Skocz do zawartości
IGNORED

Zbigniew Stonoga opublikował w sieci akta afery podsłuchowej

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

no i zydow trzeba zamknac tomus murzynow cyganow.Sprawdz co tam masz w papierach zeby nie było tak jak z kurduplem.Nie tylko ze zyd to jeszcze rosjanin.

ale to chiba cie nie wali.

wystarczyłoby tylko hehe bo jest wystarczajaco...inteligentne....na twoje otoczenie.

mozesz sprobowac tez hoho ..takie straszniejsze jest.

mysle ze gajowy kladzie na lopatke twojego IRGasiad.Czy takie tam z ziemi wolskiej etc.

bo calowanie po raczkach Sikorskiego to juz staly element cyrku.

ale fakt ze lapanie ciasta w locie to juz wyzsza szkola jazdy.

muls

Ty działasz według jakiegoś planu geostrategicznego, czy tylko tak, ot, piszesz co si ślina na język/klawiaturę przyniesie, martwię się gdyż zaczynam dostrzegać haos w Twoich działaniach, ogarnij się, zacznij ratować co się da, może choćby zdolność blokującą, w Polsce potrzebne są zmiany, jak będziecie w stanie je powstrzymać, na pewno zyskacie popularność i znaczenie...

Żenada..

mysle

Nie myśl, działaj..

twoje otoczenie.

Jesteście skończeni, ile jeszcze razy mam Wam to pisać/powtarzać. !!!

1e62bf68c9ba8451782eabef4bc4b17e.jpg

Wywalcie to na zbity..sk, robi Wam robotę zarezerwowaną dla trojki Jarosław Kaczyński, Antonii Macierewicz, Ojciec Tadeusz Rydzyk.

c822c49f346fee5ce33351da106f18a2.png

To już lepsze, chłop jest za innowacyjnością..tak mówi..

9d3d4fc4d2a7ee773aa76dc071b3776f.jpg

Ten dalej swoje...żenada..

Nie myśl, działaj..

klade na łopatki kurdupla i jego cyrk.Juz sie kaminski nie podoba??a kiedys srales ze szczescia ze wam sluzy.

68c3bb826bf828aca9909b7752464b25.jpg

srales ze szczescia

Nigdy mi się nie podobał, zawsze zastanawiałem się co on robi w bezpośrednim otoczeniu braci, czułem że coś nie gra, tacy ludzie są niewiarygodni, daleko im do męskości, włażą pod spódnicę albo liżą du.ska innym samcom alfa...

Nie znajdziesz wpisu w historii mojej zawartości z podziwem dla tej kreatury peowskiej..

Mastalerek...to jest rzecznik z krwi i kości, prawdziwy dzielny i odważny, inni przy nim wyglądają jak nieogarnięta hołota

cyrk.

Urządza Kopacz na Śląsku, niech zbierze rząd w knajpie, niech pociągną z gwinta i zagryzą, nie ośmiorniczkami, tylko ogórem..

mozesz sprobowac tez

Nie dziękuję, z tą bandą nie chcę mieć nic wspólnego..

jak z twoja tym bardziej bombowiec.Strzez sie mastalerka bo to jeszcze wieksza gnida niz fofman.Wy nie macie szczescia do ludzi.

a ty sam z twoim szczeniackim entuzjazmem raczej blizej tworek jezdes/

dziwne ze partyjne debilki gdzies zniknely typu bruzdzinski ,maciarek czy plaszczak.Zostales im tylko TY??

Grecja zbankrutowała jak Platforma Obywatelska, technicznie.

Niewypłacalna.

bedzie jeszcze gorzej

Z pewnością.

Żarło i zdechło, a tak ładnie żarło..

Niewypłacalna.

ty numerek masz sie dobrze czy tylko tak ci sie zdaje??

.przeżył chłopina..

a co niebawem przezyje nastepny chlopina.

Realizując obietnice Dudy i PIS Polskę też to czeka (Grecja). Górnicy i inne duże grupy zawodowe "pomogą" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Realizując obietnice Dudy i PIS Polskę też to czeka (Grecja). Górnicy i inne duże grupy zawodowe "pomogą" ;-).

Trochę racji masz. Ale wiedz ze najniebezpieczniejszy jest plan finansjery. Jak zechca uratować banki i wierzycieli np Grecję i resetowac dlugi nasza kasa to dopiero będzie problem. Gdyż nikt nie dostanie a kasy i tak nie będzie. Czyli mniej więcej onecna polityka tylko w skrajnej formie. Bo teraz częśc dostaje a niektórzy szczególnie kolesie nawet bardzo dobrze dostają.

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.