Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Brencik będzie siedział na tym testowym samochodzie i trzymał brzozę.

Jestem Europejczykiem.

Według Włodzimierza fakt, że prezes NBP biega do Prezesa to "wina Tuska". Gratulacje.

Wczoraj Gowin stwierdził całkiem poważnie, że obecne wpychanie swojaków do spółek skarbu państwa to też wina Tuska. Nawet okiem przy tym nie mrugnął.

Powiem więcej nawet nos dziwnie zaczął dłuższy sie robić..........

Dojna zmiana lepsza 1000x niż zegarek Nowaka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pisiosy zaklasną, jaka to premierka zaradna. Ale czy wpisała tę drogę do PIT'u?

Ukryta Zawartość

Tomek to od nas (Polaków),od rodziców tych dzieci zależy ile i jakie zniszczenia lawina zrobi....oby jak najmniejsze

Sam już dobrze wiesz, że raport Millera to lipa, co potwierdził sam ambasador Rosji. I nie stawiam tu tezy o zamachu, tylko zwyczajnie ten raport jest g..no wart. Już teraz po różnych telewizorniach członkowie komisji próbują ratować swoje doopy.

Sam już dobrze wiesz, że raport Millera to lipa,

Oczywiście zespół Maciarenki to sami geniusze. Tam lipa nie występuje. Szok jak głęboko może sięgać erozja umysłowa ciemnogrodzian. Polska stacza się po równi pochyłej, ale trudno widać musi tracić czas na takie etapy w swojej historii. Szkoda tylko ludzi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Pisiosy zaklasną, jaka to premierka zaradna. Ale czy wpisała tę drogę do PIT'u?

Na pewno wpisała :-))))).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Sam już dobrze wiesz, że raport Millera to lipa, co potwierdził sam ambasador Rosji. I nie stawiam tu tezy o zamachu, tylko zwyczajnie ten raport jest g..no wart. Już teraz po różnych telewizorniach członkowie komisji próbują ratować swoje doopy.

Bredzisz Tomuś, i to podwójnie. Od kiedy wyrocznią dla ciebie jest rosyjski ambasador?

Po drugie- zwyczajnie nie rozumiesz tego, co mówią członkowie komisji. Zapisz się do jakiejśszkoły, skończ ją i wróć do tematu.

Jestem Europejczykiem.

Szkoła nie będzie czekać w nieskończoność Drogi Tomku, nie odkładaj tego.

Jestem Europejczykiem.

"Od kilku dni PZU Życie SA ma nowego członka zarządu. Jak informuje "Gazeta Wyborcza" , jest nim Bartłomiej Litwińczuk. Reprezentował on przed sądem obecnego ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę w procesach wytaczanych m.in. politykom i prasie. Jak twierdzi "GW", decyzja o włączeniu Litwińczuka do zarządu nie była konsultowana z innymi członkami.

Portal OKO.press ustalił, że 36-letni Bartłomiej Litwińczuk zasiada też w czterech radach nadzorczych innych spółek - Polskiego Holdingu Obronnego, Grupy Azoty, PKP Cargo Service i Link4."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

"Członek podkomisji ponownie badającej przyczyny katastrofy smoleńskiej Wiesław Binienda zdradził, że "rozpoczął badania w tunelu aerodynamicznym". Jak mówił w TV Republika, jest to "eksperyment symulacji możliwych opcji lotu samolotu". Dodał, że testy są możliwe dzięki stworzeniu modelu maszyny w skali 1:100. - Wyniki badania traktujemy jako próbę do kolejnych, które chcemy przeprowadzić na modelu w skali 1:20 lub 1:10 - cytuje Biniendę "Gazeta Polska" . Tymczasem eksperyment został chwilowo przerwany. Powód? - Hangar, który mógł pomieścić taki model, nagle uległ awarii i nie wiemy, kiedy uda się przeprowadzić badanie - stwierdził profesor. Na razie nie wiadomo, o jaki rodzaj awarii chodzi. Uwagę komentatorów przykuł jednak fakt, że eksperyment na modelu o długości 50 cm wymaga wykorzystania hangaru."

Mnie zaciekawiło jak hangar może ulec awarii. Drzwi się zacięły?

Jestem Europejczykiem.

Ustawią domowy wentylator, zapalą świecę dymna i wiatromierzem,czy innym cudem badać będą .

Brzoza?

Z plastiku oczywiście.

W stodole naturalnie

Coraz bardziej zazdroszczę chłopakom świetnej zabawy za którą jeszcze biorą kasę.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Coraz bardziej zazdroszczę chłopakom świetnej zabawy za którą jeszcze biorą kasę.

Ciągle nie wiem czego innym zazdrościsz zabawy czy kasy, ale wiem, że ciągle ...isz.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Od kilku dni PZU Życie SA ma nowego członka zarządu. Jak informuje "Gazeta Wyborcza" , jest nim Bartłomiej Litwińczuk. Reprezentował on przed sądem obecnego ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę w procesach wytaczanych m.in. politykom i prasie. Jak twierdzi "GW", decyzja o włączeniu Litwińczuka do zarządu nie była konsultowana z innymi członkami.

Portal OKO.press ustalił, że 36-letni Bartłomiej Litwińczuk zasiada też w czterech radach nadzorczych innych spółek - Polskiego Holdingu Obronnego, Grupy Azoty, PKP Cargo Service i Link4."

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20705778,bliski-wspolpracownik-zbigniewa-ziobry-w-zarzadzie-pzu-laczy.html

Czy PO robiła wcześniej inaczej? Czy czasem na Bocznicy wcześniej nie pisano o takim samym obsadzaniu rad nadzorczych spółek? To jest ten sam POPiS całom gembom.

Nie pisano bo nikt nie obsadzał stołków tatusiami makijażystki, adwokatami MS, synusiami od gier i mendami typu Misiewicza.

Tobie, staremu komuchowi obowiązująca kiedyś i od nowa teraz zasada: mierny, bierny ale wierny, bardzo się podoba, ale większość tego społeczeństwa to nie stare komuchy i pisiarstwo.

Edytowane przez Adalbert95

Niech będzie. Bardziej mnie zajmuje Twoje samopoczucie i stan ducha jak pisiarstwo się z hukiem wykopyrtnie i nastąpi tym razem dogłębna i skuteczna depislamizacja. A to już niedługo...

I jak za komuny ma nadzieję, że jak będzie chwalił nie Lenina, a prezia to się załapie. Wtedy się nie załapał, teraz tym bardziej, ale nadzieja umiera ostatnia.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie pisano bo nikt nie obsadzał stołków tatusiami makijażystki, adwokatami MS, synusiami od gier i mendami typu Misiewicza.

Tobie, staremu komuchowi obowiązująca kiedyś i od nowa teraz zasada: mierny, bierny ale wierny, bardzo się podoba, ale większość tego społeczeństwa to nie stare komuchy i pisiarstwo.

I jak za komuny ma nadzieję, że jak będzie chwalił nie Lenina, a prezia to się załapie. Wtedy się nie załapał, teraz tym bardziej, ale nadzieja umiera ostatnia.

Wypowiedź inteligenta nowego typu. Z czipem w mózgu sterowanym przy pomocy smartfona. Uważaj, bo cię Ruskie zhakują.

Widzę wasze rozgoryczenie. Jeszcze trzy lata, potem cztery. Ale wam zazdroszczę.

Pierdoły, pierdoły a wyborcy swoje. Ale zostwmy to. Jedziemy dalej. Macie 7lat. I całą bocznicę. Na szczęście

Tylko bocznicę. Tu jest wasze miejsce. Do boju!!!

Kaczyński, Duda, Szydło, Maciarewicz, Tusk. O kuźwa Tusk nie. Tusk jest... Tuska nie ma.

"Od kilku dni PZU Życie SA ma nowego członka zarządu...

...Bartłomiej Litwińczuk zasiada też w czterech radach nadzorczych innych spółek... i Link4."

Czy PZU i Link4 są powiązane kapitałowo, czy stanowią dla siebie konkurencję?

Bo jeśli to drugie, to dość ciekawa sytuacja.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

To po co było wywalać gigantyczne pieniądze na odprawy i zmiany ? Przynajmniej nie było zarzutów że zmierzamy w kierunku dyktatury.

Wybory wygrywają wyborcy. Większość wyborców. Mniejszość jest nowoczesna i obywatelska.

Miała być "dobra zmiana", odejście od kumoterstwa i nepotyzmu było jednym ze sztandarowych haseł PiS. Pieprzenie o jakimś popisie jest po prostu śmieszne, to zaklinanie rzeczywistości. PiS obiecywał rewolucję i na wielu polach rzeczywiście taką rewolucję przeprowadza, kolesiostwo i wpychanie wszędzie gdzie się da swojaków zostały z tej rewolucji wyłączone.

Jestem Europejczykiem.

Czy PZU i Link4 są powiązane kapitałowo, czy stanowią dla siebie konkurencję?

Bo jeśli to drugie, to dość ciekawa sytuacja.

Link4 wchodzi w skład grupy PZU. Skupia się na sprzedaży bezpośredniej i przez internet ale poniekąd konkuruje z PZU w sektorze ubezpieczeń komunikacyjnych i majątkowych.

Jestem Europejczykiem.

Ciągle nie wiem czego innym zazdrościsz zabawy czy kasy, ale wiem, że ciągle ...isz.

Mądremu wystarczy raz powiedzieć, innym trzeba tłumaczyć.

Zazdroszczę im świetnej zabawy. Do tego całkiem nieźle płatnej. Zabawki oczywiście nie za swoje, tylko za nasze.

W takiej sytuacji spodziewam się, że bądą bawić się tak długo, jak długo się da, czyli do końca rządów PiS.

Coś jeszcze wyjaśnić?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.