Skocz do zawartości
IGNORED

Na kogo głosować 25 X 2015 ?

justas32

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Widzę u Kolegi pierwsze objawy obsesji.

Ciebie się o to nie pytałem, więc czemu tak ... ... między wódkę a zakąskę? Z AI jesteś lub AA?

Ciebie się o to nie pytałem, więc czemu tak ... ... między wódkę a zakąskę? Z AI jesteś lub AA?

Bo Kolega jest całkowicie bezpodstawnie podejrzliwy w już drugim wątku (ta pierwsza podejrzliwość była do mnie). Jak się ta podejrzliwość powtórzyła no to postanowiłem się wciąć ;-). Spokojnie to nic złego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Bo Kolega jest całkowicie bezpodstawnie podejrzliwy w już drugim wątku (ta pierwsza podejrzliwość była do mnie). Jak się ta podejrzliwość powtórzyła no to postanowiłem się wciąć ;-). Spokojnie to nic złego.

Wygląda na to, że następny przyssał się do mojego... poglądu na rzeczywistość.

Wygląda na to, że następny przyssał się do mojego... poglądu na rzeczywistość.

Wolałby Kolega prowadzić monolog ? Wiem że to wygodniejszy sposób marketingu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ratunku zbok mnie prześladuje!

:-). Rzucić koło ratunkowe ?

Rzuć się sam. Pod PendolinO.

Może Kolega pokazać jak to się robi ? Jak zobaczę film instruktarzowy na Youtube to się zastanowię.

Nie myl mnie z Sylwestrem W.

Kto to jest Sylwester W ?

Cwaniaczek, tak samo jak ci:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nowe PIS-owskie czasy już się zaczynają :

Ukryta Zawartość

Już sami z siebie zaczynają donosić na kolegów ...

Ukryta Zawartość

Partie i poglądy przemijają. A wstyd wśród kolegów pozostaje na całe życie .

Najbardziej mi się podobało jak po donosie na swoich kolegów pożegnał się z nieznanym mu urzędnikiem kancelarii prezydenta słowami : "Z Bogiem".

Wzruszające ...

Zelnik aktorem dobrym był..........starość i demencja miesza w głowach.......

Demencji to chyba jeszcze nie ma bo występuje a do komitetu poparcia Jarosława wszedł w 2010r jak miał 65 lat. To świadomy wybór.

To tak jakby do mnie zadzwonił administrator tego forum i zapytał którego z kolegów po wyborach ma usunąć. Za chamstwo - wielu. Za poglądy polityczne - żadnego !!!

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Skandal w cieniu najważniejszej areny sportowej w Polsce. 8 milionów złotych wraz z odsetkami domagają się byli pracownicy firmy, która wybudowała Stadion Narodowy. Alpine Bau ogłosiło upadłość, nie wypłaciło zaległych pensji, ale w sądzie reprezentuje ją jedna z najlepszych w Polsce kancelarii prawnych. Kto zatem jej płaci? Rząd właśnie zasiadł z prawnikami do rozmów, ale od sprawy pracowników umywa ręce." http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/alpine-bau-postawilo-stadion-narodowy-ale,188,0,1929916.html

Stadion Narodowy kojarzony głownie z Muchą, jest eksponowany, jako przykładowy sukces rządu PO(/PSL). Warto o tym tez pamiętać - przy urnie (PO) wyborczej.

Jakoś nikt nie pamięta że projekt Hanny Gronkiewicz Waltz żeby stadion narodowy wybudować na Służewcu a teren po stadionie X-lecia sprzedać developerom i na całej tej operacji zaoszczędzić 2 MILIARDY ZŁOTYCH na kosztach tej inwestycji - został storpedowany przez PIS i Jarosława Kaczyńskiego osobiście.

Na nierozliczeniu inwestycji ze względu na nieprawidłowości państwo zaoszczędziło 8 milionów - to źle .

Na zablokowaniu zmiany lokalizacji stadionu przez PIS państwo straciło 2 miliardy złotych - co teraz na to Pisiarnia powie ?

akoś nikt nie pamięta że projekt Hanny Gronkiewicz Waltz żeby stadion narodowy wybudować na Służewcu a teren po stadionie X-lecia sprzedać developerom i na całej tej operacji zaoszczędzić 2 MILIARDY ZŁOTYCH na kosztach tej inwestycji - został storpedowany przez PIS i Jarosława Kaczyńskiego osobiście.

Bo PIS to "geniusze" ekonomii. Ekonomii inaczej oczywiście. Widać to po obecnych obietnicach wyborczych już od wyborów prezydenckich.

Wina Tuska.......

.... , komunistów i cyklistów ;-)

Wypowiedź Zelnika w temacie rozmowy telefonicznej:

"Ktoś do mnie zadzwonił przedstawiając się, że jest z kancelarii. I dowiedziałem się, że Kancelaria Prezydenta jest zainteresowana opinią środowiska artystycznego na temat wcześniejszego wieku emerytalnego – tzn. powrotu do tego wieku, który proponuje Andrzej Duda. Tego dotyczyła rozmowa.

— opowiada nam Jerzy Zelnik. Jak zapewnia nazwiska, które w jej trakcie wymienił - były nazwiskami osób, które w jego opinii mogłyby wyrazić opinię w tej właśnie kwestii. .

Na głos zastanawiałem się kto na ten temat może wydać opinię. Uznałem, że Łukaszewicz nie, bo jest już na emeryturze, bo ma 69 lat. Więc może Barciś, może Szczepkowska, może Wysocki. Potem sam dzwoniłem do iluś osób. Nie każdy chciał się wypowiadać. Bo większość znanych aktorów mówi, że im wszystko jedno, bo i tak pracują do śmierci. To była rozmowa wyłącznie na temat projektu ustawy Andrzeja Dudy o wieku emerytalnym

— relacjonuje aktor.

Cała reszta została dograna. To zresztą była rozmowa sprzed 7 tygodni. Przez 7 tygodni męczyli się widocznie, żeby zrobić z tego „fajną” audycję, którą puszczają na tydzień przed wyborami. Motywy są oczywiste…

— ocenia.

Zelnik nie kryje oburzenia manipulacją, której dopuścili się dziennikarze Eska Rock.

To są metody, które znamy z PRLu. Ja to pamiętam doskonale - mam 70 lat, ale dobrze, żeby ludzi zrozumieli gdzie żyją. Nie mam czasu ani zdrowia, żeby chodzić po sądach. Napisałem już sprostowanie. I jedyne co mogę to powiedzieć kolegom, żeby w te ubeckie metody nie wierzyli. A jak spotkam kolegę Wojewódzkiego to mu splunę w coś, co on nazywa twarzą.

— stwierdza rozżalony i wzburzony Zelnik."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.