Skocz do zawartości
IGNORED

Zbigniew Stonoga opublikował w sieci akta afery podsłuchowej

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

a jesli te twoje czasopisma w tej ilosci zaczna udzielac informacji tej 15% populacji to padna same z braku ...zainteresowania.Bedziecie musieli to zamienic na jeden centralny ogolnopolski dziennik.PRAWDA PISU.Oczywiscie tam zatrudniajac wszystkich tych idiotow waszych.Bo sami przepadna bez pomocy skokow.waszych.Wszyscy oni sakiewicze lisicke karnowskie rydzuki to pieniadze biereckiego ...

80% mediów jest niemieckich, trochę w tą czy tamtą to już bez znaczenia..

PRAWDA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tu nie chodzi o społeczeństwo, tylko o elity, które posiadają dalekosiężne plany dotyczące tego rejonu świata..nie bardzo nam sprzyjające..obojętnie kto w Polsce będzie rządził..

Sądzisz że Prezes toczący wojenki ze wszystkimi na zewnątrz i wewnątrz Polski ochroni nas przed niemieckimi elitami ? Myślę że za słaby na to.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

80% mediów jest niemieckich, trochę w tą czy tamtą to już bez znaczenia..

Ukryta Zawartość

i TO was polozy bombowiec.Juz was raz polozyło.

jeszcze NIGDY tak naprawde nie rzadziliscie.

Ukryta Zawartość

tylko wierciliscie rozpychajac sie na boki/

Chcieliście załatwić Biereckiego..na razie jeszcze żyje..na pewno potrzebuje ochrony ..boskiej..

slusznie bo bog to pieniadze.

a pieniadze to wladza,

i bog

tak naprawde nie rzadziliscie.

Nawet najdłuższa droga zaczyna się od postawienia pierwszego kroku.

bog to pieniadze

To prawda, liczą się tylko pieniądze..

Jest 20 000 amerykańskich żołnierzy w Polsce..do pomocy.

kurdupel na nich liczy zeby zaatakowac...niemcow??

A Wy potraficie je najlepiej..liczyć..

moze wrocisz do historii ile ukradliscie w telegrafie Fooozie wydawnictwach, srebrnej, skokach.Nie chce sie wierzyc jaki bandytyzm.

ostatni

Ostatni będą pierwszymi, Jarosław Kaczyński, który nigdy nie zabiegał o pieniądze dla siebie, będzie miał przepotężną władzę, a pieniądze zdobywa się dla władzy..właśnie..

Jest 20 000 amerykańskich żołnierzy w Polsce..do pomocy..

I co Prezes na nich liczy ? To ci żołnierze amerykańscy zbudują silną Polskę ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

żołnierze amerykańscy zbudują silną Polskę

Anglosasi zdradzili nas, już nie raz, ale innych partnerów nie mamy, przykro mi.

dla bratanicy

Na całym świecie ludzie dbają o swoje rodziny.

Ostatni będą pierwszymi, Jarosław Kaczyński, który nigdy nie zabiegał o pieniądze dla siebie, będzie miał przepotężną władzę, a pieniądze zdobywa się dla władzy..właśnie..

I rosporek.

Takiś pewny, że pisiakowate wygrają wybory?:-)

Śmiem wątpić. Zbyt wcześnie przypomnieliście ludziom, jacy naprawdę jesteście...

Pycha i buta cię zgubi.

Anglosasi zdradzili nas, już nie raz, ale innych partnerów nie mamy, przykro mi.

Jak nas wszyscy zdradzają to chyba najlepiej nie pobrzękiwać szabelką na lewo i prawo, przepraszam na wschód i zachód bo południe to przecież Prezes czapkami bojowników PIS-owskich przykryje. Niestety Prezes nie umie się pohamować

Pycha i buta

Nie odwracaj kota ogonem, Was zgubiła pych i buta właśnie, Komorowskiemu nie brakuje tych cech nawet po porażce, mówiąc o tym jak to można dopisać się do wycieczki szkolnej...zamiast dopisać pytania do referendum za 100mln pln...żenada.

Prezes nie umie się pohamować

Nie daj się zwodzić propagandzie, która wmawia jaki to jest Jarosław Kaczyński.

Nie daj się zwodzić propagandzie, która wmawia jaki to jest Jarosław Kaczyński.

Propaganda mnie nie interesuje. Ani ta PIS-owska ani żadna inna.

e daj się zwodzić propagandzie, która wmawia jaki to jest Jarosław Kaczyński.

aaaa numerek tak mi sie przypomnialo bo ciagle nie moge skompletowac.O ile juz mam wszystkie, no mniej wiecej, łajdactwa w wykonaniu PICa kaczynckiego i ferajny to mam podstawowe trudnosci zrobic takie cós dla PO.Pomijajac osmiorniczki bo wiesz to tylko poglebia wasza partie biedaków i prostakow.

Taki wykaz zlodziejstw, kradziezy, matactw etc .Pojdzie ci to jak z platka bo jezdes w temacie.

a ja sporo juz zapomnialem i nie chce glosowac na skur..now takich jak ci z PISu.

nie chce glosowac

Ludzie zagłosują za Ciebie, zagłosowali na Dudę, zagłosują na PiS.

P.S.

Szukasz pocieszenia w historii, jakie to przykre..zawróć kierunek, zagłosuj na PiS I WYBIERZ PRZYSZŁOŚĆ !

bombowiec nie zagadasz rzeczywistosci najwyzej wpadniesz w dygotki.Liste chcem.

guzik mnie obchodza twoje choroby rzeczywiste i urojone.

Propaganda mnie nie interesuje.

Nikogo nie interesuje propaganda, lecz cały człon polityczny bocznicy wypełniony jest tylko i wyłącznie żywą propagandą pro peowską w Waszym wydaniu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.