Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowy komitet wyborczy PIS

justas32

Rekomendowane odpowiedzi

i obowiązkowa msza święta co dzień

oraz kaplica i kapłan na etacie w każdym zakładzie pracy!

Ty sobie nie rób żartów bo religia to ważna sprawa w życiu każdego prawdziwego człowieka !

Ja uważam że składki na kościół powinny być potrącane ryczałtem z każdej pensji, a nasi terenowi funkcjonariusze na podstawie donosów uzyskanych przy spowiedzi świętej już się zajmą odpowiednią ściągalnością i problemem szarej sfery ...

e nie

koledzy tusk i sikorski majątki już mają pozabezpieczane, nic nie stracą

Pewnie że oni już się zabezpieczyli. Złodzieje jedne. Teraz przyszedł czas na nas !!!

To nie jest głupi pomysł. Nad tym można podyskutować, ja byłbym za.

Jasne :-). Ciemnogrodzianin.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Pewnie że oni już się zabezpieczyli. Złodzieje jedne. Teraz przyszedł czas na nas !!!

uczciwy musi byc glupi .Sikorski mial pieniadze przed kariera polityczna wraz z zona zarobili dobre pieniadze.

Tusk wystarczajace z pensji i diet.O czym tu gadac??i z kim?Biednym czy glupim??

Jasne :-). Ciemnogrodzianin.

Nie wolno wyzywać kogoś od ciemnogrodu tylko dlatego że ktoś jest głupi albo ma prymitywne poglądy. Ogarnij się...

Jak dla mnie - może nawet być członkiem naszej partii. Albo naszym albo parlamentarzystom. Byle był wierny. I był Prawdziwym Polakiem !

uczciwy musi byc glupi .Sikorski mial pieniadze przed kariera polityczna wraz z zona zarobili dobre pieniadze.

Tusk wystarczajace z pensji i diet.O czym tu gadac??

Nie ważne czy ktoś mądry czy głupi. Ważne żeby był Prawdziwym Patryjotom. I serce miał po prawej stronie ...

Ty sobie nie rób żartów bo religia to ważna sprawa w życiu każdego prawdziwego człowieka !

Ja uważam że składki na kościół powinny być potrącane ryczałtem z każdej pensji, a nasi terenowi funkcjonariusze na podstawie donosów uzyskanych przy spowiedzi świętej już się zajmą odpowiednią ściągalnością i problemem szarej sfery ...

tak właściwie to na co nam pensje

wynagrodzenia powinny być od razu przekazywane na rzecz kościoła a księża odpowiednio do indywidualnych potrzeb zajmą się redystrybucją wartości pieniężnych wśród najwierniejszych wiernych

tak właściwie to na co nam pensje

wynagrodzenia powinny być od razu przekazywane na rzecz kościoła a księża odpowiednio do indywidualnych potrzeb zajmą się redystrybucją wartości pieniężnych wśród najwierniejszych wiernych

Możesz zostać naszym Posłem ...

Powiadają,że "najpierw jesteśmy katolikami, a dopiero potem Polakami" i to jest prawda.

U mnie jest odwrotnie. Najpierw jestem Polakiem (w przeciwieństwie do 'iI Dottire') a potem chrześcijaninem (może katolikiem)

Sam Jezus Chrystus poucza nas byśmy przestrzegali rozdziału władzy duchownej od świeckiej.

.

Przedstaw jakieś dowody. Może kogoś nauczysz z drugiej strony.

Kościół dostaje od państwa tylko 1,6 miliarda złotych rocznie (a z tacy 1 tylko 1,2 miliarda bez podatku) - to z czego ma żyć ?

Moja niepełnosprawna córka (pełnoletnia - głęboka niepełnosprawność) dostaje od państwa ~600 zł. Może coś kościół odpali dodatkowo ? ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Jak dojdziemy do władzy - to zwiększymy zasiłki o 1000 %. Tylko oddaj na nas swój głos ...

A jak zrobisz jakąś medialną zadymę i przyniesiesz nam 100.000 głosów - to zostaniesz u nas senatorem i sam będziesz mógł się nachapać ...

Raczej polskojęzyczny "patriota".

Cieszy mnie twój wpis. Rozumiem że popierasz nasz plan wyrzucenia z Polski wszystkich "polskojęzycznych" którzy nie mają niebieskich albo zielonych oczu. Brawo !

Tworzycie jakąś nową rasę aby stać się nowego rodzaju rasistami?

Ależ skąd. My uważamy że każdy Polak i każdy Katolik jest sobie równy. No, chyba ze nie ma niebieskich oczu. Polskojęzycznych tu nie potrzebujemy ...

Justas

Ty w ogóle nie lubisz Polaków.

Nadasz się przy kolejnych rozbiorach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czyżby "polskojęzyczni" przestraszyli się wywózki ? Uderz w stół a nożyce się odezwą. Nie ma dla was sprawiedliwości panowie. Jest tylko Prawo i Sprawiedliwość !!!

to zwiększymy zasiłki o 1000 %

Jasne :-) .

no dobra, 500% :)

Jestem za ;-).

Nie podoba mi się ten wątek. Odebrał mojemu forumowiczów-wyborców :(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie podoba mi się ten wątek. Odebrał mojemu forumowiczów-wyborców :(

Twój wątek był o tych oszustach z Platformy Obywatelskiej którzy mówili do Narodu o wyrzeczeniach. My jesteśmy lepsi - my tylko obiecujemy !

Będę chyba zmuszony przystać do was. Przyjmiecie towarzysze?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zachęcam wszystkich do dzielenia się w tym wątku swoimi przemyśleniami - choćby były najgłupsze - na temat wygranej Naszej Partii w zbliżających się wyborach i tym jak bardzo zmienimy Polskę po wyborach.

Koledzy - nie bójcie się głosić w tym wątku swoich poglądów. Moderacja nie stłamsi brutalną ręką wysoko podniesionego głosu naszej wolności i mądrości.

To Nasz Kraj i po Wygranych Wyborach możemy go sobie urządzić tak, że zadziwimy cały świat ! Cały świat będzie o Nas mówił - już wkrótce ...

Będę chyba zmuszony przystać do was. Przyjmiecie towarzysze?

A czy Ty złożysz publiczną samokrytykę ? Czy "wzmacniałeś" w wątkach o kolumnach i wzmacniaczach ? Czy pisałeś o Naszym Kochanym Prezesie (niech mu ziemia lekką będzie) w samych superlatywach ? Czy opluwałeś dostatecznie często Platformę ... tfu ... Pseudo-obywatelską ? Czy chodziłeś do kościoła ? Czy uprawiałeś samogwałt ?

Przyznaję ze skruchą, że dopuściłem się tych wszystkich haniebnych zarzucanych mi czynów!

Niech żyje Polska Partia Prawo i Sprawiedliwość oraz jej Prezes Jarosław zawsze Dziewica!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.