Skocz do zawartości
IGNORED

Zbigniew Stonoga opublikował w sieci akta afery podsłuchowej

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dający się przez Was okraść nie jest złodziejem, jest patriotą.

wy sie sami okradacie bombowiec.Zostana tylko ci w zarzadzie.

jak patryjoci z papierami....wartosciowymi .

przypominam bombowiec pelna nazwe.Prawdziwie polskie, katolickie, spoldzielcze kasy chorych dla prawdziwych polakow.Ty tez mi sie kojarzysz z prawdziwym katolikiem.

Proszę nie robić z forum..skansenu, SLD już nie ma i nie będzie,

Ale jak trzeba to cytujecie członków tego ugrupowania. PIS ma dużo wspólnego z komuną.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

cytujecie członków tego ugrupowania. PIS

Cytaty są potwierdzeniem że rolę ich przejęło PO kolegując SLD z interesu korytowego.

Ty tez mi sie kojarzysz z prawdziwym katolikiem.

Byłem ministrantem, nie mam sobie niczego do zarzucenia, jako katolik.

jak ostatnie doniesienia donosza duda juz korzysta z pomocy biznesmenow korzystajac z ich aprtamentow zagranicznych za pol darmo.Myslicie ze to tak za darmo??

czy juz karuzelka zaczyna sie krencic??

Byłem ministrantem, nie mam sobie niczego do zarzucenia, jako katolik.

Ja nie byłem ministrantem a też nie mam sobie nic do zarzucenia. Katolicy często są fałszywi. Oczywiście nie wszyscy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

jak ostatnie doniesienia donosza duda juz korzysta z pomocy biznesmenow korzystajac z ich aprtamentow zagranicznych za pol darmo.Myslicie ze to tak za darmo??

czy juz karuzelka zaczyna sie krencic??

Najwięcej zapłacą zwolennicy PiS, tylko jeszcze o tym nie wiedzą.

Duda zarabiał a jednak wrócił obiecywać gruszki na wierzbie. Pewnie niedługo będzie żałował tej ciepłej posadki w UE, chyba że "ogrzeje" sobie tą prezydencką.

No więc sam sobie odpowiedziałeś właśnie dlaczego ludzie głosowali na Dudę. Bo w przeciwieństwie do tych mend które uciekają ze stanowisk państwowych w Polsce - która uważają za państwo na niby - do stanowisk funkcyjnych od pilnowania szczotek Angeli Merkel w UE, to Duda okazał się właśnie patriotą. Rzucił wygodną funkcje europosła bo najwyraźniej bardziej ceni stanowisko prezydenta RP, której nie uważa za "państwo na niby".

Wszyscy politycy to mendy. Ale przynajmniej niektórzy z nich starają się za takich nie uchodzić i nie pokazywać, że obywateli i Polskę mają w dupie.

Oczywiście mozna przekraczać kolejne progi okazywania lekceważenia obywateli. Tak zrobił Kukiz opowiadając że on programu nie tworzy bo programy i tak nie są realizowane. Czyli ujawnił że jego celem jest dorwanie się do koryta i wystarczy. I nawet znalazł 20% poparcia rozczarowanych niespełnionymi obietnicami władzy, którzy na niego zagłosowali. Ale tylko przez chwilę. Już im krew z twarzy odpłynęła i wrócili jednak do tego że lepiej być rozczarowanym niespełnionymi obietnicami, niż walonym bez wazeliny oficjalnie i z przytupem.

No więc sam sobie odpowiedziałeś właśnie dlaczego ludzie głosowali na Dudę. Bo w przeciwieństwie do tych mend które uciekają ze stanowisk państwowych w Polsce - która uważaja za państwo na niby - do stanowisk funkcyjnych od pilnowania szczotek

A myślisz, że Duda to nie czarna "menda" ? Myślisz że zrealizuje swoje obietnice wyborcze ? Pewnie tylko te które obiecał Dudzie od związków zawodowych i Prezesowi.

Rzucił wygodną funkcje europosła bo najwyrazniej bardziej ceni stanowisko prezydenta RP, której nie uważa za "państwo na niby".

Rzucił dopiero po wyborach. W Unii kadencja jest dużo krótsza tu ma 5 lat i szansę na następne 5. No i do śmierci zapewnioną emeryturę po upływie jego rządów.

Wszyscy politycy to mendy. Ale przynajmniej niektórzy z nich starają się za takich nie uchodzić i nie pokazywać, że obywateli i Polskę mają w dupie.

Obietnice wyborcze Dudy też wskazują że ma obywateli w dupie. Oczywiście wiedzą o tym ci myślący, ciemnogród już nie. Niestety ciemnogród w Polsce jest bardzo liczny.

Duda zrzekł sie przedtem, a może potem, albo jak przystapił czy jak wystapił itd itp. pierd... lenia... bez znaczenia

Bredzisz Leszku. I potraktuj tę ocene jako przejaw mojej wielkiej wyrozumiałości.

Przecież widze jak przebierasz nogami ze strachu przed utratą wygody (rzeczywistej lub wydumanej) ze strony obecnej władzy.

Mnie taki dramatyzm wypowiedzi śmieszy, bo polityków i otumanionych przez nich politykierów, uwazam za "mendy" na zdrowym ciele społeczeństwa.

Dlatego Państwo, które zdołały obsiąść, jest niczym organizm potrzebujący czestego "drapania" przez społeczeństwo.

Okazja do podrapania jest co każde cztery lata :)

PS. o tym ze obietnice wyborcze to sa tylko obietnice poinformował nas Sąd w wyroku sprzed 20 lat, w którym uznał że obietnice wtborcze Wałęsy nie wiążą go koniecznościa ich spełnienia.

Wie o tym cały "ciemnogród" od dwóch pokoleń i ma takie rozwazania w dupie. Bo jak wszyscy politycy kłamią to wszyscy tak samo maja w tym za uszami, a nie tylko Duda. I na pewno to nie wiara w obietnice Dudy zadecydowała o jego wygranej w wyborach... tylko, fakt ze nie miał jeszcze szansy okazaś się aż taką mendą jak ludzie z PO.

jesli idzial dudy w pomocy skokom jest tylko i zwykla pomylka a wakacje w apartamentach biznesnena robiacego interesy z panstwem tez pomyłka to duda jest tez pooooomyłka.

lekko mowiac.

Bredzisz Leszku. I potraktuj tę ocene jako przejaw mojej wielkiej wyrozumiałości.

Dziękuję za wyrozumiałość :-).

Przecież widze jak przebierasz nogami ze strachu przed utratą wygody (rzeczywistej lub wydumanej) ze strony obecnej władzy.

Przebieram nie przed utratą mojej wygody tylko przed ewentualnym syndromem greckim który planuje zgotować nam tandem Duda i Szydło. Wygoda pogorszy się wszystkim poza pisowcami i Dudą związkowcem. Skoki też pewnie wrócą do formy i dalej będą kosić sianko.

Mnie taki dramatyzm wypowiedzi śmieszy, bo polityków i otumanionych przez nich politykierów, uwazam za "mendy" na zdrowym ciele społeczeństwa.

Czy Duda też się w to wpisuje ?

Wie o tym cały "ciemnogród" od dwóch pokoleń i ma takie rozwazania w dupie.

Wie i daje się na te obietnice łapać ? To rzeczywiście ciemnogród.

Bo jak wszyscy politycy kłamią to wszyscy tak samo maja w tym za uszami, a nie tylko Duda.

To może czas wybrać jakieś inne ugrupowanie zamiast PO i PIS ?

I na pewno to nie wiara w obietnice Dudy zadecydowała o jego wygranej w wyborach... tylko, fakt ze nie miał jeszcze szansy okazaś się aż taką mendą jak ludzie z PO.

PIS już rządził i okazało się że też byli "mendami".

Ludzie w Polsce od 26 lat tęsknią za takim SYNDROMEM GRECKIM (tj, takim jak go pojmujesz).

A ty - jasnie panie dalej nie rozumiesz co czytaszt. Sadzisz że jak mi zadasz wiecej pytań retorycznych, na które dałem już wcześniej odpowiedź, to ta odpowiedż wcześniejsza ulegnie zmianie?? :-)

często są fałszywi

Udowodniłem wielokrotnie na forum, podawanie informacji w zgodzie z rzeczywistością.

byli "mendami"

Było w interesie mainestreamu tak ogłupić naród, aby tak uważał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Komorowski umacniał wizerunek Polaka, który nie stroni od typowych rozrywek, gdzie tu powaga urzędu..?

Zło dzieje się na naszych oczach.

Ukryta Zawartość

3955be1ed70ac6e819993b11dd30c812,640,0,0,0.jpg

Hyuna występowała na Filipinach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Manny Pacquiao, filipiński gwiazdor boksu chce poznać prezydenta Andrzeja Dudę | Informacje - niezalezna.pl

To teraz Duda będzie budował drugie Filipiny ? Ciekawe, ciekawe.

Te wschodnie lale też chcą Dudę poznać ? Duda robi się popularny na świecie. My nadal nie wiemy co potrafi oprócz siedzenia w parlamencie UE.

Duda robi się popularny na świecie

Zasłuzył na to swym sukcesem wyborczym, na który wszyscy pracowaliśmy, Jego popularność jest więc naszą popularnością, Polaków, patriotów.

Ukryta Zawartość

No, w końcu głos z zachodu dotyczący Smoleńska.

Ukryta Zawartość

No, w końcu głos z zachodu dotyczący Smoleńska.

No to co? Czytałeś ten głos? "Trzeba wznowić śledztwo, ponieważ trzeba wznowić śledztwo."

Zasłuzył na to swym sukcesem wyborczym, na który wszyscy pracowaliśmy, Jego popularność jest więc naszą popularnością, Polaków, patriotów.

Czym Duda się zasłużył ? Siedzeniem w Parlamencie UE ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.