Skocz do zawartości
IGNORED

wybory parlamentarne 2015 - czy układ padnie, czy coś się zmieni - prognozy i przewidywania

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tam wiem swoje muls.Bul przegra.Ojejeku ale sie bendzie działo.Płacz i lament jus sie zaczyna,aj jaki strach padł aj ajaj

bendzie sie działo jak bul przegra.To dopiero bedzie satyra i kabaret.

Czas na satyre i kabaret.Najwyzszy.Nadchodza IDIOCI!!!!>

Gwarantuję, że oprócz wojenek ideologicznych, włażenia w d. Episkopatowi oraz ogólnej atmosfery zemsty na pokonanych przeciwnikach politycznych rzeczywistość zmieni się niewiele.

Oczywiście - cały czas powtarzam, że PiS to tylko awers tej samej monety która na rewrsie ma PO.

Więc poza kosmetyką typu Smoleńsk/in vitro i takie tam, nie przewiduję specjalnych zmian.

Prawdziwe i fundamentalne zmiany w Polsce spowodować może tylko siła polityczna która zastąpi kapitalizm kompradorski normalnym kapitalizmem i zlikwiduje Ubekistan.

A na to się nie zanosi.

PiS juz rządził i kapitalizm kompradorski miał się za ich czasów równie dobrze jak za PO, gdyż jest po PODSTAWA USTROJOWA ustalona jeszcze w Magdalence pomiędzy Ubekistanem a tzw. lewicą laicką czyli stalinowcami, którym urwało się czerwone koryto.

Dlatego specjalnych nadziei w rządach PiS nie pokładam ale cieszę się z nadchodzącej zmiany władzy gdyż aktualne mapety nawet nie próbują udawać, że rządzą tym krajem i po prostu nie mogę patrzeć na te czerwone wciąż nienażarte ryje.

Poza tym - telewizja będzie dużo ciekawsza... do kogo zapukają o 6 rano? :)

Kandydatów jest wielu,bo teraz nawet nikt specjalnie nie ukrywa się ze złodziejstwem na epicką skalę.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tak czy siak, Duda nie Duda, pal szesć. Zmieni , nie zmieni. Półidiotę trzeba od władzy odsunąć. Ja tak to widzę. Nie zasługuje na kolejne 5 lat. Tego człowieka trzeba ukarać i zmusza mnie sytuacja do zagłosowania na gościa z PIS-u. To jest 38 milionowy kraj i takie coś nie powinno go reprezentować, dlatego zagłosuję na Dudę.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Warto posłuchać przed wyborami

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Zwolennicy Bronisława Komorowskiego lubili do tej pory mówić o „majestacie ” urzędu prezydenta, który rzekomo ucieleśnia Komorowski. Mam wrażenie, że po rozpaczliwej akcji telemarketingowej nawet im nie przejdzie to już to przez usta.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"W przeciwieństwie do pań z call center prezydent nie udaje nawet, że ma do zaoferowania coś szczególnie atrakcyjnego. Przekaz jest prosty: nagabywane osoby powinny wyświadczyć mu przysługę i pomóc upchnąć produkt, na który najwyraźniej nie ma popytu."

Ale dziadostwo, tfu...

Żebrać w ten sposób o głosy

A później taka babcia będzie chodzić w kolejki do lekarzy i opowiadać,że sam prezydent do niej dzwonił.

I miał nawet do niej zapisany telefon

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Duda i tak cie obozy katastralnym. Ale twierdzisz że masz duży majątek wiec cię stać :-)

I dlatego będę na niego głosował!

Hehehehe ale zawiść cię dopadła.Tak myślałem,ze o to chodzi.

I dlatego będę na niego głosował!

Dokładnie tak jak ja,by mnie obłożył.Tylko obłoży i ciebie.Hehehehe

Złota rybka pyta Amerykańca co by chciał dostać w ramach zadośćuczynienia on odpowiada:Dziesięć krów

Złota rybka pyta Ruska co by chciał dostać a on odpowiada:A ja bym chciał o dziesięć więcej od Amerykańca.

A ty Polak co byś chciał dostać?A Polak na to: A ja złociuteńka,to bym chciał by im te krowy................ zdechły.

chodzi o to ze jesteś ćwokiem który brak argumentów kwituje banowaniem.

W dupie byleś i g,,, widziałeś - taką masz wiedzę o wycenie nieruchomości.

A Duda na pewno ci przywali katastrem. Myślę nawet że twoja chatynka jest warta przynajmniej dwa razy tyle co uważasz :-)

policz sobie od tego jeden procent podatku :-)

I leć głosować na Dudę. Komorowski lepszy nie będzie. Przynajmniej nie dla ciebie.

Teraz potrzebna dudopodobna kampania parlamentarna 2015, dudopodobne propozycje na urząd premiera i ministrów i PIS ma duże szanse na wygraną.

Wojując w pierwszym rzędzie Jarkiem na premiera, Antonim, Ziobrą na ministrów i podobnymi osobnikami raczej nie będzie takiego sukcesu.

Platformie pozostaje bronkowe “pospolite ruszenie’' ku demokracji, cokolwiek miał na myśli.

Quadral Signum 90, Denon DRA-800H

Układ trzyma się mocno. Alternatywę wyborczą przygotowano prawidłowo.

Wygra ten, co ma wygrać.

Wy nie ruszacie naszych, my nie ruszamy waszych.

Inna sprawa, że Smoleńsk mógł to odmienić gdyż był przegięciem.

Chyba, że nie było zamachu i PiS dobrze o tym wie...

W końcu - po co wysadzać w powietrze pożyteczną koncesjonowaną opzycję?

Zamachu oczywiście nie było. Wygenerował go chory umysł Macierewicza.

Natomiast tych kilkanaście zgonów zawsze można wytłumaczyć np. gościu rezerwuje wczasy i się wiesza. Logiczne? Sie wie że logiczne. W pełni zgodne ze stalinowską logiką. :)

Oczywiście - cały czas powtarzam, że PiS to tylko awers tej samej monety która na rewrsie ma PO.

Nawet jeśli, to jak dotąd żadna polska partyjka nie najebała Polakom takiego długu jak PO. Dla wielu to drobiazg, dla mnie sprawa dość istotna.

Natomiast tych kilkanaście zgonów zawsze można wytłumaczyć np. gościu rezerwuje wczasy i się wiesza. Logiczne? Sie wie że logiczne. W pełni zgodne ze stalinowską logiką. :)

Dlatego właśnie nie mogę do końca wykluczyć, że jednak walka między PiS a PO jest prawdziwa.

Czas pokaże.

Jesienią zobaczymy.

Mądry felieton:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Duda i tak cie obozy katastralnym.

Arku, przeczytaj swoje zdanie j.w. jeszcze raz i powiedz, czy to jest po polsku?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

pajace jak zwykle wybiegna na scene i zasmieca i rozsmiesza poczem beda musieli wyjsc sprzatacze i posprzątac.Celinska!!!!!

Maciarek Cię nie aresztował dzisiaj rano? Przechowałeś się w jakiejś norze na Kazimierzu?

andrzej-duda-prezydentem-jaroslaw-kaczynski-szwedzka-gazeta-pomylka.jpg

Najnowszy sondaż wyborów parlamentarnych. Co prawda dla TVN, ale Partia Kopaczowej już i tak nie da rady, więc następuje powolna zmiana poglądów :) Kukiz, za to, oznajmił, że żadnej partii robić nie chce, ale wiadomo co będzie? W sumie, Ci co głosować by mieli na Kukiza zagłosują pewnie w większości na PIS.

Platforma tonie. Najnowszy (choć bardzo dziwny) sondaż: na czele PiS, Kukiz przed PO, na partię Kopacz chce głosować ledwie 17%.

33b69b262aeb4df69d351e80f0fbb85c.jpg

"Zskakujące wyniki sondażu, jaki instytut Millward Brown przeprowadził dla „Faktów TVN”. Sondaż jest o tyle nietypowy, bo badaniu wzięto pod uwagę nieistniejące, bądź raczkujące ruchy (partie?) Pawła Kukiza i Ryszarda Petru.

Rezultat? Co najmniej zastanawiający. Oto według badania wybory parlamentarne wygrałoby Prawo i Sprawiedliwość (we wspólnych listach z Polską Razem i Solidarną Polską) z wynikiem 25 proc. głosów. Co ciekawe, na Platformę Obywatelską chce głosować jedynie 17 procent pytanych - a partia Ewy Kopacz zostaje wyprzedzona przez ruch Kukiza, który może liczyć na 20% głosów.

W Sejmie znalazłaby się jeszcze… partia Petru, która powstała dopiero na niedzielnym kongresie - w sondażu otrzymała 10% głosów. To każe zadać pytanie o wiarygodność i rzetelność badania.

Poza parlamentem: SLD (4 proc.), KORWiN (4 proc.), PSL (3 proc.), Twój Ruch (2 proc.), Ruch Narodowy (1 proc.).

14 proc. nie wie, na kogo odda swój głos."

Źródło:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

takie niewinne pytanko- ktoś wie, jakie poglądy ma Kukiz? pytam, bo od samych JOW-ów to można amoku dostać. a z tego sondażu gołym okiem widać, że 20 % wyborców to typowa gawiedź bezrozumna

Nie wiem, czy taka nie rozumna. Ludzie mają dość tych samych twarzy, tych samych przekrętasów, tych samych kłamstw. Ludzie chcą czegoś nowego, kogoś nieznanego, kogoś, kto nie jest uwikłany w układziki. Kto tu bardziej jest rozumny? Odpowiedz sobie sam... Kukiz nie ma programu, ale może to i lepiej, że mało mówił, część ludzi zaczyna rzygać już tymi obietnicami...

Ludzie chcą czegoś nowego,

Czy aby na pewno?

kogoś nieznanego, kogoś, kto nie jest uwikłany w układziki

Nowego Tymińskiego?

Duda i Kukiz jako nieznani i nieuwikłani. Paradne.

Kukiz nie ma programu, ale może to i lepiej, że mało mówił, część ludzi zaczyna rzygać już tymi obietnicami...

Ludzie żadają obietnic!

Ludzie żadają obietnic!

Chłopie, ludzie RZYGAJĄ obietnicami i chcą by w końcu ktoś nie obiecywał tylko zaczął coś robić, by ostatecznie ludzie widzieli efekty! Chcą, żeby w końcu była realizowana polityka ludzi. ONI są tam dla obywateli, a przynajmniej powinni być...

Czy aby na pewno?

Nowego Tymińskiego?

Duda i Kukiz jako nieznani i nieuwikłani. Paradne.

Ludzie żadają obietnic!

Kilka faktów.

PO wygrała drugą turę tylko dlatego że konkurentem byl pis który zachowywał się jak partia psychopatow. Wybrali mniejsze zlo bo nie bylo z czego wybierać. Chodziło o wieksza przewidywalnosc.

Juz drugi raz nie maja szans na razie wygrać bo ztali zie partia antyobywatelska i nawet antypolska w ogóle gnebiaca wszystko co nie kkrporacyjne i nie finansowane przez zachód. Dlaczego na razie. Bo nie ma alternatywy pis też nie nadaje się i pewnie znow spieszy. Kukiz i inni ciężko powiedzieć co sie z nimi stanie kto i co ich będzie atakowal albo wspomagal.

Także na razie ciężko widzę polska przyszłość żądzi nami antyobywatelskie i prokapitalowe smkrumpowane ugrupowanie. W perspektywie prowatykanskie ugrupowanie które prawie tak samo szkodliwe dla narodu będzie jak prokorporacyjne. Patrz historia chrześcijaństwa i działalnośc kościoła i szkody z tego poczynione. Prawie tak poważnie jak korporacjonizm.

I na słowa nie da się wystarczy zobaczyć na Orbana także da się tylko trzeba chcieć. Oczywiście wtedy nie nahapiemy się zagranicznymi i z rozbiorow polski $$$ ale tworzymy przyszłość silnego narodu. No i wtedy musimy sie liczyć ze zostaniemy wygonieni lredzej czy później ze stolka a może nawet stracimy wszystko.

chwilowy brak działalności w audio.

Patrz historia chrześcijaństwa i działalnośc kościoła i szkody z tego poczynione

Kościół dał Polakom cywilizację.

Orbana już atakują korporacyjne fundacje sponsorowane przez korporacje hamerykanskie. Linków nie oodaje można w sieci znaleźć.

chwilowy brak działalności w audio.

Orbana już atakują korporacyjne fundacje sponsorowane przez korporacje hamerykanskie. Linków nie oodaje można w sieci znaleźć.

Ale Lis właśnie nam grozi Polską w której będzie szalał orbanizm. :)

IMO - to dobrze. Niech szaleje! :)

Ziemkiewicz, wbrew mędrcom z telewizora, o tym między innymi że Kukiz ma szansę namieszać:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

I jeszcze jeden świetny wywiad z Ziemkiewiczem, tym razem dużo obszerniej omawiający temat wątku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.