Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

A co Ci da szkoła, jak tam samych głupot uczą. Szkoła jest lewacka dzisiaj i nie uczy myślenia.

To widać po wynikach ostatnich wyborów.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

a to.Dlaczego nie rycza tu mzumwy tomusie bombowce gdanskie czy inna holota.Przeciez to biznes popierany, prowadzony i oslaniany przez PIs i biereckiego.W tym przez lecha kaczynskiego.Panowie moze slowko....pocieszenia.Dla emerytow i pokrzywdzonych ktorych..okradziono.A teraz dokradnie sie reszte.

KNF wystąpi w poniedziałek z wnioskiem o ogłoszenie upadłości SKOK Jowisz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Komisja Nadzoru Finansowego podała, że 25 kwietnia br. wystąpi do sądu o ogłoszenie upadłości SKOK Jowisz w Czeladzi w związku z nieprzekazaniem tej kasie przez Kasę Krajową SKOK we wskazanym terminie środków powodujących "usunięcie stanu niewypłacalności".

ale jak sie do szkoly nie chodzi bo szkola nie uczy, bo lewacka a nauczyciele wymagaja.. to sie ma...PIS

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

A niejaki Boćko (bliżej nieznany), będzie teraz oceniany przez Karskiego (znanego) i Krasulskiego (to też dobre).

Wszyscy z PiSu.

Za chlanie w teatrze.

I rozstawianie ludzi po kątach,

W życiu do teatru nie pójdę...

W życiu do teatru nie pójdę...

Z powodu jakiegoś tam Boćko?

Nie wierzę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie wierzę, że nie!:)

Ale - do głowy mi nie przyszło, by wszem i wobec udowadniać xniwaxowi braki w wykształceniu.

Aż się sprawa rypła...

I znowu faupa xniwax. Mówi się w mordę Jerza:) tudzież mordo ty moja!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mówi się w mordę Jerza:) tudzież mordo ty moja!

Nie tom razom.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No dobra. A wiecie kogo zrobimy następnom razom?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jesteś przede wszystkim Polakiem.

Tylko ludzie którzy sami nie są pewni swojej tożsamości narodowej, albo w ogóle nie wiedzą czym i jak to się je, mają problem z tym by się uważać i za Polaka i Europejczyka. Tak jak w wypadku taplarskich*...

*mam wyjaśnić czy sam sobie znajdziesz?

Jest.

Jak Filip P.

:-)

I podobne umiejętności, do życia wystarczające.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Jaki premier taka wizyta hmmmm

ale przynajmniej ten nie będzie miał zastrzeżeń do tzw dobrej zmiany

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobrze, ze jej nie posadzili obok Lincolna...

08.jpg

Nie wiem gdzie to ale jeśli by to było w Holly wood to i tak nieźle.

Może, Zresztą co za różnica...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Bardzo podoba mi się ta wypowiedź Prezesa Rady Ministrów RP Beaty Szydło:

"- Polska jest państwem dumnym, Polacy są dumnym narodem. Polska jest państwem, które zasługuje na wielki szacunek za swoją historię i za to, co dała światu. Bardzo często jest tak, że dzisiaj mamy problemy, że dzisiaj zaczyna się wokół Polski, o Polsce mówić nieprzychylnie tylko i wyłącznie dlatego, że wreszcie Polska zaczęła bronić własnego interesu - powiedziała." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Beata-Szydlo-do-Polonii-bedziemy-konsekwentnie-bronic-interesow-Polski,wid,18286429,wiadomosc.html

Dawno żaden premier nie mówił tak o Polsce zagranicą. Podobałaby mi się jeszcze bardziej, gdyby taka retoryka okazała się praktyką. Chyba za radą Valdo (z innego wątku) pójdę do kościoła i pomodlę w tej intencji. Może Bóg wysłucha niewierzącego. Jedno i drugie byłoby cudem.

no i co na to ..reszta swiata??

usmiali sie czy zaczeli czytac natychmiast historie polski.To tam rewelacji nie ma.

ale gdyby zaczac przyspieszony kurs dla tych wszystkich nieswiadomych a nawet do ich szkol wyslac katechetki..

rozumiem ze ta mowa spowodowała ze juz nie chcesz sie wieszac.

a mnie bardzo sie podobała wypowiedz rydza w 1936 ....ze nie oddamy ani guzika.Tez była w kosciele.To było wspaniale.to był gosc.Ale niestety...był.A pan bog jak zwykle wszystko olał.

Edytowane przez muls

Bardzo podoba mi się ta wypowiedź Prezesa Rady Ministrów RP Beaty Szydło:

"- Polska jest państwem dumnym, Polacy są dumnym narodem. Polska jest państwem, które zasługuje na wielki szacunek za swoją historię i za to, co dała światu. Bardzo często jest tak, że dzisiaj mamy problemy, że dzisiaj zaczyna się wokół Polski, o Polsce mówić nieprzychylnie tylko i wyłącznie dlatego, że wreszcie Polska zaczęła bronić własnego interesu - powiedziała."

Dawno żaden premier nie mówił tak o Polsce zagranicą. Podobałaby mi się jeszcze bardziej, gdyby taka retoryka okazała się praktyką. Chyba za radą Valdo (z innego wątku) pójdę do kościoła i pomodlę w tej intencji. Może Bóg wysłucha niewierzącego. Jedno i drugie byłoby cudem.

Patetyczne pustosłowie rzucone gawiedzi. Powiedz mi, jakie to ma znaczenie praktyczne? Jakie niby znaczenie ma fakt, że powiedziała to za granicą?

No jaki niby sposobem ta retoryka ma zostać praktyką jak piszesz?

Jedyne, co trzyma się rzeczywistości to ostatnie zdanie o cudzie.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gdyby to samo powiedział Tusk to by go dziadekwłodek obśmiał.Natomiast z ust broszki kupuje to pustosłowie bez zmrużenia oka.A przy tym uważa się za realistę.Wychodzi na naiwniaka.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Gdyby to samo powiedział Tusk to by go dziadekwłodek obśmiał.Natomiast z ust broszki kupuje to pustosłowie bez zmrużenia oka.A przy tym uważa się za realistę.Wychodzi na naiwniaka.

Godne konowała.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ty zrozumiałeś, a konował cie poparł.

dziadowska naiwność.

Bezczelność konowała.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.