Skocz do zawartości
IGNORED

Zbigniew Stonoga opublikował w sieci akta afery podsłuchowej

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

albo niech sie polozy sam.... jak starczy.

Bełkot walisz na oślep,mieszasz sytuacje i masz problemy ze skupieniem się na meritum dyskusji.

DIAGNOZA JEST PROSTA.

ZA DUŻO PISZESZ NA TYM SZACOWNYM FORUM I JESTEŚ PO PROSTU PRZEMĘCZONY.

ODPOCZNIJ DWA DNI.

ty moze dwie godziny jak skonczymy bo przynudzasz.Mieszaj teraz...

I niech fugi położy w ubikacjach

proporcje i wody za nieduzo.Dolewasz potem.

i linie trzymaj łachudro.

Gość glazior

(Konto usunięte)

linie trzymaj łachudro.

Muls Ty stara pierdoło najpierw zakończ to "zaczołeś".

Powtarzam to jeszcze raz KOMPROMITUJESZ SIĘ INTELEKTUALNIE.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Te pomagier spadówka "z tont".

albo niech sie polozy sam.... jak starczy.

Wyświetl postUżytkownik glazior dnia 26.06.2015 - 20:47 napisał

Bełkot walisz na oślep,mieszasz sytuacje i masz problemy ze skupieniem się na meritum dyskusji.

DIAGNOZA JEST PROSTA.

ZA DUŻO PISZESZ NA TYM SZACOWNYM FORUM I JESTEŚ PO PROSTU PRZEMĘCZONY.

ODPOCZNIJ DWA DNI.

ty moze dwie godziny jak skonczymy bo przynudzasz.Mieszaj teraz...

Wyświetl postUżytkownik toptwenty dnia 26.06.2015 - 20:44 napisał

proporcje i wody za nieduzo.Dolewasz potem.

i linie trzymaj łachudro.

Typowy wyborca PO młody,wykształcony i pracujący na budowie jako fizol.

Kiedy ostatnio przeczytałeś jakąś 'ksiąszke" ?

I nie nie książka to nie to samo co Gazeta Wyborcza.

To takie "cuś" co ma więcej stron.

Kiedyś przyszła do mnie moja była nauczycielka polskiego ,dumny wyborca PO ,i gdy zobaczyła moją bibloteke spytała

"P...k ty to wszystko przeczytałeś"?

Jesteś do niej bardzo intelektualnie podobny.

glazior co tobie sie wydaje ze jak juz potrafisz mieszac to ktos pozwoli ci polozyc??

z tego wynika ze tobie nawet dwie biblioteki nie pomoga.Szkoda kasy.

moze to zawarła w TYM pytaniu???Ta nauczycielka,

"P...k ty to wszystko przeczytałeś"?

moze domniemywac ze masz problem..zrozumieniowy.

Zaraz cię położę jednym silnym i celnym ciosem.

moze wpierw sprobuj na ..scianie.

Zawarła w tym pytaniu swoją i twoją głupotę.

rozumiem ze tak ci wygodniej...I zostan z tym bo moze ci to zburzyc zycie seksualne.

za wczesnie za wczesnie bombowiec.Moga cie jeszcze zestrzelic.

a generalnie pierdoly i plotki bombowiec to twoja domena i tobie podobnych.TO w maglu.

bombowiec jak donosi radio zet, falenta spotkal sie z poslem z picu bozkiem przed opublikowaniem nagran a kelnerom mowił ze jest blisko z picem i prezesem kaczynskim i te nagrania moga pomoc PICOwi.I tak zeznaja w sledztwie. Nie ze magiel bombowiec...tak wiec bombowiec mamy juz przedsmak tego czego sie mozna spodziewac w przyszosci.Znowu podsłuchy ,sledzenia,zamykania, wypuszczania.Tylko tyle umiecie bombowiec.O reszcie nie macie pojecia.

Mnie tam moga podsluchiwac, kontorlowac, sledzic etc. Milej zabawy.

A i moja babcie tez - tak mowi :)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

to moze sie chociaz wypluczesz twarz.Ile mozna z tym paradowacChlopczyku.Swoja droga co ty TAM robiłes to inna sprawa..Podgladactwo??

Mnie tam moga podsluchiwac, kontorlowac, sledzic etc. Milej zabawy.

powaznie?.Niektorym w tych czasach tez sie tak wydawalo..Zycze milego samopoczucia....Po okresie znalezienia i wsadzenia wrogów potem zaczyna sie okres typowania wrogów.Maszynka musi miec mieso i twoja babcie tez strawi choc koscista. .

Takim wiernym wyborcom jak Muls rzeczywiście może byc trochę przykro słuchając tych nagran, a mamy jeszcze z 800 h. No i Muls wierzy w 'spisek kelnerów' czyli idzie po linii genialnej premiery rządu. Cóż...:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

tak jest tomus podsumowales to znakomicie. Taki biedny katolicki moherek.Widze ze przebija wam sie to do swiadomosci.... ta wasza glupota.

No i Muls wierzy w 'spisek kelnerów' czyli idzie po linii genialnej premiery rządu. Cóż...:)

a co to wierzyc kochanie jak oni sami to przyznaja.razem z szefem.

a tak na marginesie geniuszu to ...komu najbardziej potrzebne były te nagrania i po co??

stanem naturalnym

Stan naturalny dopadnie i Ciebie, dopadł już Tuska, Komorowskiego i Sikorskiego, są tacy jakich ich stworzyła natura..naga prawda o nich dotarła do społeczeństwa.

geniuszu

Z taśm, dla niesłyszących..

biedny

Bieda spowoduje, że będziecie teraz sobie skakali do gardeł, w walce o miejsce na listach... o ..immunitet..

najbardziej potrzebne

Tak, będzie potrzebny, niestety będzie uchylony..

Kukiz uchyli..

Dokładnie to samo co moher wierzący w rydzyka, tylko wysyła rentę premierze i będzie to robił do konca. Jak za starych czasów, premiera juz po 3ej czystce, drugiej samokrytyce, a wierni przy klawiaturach dalej nie mogą uwierzyć, dalej klepią. Nic się nie zmienia. Lekturami w polskiej szkole powinny być książki o systemie komunistycznym.To są dokładnie te postawy aparatczyków, po systemie typowo stalinowskim nie wymyślono czegoś doskonalszego, tylko złagodzono metody po opanowaniu tzw. massmediów, nigdy nie przesunięto wajchy. Nie wiem jak jest z tymi lekturami, ale archipelag gułag to się chyba na pewnym etapie rozwoju ucznia powinien znaleźć, jest to literatura o dużym rażeniu, chyba wiekszym niz szatan z ktorejs tam klasy czy zemsta i zwiększa trochę bardziej świadomość...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

"No i Muls wierzy w 'spisek kelnerów' czyli idzie po linii genialnej premiery rządu. Cóż...:)"

Cóż, kelnerzy mieli obiecane atrakcje, pod warunkiem jak PIS wygra wybory.

To zadziwiające, że nikogo z innej opcji nie podsłuchano.

Ktoś jednak za tym stoi.

prezes Kaczynski oczywiście,,,

kelnerzy,kelnerami,,skupmy się na treści rozmow,to dopiero holota spod budki z piwem,,,nazywana politykami.

Ktoś jednak za tym stoi.

a ty masz jakies zludzenia co do oczekiwanych interesow??

kelnerzy,kelnerami,,skupmy się na treści rozmow,to dopiero holota spod budki z piwem,,,nazywana politykam

no cóz bawidamek akurat w tresci nic niezwyklego nie ma ,,,jesli pominac folklor prywatnych rozmow.Rozumiem jednak ze magiel swoje prawa ma i adekwaytnch politykom idiotów.. sluchaczy.

Dokładnie to samo co moher wierzący w rydzyka, tylko wysyła rentę premierze i będzie to robił do konca. Jak za starych czasów, premiera juz po 3ej czystce, drugiej samokrytyce, a wierni przy klawiaturach dalej nie mogą uwierzyć, dalej klepią. Nic się nie zmienia. Lekturami w polskiej szkole powinny być książki o systemie komunistycznym.To są dokładnie te postawy aparatczyków, po systemie typowo stalinowskim nie wymyślono czegoś doskonalszego, tylko złagodzono metody po opanowaniu tzw. massmediów, nigdy nie przesunięto wajchy. Nie wiem jak jest z tymi lekturami, ale archipelag gułag to się chyba na pewnym etapie rozwoju ucznia powinien znaleźć, jest to literatura o dużym rażeniu, chyba wiekszym niz szatan z ktorejs tam klasy czy zemsta i zwiększa trochę bardziej świadomość.

no coz belkocik akurat do przeczytania na noc tak wiec ..poczeka

Kukiz uchyli..

no cóz bombowiec ty podlegasz normalnym prawom obserwacji przez specjaliste ale rozumiem ze jeszcze nie dotarles z uwagi na pilne zapotrzebowanie przed wyborami.

podoba mi sie to zapieranie ze to nie my.Bo wiesz ze to kompromitacja.Ale to jest kompromitacja ktora do niektorych dotrze o ile maja cóś w glowie.

Jeszcze trochę pozaciskamy pasa i pomozemy bankom jak sie jakieś rozsypia w końcu Deutsche Bank jest już prawie bankrutem a grecje hiszpanie Włochy trzeba pompowac i Putin będzie nowym przyjacielem. ... do czasu aż wojsko wprowadzi.

Także polityka zabierania zawsze prowadziła do hitlerkow.

chwilowy brak działalności w audio.

a tu tak dla rownowagi od kogos z klubu leppera

DOŚĆ WYCIERANIA GĘBY PAMIĘCIĄ ANDRZEJA LEPPERA

25 czerwca 2015

Kolejne rewelacje niejakiego Zbigniewa Stonogi, „uciskanego biznesmena” sądzonego onegdaj za czyny pedofilskie, zmuszają mnie do zajęcia stanowiska. Osławiony Stonoga w pogoni za sensacją zdecydował się posłużyć żyjącą w społeczeństwie wciąż pamięcią o Andrzeju Lepperze, z którym miałem zaszczyt współpracować w V kadencji Sejmu, także jako rzecznik prasowy Samoobrony, a później aż po ostatni dzień jego życia utrzymywaliśmy ze sobą częste kontakty. 5 sierpnia 2011 roku miałem się z nim zobaczyć, byłem wówczas w biurze przy Al. Jerozolimskich 30. Niestety nie zdążyłem. Śmierć Andrzeja Leppera słusznie wywołuje liczne kontrowersje i niedowierzania wśród Polaków z których niemal nikt nie jest w stanie uwierzyć w oficjalną wersję wydarzeń, podawaną do znudzenia od kilku lat w mediach. Nie znaczy to jednak, że wolno milczeć gdy ktoś próbuje na tej fali lansować się w mediach i przy okazji tak naprawdę opluwać pamięć Andrzeja Leppera.

Z całą stanowczością mogę zaprzeczyć jakoby Zbigniew Stonoga był w otoczeniu najbliższych współpracowników Andrzeja Leppera. Sam Lepper miał go za oszusta i hochsztaplera. W biurze Samoobrony nie widywał go nikt, a uporczywe przechwalanie się odbyciem spotkania z Przewodniczącym Samoobrony (które zresztą Pan Stonoga bez wiedzy zainteresowanego nagrywał!) jest prostacką manipulacją. Nie jest bowiem tajemnicą, że Andrzej Lepper spotykał się każdego dnia z wieloma ludźmi, aż po ostatni dzień swojego życia wierzył bowiem, że nie skończyła się nasza polityczna droga. Wszyscy, ludzie Samoobrony, wierzyliśmy, że razem się podniesiemy i dokończymy wspólne dzieło. Teoria o tym jakoby Andrzej Lepper cokolwiek przekazywał Zbigniewowi Stonodze brzmi w tym kontekście jak żart.

Podobnie rzecz się ma z „chęcią odbycia spotkania z Jarosławem Kaczyńskim”. Stonoga rozwinął tu „koncepcję” opracowaną kilka dni po śmierci Andrzeja Leppera przez redaktora Gazety Polskiej, Tomasza Sakiewicza, również próbującego na śmierci politycznego przeciwnika zbić kapitał. Jego rewelacje dość szybko okazały się bujdą, ale po paru latach powrócił do nich i idiotycznie rozwinął właśnie owy biznesmen. Każdy kto znał choć trochę Andrzeja Leppera doskonale wiedział o jego stosunku do tego co wyrządzili mu panowie Kaczyński i Ziobro, podłej prowokacji mającej zrobić z niego łapownika.

Nie mam też pojęcia co spotkało pana Stonogę na Białorusi, ale jego usilne przedstawianie władz tego państwa w roli „winnych” również budzi moje podejrzenia. W dokumencie TVP na temat śmierci Leppera pan Stonoga opowiadał niestworzone bajki jakoby białoruskie służby maczały palce w tym morderstwie. Teraz podobno dysponowały one nagraniem ze… Smoleńska, które… Prezydent Łukaszenka miał przekazać Lepperowi, a ten… powiedzieć o tym Stonodze. Andrzej Lepper był bodaj najbardziej cenionym polskim politykiem na Białorusi, wielokrotnie występował w obronie władz tego państwa przed oszczerstwami produkowanymi na zamówienie Waszyngtonu i ochoczo powtarzanymi przez nasze pseudoelity. Do końca jego życia byłem zresztą odpowiedzialny za kontakty Andrzeja Leppera na wschodzie. Przypomnijmy też panu Stonodze, że Smoleńsk leży w Federacji Rosyjskiej, a nie Republice Białorusi.

Megalomania pana Stonogi i rozpaczliwa chęć zaistnienia w mediach to nie moja sprawa, nie będę jednak stać spokojnie z boku gdy ktoś wyciera swoją gębę plując na pamięć człowieka, któremu wiele w swoim życiu zawdzięczam, a który był dla mnie i dla wielu ludzi w tym kraju drogowskazem jak postępować. Jednym z celów jakie stawia sobie ZMIANA jest dotarcie do prawdy o śmierci Andrzeja Leppera. I ten cel prędzej czy później zrealizujemy. Bez cmentarnych hien.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.