Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, 747 napisał:

wprowadzając euro.

W interesie ekonomicznym Polski jest wprowadzenie euro jak najszybciej.

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Bobcat napisał:

za osiem lat jak si e pisowi znudzi rządzić i odda władzę Twoim idolom to sobie wprowadzicie euro

by po waszym odejściu od koryta było komu dopalcać do budźetu

makrela lub jej nastepczyni dogada sie z wami jak z Grecją:)

Edytowane przez slawek.xm

Pytanie. Kiedy moderacja wyprosi dzieci z piaskownicy?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

za osiem lat jak si e pisowi znudzi rządzić i odda władzę Twoim idolom to sobie wprowadzicie euro

by po waszym odejściu od koryta było komu dopalcać do budźetu

makrela lub jej nastepczyni dogada sie z wami jak z Grecją:)

Marzyciel. Wydaje mu się że Jego idole będą rządzić tak długo.

A PiS odda władzę nie wtedy gdy mu się znudzi tylko wtedy gdy będzie taka wola wyborców.

3 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Pytanie. Kiedy moderacja wyprosi dzieci z piaskownicy?

Niektórzy mylą pojęcie "swoboda wypowiadania własnych opinii" z prawem do wygłaszania dowolnych bzdur i idiotyzmów.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

Mysle ,ze dłużej nie powinni :)

12 lat wystarczy

Wypij szklankę zimnej wody. Może przestaniesz bredzić.

6 minut temu, Bobcat napisał:

Marzyciel. Wydaje mu się że Jego idole będą rządzić tak długo.

A PiS odda władzę nie wtedy gdy mu się znudzi tylko wtedy gdy będzie taka wola wyborców.

wola wyborcow byla taka,ze pogonili poparancow na dobre,,,,i to juz koniec popaprancow z przystawkami.

a Pan Kaczynski jak widac to osiagnac,moze =i na dalsze 8-12lat.

a toba manipuluje jak chce,i to zreszta widac.

Gość

(Konto usunięte)

w przyszłym roku zmiana konstytucji przed wyborami prezydenckimi

zaplanowany Trybunał Stanu dla poprzedników

potem Trójmorze i fort Trump , a dopiero póxniej kaczor tower na chwałę kaczyzmu i Warszawy :)

O znowu przesypują piasek i wygłaszają :rewelacyjne" tezy. Korzystają z faktu, że jest sobota wieczór i dozorca wyszedł?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

zawsze jestes na posterunku,i mozesz doniesc,pewnie jestes genetycznie uwarunkowany,w tego typu zachowaniach

20 minut temu, zukzukzuk napisał:

O znowu przesypują piasek i wygłaszają :rewelacyjne" tezy. Korzystają z faktu, że jest sobota wieczór i dozorca wyszedł?

Skoro łune pszylazły wedwuch - ja opuszczam zgromadzenie. Wiele się od cebrzyków nie dowiem, aliści (co może się wszak zdarzyć ) - "grubsze" słowo rzucę, łune w płacz i załamanie rąk "no jakżeż można" i polecą z pyskiem do Moderacji.

Obrażę bęcwała, a punkty oberwę, jak za porządnego człowieka.

46 minut temu, Bobcat napisał:

Mam strrrasznie mieszane uczucia, co do wprowadzenia euro w Polsce. 

Wiem oczywiście, że interes ekonomiczny, etc...

Ale pamiętam, co się we Francji wydziwiało z cenami po wymianie poczciwych Franciszków na nikomu nieznane - "juro".

Nie mogę teraz rozwleklej, bo mnie Kobietron do chędożenia (chaty, chaty) zagonił...

Może wieczorkiem.

O. Już się wydziera, żem pod wycieraczką nie odkurzył.

To tam jest jakaś wycieraczka???:-)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Skoro łune pszylazły wedwuch - ja opuszczam zgromadzenie. Wiele się od cebrzyków nie dowiem, aliści (co może się wszak zdarzyć ) - "grubsze" słowo rzucę, łune w płacz i załamanie rąk "no jakżeż można" i polecą z pyskiem do Moderacji.

Obrażę bęcwała, a punkty oberwę, jak za porządnego człowieka.

nastepna deklaracja niemocy:)

7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Mam strrrasznie mieszane uczucia, co do wprowadzenia euro w Polsce. 

Ja nie mam. Przykład krajów z tej części Europy, byłych składowych bloku wschodniego, które już poszły w euro jest wystarczająco zachęcający.

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

nastepna deklaracja niemocy:)

Raczej sprzeciwu wobec Twoich powtarzanych deklaracji głupoty.

4 godziny temu, Bobcat napisał:

PiS-owski nieuku

Masz zaległości, musiałeś w latach 70 zeszłego stulecia nie uczęszczać na wyświetlanie bajek w niedzielny poranek, w świetlicach czy ośrodkach kultury, teraz to się mści, starasz się szybko nadrabiać zaległości..

Brakuje Tobie finezji w manipulacjach, podaj może autora tych rewelacji na temat Kościoła, bo słabe to wszystko jest, infantylne i mało przekonujące, bo już choćby do boju nasi rycerze szli z jaką pieśnią ?

Obejrzyj sobie film Krzyżacy, albo zapytaj Jaro, on wie jest expertem od spraw wiary.

Jak Trwoga to do Boga, a wtedy i Kościół przydatny jest towarzyszu, jak niejakiemu bohaterowi komunistycznemu W Jaruzelskiemu, o Matce Przenajświętsznej w klapie marynarki jego agenta Bolka nie wspominając..

Bob, obserwując Ciebie dostrzegam że radykalizuje się Twoja postawa, jednak w ten sposób tylko szybciej stoczysz się a nie jest to miłe uczucie, wielu polityków mogłoby Tobie poopowiadać jak to jest...Petru, Palikot, etc.

7 minut temu, 747 napisał:

ak Trwoga to do Boga, a wtedy i Kościół przydatny jest towarzyszu, jak niejakiemu bohaterowi komu

numerek mow za siebie.Kosciol to nie bohater.Kosciol to interes.Wtedy mial TAKI interes.a teraz ma inny interes.Tylko idioci ciagle ci sami.

Edytowane przez muls
20 minut temu, 747 napisał:

Masz zaległości, musiałeś w latach 70 zeszłego stulecia nie uczęszczać na wyświetlanie bajek w niedzielny poranek, w świetlicach czy ośrodkach kultury, teraz to się mści, starasz się szybko nadrabiać zaległości..

Twoje opinie są takie głupie że aż śmieszne.

12 minut temu, muls napisał:

Kosciol to nie bohater

Mam więcej uwag do tej organizacji niż się Tobie wydaje, lecz dzięki tej firmie istniejemy jeszcze jako całość, bantustan, ale nasz bantustan, pod butem, ale pod naszym oprawcą, naszym własnym..

Wyluzuj, Twoje ultraliberalne balerowiczowskio-gazetowyborczo podejście jest zużyte, trąci myszką i zaczynam ziewać gdy czytam.

5 minut temu, 747 napisał:

istniejemy jeszcze jako całość, bantus

a to jakim sposobem bantustaniku?Tak wam wmowili cwaniaczki i tak macie.Czesi juz sie pozegnali z tym przymusem i tez SOM.Umieja czytac i pisac.

Edytowane przez muls
23 minuty temu, 747 napisał:

Brakuje Tobie finezji w manipulacjach, podaj może autora tych rewelacji na temat Kościoła, bo słabe to wszystko jest, infantylne i mało przekonujące, bo już choćby do boju nasi rycerze szli z jaką pieśnią ?

Poczytaj sobie prawdziwe źródła historyczne PiS-owski nieuku. Jak widzę Twoje dotychczasowa wiedza w tym zakresie pochodzi z kościelnych propagandówek.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Twoje opinie

Pisałem do moderatora, że mogę za każdym razem przywoływać źródła.

To nie są moje opinie, to jest prawda uniwersalna, funkcjonująca w domenie publicznej.

Bob, lubię Twoje uprawianie propagandy antypolskiej i antykościelnej, ale mam prośbę jakbyś zrezygnował z radykalnego wizerunku, jest okres przedwyborczy, wrażliwy, to może przynieść efekt odwrotny od założonego, wtedy przegracie większą różnicą głosów.

28 minut temu, 747 napisał:

Obejrzyj sobie film Krzyżacy

Powieści Sienkiewicza to są bajeczki pisane pod zaborami w określonym celu: ku pokrzepieniu serc. Ich wartość jako źródeł wiedzy historycznej jest zerowa.

32 minuty temu, 747 napisał:

Bob, obserwując Ciebie dostrzegam że radykalizuje się Twoja postawa, jednak w ten sposób tylko szybciej stoczysz 

Twoją opinię wydrukowałem na kartce papieru, którą powiesiłem w kiblu do użycia w wiadomy sposób.  Innego zastosowania nie widzę.

a nawet klamliwa jako ze sienkiewicz tez mial swoje za uszami.To jest zreszta sieczka dla mlodziezy i wstyd zeby dorosli go przywolywali.

6 minut temu, Bobcat napisał:

Powieści Sienkiewicza to są bajeczki pisane pod zaborami w określonym celu: ku po

Pisałem do moderatora, że mogę za każdym razem przywoływać źródła.

To nie są moje opinie, to jest prawda uniwersalna, funkcjonująca w domenie publicznej

Przytoczona informacja o "chwalebnej" roli KK w ponad tysiącletniej historii Polski jest oparta na źródłach historycznych. W ramach postępującej laicyzacji społeczeństwa wreszcie staje się wiedzą coraz powszechniejszą.

9 minut temu, 747 napisał:

to może przynieść efekt odwrotny od założonego, wtedy przegracie większą różnicą głosów.

Śnij dalej.

10 minut temu, 747 napisał:

uprawianie propagandy antypolskiej

Uważasz że anty-PiS = antypolskie? Na taką narrację możesz złapać tylko inteligentnych inaczej.

Jeśli potrzebujesz tego więcej, - napisz, abo weź od mulsa wysroczą..

Wyborcza to są za wysokie progi dla Ciebie.

3 minuty temu, 747 napisał:

Co śpiewali rycerze, - ballady jazzowe ..?

A Ty skąd wiesz co śpiewali? Od Sienkiewicza? Pewnie bajeczkę o bohaterskiej obronie Częstochowy również stamtąd?

4 minuty temu, Bobcat napisał:

laicyzacji społeczeństwa

Laicy,- najlepsi experci od Kościoła...

Bantustan , - tak właśnie wygląda, tym się charakteryzuje..

Kościoła nie widzieli, wnętrza, księdza, ale wszystko wiedzą co z nim zrobić.

7 minut temu, Bobcat napisał:

o bohaterskiej obronie Częstochowy

Przed kim ?

19 minut temu, Bobcat napisał:

Powieści Sienkiewicza to są bajeczki pisane pod zaborami w określonym celu: ku pokrzepieniu serc. Ich wartość jako źródeł wiedzy historycznej jest zerowa.

Radzę uważać bo IPN albo jacyś nawiedzeni hiperpatrioci zaciągną Kolegę do sądu ;-).

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, 747 napisał:

Co śpiewali rycerze, - ballady jazzowe ..?

a gowno mnie obchodza rycerze.Normalni spiewali pila kuba do jakuba.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.