Skocz do zawartości
IGNORED

BOJKOT wyborów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Kukiz kompletnie mnie nie przekonuje, ale jego dobry wynik napędzi stracha i PO i PiSowi i może przerwie ten chory klincz dwóch największych partii.

A mnie przekonuje i jeśli wygra to

https://www.youtube.com/watch?v=ZcpUj0sUr4g

Sami Kukizowcy, co za brednie i bełkot..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak można próbować utrzymać się wśród ludzi inteligentnych dając nabrać się na człowieka-nikt pod nazwą projekt Kukiz..?

strateg wielki

Sam jesteś wielkim strategiem kukizowcu..

Niech zdanie poskłada w porządku języka polskiego, ten Twój wzór cnót wszelakich, jedno, choćby jedno..

bezwstydni

Microfon w łapsko i niech śpiewa o przekrętach platformy, niech tworzy, artysta..

ece35daf7e48d2cc4add539a9c07443f.jpg

Ukryta Zawartość

Dobrze trafiła, ta córeczka...

Taka mała, a jaka już zarobiona..

Ukryta Zawartość

Sam jesteś wielkim strategiem kukizowcu..

Numerek,słońce ci przygrzało...za mocno?Nie jestem Kuki ani Sruki.........PiSmanie.

A o przekrętach Platfusów mówią....taśmy.Nikt nie musi śpiewać.

Wszystko ma i będzie miała pod dostatkiem do końca życia..a w Afryce..

Nie jestem Kuki

Ty mnie tu nie nabieraj, nikogo nie ma do oddania głosu, dla osoby o Twoim profilu, więc nie ściemniaj, że będziesz głosować na Ogórek, poprzesz Kukiza na bank..

I w ten oto cudowny sposób układ IIIRP przetrwa i będzie nam wszystkim wyjeżdżało się stąd lepiej, bo już bez absolutnie żadnych złudzeń na normalność..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ty mnie tu nie nabieraj, nikogo nie ma do oddania głosu, dla osoby o Twoim profilu, więc nie ściemniaj, że będziesz głosować na Ogórek, poprzesz Kukiza na bank..

Potrafisz myśleć tylko jedną...komórką?A może masz na zbyciu jedną głowę?Otóż będe głosował............na JKM.Jak zwykle.

I wisi mi co masz do powiedzenia....PiSmanie.

PO=PiS

JKM.Jak zwykle.

Nie kompromituj się do reszty modrzew.

Potrafisz myśleć

Co to jest..Ty uważasz że myślisz..?

Czym..?

Tego kraju już nie ma od dawna, od czasu wygranych wyborów przez Platformę Obywatelską nie ma już nawet resztówki, wszystko rozszarpane..Kukiza wyjęli, żeby, nie wiem co, rewolucję wywołał, falę sprzeciwu..

Żenada.

Kukiz i 100letni JKM, to już jest wszystko co ma zaoferowania 36mln kraj...

Co za żenada, na mojej ulicy spotykam lepszych kandydatów na prezydenta, inni zapewne mijają się z rozsądniejszymi, koło bloku czy sklepu..

Pierwszy lepszy ksiądz, jest osobą godną nieporównywalnie większego szacunku, dzięki poświęceniu i powołaniu do kapłaństwa, od tych kukiełek cyrkowych..

PO=PiS

To już jest bajka jaką oferuje soviecka agentura..

Spotkaj się z kimś modrzew, może w nocy, z wilkiem, wszak jest pełnia księżyca..

JKM się spotyka..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po co bojkotować? Jest bardzo, a będzie jeszcze lepiej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zachowujesz się jak zwykły naganiacz. Po co ta propaganda?

Tłusty rok z 40 miliardowym deficytem, o długu publicznym nawet nie wspominam bo to prawie bilion złotych a ty się onanizujesz kilku procentowym wzrostem PKB?

Po co bojkotować? Jest bardzo, a będzie jeszcze lepiej:

Ukryta Zawartość

Nadwyżka z PKB pójdzie na zatrudnienie kolejnych 100 000 biurokratów.

Pominę już fakt że to zwykła agitka z Gazety.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

3.4% PKB w 2014 jest faktem, w 2015 może 3.8,tak jak ceny żywności i paliw.Jak jest wzrost to też źle bo nadwyżka pójdzie na biurokrację itd.,itd.Jakież to polskie!

Ale dobrze,że czytacie Wyborczą.

Ceny paliw to jakaś zasługa czyjaś tutaj?

Ceny żywności spadają - owszem przetworzonej niezdrowej i podłej jakości, tej której nikt kto nie musi nie kupuje, kupuje tylko ten kto musi.

Reszta to bełkot i manipulacja.

Szkoda, że nic nie ma o zadłużeniu i dodrukowywaniu pieniędzy.

Od prawie 8 lat PO ściga się z cieniem tracąc po drodze masę pieniędzy utopionych w błoto.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3.4% PKB w 2014 jest faktem, w 2015 może 3.8,tak jak ceny żywności i paliw.Jak jest wzrost to też źle bo nadwyżka pójdzie na biurokrację itd.,itd.Jakież to polskie!

Nie, to nie jest "takie polskie"... Faktem jest że wzrost gospodarczy w Polsce nie wiąże się z wzrostem zamożności przeciętnego Polaka.

Dwa: gdyby uzdrowić Państwo Polskie to te 3,8 zamieniłoby się w 15%, i tu jest właśnie dramat.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Niestety ( na szczęście) statystyki mówią coś innego.

Statystyki mówią że trzeba z czegoś tych urzędników utrzymać:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale dobrze,że czytacie Wyborczą.

Czy ktoś cię informował jak na przestrzeni lat manipulowano sposobem obliczania tych wskaźników?

Moje obserwacje z życia.:Rosnąca bieda, emigracja i zadłużenie. Wydatki w milionach na niepotrzebne muzea i Pendolino. To tak tylko w skrócie.

Zadam pytanie. Jak załatwiono sprawę wsparcia finansowego dla rodzin z niepełnosprawnymi wymagającymi stałej opieki?

Tak się troszczysz o gospodarkę a pytanie dotyczy wydawania pieniędzy.Ja mam obserwacje ze swego otoczenia ( chodź sam się tym nie zajmuję).Od ludzi prowadzących średnie biznesy.I jest ożywienie gospodarcze.Są większe zamówienia,wzrasta zatrudnienie chodź o pracowników trudno.Poza tym ludzie więcej kupują.

Yodzisław

Skąd wziąłeś te 15%?Tyle to nawet Chiny nie mają!To tylko świadczy o tym,że żyjesz w wirtualnej rzeczywistości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.