Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

dlatego przestań marzyc a zacznij działać:)

Nie będzie tego ujawniał na Forum, zwłaszcza komuś kto jak wynika z całokształtu jego obecności tutaj jest wtyczką reżimu.

2 godziny temu, tomek7776 napisał:

jak sie zdarzy jakis kataklizm,nie kupisz niczego,nigdzie nie zatankujesz,nie wyjmiesz kasy z bankomatu,i nigdzie sie nie dodzwonisz.

No i co z tego? To jest argument na co? Żeby zapobiegać kataklizmom? Żeby przed kataklizmem zatankować, wybrać kasę i zadzwonić?

To  w takim razie jak będziesz wiedział o zbliżającym się kataklizmie daj znać ;-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejny dowód czym jest IPN: dyspozycyjną jednostką do pisania historii na nowo pod dyktando aktualnej ekipy rządzącej. 

Wystarczy przejechać się w tamte strony i porozmawiać z ludźmi którzy pamiętają wyczyny Burego. 

IPN jest nikomu niepotrzebnym bytem utrzymywanym z pieniędzy podatników. Do likwidacji po zmianie władzy.

Ukryta Zawartość

35 minut temu, Bobcat napisał:

y przejechać się w tamte strony i porozmawiać z ludźmi którzy pamiętają wyczyny Burego. 

im sa niepotrzebni zadni swiadkowie bo oni maja wlasnych.

tak samo jak nie bylo zadnych zbrodni w Jedwabnem i okolicy.

prezydent Panstwa zajmuje sie takimi ku..wa sprawami

Duda broni Dulkiewicz. "Nie wolno kupować alkoholu? To prywatna sprawa. Dajcie spokój"
Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
24 minuty temu, muls napisał:

Duda broni Dulkiewicz. "Nie wolno kupować alkoholu? To prywatna sprawa. Dajcie spokój"

To przecież oczywiste że to prywatna sprawa Dulkiewicz. Chyba że PiS planuje wprowadzenie prohibicji to co innego. Wtedy piętnowanie zakupów alkoholu można wyjaśnić. Wszystko zrobią żeby przykryć swoje ostatnie afery.  

6 minut temu, 747 napisał:

Służby sovieckie miały rozbudowaną agenturę.

Najprawdopodobniej dalej mają, wystarczy bardziej analitycznie przyjrzeć się działaniom partii rządzącej.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

25 minut temu, muls napisał:

prezydent Panstwa zajmuje sie takimi ku..wa sprawami

Jak pisałem i podawałem źródło,, że to afera, to mnie tu zarzucano niestosowność, skoro zajął się w końcu tą sprawą Andrzejek, to znaczy że sprawa jednak posiada ciężar gatunkowy afery, na tzw zachodzie nie wiem czy na dymisji z urzędu by się zakończyło postępowanie wyjaśniające.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

służb sowieckich już nie ma

Ze służb można co najwyżej wyjść przez przysłowiowy komin, nie wprowadzaj więc w błąd publicznie opinii publicznej świadomie, gdyż to narusza porządek.

9 minut temu, Lech36 napisał:

dalej mają

Czytaj forum.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Tyle że służb sowieckich już nie ma, podobnie jak nie ma ZSRR. Mogą być za to służby rosyjskie.

Macierewicza i jego kumpli przekazały sobie płynnie. U nich nikt nie przejmuje się takimi pierdołami jak lustracja służb. Dorze służył to niech dalej dobrze służy. Kropka.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Tyle że służb sowieckich już nie ma, podobnie jak nie ma ZSRR.[...]

Sowieckość to rodzaj mentalności.

Czy teraz jest tam Rosja, czy nastanie inne (z nazwy) państwo, pewien sposób myślenia będzie tam trwał jeszcze długo.

I nasz rodzimy homo sovieticus to przy tym mały pikuś ..

Godzinę temu, 747 napisał:

Ze służb można co najwyżej wyjść przez przysłowiowy komin, nie wprowadzaj więc w błąd publicznie opinii publicznej świadomie, gdyż to narusza porządek.

Znów bełkot bez ładu i składu. Co napisałem niezgodnego z prawdą? Istnieje nadal ZSRR? Nie. W związku z tym nie mogą istnieć służby radzieckie. Istnieje Federacja Rosyjska i służby rosyjskie.

Elżbieta Bieńkowska odcina się od zatrzymań CBA. "Proszę nie używać mojego nazwiska"

Unijna komisarz Elżbieta Bieńkowska nie chce być łączona z zatrzymanymi przez CBA. "Proszę nie używać mojego nazwiska i wizerunku" - pisze na Twitterze.

Komisarz UE Elżbieta Bieńkowska odcina się od zatrzymanych w poniedziałek przez CBA osób. Nieoficjalnie 2 z 6 zatrzymanych jest powiązanych z polityk - to jej brat Jarosław M. oraz były asystent Lech B.

"Łączenie mojej osoby z dzisiejszymi zatrzymaniami CBA pozostaje w jawnej sprzeczności z faktami, co jednoznacznie zostało ustalone w 2014 roku. Proszę nie używać mojego nazwiska i wizerunku do medialnego pozycjonowania działalności CBA i Prokuratury" - napisała unijna komisarz na swoim Twitterze.

Nie wiem jak Wy, ale ostatnio red. Morozowski doprowadza mnie do szału chyba nawet bardziej niż Olejnik.

Teraz jak ostatni debil rzucił się na rybkę rzuconą przez PiS w postaci dyskusji o sam nie wiem o czym.

O czymś co podpisał Trzaskowski a z czego PiS zrobił sobie sposób na odwracanie uwagi od realnych problemów.

I tak se będą pier**lić bez sensu o tych związkach, deklaracjach do zerzygania a pożytku z tego żadnego.

Jestem Europejczykiem.

wiemy juz dawno o tym matrixie ale chowamy go przed wami bo wy nie dacie rady w nim zyc.Wy musicie miec prosciutko.Naczelnik koscioł naczelnik  kociol....marsz..tomus.

Edytowane przez muls
Gość glazior

(Konto usunięte)

Panowie zróbcie sobie chwile przerwy.

Kukizowa apoteoza Wałęsy.

„Płynie Bolek do stoczni”

Dedykuje wszystkim "bolkom" audiostereo.

Edytowane przez glazior

zeszmaconych to juz cala armia..Niektorzy nawet piwa produkuja i skarza sie ze Walesa im utrudniał bo za komuny mieliby lepiej.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Tyle że służb sowieckich już nie ma, podobnie jak nie ma ZSRR. Mogą być za to służby rosyjskie.

A słowo sowiecki jest rusycyzmem , polskim odpowiednikiem jest radziecki.....

48 minut temu, tomek7776 napisał:

Jaro

podziwiaj kunszt manipulacji,nie wiem czy zdajesz sobie sprawe,w jakim matriksie zyjesz.i to od bardzo wielu lat,,,,

Wiem, sam ten matrix wytwarzam a łapią się na niego różne PiSowskie głupki.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

widzisz pisowskie glupki ,udaja ze sa glupkami,zebyscie mieli jakies zajecie,takim trzeba znalesc cos,zeby w tym sie dobrze czuli.

Dobre stwierdzenie z dzisiejszych Faktów po Faktach TVN24 obrazujące mentalność PiS:

Prałatowi Jankowskiemu pomnik, Trzaskowskiego na pohybel. Komu chętniej powierzylibyście swoje dzieci?

1 minutę temu, tomek7776 napisał:

widzisz pisowskie glupki ,udaja ze sa glupkami,zebyscie mieli jakies zajecie,takim trzeba znalesc cos,zeby w tym sie dobrze czuli.

Nie można udawać kogoś kim się jest.

no kto jak kto,ale Ty wiesz to najlepiej.

myslisz ze trzeba komus powierzac swoje dzieci?ty chyba jak kaczynski,bezdzietny,a prawisz w tym temacie moraly.

37 minut temu, tomek7776 napisał:

no kto jak kto,ale Ty wiesz to najlepiej.

myslisz ze trzeba komus powierzac swoje dzieci?ty chyba jak kaczynski,bezdzietny,a prawisz w tym temacie moraly.

Tak. Czasem się powierza. Do szkoły, na wycieczkę itp. A Ty co? Obrońca pedofila?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.