Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jedni semici piszą żeby nie zabijać, inni żeby zabijać. W międzyczasie wszyscy się zabijają.

Może już czas żeby odrzucić patrzenie na świat przez pryzmat religii ?

A może przestać patrzeć na świat totalitarnie - że w ramach grupy językowej musi być pełna jednomyślność.

Ukryta Zawartość

Traktował je zreszta z lekka ale jak widac one to lubiły.No coz arab tak ma a one ..tez.

Ach te kobiety, jesteś ch..jem dla nich to uwielbiają cię za to.

I to chyba ma związek z naszym wychowaniem. Rodzice nie szanują dzieci, kochają ich za dobre oceny a jak przyniesiesz lufe to jeszcze dostaniesz w pie..ol od ojca zamiast pomocy w nauce. Oczywiście jesteś leniem bo dostałeś lufe. W takim procesie wychowawczym musisz wyprzeć swoje lenistwo, potrzeby bycia kochanym, akceptowanym. Później przychodzi taki uchodzca i pretesjonalnie coś chce i jest leniwy. Wtedy szlag nas trafia bo sami byśmy tak chcieli ale przecież nie wypada, bo co powie mamusia i tatuś.

Do tego dochodzi jeszcze koścół i powiada, że jesteś grzesznikiem i tylko łaska Boża (czyli kaprys Boży) może cię zbawić. Jak tu nie mieć doła.

A tu taki czarny rozkazuje swojej kobiecie tak jak to robi nasza stara z nami, tylko że ona to tak delikatnie rozkazuje, tak dla dobra rodziny.

No i tak rogaczu toczy sie nasze życie w frustracji, którą dzięki allahowi możemy wyładować na imigrantach.

Edytowane przez slawek213

PS. Zacznij od przekonania muzułmanów do zaprzestania patrzenia na świat przez pryzmat religii. A nawet jak namówisz do tego pierwsze pokolenie imigrantów, doświadczenia zachodnie pokazują że kolejne pokolenia są coraz bardziej fanatyczne i radykalne.

W Palestynie jedni Semici zabijają innych Semitów. W czasie II wojny Germanie z Niemiec próbowali zabić Germanów z Anglii.

Nie jestem pewny czy oznaczanie ludzi jako "swój-obcy" jest rozsądne.

Ii czy można podciągnąć to pod patrzenie "totalitarne".

P.S. Dlaczego tak wielu semitów to antysemici ?

W Palestynie jedni Semici zabijają innych Semitów. W czasie II wojny Germanie z Niemiec próbowali zabić Germanów z Anglii.

Nie jestem pewny czy oznaczanie ludzi jako "swój-obcy" jest rozsądne.

Ii czy można podciągnąć to pod patrzenie "totalitarne".

Totalitarne to jest wymaganie określonego zachowania w ramach grupy stworzonej na podstawie arbitralnego kryterium. A więc hasło "Germanie" i już Anglicy mają tworzyć Ein Reich z Niemcami. Podobnie z panslawizmem.

P.S. Dlaczego tak wielu semitów to antysemici ?

Bo te pojęcia używają różnej definicji. Wg. definicji naukowej Semici to ludy posługujące się językami semickimi. Natomiast pojęcie antysemityzmu w językach europejskich powstało w czasie kiedy mieliśmy styczność wyłącznie z Żydami, a więc małą podgrupą Semitów. Na to wyszło że Semici to Żydzi tylko kiedy mamy przedrostek "anty" w wyrazie.

Ach te kobiety, jesteś ch..jem dla nich to uwielbiają cię za to.

I to chyba ma związek z naszym wychowaniem. Rodzice nie szanują dzieci, kochają ich za dobre oceny a jak przyniesiesz lufe to jeszcze dostaniesz w pie..ol od ojca zamiast pomocy w nauce. Oczywiście jesteś leniem bo dostałeś lufe. W takim procesie wychowawczym musisz wyprzeć swoje lenistwo, potrzeby bycia kochanym, akceptowanym. Później przychodzi taki uchodzca i pretesjonalnie coś chce i jest leniwy. Wtedy szlag nas trafia bo sami byśmy tak chcieli ale przecież nie wypada, bo co powie mamusia i tatuś.

Do tego dochodzi jeszcze koścół i powiada, że jesteś grzesznikiem i tylko łaska Boża (czyli kaprys Boży) może cię zbawić. Jak tu nie mieć doła.

A tu taki czarny rozkazuje swojej kobiecie tak jak to robi nasza stara z nami, tylko że ona to tak delikatnie rozkazuje, tak dla dobra rodziny.

No i tak rogaczu toczy sie nasze życie w frustracji, którą dzięki allahowi możemy wyładować na imigrantach.

Kobiety potrzebuja dominacji prowadzenia. Musisz zapewnic bezpieczenstwo jej i potokstwu. To maja w genach. Dlatego wola chamow.

Wprawdzie teraz mozna zastapic te cechy $$$ ale genow nie oszukasz. Ale jesli nie ma odpowiedniego faceta to wybierze tego z duza iloscia $$$ ale szczesliwa nie bedzie z nim. Dlatego im wieksze dupy z facetow tym wiecej materialistek. Z braku laku dobry i kit.

chwilowy brak działalności w audio.

I to dlatego nawołujesz do nienawiści rasowej ? Jaka jest twoja ku temu intencjonalność ?

Pokaż mi gdzie nawołuję do nienawiści rasowej. To bardzo poważny zarzut.

ciekawy jestem czy kościół w Polsce zamierza się dostosować i czy polski katolik, dla którego słowa papieża powinny być swego rodzaju wykładnią, chętnie przyjmie uchodźców?

Ciekawy jestem czy wszelkie organizację anty kościelne i te niezwiązane z żadnym kościołem zamierzają się dostosować do apeli wszelkiej maści lewackich wypierdków i czy polski lewak wypierdek, dla którego słowa znanych lewackich wypierdków powinny być swego rodzaju wykładnią, chętnie przyjmie uchodźców?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No dobra - to do jakiej nienawiści nawołujesz ? Czekaj, czekaj- ty tego nie nazywasz nienawiścią. Ty to nazywasz np porządkiem, tak ?

Jak wielu przed tobą którzy chcieli zaprowadzić na ziemi porządek ...

Ciekawy jestem czy wszelkie organizację anty kościelne i te niezwiązane z żadnym kościołem zamierzają się dostosować do apeli wszelkiej maści lewackich wypierdków i czy polski lewak wypierdek, dla którego słowa znanych lewackich wypierdków powinny być swego rodzaju wykładnią, chętnie przyjmie uchodźców?

Może warto przestać tkwić w propagandowych okopach stworzonych na pożytek waki politycznej i robienia ludzim demontażu mózgu i zacząć samodzielnie analizować sytuację na świecie?

Lewactwo i prawactwo to bełkot dla zdemolowanych intelektualnie ludzi.

No dobra - to do jakiej nienawiści nawołujesz ? Czekaj, czekaj- ty tego nie nazywasz nienawiścią. Ty to nazywasz np porządkiem, tak ?

Jak wielu przed tobą którzy chcieli zaprowadzić na ziemi porządek ...

To oskarżaj o takie praktyki również rządy krajów europejskich (i nie tylko) - przykładowo utrzymujące obowiązek wizowy dla obywateli jednych krajów, a dla innych nie.

Może warto przestać tkwić w propagandowych okopach stworzonych na pożytek waki politycznej i robienia ludzim demontażu mózgu i zacząć samodzielnie analizować sytuację na świecie?

Nie istnieje coś takiego jak samodzielna analiza sytuacji na świecie. System umysłu nie jest własnością jednostki tylko społeczeństwa do którego ona należy i do którego adresuje ona swoje zachowania. Nikt nie myśli "sam" - tylko myśli to co myślą wszyscy z jego "układu odniesienia".

Samodzielne myślenie to mit dla ludzi którzy czują że ich poglądy nie znajdują aprobaty. Nie myślimy samodzielnie - myślimy społecznie ...

Czyli jesteś za pomocą dla uchodzców.

Nie istnieje coś takiego jak samodzielna analiza sytuacji na świecie

Masz na myśli, że kobiety nami manipulują a my w ich imieniu walczymy z islamem? Jestem przekanany, że można samodzielnie wyciągać wnioski.

Edytowane przez slawek213

Prosiłbym tylko założyciela wątku o nie banowanie kolegów którzy w nim piszą. Żyjemy (jeszcze) w wolnym kraju cieszmy się tym że możemy wymieniać się różnymi poglądami - bez konieczności stosowania autorytarnych praktyk cenzorskich.

Czyli jesteś za pomocą dla uchodzców.

Pokaż mi związek logiczny - jak przykładowo niechęć do przyjmowania uchodźców (na warunkach niemieckich) miałaby być tożsama z nienawiścią rasową. No chyba że chcesz uprawiać szantaż "masz się zgodzić na moje postulaty, bo jak nie to nazwę cię rasistą".

PS. Na pewno jestem przeciwny pomocy (w sensie sprowadzania ich do Polski) dla - gwałcicieli, morderców, terrorystów itd. Niestety imigracja na warunkach niemieckich sprawi że dostaniemy kontyngent, z bardzo zredukowanymi możliwościami weryfikacji who is who. Jest nawet szansa że złośliwie wyślą nam najgorszych (albo najtrudniejszych do weryfikacji), a my nie będziemy mogli nic zrobić, zwłaszcza jak np. "zgubią" dokumenty i nie będzie ich gdzie odesłać w razie negatywnej weryfikacji statusu.

PS2. Skrajną naiwnością byłoby przypuszczenie że wśród migrantów z kraju ogarniętego wojną domową nie będzie wrogich bojowników, czy innych nieprzyjemnych indywiduów. Przecież SS-mani jak najbardziej ukrywali się wśród uchodźców, wypędzonych itd. Dlatego powinnością państwa jest przede wszystkim dbanie o bezpieczeństwo jego obywateli, a więc i brak akceptacji dla takich desantów nie wiadomo kogo jaki chcą nam zafundować Niemcy.

Niech eurosocjaliści najpierw wytłumaczą się ze szwedzkich statystyk gwałtów. Wtedy będzie można dyskutować o ich postulatach imigracyjnych.

Edytowane przez misiomor

Do USA uciekali kryminaliści z Sycyli, górale z Irlandi, polski oraz zbrodniarze z Hipanii i cała reszta co nie miała nic do stracenia.

A tak na prawde to ich potrzebujemy. W naszym szpitalu odchodzą stare pielęgniarki a na ich miejsce ogłoszono zapotrzebowanie na 12 pielęgniarek. Wiesz ile się zgłosiło?

Ani jedna.

Sytuacja światowa jest taka a nie inna. Cały światrazem z Polską zarabia na wojnach, a wynikiem są wędrówki narodów. Nie ma innego wyjścia jak pomagać słabszym, edukować przykładem i wierz mi jak ich przywitasz życzliwie to się tymsamym odwdzięczą. Dobro zawsze wraca. Zło też. Kiedyś trzeba zaprzestać z tym myśleniem oko za oko, ząb za ząb. A ja wam powiadam, że jest inaczej.

Statystyki zachodnie mówią co innego. Kolejne pokolenia imigrantów (islamskich zwłaszcza) nie asymilują się tylko wręcz radykalizują. Pożytku też wielkiego z nich nie ma, poza rzecz jasna uzasadnieniem istnienia etatów rozdzielaczy pomocy dla funkcjonariuszy socjalistycznych.

Nie zgodze się. Jak by obcokrajowcy przestali pracować czy tow RFN czy GB to system by padł na kolana. Dostał byś zawału i nawet karetka by nie dojechała bo kierowca pewnie Syryjczyk okrada pacjenta z pieniędzy.

No to co zrobić z tymi ludzmi?

Otworzyć Dachau i Oświęcim? Posłać matki z dziećmi na pewną śmierć? Qurwa ludzie opamiętajcie się.

Statystyki zachodnie mówią co innego. Kolejne pokolenia imigrantów (islamskich zwłaszcza) nie asymilują się tylko wręcz radykalizują. Pożytku też wielkiego z nich nie ma, poza rzecz jasna uzasadnieniem istnienia etatów rozdzielaczy pomocy dla funkcjonariuszy socjalistycznych.

Nie wiem co to za statystyki. Pojedź do Anglii, Francji czy Hiszpanii - wszędzie tam na podstawowych i najgorzej opłacanych stanowiskach pracują kolorowi. Oni nie zabierają miejsc pracy białym - bo biali przy wzroście bogactwa nie są zainteresowani podejmowaniem słabo płatnych płac uwłaczających ich godności. Ci ludzie pracują ! tam gdzie mogą !

Gorzej jak nie mogą - wtedy łobuzują. Podobnie zresztą jak biali .

To tak jak u nas z Ukraińcami - jak szukasz opiekunki dla starców to są tylko Ukrainki - bo żadna Polka nie zrobi tego tanio ani dobrze. Polki nie muszą już być "służącymi". Ukrainki nie zabierają Polkom miejsc pracy, tylko wypełniają rynkową niszę na tanie pomoce domowe.

Co zrobić z tymi ludźmi? Zweryfikować, a zweryfikowanych negatywnie deportować do krajów pochodzenia. Większość z nich to zdrowe byki, kobiet i dzieci jest mało. więc ma ich kto bronić w razie jakby co.

Obcokrajowcy którzy pracują w GB czy RFN i nie sprawiają większych problemów to w większości obywatele innych państw Unii.

Nie wiem co to za statystyki. Pojedź do Anglii, Francji czy Hiszpanii - wszędzie tam na podstawowych i najgorzej opłacanych stanowiskach pracują kolorowi.

Statystyki były przytaczane. Większość zasiedziałych imigrantów z krajów z których mamy obecnie najazd, żyje na socjalu i się radykalizuje.

Każda emigracja jest inna i każdy emigrant jest inny. Każde generalizowanie jest nie na miejscu.

Ważne są skutki, jakich się oczekuje i jakie są zagrożenia. Inaczej też nalezy rozpatrywać sytuacje między uchodźcami a emigrantami.

i zacząć samodzielnie analizować sytuację na świecie?

Analizować na podstawie czego?

Może niezależnych mediów czy wypowiedzi "niezależnych polityków"?

Wypośrodkowanie opinii z takich źródeł jest możliwe, samodzielna analiza również ale z założenia fałszywa i nie mająca

nic wspólnego z rzeczywistością.

Za błędy polityków UE i USA oraz Rosji płacą teraz wszyscy.

Najbardziej winni straszą sankcjami vide pomysły kanclerza Austrii.

Polska "chce" przyjąć kilka tysięcy uchodźców nie radząc sobie z tymi 500 rocznie do tej pory przyjmowanych.

Edytowane przez xniwax

Każda emigracja jest inna i każdy emigrant jest inny. Każde generalizowanie jest nie na miejscu.

Ważne są skutki, jakich się oczekuje i jakie są zagrożenia. Inaczej też nalezy rozpatrywać sytuacje między uchodźcami a emigrantami.

Ja tam lubię uogólniać według krzywej Gausa i rozmawia się wtedy o 68% danego przypadku. Wyjątki stają się potwierdzeniem uogólnienia.

Np jak powiem: że kobiety to pasożyty męskiego popędu sensualnego to uogólniłem a każda kobieta ma szanse twierdzić, że właśnie ona jest tym wyjątkiem.

Ukryta Zawartość

krzywa-gausa.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez slawek213

PS. Zacznij od przekonania muzułmanów do zaprzestania patrzenia na świat przez pryzmat religii. A nawet jak namówisz do tego pierwsze pokolenie imigrantów, doświadczenia zachodnie pokazują że kolejne pokolenia są coraz bardziej fanatyczne i radykalne.

Lepiej nie, bo jak pojedzie do Pakistanu i powie coś złego o Mahomecie, to zobaczy jak tam się skończy wyrażanie swojego zdania na ten temat.

hqdefault.jpg

Ja tam lubię uogólniać według krzywej Gausa i rozmawia się wtedy o 68% danego przypadku. Wyjątki stają się potwierdzeniem uogólnienia.

Np jak powiem: że kobiety to pasożyty męskiego popędu sensualnego to uogólniłem a każda kobieta ma szanse twierdzić, że właśnie ona jest tym wyjątkiem.

Ukryta Zawartość

Wikipedia, to za mało, by sensownie wykorzystywać statystykę.

Ukryta Zawartość

Idiotów jest dużo więcej niż mądrych więc tu krzywa Gausa nie pasuje.

Do takich rzeczy niektórym wystarcza sztab Kopaczu i wikipedia.

Przeważnie na masy wystarcza taka krzywa przedwyborcza.

Edytowane przez xniwax

Kobiety potrzebuja dominacji prowadzenia. Musisz zapewnic bezpieczenstwo jej i potokstwu. To maja w genach. Dlatego wola chamow.

Wprawdzie teraz mozna zastapic te cechy $$$ ale genow nie oszukasz. Ale jesli nie ma odpowiedniego faceta to wybierze tego z duza iloscia $$$ ale szczesliwa nie bedzie z nim. Dlatego im wieksze dupy z facetow tym wiecej materialistek. Z braku laku dobry i kit.

Naprawdę współczóję .

Tylko że krzywa Gaussa ma jak wiesz dwa parametry. I one potrafią się diametralnie różnić między populacjami. Do tego nie opisuje ona całościowo zachowania imigrantów w nowym miejscu.

Poza tym nawet 1% bojowników islamskich jest wystarczającym powodem żeby nie przyjmować imigrantów z danego kierunku.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.