Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Lepper

Lepper nie był prowadzony przez służby ?

Miał wiedzę, oskarżał w Sejmie, nikt nie wytoczył mu procesu.

Jaro, opamiętaj się.

14 minut temu, Bobcat napisał:

Znasz z zasłyszenia

Znam opisy historyków, muls nie przytacza źródeł naukowych.

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

zaatakował opozycję przypisując jej wolę zalegalizowania małżeństw homoseksualnych i przyznania im prawa do adopcji dzieci.

Jesteś za legalizacją małżeństw homoseksualnych i przyznaniem im prawa do adopcji dzieci, to napisz to wprost, masz do tego prawo.

Jesteś też za oddaniem Żydom pieniędzy za mienie bezspadkowe ?

Gdyby adoptowało cię małżeństwo gejów to byłoby to z korzyścią dla wszystkich.

A co do oddawania pieniędzy to niech Kaczor zapłaci Birgfellnerowi bo przynosi wstyd całemu krajowi.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, xniwax napisał:

Jesteś mądry

Jest bardzo mądry.

Pokazuje drogę.

Prostą drogę do poparcia Platformy Obywatelskiej.

Starczy być ślepym i głuchym, wtedy bez przeszkód można popierać Grzegorza Schetynę, którego nikt nie nagrał, więc nie można mu poza aferą hazardową niczego zarzucić.

Majstersztyk.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Gdyby adoptowało cię małżeństwo gejów to byłoby to z korzyścią dla wszystkich.

Cały Jaro..

Pozdrawiam.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

adoptowało cię

W jakim rycie ryjesz te swoje teksty ?

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

A co do oddawania pieniędzy to niech Kaczor zapłaci Birgfellnerowi bo przynosi wstyd całemu krajowi.

Dokładnie, później może dochodzić przed swoim sądem że nie dostał tego co zamówił.

P.S. Chociaż to chyba jest inaczej, w drugą stronę dochodzić będzie trzeba przed sądem austriackim. To mi się podoba.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Program wyborczy jest bez znaczenia. Wszyscy o tym wiedzą. Podstawą jest teraz oderwanie od koryta tych, którzy rządzili do tej pory, czyli aktualnych korytkowych. Koryto tworzy patologię, więc najlepszym sposobem jej ograniczania jest wymiana świń przy korycie. 

23 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Gnojek jeden i oszust nakręca psychozę. 

Główny problem że opozycja siedzi cicho z podkulonym ogonem i czasem nieśmiało bąknie "ależ on się mija z prawdą". Zamiast przejść natychmiast do kontrofensywy z użyciem równie agresywnych i pozbawionych skrupułów środków. 

2 minuty temu, jar1 napisał:

więc najlepszym sposobem jej ograniczania jest wymiana świń przy korycie. 

Tak się zastanawiam czy wszystkie "świnie" (te od koryta państwowego) są takie pazerne jak te spod znaku PiS?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

7 minut temu, Bobcat napisał:

Główny problem że opozycja siedzi cicho z podkulonym ogonem i czasem nieśmiało bąknie "ależ on się mija z prawdą". Zamiast przejść natychmiast do kontrofensywy z użyciem równie agresywnych i pozbawionych skrupułów środków. 

Zauważ, że ten temat sprzyja PiS jak i KO, bo jest gównie wymierzony przeciw Wiośnie Biedronia. A to on stanowi zagrożenie dla obecnego "układu" przy korycie.

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, 747 napisał:

Za takie pomówienie powinieneś pożegnać się z forum.

Ty powinieneś już dawno.

35 minut temu, xniwax napisał:

Tak. Jesteś mądry.

Ogarnął cię śmiech z zazdrości?

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Ty

Bob, gdybyś był na forum, gdybyś tu pisał, wiedziałbyś że nigdy nikogo nie atakuję, nigdy, masz przykład, przed chwilą zaatakował mnie Jaro  -  co zrobiłem - wysłałem mu pozdrowienia.

Zatkało ?

15 minut temu, Lech36 napisał:

PiS

Jeszcze będziesz miło wspominał rządy PiS, niech tylko odejdzie Jarosław Kaczyński...wtedy oczka się otworzą..wielu.

Tobie również.

rozbawiaja mnie.Jak trzeba odpowiadac za okres PRL to mowia ze ich to nie obchodzi bo to nie było panstwo polskie.Jak trzeba oddac zydom to mowia ze panstwo polskie PRLu oddało amerykanom.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Raczej rozbawiło.

cynizm nie jest dobra cecha czlowieka,szczegolnie jak ktos,kiedys bedzie ci szczal na grob.

1 minutę temu, muls napisał:

rozbawiaja mnie.Jak trzeba odpowiadac za okres PRL to mowia ze ich to nie obchodzi bo to nie było panstwo polskie.Jak trzeba oddac zydom to mowia ze panstwo polskie PRLu oddało amerykanom.

a nie oddalo?

3 minuty temu, muls napisał:

lepszy niz glupota

Kogo na forum udało Tobie się nabrać na te głupoty które tu pociskasz ?

Edytowane przez 747
3 minuty temu, 747 napisał:

forum udało Tobie się nabrać na te głupoty które tu pociskasz ?

nie wiem numerek ale twoja poraza.

747

szkoda mulsa,,,ciemna strona mocy go zniewolila,kiedys moze  przejrzy na oczy.no chyba ze benificjent poprzedniego systemu.

Teraz, tomek7776 napisał:

ze  przejrzy na oczy.no chyba ze benificjent poprzedniego

a ktory to tomus ten poprzedni.. sprawdzimy historie Polski.

2 minuty temu, muls napisał:

to nie było panstwo polskie

Mieliśmy CCCP na głowie, które musiało dać przyzwolenie na wszystko co tu się działo.

Skoro jest podpisane prawo to musiało być uzgodnione, więc obowiązuje, skoro nie dostaliśmy odszkodowań i zadośćuczynienia za 2WŚ to znaczy że nie było na to zgody wielkich graczy oraz nadzorców z CCCP, więc NADAL mamy prawo się o nie ubiegać.

Proste jak magnes na lampie, prościej nie można.

"Wara od naszych dzieci" rzucił Kaczyński.

Z kim on ma te dzieci, z Rabiejem?

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, muls napisał:

nie wiem

A ja wiem, że na moje prośby przed wyborami co najmniej jedna osoba poszła oddać głos na Prawo i Sprawiedliwość w wyniku czego odbiera sobie teraz 1000 złotych miesięcznie i jest mi dozgonnie wdzięczna za radę.

2 minuty temu, 747 napisał:

bie teraz 1000 złotych miesięcznie i jest mi dozgonnie wdzięczna za radę.

wlasnie o takich piszemy ..motloch.

Sławuś miał na myśli to, że nastąpiła wymiana i teraz przy korycie są świnie z PiS.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.