Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznał się,że głosował na PiS i teraz żałuje.Kiedyś to był niegłupi facet.

Przyznał się,że głosował na PiS i teraz żałuje.Kiedyś to był niegłupi facet.

Wojtek zawsze można naprawić swój błąd

każdy jakieś popełnia

ja staram się tego akurat "błędu" nie popełniać

inne ....owszem ;)

Panowie znów nowych wrogów mamy

patrzajta jak się szybko akcja dzieje.......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mam pytanie z kim jeszcze nie jesteśmy pokłóceni ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

coś się skończyło.

Ktoś tu mi robi czarny PR, cóż sukcesy mierzy się też skalą wrogości, ilu wrogów posiada Jarosław Kaczyński, w samym RFN jest bardzo nielubiany, w Rosji, a ilu w Polsce..

Proszę nie wierzyć w nielegalnie rozpowszechniane informacje dotyczące mojej skromnej osoby, wszystkie one nie mają najmniejszej nawet zgodności z rzeczywistością.

Jestem skromnym normalnym userem forum, otworzyłem jeden temat, zastanawiam się od pewnego czasu nad drugim, czego mógłby dotyczyć..

Gorszy jest

Wierzę Tobie na słowo Wojciechu.

Wojtek zawsze można naprawić swój błąd

...i wygadywać kolejne bzdety ale tym razem w Michnikowej drukarni z idiotyzmami.

Szkoda, bo można było zmienić zdanie niezależnie od zdania tego powyżej.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax

Zauważyłem,że Twoje metafory obracają się wokół wydalania,trawienia i fizjologii.Jakieś problemy?

747

Nie bądź taki skromny.Przecież prezio nie wystawiłby byle kogo do walki na froncie ideolo.

otworzyłem jeden temat, zastanawiam się od pewnego czasu nad drugim, czego mógłby dotyczyć..

W jakim kierunku zmierzają rozważania?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W jakim kierunku zmierzają rozważania?

We właściwym (jedynie słusznym) ;-). Chyba.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

to jeżeli odejdą to w odbyt, a nie w niebyt...

Zauważyłem

Zauważaj nieustannie.

prezio

Nie męcz się i nie ulegaj obłudnikom, nikt mnie tu nie wystawił, dobrze o tym wiecie, po prostu nie potraficie przegrywać, póki rządziło PO, nikt mi nie dał siedmiu banów pod rząd z dniem przerwy między nimi i to od razu po zaprzysiężeniu rządu, dziecko rozumie czytając forum, że macie tu równych i równiejszych.

Gdyby było to uwzględnione w regulaminie nie miałbym nic przeciwko temu, jednak zarejestrowałem się tu nie posiadając tej wiedzy, takiego przekonania że można być tak tu traktowanym, widać dokładnie dzięki temu gdzie jest obecnie Polska zaściankowa, jak jeszcze daleko na wschodzie.

Jako społeczność forum, o dominujących tu przekonaniach, nie macie zielonego pojęcia ani demokracji, ani o wolności a najmniej o zwykłej przyzwoitości.

Degradujecie się na własne życzenie do niskich moralnie ról, licząc nie wiem na co, że coś w ten sposób osiągniecie ?

Dobrze wiecie że nic, lecz i nic, niczego więcej nie potraficie, jak hejtować normalnych ludzi piszących od czasu do czasu na forum.

We właściwym ;-). Chyba.

I jedynie słusznym!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I jedynie

Wijecie się wokół siebie bez kierunku.

Chcesz się przyłączyć?

I jedynie słusznym!

Już skorygowałem :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Chcesz

Ja się rozwijam :) Wy zwijacie wijąc, więc w jakim celu?

No jak to, przecież widać jak na dłoni, że szukasz akceptacji i zrozumienia:)

O, przepraszam przecież Was akceptuję jak każde dziwo w przyrodzie, rozumieć nie muszę mimo starań.

Po prostu pogódz się z tym, a zrozumienie samo przyjdzie.

samo przyjdzie.

Jak każde coś co ma samo przyjść może przyjść do każdego...

Otwórz ramiona i przyjmij jak przyjdzie i nie wypuszczaj kiedy będzie chciało wyjść.

Edytowane przez xniwax

Ja już dawno mam to za sobą. Bądź cierpliwy, napewno przyjdzie i do Ciebie.

O, przepraszam przecież Was akceptuję jak każde dziwo w przyrodzie, rozumieć nie muszę mimo starań.

Ją też was akceptuję jak każde dziwo w przyrodzie ;-).

Niszcząc Polskę, niszczycie Unię.

Polska rządzona przez legalnie wybrany Parlament, Rząd i Prezydenta, jest ważnym członkiem Unii Europejskiej, przypominam, także proszę skończyć z hipokryzją.

Atak na władzę własnego kraju, to akt zdrady narodowej, podobnie jak donoszenie na własny kraj do instytucji zewnętrznych.

Wrogie Polsce siły liczą na podział społeczeństwa w Polsce, na powrót do czasu kiedy rządzili tu przez swoich namiestników, których finansowali i wspierali.

Wyjaśnianie i wyjaśnienie katastrofy w Smoleńsku, wiele wyjaśni.

Jedni mowia

Dowartoscjowuje sie w sieci.

Inni

Propagandzista PiS.

Dzisiaj jedna osoba mi powiedziała ze konfident.

Ale odnośnie problemów psychicznych to tez sie zgadzam.

Czy jesteś w posiadaniu dowodów na ten zarzut, który przedstawiłeś na forum dotyczący użytkownika @747? Konkretnie o ten, który zaznaczyłem w Twojej wypowiedzi?

"Użytkownik antymalkontent dnia 12.02.2016 - 11:51 napisałDostałem informacje sprawdzoną ze sprawdzonego zrodla że to agent PiS. Ten 747. Robi ja propagandę. Za komuny byl konfidentem komunistów teraz robi tylko za propagande PiS.

Ale uwagą bo podobno konfidenci moderacji zostalo mu z poprzedniego stanowiska."

747 mogę założyć temat na temat tematu założenia tematu nad którym się zastanawiasz?

zarzut

Świat jet mały, znają mnie osobiście osoby z środowiska hi end, czytają być może od czasu do czasu, jakoś przez te wszystkie lata nikt z nich nie włączył się do dyskusji w żadnym momencie historycznym i nie napisał, - słuchajcie, wiem kto to jest, on ściemnia, nie ma takiego wpisu autorstwa osoby publicznej, osoby o których piszę posiadają konto na tym forum, są producentami produktów na rynek hi end.

Nic mnie nie łączy z żadnym politykiem ani z żadnym ugrupowaniem politycznym, zajmuję się innowacjami, tylko i wyłącznie.

Pzdr.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.