...wszytko opada, bo niechtórym siem tak śpjeszy, że sie nie nadanża...:)

I wtedy - przestaje się chcieć, psiamać.

Ps: Czwarta piosneczka z mej nowej(?) Elli, ma tytuł: I Cried For You (Now It's Your Turn To Cry Over Me)!:-)

No. To se strone pszewruce.

Pozdrawiam - Jacek.

- Nie, nie mam czasu...

wszystkim młodym(duchem) śpieszno do hi-endu-dlatego łykają ....jak te młode pelikany!

a żeby duch w narodzie nie zginął to + masz.

.........i dzięki Jacku.

......PS...a ja sobie flaczki takie pogrywam:

Gość jt211

(Konto usunięte)

Zauważyliście, że z prowokacyjnego sądząc po tytule wątku, swymi wpisami uczyniliście wątek, który wnosi najprawdziwszy osąd tego co z tym forum czyni, nie tak w końcu duża grupa "uzytkowników", wykazując jednocześnie, że trzeźwy tego osąd wcale nie zaginął i są inni którzy nie boja się nazywać rzeczy po imieniu.

Piszę to prywatnie jako Wasz kolega forumowy. Nie przez pryzmat swej "zieloności".

Dziekuję, podtrzymaliście mnie na duchu. Tak jak w życiu. Kiedy odejdą wszyscy mieniący sami siebie jako niezastąpione filary tego forum, bez których jego istnienie jest niemożliwe, wówczas zaczną tu znów napływać ludzie, bez obawy o zderzenie się z tymi gigantami wiedzy w temacie AUDIO.

Pozdrawiam serdecznie.

Włodek.

Włodek czytałeś Karierę Nikodema Dyzmy ?

Prześledź karierę Paltona del Kulki w zakładce HighEnd może Ci zaświta o co wielu chodzi i skąd jest jak jest.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

cybant

Jak chciałem się wypisać z HDTVPolska, to też ignorowali tam moje prośby. Ich moderatorzy są tutaj obecni, więc zadałem im na tym forum pytanie dlaczego ignorują moje żądanie.

I to pomogło, wreszcie doczekałem się zamknięcia mojego konta.

Może spróbuj w ten sposób i pytaj dlaczego Cię ignorują na innych forach gdzie też nasza moderacja jest obecna. Może ich w ten sposób zawstydzisz i to pomoże?

Najuprzejmiej dziękuję; się odwięczę niebawem - a ten "hajent" - to wreszcie co ?

Ino pesos?:-)

Pesos... Tysiącami.

To ja jednak zostanę przy - fajnych płytach.

Dobrze nagranych, bez "kulek", gdzie i przypadkowe laszczki - oniemieją!:-)

Płyta druga, którą dziś nabyłem:

Joni M. Mingus.

Marna, ale - jak brzmi!!!!!:)

Ps - miałem, alem teraz dorwał tę wersję z rozdymaną okładką.

Kurna - jak to fajnie kolekcjonować (zbierać) antyki, nie?:-))

Może spróbuj w ten sposób i pytaj dlaczego Cię ignorują na innych forach gdzie też nasza moderacja jest obecna. Może ich w ten sposób zawstydzisz i to pomoże?

Problem leży w tym, że moderacja nie ma uprawnień do zadośćuczynienia tym prośbom. Choć często z ochotą i niezwłocznie by taką spełniła. Wyłącznie Admin może na naszym forum ulżyć w cierpieniach :-) Pomóc niejednemu zatroskanemu o poziom forum, ostentacyjnie z odpowiednią oprawą opuścić to przegniłe miejsce, często żeby jakoby Feniks z popiołów, odrodzić się jako wcielenie nowego, acz równie zdegustowanego użytkownika. :-)

Pozdrawiam.

Włodek

Włodek czytałeś Karierę Nikodema Dyzmy ?

Oczywiście, choć dawno temu :-) Ale oglądałem niedawno "Nikosia Dyzmę" :-) Mniej kunsztowne dzieło, ale jakże bliskie realiom :-)

W.

Dziecko kup SE jajona i wklej foty systemu. Udajesz snafce a słuchasz na szafce :-)

A ja mam regał, dziękuję :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Problem leży w tym, że moderacja nie ma uprawnień do zadośćuczynienia tym prośbom.

Ale może stukać do admina w tej sprawie.

Ale może stukać do admina w tej sprawie.

Jeśli rzeczywiście tak postanowił, to wyłącznie do Admina.

W.

Panowie likwidacja konta "dla chcących" to nic trudnego, a prawo bardzo jasno reguluje takie kwestie.

Jak skutecznie opuścić audiostereo.pl?

Jeżeli chcesz aby zlikwidowano Twoje konto należy wniosek złożyć do administracji.

Ważne -wniosku o likwidację konta nie kierujemy do moderatorów.

Najlepiej od razu napisać PW w przedmiocie likwidacji konta do wszystkich administratorów czyli do:

- Admin1

- audiostereo.pl

- dskrzypczak

Po wysłaniu PW z prośbą o likwidację konta, zapewne będzie odpowiedź jednego z administratorów z pytaniem o powód.

Odpisujemy, podajemy powód rezygnacji z konta.

Może się zdarzyć, że administrator będzie mendził i zachęcał do pozostania łudząc jakimiś obietnicami.

Te wszystkie ignorujemy i codziennie wysyłamy nowe PW do administracji z ponowieniem wniosku o likwidację konta.

Wasze konto powinno zmienić status z „użytkownik” na „w trakcie usuwania”.

Po otrzymaniu przez administrację PW z prośbą o likwidację konta do jego rzeczywistej likwidacji musi wg reguł obowiązujących na audio stereo.pl upłynąć siedem dni.

Jest jednak rzecz w tym procesie najważniejsza.

Dane osobowe.

I dlatego na adresy:

[email protected]

oraz

[email protected]

wysyłamy z konta pocztowego zgłoszonego na AS e-maila o temacie:

„zakończenie przetwarzania danych osobowych”

W/w mail powinien zawierać taką treść:

„W nawiązaniu do złożonego przeze mnie wniosku o likwidację konta użytkownika "XXXX", działając na podstawie § 8 pkt 5 Regulamin forum audiostereo.pl, żądam zaprzestania przetwarzania oraz usunięcia moich danych osobowych.”

Ten e-mail nie daje już ruchu administracji i musi ona konto zlikwidować.

Ot i wszystko :)

Słucham tylko muzyki.

Dziękuję :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Albo zgłoszenie takiego faktu do GIODO i oni już sprawę załatwią:)

Upomną właściciela forum i regulamin od razu będzie przejrzysty.

• Moderatorzy

Panowie likwidacja konta "dla chcących" to nic trudnego, a prawo bardzo jasno reguluje takie kwestie.

Jak skutecznie opuścić audiostereo.pl?

Jeżeli chcesz aby zlikwidowano Twoje konto należy wniosek złożyć do administracji.

Ważne -wniosku o likwidację konta nie kierujemy do moderatorów.

Najlepiej od razu napisać PW w przedmiocie likwidacji konta do wszystkich administratorów czyli do:

- Admin1

- audiostereo.pl

- dskrzypczak

Po wysłaniu PW z prośbą o likwidację konta, zapewne będzie odpowiedź jednego z administratorów z pytaniem o powód.

Odpisujemy, podajemy powód rezygnacji z konta.

Może się zdarzyć, że administrator będzie mendził i zachęcał do pozostania łudząc jakimiś obietnicami.

Te wszystkie ignorujemy i codziennie wysyłamy nowe PW do administracji z ponowieniem wniosku o likwidację konta.

Wasze konto powinno zmienić status z „użytkownik” na „w trakcie usuwania”.

Po otrzymaniu przez administrację PW z prośbą o likwidację konta do jego rzeczywistej likwidacji musi wg reguł obowiązujących na audio stereo.pl upłynąć siedem dni.

Jest jednak rzecz w tym procesie najważniejsza.

Dane osobowe.

I dlatego na adresy:

[email protected]

oraz

[email protected]

wysyłamy z konta pocztowego zgłoszonego na AS e-maila o temacie:

„zakończenie przetwarzania danych osobowych”

W/w mail powinien zawierać taką treść:

„W nawiązaniu do złożonego przeze mnie wniosku o likwidację konta użytkownika "XXXX", działając na podstawie § 8 pkt 5 Regulamin forum audiostereo.pl, żądam zaprzestania przetwarzania oraz usunięcia moich danych osobowych.”

Ten e-mail nie daje już ruchu administracji i musi ona konto zlikwidować.

Ot i wszystko :)

No właśnie niby dla chcącego nic trudnego, a jednak proste to nie jest.

Z tego co widzę osoba która odkryła tą drogę wypisania się z forum całkiem nieźle operuje prawem, bo dla mnie jako laika w tej dziedzinie, nie byłaby ta droga taka oczywista. Trochę to dziwne, zważając na wypowiedzi moderatorów Józwamaryn i Palton, którzy w ciągu ostatnich 6 miesięcy wielokrotnie głosili tezę w stylu: "nie podoba się to do widzenia, nic was tu nie trzyma, jeden PW i konto usunięte". A w rzeczywistości to wygląda mniej więcej tak samo jak wymiksowanie się z umowy o jakąś chwilówkę itp.

-----------------

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.