Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, jar1 napisał:

Program wyborczy jest bez znaczenia. Wszyscy o tym wiedzą. Podstawą jest teraz oderwanie od koryta tych, którzy rządzili do tej pory, czyli aktualnych korytkowych. Koryto tworzy patologię, więc najlepszym sposobem jej ograniczania jest wymiana świń przy korycie. 

Jest lepszy sposób. Likwidacja i zmniejszanie koryt. A tym samym ilości świn przy korytach.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Kaczyński

Kacynsky to Kacynsky tamto, zostaw już tego polityka w spokoju, on stracił brata bliźniaka, to powoduje trwały uraz, polityka to poważna rzecz, powinni zajmować się nią zdrowi poważni ludzie.

Jarosław Kaczyński odwołał Andrzeja Leppera, następnie powołał ponownie...zrozum, błędy się zdarzają..

To był sygnał, że wielki Jarosław Kaczyński nie jest aż tak wielki i wszechwładny, teraz nie postawił domu w Warszawie, jest po prostu jednym z polityków IIIRP, jednak inni nie dorastają mu do pięt, to po prostu pętaki.

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, jar1 napisał:

Znowu ci się pomyliło. Akurat teraz pora na świnie z PiS. 

.sorry za pomyłkę

ale sam nazwałes obie opcje polityczne swianiami:)

Edytowane przez slawek.xm
1 minutę temu, Less napisał:

Jest lepszy sposób. Likwidacja i zmniejszanie koryt. A tym samym ilości świn przy korytach.

Oczywiście. Z tym, że do końca się nie da. 

Można zaczerpnąć z uwarunkowań prawnych odnoście koryta z doświadczeń systemu w Szwajcarii.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

.sorry za pomyłkę

ale sam nazwałes obie opcje polityczne swianiami:)

Akurat to dotyczyło ekip politycznych przy korycie, bez znaczenia od koloru szczeciny. 

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, jar1 napisał:

Akurat to dotyczyło ekip politycznych przy korycie, bez znaczenia od koloru szczeciny. 

dobrze zrozumiałem , PO -PSL było przy korycie a więc świnie!!!

Edytowane przez slawek.xm
1 minutę temu, slawek.xm napisał:

PO -PSL było przy korycie a więc świnie!!! 

zle zrozumiales slawus i juz nie zrozumiesz.Slawus juz nie blyszcz bo trzeba bedzie ciebie przyklejic na scianie razem z glazurnikiem

Edytowane przez muls
7 minut temu, muls napisał:

motloch

Motłoch nie ogląda TVN24, bo  trzeba rozumieć co się w tamtych studiach opowiada, a do tego potrzebne jest odpowiednie wykształcenie, motłoch go nie ma, nie ogląda i nie głosuje na tych, których tam polecają jako właściwych, wygrywa więc PiS, bo motłoch ogląda głupkowate seriale w TVP u Kurskiego z lenistwa wrodzonego nie przełącza, bo ma popsute piloty i nie naprawione i z rozpędu słucha wiadomości i minęła 20, a tam wiadomo PiS jest wszystkim co najlepsze, reszta besztana /PO PSL .N / jest albo przemilczana /Reżyser/.

motloch numerek idzie glosowac za pieniadze.a potem rozdziawia gembe jak w wenezueli czy grecji..Jak motloch ma juz dupe w szambie to dopiero do niego dociera rzeczywistosc.

Edytowane przez muls

Jedyne na co stać sławusia to gówniarskie czepianie się słówek w stylu sześciolatka.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chcę startować z Koalicją Europejską w wyborach do PE i robić dobrze, to co robiłem, ale muszę mieć jakąś szansę; nie dano mi jej – oświadczył w piątek europoseł PO Michał Boni, któremu przydzielono piąte miejsce na liście wyborczej w Warszawie. – To Platforma mnie wypycha – podkreślił.

ojej,jak mi przykro,,,,,,,,koryto zabieraja,ojejejeje!!!!!KON-STY-TU-CJA!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Teraz, tomek7776 napisał:

mi przykro,,,,,,,,koryto zabieraja,ojejejeje!!!!!KON-STY-TU-CJA!!!!!!!!!!!

ales gupi.Zobacz sobie jakiego......Bez koryta, bez nazwiska .

1 minutę temu, muls napisał:

a potem

Potem odbiera tysiące, a władza prowadząc zdrową politykę gospodarczą kreuje kolejne transfery które nakręcają popyt wewnętrzny, następnie wygrywa kolejne wybory i tak w kółko, póki Jarosław Kaczyński będzie dyscyplinował to towarzystwo.

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

ównam do Twojego poziomu

to musisz jeszcze wspiac sie na palce.Na stoleczku.

1 minutę temu, 747 napisał:

otem odbiera tysiące, a władza prowadząc zdrową politykę gospodarczą kreuje kolejne transfery które nakręcają popyt wewnętrzny, następnie wygrywa kolejne wybory i tak w kółko, póki Jarosław Kaczyński będzie dyscyplinował to towarzystwo.

numerek nie ucz mnie polityki.Bo sie do tego nie nadajesz z uwagi zes motloch.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, muls napisał:

nie ucz mnie polityki

Tobie kury...nie politykę...

Wyluzuj, litość wzbudzasz z tą swoją wyborczą narracją..

Wiśniewska stwierdziła też, że Śląsk jest "głównym układem napędowym polskiej gospodarki" i przechodzi obecnie transformację przemysłową". Mówiła, że poprzednicy PiS przypominali sobie o tym regionie dopiero przed wyborami. "Ja doskonale pamiętam jak wiosną 2014 r. przyjechał na Śląsk ówczesny premier Donald Tusk i powiedział, że marzy mu się unia energetyczna oparta na dwóch filarach: na wspólnych zakupach gazu dla państw członkowskich i rehabilitacji węgla" - mówiła europosłanka PiS. Dodała, że już rok później, gdy sprawa stanęła na forum w UE słowo "rehabilitacja" zostało zastąpione słowem "dekarbonizacja".

Ukryta Zawartość

cos jeszcze trzeba dodawac ?

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, muls napisał:

zes motloch.

Oglądam TVN24.

Ubaw jakiego dostarcza nie jest w stanie przebić żaden wpis na forum Twój ani nawet Jaro.

Ta mina tych przesłuchujących, ta powaga przy rozpatrywaniu pier.ół nie mających żadnego znaczenia, to pomijanie spraw absolutnie fundamentalnych, to rozbieranie włosa Jarosława Kaczyńskiego na czworo - cymes..

Muls, obejrzyj choć raz, na pewno coś z tego zrozumiesz, przecież cytujesz czasami Gazetę Wyborczą, a ona jest przecież znacznie trudniejsza w odbiorze no i trzeba kupić, jeszcze czytać, a  komu się to dzisiaj chce, chyba tylko staruszkom z przyzwyczajenia.

3 minuty temu, tomek7776 napisał:

Donald Tusk

Donald Tusk...i wszystko jasne...

- Komitet Obrony Demokracji wesprze swoimi działaniami w całej Polsce Koalicję Europejską - oświadczyłaMagdalena Filiks podczas sobotniej konwencji Komitetu. Zapowiedziała działania "mobilizacyjne i frekwencyjne" przed majowymi wyborami do Parlamentu Europejskiego. - Tylko razem jesteśmy w stanie wygrywać i zrealizować marzenia o zjednoczonej opozycji wykrzyczane na wielu demonstracjach; dzisiaj jesteśmy razem - mówił na konwencji lider PO Grzegorz Schetyna.

Ukryta Zawartość

heheheh,

Donaldusiu kochany wracaj szybko bo teraz nie da się tutaj normalnie kraść i sPOkojnie żyć !

Ukryta Zawartość

45 minut temu, 747 napisał:

skoro nie dostaliśmy odszkodowań i zadośćuczynienia za 2WŚ to znaczy że nie było na to zgody wielkich graczy oraz nadzorców z CCCP,

Doucz się proszę a potem wygłaszaj te swoje dyrdymały....

Kontrybucje były, poszły do innej kieszeni. Jak chcesz uchodzić za mundrego to najpierw do biblioteki i będziemy mieli może na dekadę spokój.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Godzinę temu, 747 napisał:

Jeszcze będziesz miło wspominał rządy PiS, niech tylko odejdzie Jarosław Kaczyński...wtedy oczka się otworzą..wielu.

Tobie również.

W Rosji do dziś są tacy którzy tęsknią za Wąsatym Słoneczkiem. 

2 minuty temu, klecha napisał:

Doucz się proszę a potem wygłaszaj te swoje dyrdymały....

Kontrybucje były, poszły do innej kieszeni. Jak chcesz uchodzić za mundrego to najpierw do biblioteki i będziemy mieli może na dekadę spokój.

rozwin temat,,,,

59 minut temu, 747 napisał:

Kogo na forum udało Tobie się nabrać na te głupoty które tu pociskasz ?

A kogo Tobie? Z tego co widzę to robisz tu za trefnisia.

55 minut temu, 747 napisał:

A ja wiem, że na moje prośby przed wyborami co najmniej jedna osoba poszła oddać głos na Prawo i Sprawiedliwość w wyniku czego odbiera sobie teraz 1000 złotych miesięcznie i jest mi dozgonnie wdzięczna za radę.

Chcesz powiedzieć że jeden głos zaważył o wyniku wyborów? 

51 minut temu, 747 napisał:

on stracił brata bliźniaka

Prywatne traumy należy leczyć prywatnie, jak trzeba u lekarza. A nie na całym społeczeństwie.

46 minut temu, tomek7776 napisał:

nienawisc do Pis odbiera wam rozum,to tak jak powiedzeniu,,,,,

Zasłużyli w pocie czoła. Przy okazji: jaki akt prawny nakłada na obywateli obowiązek kochania tej formacji politycznej?

41 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jedyne na co stać sławusia to gówniarskie czepianie się słówek w stylu sześciolatka.

Dopiero teraz to zauważyłeś?

9 minut temu, tomek7776 napisał:

rozwin temat,,,,

Nie mam zamiaru, mam w dupie domorosłych i leniwych ynteligentów..

Jak się zabiera głos to trza wiedzieć o czym. Nic dziwnego, że jarekzbawpolske ma u was ołtarzyk.

Wszak to najmundrzejszy wie wszystko o wszystkim, niestety jak dochodzi do konkretów okazuje się pusty jak dzban...

Zapraszam do lektury, kwerendę zrób sobie sam.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

23 minuty temu, tomek7776 napisał:

Donaldusiu kochany wracaj szybko bo teraz nie da się tutaj normalnie kraść i sPOkojnie żyć !

Może zajmij się obecną ekipą "której się należy".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.