Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Leming płakał jak zdejmował! :)))))

WIEŚCI Z POLSKI CORAZ LEPSZE! :)

11224066_10153420228074302_7508285298919789397_n.jpg?oh=00e9797260b6d7dda4171e482a8cac1d&oe=56EDCB15

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Szef senackiej komisji budżetu i finansów publicznych Senator Grzegorz "Kryształ" Bierecki.

"Funkcjonariusze Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego na zlecenie Prokuratury Apelacyjnej w Gdańsku zabezpieczyli dokumenty finansowo-księgowe Spółdzielczego Instytutu Naukowego w Sopocie, którego prezesem jest senator PiS Grzegorz Bierecki."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Elektorat.

"Radomir Wit, reporter TVP Info relacjonujący przebieg czwartkowej miesięcznicy smoleńskiej został zaatakowany podczas wejścia na żywo. Do zdarzenia doszło pod Pałacem Prezydenckim, tuż po przemówieniu Jarosława Kaczyńskiego."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Elektorat.

"Radomir Wit, reporter TVP Info relacjonujący przebieg czwartkowej miesięcznicy smoleńskiej został zaatakowany podczas wejścia na żywo. Do zdarzenia doszło pod Pałacem Prezydenckim, tuż po przemówieniu Jarosława Kaczyńskiego."

Ukryta Zawartość

Prawidłowo! :)

Póki w TVP nie posprzątają ludzie Jarosława, jej funkcjonariusze nie powinni pokazywać się patriotycznych uroczystościach. Obecność funkcjonariuszy propagandy starego reżimu jest obrazą dla porządnych ludzi, którzy przyszli na Krakowskie Przedmieście.

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Doktorek a zdrowaśkę dziś odmówiłeś? pamiętaj prezesunio patrzy ;-pppp

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

mysle ze ci porzadni ludzie z tylu wygladaja jak pracownicy obory na poczatku libacji alkoholowej.

Obecność funkcjonariuszy propagandy starego reżimu jest obrazą dla porządnych ludzi, którzy przyszli na Krakowskie

Ukryta Zawartość

zalecam obejrzeć armię kurdupla....berety w akcji;-p

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

.berety w akcji;-p

Lepsze berety niż zdrajcy Polski i płatni agenci.

Lepsze berety niż zdrajcy Polski i płatni agenci.

... oraz polskojęzyczni pseudo-patrioci mieszkający wiele setek kilometrów od kraju.

Ciąg dalszy następuje (nastąpi) (nastąpił)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Katolicki motłoch z krzyżem, pełna nienawiści tłuszcza,

Czyli potępiasz wieszanie Targowiczan podczas Insurekcji? :)

oraz polskojęzyczni pseudo-patrioci mieszkający wiele setek kilometrów od kraju.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Ale hołota!!! Katolicki motłoch z krzyżem, pełna nienawiści tłuszcza, typowi wyborcy PiS-u. Takich frustratów podjudza Kaczyński i tylko tacy go szanują.

Ta "hołota" i "nienawistne kanalie" nikogo nie zamordowali z zimną krwią.

A POwcy i owszem. Rysio Cyba, mówi Ci to coś?

Edytowane przez Tubatoon

Prawidłowo! :)

Póki w TVP nie posprzątają ludzie Jarosława, jej funkcjonariusze nie powinni pokazywać się patriotycznych uroczystościach. Obecność funkcjonariuszy propagandy starego reżimu jest obrazą dla porządnych ludzi, którzy przyszli na Krakowskie Przedmieście.

Potwierdzają się moje obserwacje WIĘKSZOŚĆ (a więc nie wszyscy zeby nie było) emigrantow zarobkowych to dno intelektualne i społeczne. Najniższa klasa która tutaj nie dawała rady. I później wyladowuja swoje flustracje popierajac dzialania frustratów. Idź glosuj na komunistów u siebie. My ich ni3 chcemy.

Ładuj oszczędności do materaca na zaś

Na razie jeszcze nie dorwali sie do pieniędzy obywateli więc jest spokój w miarę. Realizację obietnic moga przedluzac do konca oadencji berety to kupia ale jak im zaczna zabierac to sie obudzą a to predzej czy pozniej sie stanie. Kasy braknie i trzeba będzie zaczac rabowac społeczeństwo. Ekonomia jest nieublagana roztwonisz musisz znalezc następna kase. A dzialan ekonomicznych do zwiekszenia kasy nie podejmuja bo nawet sie na tym nie znają więc w przypadku tej partii wystarczy poczekać predzej czy później banka pęknie i to będzie początek końca. Juz 3 powrotu nie będzie. Teraz upadek będzie duży i ostateczny. Korporacje UE się dołącza.

Chociaż dla mnie partia. Ie ma znaczenia byle nie przeszkadzała w rozwoju kraju i gospodarki i stawiała na wolność swobodę i rozwój. Może byc nawet PiS. Na razie stawiają na jakieś szopki za nasza kasę.

Czyli potępiasz wieszanie Targowiczan podczas Insurekcji?

Mam nadzieję że to spotka tych co teraz dorwali się do koryta (PiS) i zamierzają z niego czerpać bez jakiejkolwiek kontroli. Taki był koniec większości rządów dyktatorskich na tym świecie. Jedyny problem, że to może potrwać bardzo długo i to pokolenie nie dotrwa Polski wolnej od oszołomów.

Coś czuję że świat idzie ku wojnie. Polska zostanie znowu rozebrana bo za chwilę nie będzie miała żadnego wsparcia.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Sąd sądem a sprawiedliwość i tak.....moji drodzy PKP skrot ten na pewno wiecie co znaczy....

Ukryta Zawartość

Mam nadzieję że to spotka tych co teraz dorwali się do koryta (PiS) i zamierzają z niego czerpać bez jakiejkolwiek kontroli. Taki był koniec większości rządów dyktatorskich na tym świecie. Jedyny problem, że to może potrwać bardzo długo i to pokolenie nie dotrwa Polski wolnej od oszołomów.

Coś czuję że świat idzie ku wojnie. Polska zostanie znowu rozebrana.

Świat zawsze będzie szedł ku wojnie. To cena genetyczna ludzkości. Nie będzie nigdy zgody calkowitej. Juz to psychologowie analizowali i naukowcy. Nie da sie stworzyć wsrod ludzi społeczeństwa bezkonfliktowego. Predzej czy później pojawiaja sie odmienne zachowania.

Jedynie można zrobic tyle żeby jak najmniej na wojnie stracić. Ale Słowianie maja problem z tym. Nie tylko Polacy. Rosja też zostanie mocno zniszczona i ukraina i inne slowacmie plemienia przy następnej wojnie. Powiem szczerze byl czas kiedy byla szansaa dla Polski ale jednak u nas sie nie da.

Ostatni miałem okazję wymienić kilka maili z dawnym kolega od 10 lat mieszkającym w Stanach, kiedyś fana Jarocina, Woodstocku, Owsiaka, ostrego rocka, kolorowych tauaży i ekstrawaganckich garniturów, ostatnio jednak dość aktywnie ostatnio popierającego PiS, Maciarewicza i "narodowców" Mariana Kowalskiego. Facet niesamowicie podjarany, tłumaczył mi jak wielka to nadzieja dla Polski, jak wielka szansa na normalność, ze wreszcie nie będzie tej antypolskiej propagandy, że wreszcie Polacy będą mogli być dumni ze swojego kraju że nikt nie będzie wreszcie wmawiał ludziom, że homoseksualizm to norma a nie wynaturzenie itp. Spytałem go, czy teraz wraca do kraju - odpowiedział ze oczywiście nie, że tam się urządził i mu dobrze. No to spytałem, jak może być mu dobrze w kraju, w którym Polaków uważa się z reguły za niezbyt rozgarniętych roboli, a małżeństwa homoseksualne są normą. Nie odpowiedział. A ja po chwili pomyślałem że w sumie to dobrze ze nie wraca na stałe z żona i dziećmi - bo jego idole od Kowalskiego mogliby nie zrozumieć dlaczego taki wielki patriota ma czarną żonę (BTW przepiękna i szalenie sympatyczna dziewczyna) i czekoladowe córeczki. I by się chłopak rozczarował.

Edytowane przez trebliG

rząd pod sąd! to sprawa dla prokuratora generalnego! Według uzasadnienia, 5-osobowy skład sędziowski był niewystarczający do wydania wyroku.- Trybunał nie miał prawa osądzić tej sprawy, więc wyrok jest nieważny i nie zostanie opublikowany - zdeklarowała szefowa Kancelarii

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Ostatni miałem okazję wymienić kilka maili z dawnym kolega od 10 lat mieszkającym w Stanach, kiedyś fana Jarocina, Woodstocku, Owsiaka, ostrego rocka, kolorowych tauaży i ekstrawaganckich garniturów, ostatnio jednak dość aktywnie ostatnio popierającego PiS, Maciarewicza i "narodowców" Mariana Kowalskiego. Facet niesamowicie podjarany, tłumaczył mi jak wielka to nadzieja dla Polski, jak wielka szansa na normalność, ze wreszcie nie będzie tej antypolskiej propagandy, że wreszcie Polacy będą mogli być dumni ze swojego kraju że nikt nie będzie wreszcie wmawiał ludziom, że homoseksualizm to norma a nie wynaturzenie itp. Spytałem go, czy teraz wraca do kraju - odpowiedział ze oczywiście nie, że tam się urządził i mu dobrze. No to spytałem, jak może być mu dobrze w kraju, w którym Polaków uważa się z reguły za niezbyt rozgarniętych roboli, a małżeństwa homoseksualne są normą. Nie odpowiedział. A ja po chwili pomyślałem że w sumie to dobrze ze nie wraca na stałe z żona i dziećmi - bo jego idole od Kowalskiego mogliby nie zrozumieć dlaczego taki wielki patriota ma czarną żonę (BTW przepiękna i szalenie sympatyczna dziewczyna) i czekoladowe córeczki. I by się chłopak rozczarował.

Poglądy narodowe i patriotyzm to nie rasizm, jak próbujesz to imputować swojemu koledze.

Nieładnie tak komuś przyprawiać gębę.

Poglądy narodowe i patriotyzm to nie rasizm, jak próbujesz to imputować swojemu koledze.

Nieładnie tak komuś przyprawiać gębę.

W jego wydaniu oczywiście nie. Natomiast jak patrzyłem w czasie marszu na transparenty typy "Imigranci won" i nieśmiertelne "Polska dla Polaków" to miałem niejasne wrażenia że dla większości "narodowców" jednak tak. Czy Syryjczyk, czy Hindus kogo to obchodzi - ważne że inny i można w mordę dać....

W jego wydaniu oczywiście nie. Natomiast jak patrzyłem w czasie marszu na transparenty typy "Imigranci won" i nieśmiertelne "Polska dla Polaków" to miałem niejasne wrażenia że dla większości "narodowców" jednak tak. Czy Syryjczyk, czy Hindus kogo to obchodzi - ważne że inny i można w mordę dać....

Faszyzm znowu zaczyna "maszerować". Tak jak przed II wojną.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Gosc

(Konto usunięte)

i jak może być u nas normalnie jak korzysta z zachodniego modelu i dzięki temu mu dobrze a wspiera odwrotność? taka glupota cechuje ludzkość i dlatego komunizm wciąż zywy. Wystarczy tylko porownac czy katolicyzm czy multikulti czy komunizm czy demokracja na przykładzie państw i dobrobytu obywateli i wyciagnac wnioski. Rosja czy stany czy europa zachodnia? tak latwo to porownac. A jak nie to sprawdzić statystyki gdzie najwięcej wyjezdza i chce wyjezdzac i brac z tamtad przykład.

Faszyzm znowu zaczyna "maszerować". Tak jak przed II wojną.

Jeszcze nie. To jeszcze nie faszyzm. Od zniknięcia LPRu ze sceny politycznej nikt po prostu nie miał pomysłu na wykorzystanie "hajlujących patriotów" od pięciu piw. PiS próbowała kreować na patriotów kibolską bandyterkę, ale nie wyszło. Dopiero kłopoty z imigrantami, umiejętnie wykorzystane przez różnych małych i dużych fuhrerków sprawiły, ze zapominana już ekipa łysoli znowu pojawiła się na ulicach i w tv, tyle że z biało czerwonymi flagami i orzełkami, zamiast typowej dla nich wcześniej "celtyki" i hakenkrojca. A sporo młodych dzieciaków, spragnionych patriotyzmu, wzniosłości, dumy z własnej flagi i godła z jednej strony i nakarmionych bzdetami o dobrobycie jaki mamy z naszych podatków zapewnić imigrantom z drugiej strony łyknęło to jak bociek żabę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.