Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Prezes-podpalacz umiejetnie nakreca spiralę emocji i robi ludziom wodę z mózgu. Co widać nawet tu, na forum.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Sytuacja w Polsce dojrzała już do tego, aby nastąpiła dymisja premiera donalda t.

I do tego, aby Wódz Mały odszedł w niepamięć!

Ja trzymam kilku złapanych PiSowców w piwnicy i jak naczytam się pierdół które wypisujesz to uspakajam się wyrywając im paznokcie. A przedtem przebieram się w mundur Wehrmachtu i wypijam setkę wódki od Palikota.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

"Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich zaapelowało do organizatorów zgromadzeń publicznych o "zapewnienie bezpieczeństwa i możliwości wykonywania pracy przez dziennikarzy". Apel SDP to pokłosie wydarzeń podczas uroczystości upamiętniających druga rocznice katastrofy w Smoleńsku. Grupa manifestujących zaatakowała ekipę telewizyjną TVP Info. - Uciekaj z tym, jazda! Sp...j, Stul pysk - krzyczeli. Reporterowi nie udało się przeprowadzić relacji na żywo z wydarzenia."

"10 kwietnia, w drugą rocznicę katastrofy polskiego tupolewa w Smoleńsku grupa manifestujących uniemożliwiła reporterowi TVP Info przeprowadzenie relacji. Za plecami dziennikarza demonstrujący rozwiesili transparent z rysunkiem Kaczora Donalda i napisem: "Oto głowa zdrajcy". Gdy reporter usiłował połączyć się ze studiem manifestanci zaczęli krzyczeć: "Uciekaj z tym, jazda! Sp...j. Już. Stul pysk".

Ostatecznie dziennikarz zdecydował o przerwaniu relacji. - Ty k... telewizji, ty k... - usłyszał jeszcze."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Propagowali wartości chrześcijańskie czy coś innego?

A tak z ciekawości - czy przy okazji wizyty Prezesa w TVP Info dziennikarze zapytali co sadzi o tym incydencie czy nie mieli odwagi?

Jestem Europejczykiem.

Ja trzymam kilku złapanych PiSowców w piwnicy i jak naczytam się pierdół które wypisujesz to uspakajam się wyrywając im paznokcie. A przedtem przebieram się w mundur Wehrmachtu i wypijam setkę wódki od Palikota.

Żałosne te twoje wpisy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"10 kwietnia, w drugą rocznicę katastrofy polskiego tupolewa w Smoleńsku grupa manifestujących uniemożliwiła reporterowi TVP Info przeprowadzenie relacji. Za plecami dziennikarza demonstrujący rozwiesili transparent z rysunkiem Kaczora Donalda i napisem: "Oto głowa zdrajcy". Gdy reporter usiłował połączyć się ze studiem manifestanci zaczęli krzyczeć: "Uciekaj z tym, jazda! Sp...j. Już. Stul pysk".>>>a to jak oceniasz?

Nierozumiem tytulu tego posta...??

Wyznaca PISu odbiera rozum czy juz odebralo ??

Edytowane przez Adam Sikora
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ta pieśń już była tu spiewana o Brudzińskim.

Na razie nie wiadomo, skąd minister Sikorski wiedział niecałą minutę po katastrofie, że wszyscy zginęli, że nikt nie potrzebuje pomocy, nikt nie jest ranny?

Kto mu to powiedział, przekazał?

Kto?

Kto mył wrak i czym?

Czy użył popularnych detergentów wiodących na rynku?

Czy nałożył wosk?

Ile warstw?

Czy wstawiał nowe szyby, w miejsce kiedyś rozbitych, co widziała cała Polska na filmie w misji specjalnej, programie usuniętym politycznym rozkazem.

Macierewicz przestan uzywac nicka 747 . Juz wiemy

Żałosne te twoje wpisy.

No to popłacz sobie. Możesz się nawet za mnie pomodlić. Jak będziesz grzeczny a 747 przestanie wypisywać te zasłyszane brednie to zacznę wypuszczać PiSowców.

Na razie po jednym. Z gołą dupą i bez butów ale za to w ostrogach. Dla przywódców przewidziane słomiane koniki i drewniane mieczyki.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Panowie, sytuacja się zaostrza. Może dojść do napierdalanki. Super agent Anthony McCierewicz wykrył bomby na pokładzie Tupolewa. Dziś dowiedziałem się z polskich mediów w Chicago, że premier Polski jest zdrajcą, a prezydent RP szpiegiem. Czy wszystko u Was w porządku??? Martwię się o stan zdrowia co niektórych przodowników! Oj, nie wiem, nie wiem!

Parker's Mood

I co za sensacja ???

Ofiara, czy nie ofiara - wzięła łapówkę, więc teraz siedzi. I tak powinno być zawsze.

Z tego co czytam to jeszcze nie siedzi, wyroku jeszcze nie było.

Jestem Europejczykiem.

"Nędzny koniec pisowskiego ministra i byłego olimpijczyka. Tomasz Lipiec (41 l.), szef resortu sportu w rządach Kazimierza Marcinkiewicza (53 l.) i Jarosława Kaczyńskiego (63 l.), został wczoraj skazany za korupcję. Za kraty ma trafić na 3,5 roku."

"Tomasz Lipiec został skazany na 3,5 roku więzienia oraz 10-letni zakaz sprawowania funkcji w administracji publicznej. Były minister już wcześniej spędził w areszcie 9 miesięcy. Ten okres należy więc odjąć od zasądzonej mu kary więzienia. Oprócz niego skazano też żonę Lipca i członka jego gabinetu politycznego Arkadiusza Ż. Wyrok jest nieprawomocny. Obrońcy skazanych zapowiadają apelację."

Więcej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zapytaj Koolo.

Jako karę dodatkową posadził bym go z Sawicką (ale przez kratę), żeby mu ryczała 24 godz. na dobę.

Edytowane przez Filut

Jako karę dodatkową posadził bym go z Sawicką (ale przez kratę), żeby mu ryczała 24 godz. na dobę.

Hihihi...

Zaraz by się pochlastał.

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

powtarzam to od lat kaczynski i reszta robią najlepsza robotę ruskim. nikt tak nie dzieli polaków jak oni. ruscy zaoszczedzone pieniądze na sponsorowaniu destabilizacji sytuacji w Polsce moga zainwestować gdzie indziej. boje sie ze nikt z zewnątrz ni robi lepiej divide et imperam jak kaczor i maciecierewicz. A moze oni rzeczywiście sa na ruskiej liscie płac???

ja juz od 10 lat patrze jak ludzie łykneli tą narodowo-socjalistyczną bzdurę - młodych rozumie - prawo młodości - ale starych ? kurcze czy oni komuny i jej propagandy nie pamiętają. pierdół które ludziom wmawiano, wtedy robili to komuniści teraz ta brunatna masa. niedługo ta wojna przekroczy wszselkie grnaice i zniszczy gospodarkę. wtedy przestanie być miło. kurcze jak mozna liczyc na to ze rzeczywistosc jest tak naiwnie prosta. ja rozumie ze nie wszystkim jest łatwo ale zeby wierzyc ze to jest takie proste. w wieku 6 lat rozumie.

powtarzam to od lat kaczynski i reszta robią najlepsza robotę ruskim. nikt tak nie dzieli polaków jak oni. ruscy zaoszczedzone pieniądze na sponsorowaniu destabilizacji sytuacji w Polsce moga zainwestować gdzie indziej. boje sie ze nikt z zewnątrz ni robi lepiej divide et imperam jak kaczor i maciecierewicz. A moze oni rzeczywiście sa na ruskiej liscie płac???

ja juz od 10 lat patrze jak ludzie łykneli tą narodowo-socjalistyczną bzdurę - młodych rozumie - prawo młodości - ale starych ? kurcze czy oni komuny i jej propagandy nie pamiętają. pierdół które ludziom wmawiano, wtedy robili to komuniści teraz ta brunatna masa. niedługo ta wojna przekroczy wszselkie grnaice i zniszczy gospodarkę. wtedy przestanie być miło. kurcze jak mozna liczyc na to ze rzeczywistosc jest tak naiwnie prosta. ja rozumie ze nie wszystkim jest łatwo ale zeby wierzyc ze to jest takie proste. w wieku 6 lat rozumie.

Lidzie jak dzieci, patrzą nie widzą. Zapomniałeś o tym najważniejszym z listy płac, wiemy o kim mowa ;)

Tak , tak to wszystko takie jasne, jasne jak..., choć trzeba przyznać z tym dzieleniem to im wychodzi, a ta ostatnia "akcja" z wrakiem, tak wypucować i to ruskim pod nosem, majstersztyk, a ludzie jak dzieci będą teraz o zacieraniu śladów, itp.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.