Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dla nienawidzących Kaczyńskiego------ wszystkie symulacje na programach do badania katastrof lotniczych obalają raport MAK i wersję rosyjską ale to czytałeś, co nie podoba się tym właśnie ludziom robiąc z tych naukowców dewiantów

wersję która się nie potwierdziła po odsłuchach nagrań z czarnych skrzynek gdzie to Kaczyński wydał komendę do lądowania mimo sprzeciwu pilota nawet wycofała się komisja MAk tak jak i nasza bo głosy z kabiny jednak nie należały do Prezydenta

sam widzisz, że nienawiść do nieżyjącego Kaczyńskiego zaślepia, ja nie twierdzę że była tam bomba ale kontroler wieży nie powinien naprowadzać samolotu w takich warunkach gdzie z podanych współrzędnych przez wieżę które wklepuję się w autopilota prowadziły samolot na śmietnik a nie na pas po czym kontrolerzy wraz z jakimś wojskowym obecnym na wieży uciekli a zeznawał każdy co innego, jak do kraju jakiegoś leci prezydent USA to tam są jego ludzie i niewytłumaczalny jest fakt zdemontowania systemu naprowadzania samolotu z tego właśnie lotniska dzień przed przylotem Kaczyńskiego a taki system naprowadzania samolotu w trudnych warunkach był tam obecny. Tyle merytoryki a teraz pewni będzie kłótnia.

Edytowane przez przemek_s
Gość Gosc

(Konto usunięte)

wszystkie symulacje na programach do badania katastrof lotniczych obalają raport MAK i wersję rosyjską ale to czytałeś, co nie podoba się tym właśnie ludziom robiąc z tych naukowców dewiantów

Podaj źródło tych rewelacji. Konkretnie.

Miałeś też podać źródła Twoich wcześniejszych,, doniesień''.

Jakoś nie słyszałem też żeby do tej pory ktoś nabijał się z opracować naukowych, jakiegokolwiek eksperta od katastrof lotniczych w tej sprawie. Możesz nam taki przypadek również przybliżyć?

Edytowane przez HQ150

Dla nienawidzących Kaczyńskiego------ wszystkie symulacje na programach do badania katastrof lotniczych obalają raport MAK i wersję rosyjską ale to czytałeś, co nie podoba się tym właśnie ludziom robiąc z tych naukowców dewiantów

wersję która się nie potwierdziła po odsłuchach nagrań z czarnych skrzynek gdzie to Kaczyński wydał komendę do lądowania mimo sprzeciwu pilota nawet wycofała się komisja MAk tak jak i nasza bo głosy z kabiny jednak nie należały do Prezydenta

sam widzisz, że nienawiść do nieżyjącego Kaczyńskiego zaślepia, ja nie twierdzę że była tam bomba ale kontroler wieży nie powinien naprowadzać samolotu w takich warunkach gdzie z podanych współrzędnych przez wieżę które wklepuję się w autopilota prowadziły samolot na śmietnik a nie na pas po czym kontrolerzy wraz z jakimś wojskowym obecnym na wieży uciekli a zeznawał każdy co innego, jak do kraju jakiegoś leci prezydent USA to tam są jego ludzie i niewytłumaczalny jest fakt zdemontowania systemu naprowadzania samolotu z tego właśnie lotniska dzień przed przylotem Kaczyńskiego a taki system naprowadzania samolotu w trudnych warunkach był tam obecny. Tyle merytoryki a teraz pewni będzie kłótnia.

Pierwsze trzy słowa... Reszty nie czytałem. Są tu tacy, którzy "nienawidzą"? Myślę, że wątpię. To był fajny gość. Tylko - brat sk***ysyn.

I znów kłamstwa, aluzje i pomówienia nazywane przez kłamców faktami.

Chcesz prawdy o katastrofie TU-154 - przeczytaj oficjalny raport.

Dla nienawidzących Kaczyńskiego------ wszystkie symulacje na programach do badania katastrof lotniczych obalają raport MAK i wersję rosyjską

Albo kłamiesz przemek albo nie masz pojęcia o czym piszesz. Albo jedno i drugie.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Katastrofa TU, katastrofa TAM.

A bo teraz już można. Moderacja pozwala, to czemu by nie?

Albo kłamiesz przemek albo nie masz pojęcia o czym piszesz. Albo jedno i drugie.

Jak poprosiłem o konkretne linki do źródeł tych rewelacji to oczywiście podwinął ogon i tyle go widzieli.

Chyba wybrał teorie spiskowe.

Edytowane przez HQ150

Chcesz prawdy o katastrofie TU-154 - przeczytaj oficjalny raport.

Aż tak daleko bym nie poszedł, sprawa jest bardziej złożona.

W tej chwili nie ma jednego dokumentu który opisałby całość tej sprawy. Żeby maksymalnie zbliżyć się do prawdy trzeba poskładać informacje z raportu Millera, prac komisji Laska, wyniki niezależnie przeprowadzanych obliczeń a także inne informacje, np. na temat działań Błasika czy Benedicta. A nawet informacje z raportu MAK.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Oczywiście - sprawa jest wyjaśniona tylko w 99,5 %. A to przecież nigdy nie daje pełnego obrazu ...

Czy będzie kiedyś wyjaśniona w całości - oto pytanie które się nawet fizjologom nie śniło ...

Oczywiście - sprawa jest wyjaśniona tylko w 99,5 %. A to przecież nigdy nie daje pełnego obrazu ...

Czy będzie kiedyś wyjaśniona w całości - oto pytanie które się nawet fizjologom nie śniło ...

Trudno tu podawać jakieś procenty, jeżeli już to obstawiałbym raczej jakieś 75%, ale nawet szacowanie tego to kwestia dyskusyjna.

Całości wiedzy pewnie nie będzie nigdy, bo niby skąd? Nie dowiemy się np. co mówił Kaczyński szefowi protokołu i z czym ten wrócił z kabiny pilotów, nie poznamy rozmowy Kaczyńskiego z Błasikiem która musiała sie odbyć i tak dalej.

Jestem Europejczykiem.

Nie poznamy co tam sobie mówili. Ba - nawet do niczego nam to nie jest potrzebne.

Bo w sferze faktów a nie domysłów wiemy już co było przyczyną tego wypadku.

Jedno jest pewne. Słynne "k**wa mać".... I nie jest to powód do żartów. Dla mnie taki typ, jak przemek s - nie jest wart, aby z nim gadać.

Chciał za wszelką cenę wylądować. Zrobić przysługę "najważniejszej osobie w państwie". Nie potrafił postawić na swoim kosztem własnej kariery i bezpiecznie odlecieć - za wszelką cenę chciał wylądować. Bo z Gruzji wiedział co czeka od "Pana Prezydenta" tych którzy mu się stawiają.

Jak dla mnie to postać tragiczna. Chciał przecież dobrze a zaniechanie narzucenia wyższym rangom swojego nic nie znaczącego zdania zabiło i jego i ich wszystkich.

Oczywiście popieram JKM ale nie wierzę w dostanie się jego partii do sejmu bo służby nigdy mu tego nie wybaczą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak naprawdę to jest duży dylemat - o wiele chętniej bym widział w Sejmie Korwina niż Kaczora ale - patrząc obiektywnie - szanse PiS są nieporównywalnie większe.

A głos jest tylko jeden - i głupio by było go zmarnować nie głosując po prostu na najsilniejsze ugrupowanie opozycyjne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

To, co napisałem Doktorkowi - to żart. Może - wątpliwy. Państwo, Kraj, Ojczyzna - to nie heca, moi drodzy. Wszystkich po równo - pozdrawiam. Jacek.

Ktoś relacjonuje jutrzejszą akcję w sądzie w trybie LIVE ? :)

Słyszałem że MGM

Melon Golden Mayer

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Słyszałem że MGM

Melon Golden Mayer

no właśnie... Coraz przykrzej Cię "czytać"...

no właśnie... Coraz przykrzej Cię "czytać"...

Ciebie niusia czytać to POEZJA!!!

Zawsze jak uraczysz nas na forum jakimś inteligentnym wpisem , to się tak wzruszam że aż dostaję ciarki na plecach z wrażenia i wypieki na licach z podniecenia.

A tak a propos jak taki ortodoksyjny leming jak Ty może głosować na PIS?

po co zakładasz kolejny wątek?

czego się spodziewasz drogi panie?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Jakby ktoś chciał zamiast teorii spiskowych, wypowiedzieć się merytorycznie, ma jakieś nowe fakty na temat wypadku, to zapraszam do dyskusji.

o.

Po kolei i powoli. Za wstęp - dzięki dozgonne. Zawsze wiedziałem, że piszę ortograficzne i gramatycznie. W przeciwieństwie do typów, którym i przecinków i wielkich liter - Bozia poskąpiła. Dalej- piszę z telechona, bom poza domem. Żadnych ciarek , ni wypieków nie mam, gdy czytuję , co tam bazgrolisz. Przedostatnie, o lemingu... To, że według mnie Pan Jarosław K. jest idiotą....Jest to poza konkursem.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Po kolei i powoli. Za wstęp - dzięki dozgonne. Zawsze wiedziałem, że piszę ortograficzne i gramatycznie. W przeciwieństwie do typów, którym i przecinków i wielkich liter - Bozia poskąpiła. Dalej- piszę z telechona, bom poza domem.

Do RZECZY!!!

Co z tym PISEM????

i skąd taka zmiana stanowiska?

No przecież, kurna - piszę! :) Moje stanowisko jest niezmienne: okropne historyje historia nam (Polakom!):) - powyprawiała. Jedną z okropniejszych - Pan Jk. Czemu będę głosował za PiS? Ano - bo po półroczu - pójdą na śmietnik historii. Kończąc - najpiękniej pozdrawiam. Jacek PS - a czepianie się nicka, który - przyznaję - jest dziwny- jest niefajne. J.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

No przecież, kurna - piszę! :) Moje stanowisko jest niezmienne: okropne historyje historia nam (Polakom!):) - powyprawiała. Jedną z okropniejszych - Pan Jk. Czemu będę głosował za PiS? Ano - bo po półroczu - pójdą na śmietnik historii. Kończąc - najpiękniej pozdrawiam. Jacek PS - a czepianie się nicka, który - przyznaję - jest dziwny- jest niefajne. J.

Nie rozumiem jak można pisać tak o Jarku i głosować na PIS?

Przecież PIS To JAREK!!!

Edytowane przez Tommiashi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.