Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

+ 1

-1

Ten pan dla porownania zapomnial napisac jak pachnialo na ich audioshow na wyspach. Chwalilem po powrocie pana Tomasza z Zeta ze jako jedyny zadbal o wietrzenie i swiece zapachowe. Taki pokoj z Wilsonami i DCS nadawal sie na maksymalnie 3 piosenki a pozniej ludzie naturalnie wychodzili szukac czasteczek tlenu.

A nie lepsza zwinna tygrysica???

Może być mała;-)

I azjatką specjalnie dla Sly-a ;)

No i piwo można by było wtedy łatwo otworzyć i na głowie postawić ;)

Tak w ogóle to nie denerwuj ja już swoje lata mam, na krótką metę mogło by być dobrze ale wątroba by później tyle viagry nie wytrzymała ;)

Wystarczy że od czasu do czasu uśmiechają się do mnie młode dziewczyny; nie masz pojęcia jak to wkurza tym bardziej że sobie nie przedłuzam żadnym Ferrari ;P

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Po 4. Chciałem posłuchać na temat Focal Grande Utopia, miało być seminarium a tu co? Slaj zwiał? :D

A to trzeba bylo byc w nocy w pokoju audiostereo, szef Trimexu opowiadal bardzo ciekawe rzeczy, takie o ktorych sie nigdzie nie przeczyta, duzo bylo o technologii prosto z fabryki Focala.

Po 4. Chciałem posłuchać na temat Focal Grande Utopia, miało być seminarium a tu co? Slaj zwiał? :D

Nie narzekaj stała sobie cichutko ślicznie w kącie i była pięknie oświetlona a obiecany wzmacniacz nie został ukończony jeszcze we Włoszech.

A to trzeba bylo byc w nocy w pokoju audiostereo, szef Trimexu opowiadal bardzo ciekawe rzeczy, takie o ktorych sie nigdzie nie przeczyta, duzo bylo o technologii prosto z fabryki Focala.

A czym się raczyliście bo to zasadnicza sprawa?

Nie żebym chciał dowalić też się miałem okazję na takowym spotkaniu w innym pokoju na AS spotkać :)

od czasu do czasu uśmiechają się do mnie młode dziewczyny

To zależy czy zalotnie, czy z politowaniem;-)

Wiesz, to młode pokolenie potrafi być okrutne.....

Ja, soczkiem :)

Rafael nie pytał, czym popijałeś;-)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Pisałeś juz wcześniej, a ja nie chciałem poprawiać, co by kto nie powiedział, ze się czepiam:)

Maćku, na tych kolumnach był napis 114... Nie wiem co on miał oznaczać, ale wydawało mi się, że to oznaczenie modelu. Czy oprócz nowej elektroniki z serii Noble MBL nie wypuszcza przypadkiem nowych kolumn? Chłopak w pokoju MBL był zupełnie niezorientowany w temacie. A może to i były 116, tylko moja pamięć zawodna...

Nic by z tego nie było,bo tam stała tylko jedna kolumna,bo drugiej już nie dali siły wtaszczyć)

Maćku, na tych kolumnach był napis 114... Nie wiem co on miał oznaczać, ale wydawało mi się, że to oznaczenie modelu. Czy oprócz nowej elektroniki z serii Noble MBL nie wypuszcza przypadkiem nowych kolumn? Chłopak w pokoju MBL był zupełnie niezorientowany w temacie. A może to i były 116, tylko moja pamięć zawodna...

Dobrze ze nie nawiązujesz do powyższych wpisów a co by było jak by to był Tomkly pokój 69 ;)

A co za skucha była w GFmod? Podobno piknie tam grało z Destination Audio, ale lampa nawaliła. Jak przechodziłęm było zamknięte.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Wiesz, to młode pokolenie potrafi być okrutne.....

Albo wygodne? Doświadczony sparingpartner :P

c3915c161b56d7c388d20e1eea034629.jpg

Śliczny ale lubię tapicerkę swoich mebli :) (miałem 3 koty)

pokój 69 ;)

Tego mam nadzieję nie zapomniał;-)

jedna kolumna,bo drugiej już nie dali siły wtaszczyć)

Jakby drugą wtaszczyli, to ciężko byłoby wejść do pokoju;-)

To zależy czy zalotnie, czy z politowaniem;-)

jest też 3 -cia opcja, audiofile uchodza za majetnych.... ;-)

BTW Czy komuś zadziałał voucher Tidala (3 miesiace gratis) umieszczony w broszurce AS która rozdawali przy wejściu ??

u mnie po wpisaniu kodu pojawił się komunikat: "voucher jest nieważny"

I azjatką specjalnie dla Sly-a ;)

No i piwo można by było wtedy łatwo otworzyć i na głowie postawić ;)

Tak w ogóle to nie denerwuj ja już swoje lata mam, na krótką metę mogło by być dobrze ale wątroba by później tyle viagry nie wytrzymała ;)

Wystarczy że od czasu do czasu uśmiechają się do mnie młode dziewczyny; nie masz pojęcia jak to wkurza tym bardziej że sobie nie przedłuzam żadnym Ferrari ;P

Boże, zęby bolą po lekturze twoich postów...

Nie było mnie na tej prezentacji, nawet jej nie widziałem na zdjęciach, więc trudno mi zaprzeczyć czy potwierdzić.

Witek już podpowiedział, że 116F.

Ciekawostką jest natomiast tekst w przewodniku, który otrzymałem przy wejściu od niezbyt urodziwego dziewczęcia, w którym piszą o modelu 111F, anie 116F i że grać będą referencyjne Radialstrahlery 111F :) Zgłupieć już można od tej referencji:), bo dziewcze referencyjne nie było, kolumny też.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

To rozumiem Twoją fascynację i oddanie sprawom okablowania;-)

Jakiś drut musi działać;-)

Nie było mnie na tej prezentacji, nawet jej nie widziałem na zdjęciach, więc trudno mi zaprzeczyć czy potwierdzić.

Witek już podpowiedział, że 116F.

Ciekawostką jest natomiast tekst w przewodniku, który otrzymałem przy wejściu od niezbyt urodziwego dziewczęcia, w którym piszą o modelu 111F, anie 116F i że grać będą referencyjne Radialstrahlery 111F :) Zgłupieć już można od tej referencji:), bo dziewcze referencyjne nie było, kolumny też.

Witek na pewno ma rację, zna markę lepiej ode mnie. W każdym razie ich dźwięk bardzo mi się podobał, był taki orzeźwiający, rozdzielczy ale pełny fajnych wybrzmień. Sposób prezentacji góry i wyższej średnicy przywoływał mi skojarzenia z Ktemami + Jadis czy też Amplifona albo Unison Research. Może ciut bardziej srebrzysty niż tamte, ale niesamowicie klarowny. Żadnego obcięcia góry pasma, o którym kiedyś toczyła się dyskusja nie stwierdziłem. W każdym razie te kolumny mógłbym bez dyskusji przygarnąć do swojego systemu.

Boże, zęby bolą po lekturze twoich postów...

Trzeba było odwiedzić w Sobieskim bal dla 40 młodych dentystek, na pewno by Ci któraś coś doradziła.

No ale na AS nie dotarłeś a wymądrzasz się i sztywniak z Ciebie jak fix!

Pogadaj sobie lepiej z Chicago on lubi napierdzielanki i Ciebie na pewno sprowadzi do parteru.

To rozumiem Twoją fascynację i oddanie sprawom okablowania;-)

Kurde pasja jednak zostaje ;)

Jakiś drut musi działać;-)

Uważaj bo inny drut moze wpaść jeszcze w rezonans, sam pisałeś że te nowe mocne jak fix to i martwe rzeczy mogą pewnie znów ozywić ;)

Panowie wybaczcie trochę głupot można napisać ile można pisać o tym samym ;P

W każdym razie te kolumny mógłbym bez dyskusji przygarnąć do swojego systemu.

Tomek spokojnie, już jest kolejka tylko nie wiadomo kto płaci ;)

Na Narodowym grał MBL 111F, nie 116F.

No i co było przyczyną że dźwięk był gorszy niż w zeszłym roku w drugi dzień wystawy?

Nie ukrywam lubię MBL-a i wiem ze potrafi zagrać zarąbiście!

W każdym razie ich dźwięk bardzo mi się podobał,

Trudno, żeby się nie podobał, jednak to dopiero zapowiedź tego co oferują 101-ki, oczywiście z wspominanym już wielokrotnie, "jedynym, właściwym i niestety kosztownym towarzystwem", którego niestety na wystawie brakowało....

grał MBL 111F, nie 116F

Jeśli masz racje, to przepraszam za wprowadzenie w błąd, wyglądają bardzo podobnie, przynajmniej dla krótkowidza;-)

Trudno, żeby się nie podobał, jednak to dopiero zapowiedź tego co oferują 101-ki, oczywiście z wspominanym już wielokrotnie, "jedynym, właściwym i niestety kosztownym towarzystwem", którego niestety na wystawie brakowało....

No to była fachowa odpowiedź, wiemy o jakie towarzystwo chodzi ale.... kablami można mimo to dalej zrobić dziadostwo to nie takie oczywiste z tym MBL-em.

Moim zdaniem, z posiłkowaniem się wypowiedziami kolegów:

-Odnośnie Zeta Zero :

(…) wrażenia wizualne potęgowały monstrualność dźwięku. (…)

tylko jak człowiek zacznie się zastanawiać gdzie jest wokalistka to nihuhu ... ona jest wszędzie :)

Wokalistka była na tym kiczowatym obrazie, z tyłu tej nieokreślonej planety i to potęgowało "monstrualność jej wokalu".;)

Z JBL-ami był realizm!,

Mam wrażenie, że Kolega bardzo dawno nie był na koncercie instrumentów klasycznych nie nagłośnionych…

Bo jak wynika z wyczytanych wpisów w tym wątku na wystawie wystawiali się amatorzy.

Zawodowcy za to wystawę odwiedzili co pozwoliło na wysnucie wniosków końcowych co gra a co tylko popierduje ... i to wszystko w zakładce hiend.

;) Choć, jakbyś Pan był na RautAudio to byś Pan sam zapewne stwierdził, jak wiele tych „cienkich bonków” było.

A! I że Referencji też nie było…;)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.