Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, tomek7776 napisał:

samotnosc Babcat jest straszna widze,straciles wszystkich bliskich,zostaje wylewanie zali,i mowienie o nich potyczki slowne.

Kogo niby straciłem? Wiesz coś jak liczną mam rodzinę i grono przyjaciół?

31 minut temu, tomek7776 napisał:

chyba k,,,a w  internecie,,,,

Ty wiesz lepiej? Niech Ci się tak nadal wydaje skoro (jak widać) poprawia Ci to samopoczucie.

Tutaj coś o Qrwizji....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziś było ciepło  ale te liście na drzewach....chyba kurski z kropelka je doklejał....

Ukryta Zawartość

PZPR-owska propaganda w PRL była znacznie mniej chamska i mniej bezczelna. Nie na rympał jak PiS obecnie.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
2 godziny temu, asterix1 napisał:

Tutaj coś o Qrwizji....

Ukryta Zawartość

Co za sku...y:(

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Mam nadzieję, że te tępe PiSowskie buce nie popuszczą i dalej będą łapać rozwydrzonych gówniarzy.

Wystarczy złapać dwóch a na drugi dzień wie o tym cała szkoła i następuje przyspieszona edukacja obywatelska młodych ludzi.

Aa o to przecież chodzi, świadomy obywatel to największy wróg reżimu.

Każdego. Co dedykuję również naszemu  bezczelnemu bolszewickiemu agitatorowi, Jurijowi.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Aa o to przecież chodzi, świadomy obywatel to największy wróg reżimu.

Każdego. Co dedykuję również naszemu  bezczelnemu bolszewickiemu agitatorowi, Jurijowi. 

Ty Jarku, z powodu całkowitego nierozumienia współczesnej rzeczywistości, jesteś największym przyjacielem reżymu. Każdego. Wręcz fundamentem.

15 godzin temu, slawek.xm napisał:

Zaden rząd dotąd nie wpadł na taki prosty pomysł

dlatego pis jest w tej kwestii genialny

Po drugiej wojnie światowej rządzący w Polsce wpadli na to, ale nie udało im się eksperymentu doprowadzić do końca, nastąpiła rewolucja spowodowana obserwacją rozwoju państw za zachodnią granicą strefy socjalistycznej. O ile wiem to w Europie jest jeszcze kilka państw stosujących metody rozdawnictwa z rozmachem. Nie za bardzo się to tam sprawdza i tylko to że są w unii walutowej broni je przed kompletnym krachem, ale pewnie też do czasu. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W dniu 23.03.2019 o 09:55, jezz napisał:

Ja jestem przeciw tej dodatkowej emeryturze. Weźmie to ta emerycka patologia i przepije. Z hołotą tak jest zawsze.

a co mnie to obchodzi jeezik przeciwko czemu i komu ty jestes?Mojej demencji starczej nie boje sie bo ty mi przeca przypomnisz wszystko..No i z cała młodziencza radoscia wyjasnisz co pisał Varga.Jeezik jeszcze raz ...Nie mozesz az tak ufac wlasnej inteligencji.Nie mozna od wpisu do wpisu wychodzic na zwyklego durnia nie ogarniajacego istoty sprawy.Zacznij od czytania ksiazek Vargi, potem obserwuj co ja pisze a potem po jakis pieciu latach...zaimponuj..

16 godzin temu, slawek.xm napisał:

a ja traktowałem Twoje wpisy poważnie..

to dlaczego niepowaznie odpisales slawus.

Edytowane przez muls

Lech36

nastepny piszacy stek bzdur,skad je bierzasz?smsami wam rozsylaja,czy biuletyn jakis macie?

tak jak wczesniej napisalem twoje wszystkie wpisy na bocznicy,swiadcza o tym ze i w tematach audio jestes popierdólka,nie autorytet.

Edytowane przez tomek7776
Godzinę temu, JuG napisał:

Jarku, z powodu całkowitego nierozumienia współczesnej rzeczywistości, jesteś największym przyjacielem reżymu. Każdego. Wręcz fundamentem.

ale gdzie mu tam ciebie obatel.Moze dlatego ze ty nie jestes przyjacielem kazdego.Scisla specjalizacja jak widac/

8 minut temu, tomek7776 napisał:

nastepny piszacy stek bzdur,skad je bierzasz?smsami wam rozsylaja,czy biuletyn jakis macie?

tak jak wczesniej napisalem twoje wszystkie wpisy na bocznicy,swiadcza o tym ze i w tematach audio j

tomus taki stek mozna rozlozyc na male steki.Tak wiec wykaz te pare bzdur zajmiemy sie osobno nimi.Do dziela tomus wal te steki...Mam tu bluletyn rozsylany pod reka, poradzimy...

no co tomus polegles na ogolnikach, ogolnym pie..leniu czy masz cos konkretnego?Jakis cieply jeszcze duzy stek.

Edytowane przez muls
27 minut temu, tomek7776 napisał:

dcza o tym ze i w tematach audio jestes popierdólka,nie autorytet.

a jak tomus bardzo chcesz to mozesz ze mna podyskutowat na temat gorek i dolinek kazdego kabla.Do uslug jezdem 24 godziny na godzine.I przekonam cie ze wiesz go..no w temacie .A nawet mniej.I tak zostane twoim Prezesem.

Edytowane przez muls
36 minut temu, muls napisał:

a co mnie to obchodzi jeezik 

O, zguba się znalazła.;)

Moderacja.:)))))))))))))))

Chyba zaniemówiłeś po wczorajszych lotach Grzegorza.

Odejście od świadczeń, bez których setki rodzin nie wyobrażają sobie już comiesięcznego planowania wydatków, to samobójczy strzał dla każdej ekipy, która chciałaby sięgnąć po władzę. Na sobotniej konwencji Platformy Obywatelskiej Grzegorz Schetyna zapowiedział, że po wygranych wyborach zamierza program utrzymać. Nikt nie straci.

Drugi element programu to wsparcie dla osób pracujących, które mają niską pensję. Grzegorz Schetyna powtórzył obietnicę wręczania dodatków tym, którzy nie zarabiają więcej niż dwukrotność płacy minimalnej (czyli 4500 zł w 2019). Ci, którzy zarabiają pensję minimalną mogliby liczyć na 500 zł dodatku co miesiąc. Wraz ze wzrostem pensji spadałby dodatek

Nooooo, brawo populiści.

Tylko na kogo będziecie teraz głosować, przeciwnicy rozdawnictwa?

A, nauczyciele chcą tauzena podwyżki to Grzech da.

Myślę, że kolejne grupy zawodowe powinny się zaktywizować bo kampania niedługo się skończy, a jak widać u Grzecha też kiełbasy dużo.

46 minut temu, muls napisał:

Mojej demencji

Muls, a może ty już dostałeś tę trzynastkę i po prostu z tej radości urwał ci się film.:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i to bylo bylo na tyle jeezik.Jak jestes sam to musisz pogadac sam z soba i to jest zrozumiale.Ale pamietaj zawsze masz tomusia i slawusi,na ktorych zawsze mozesz liczyc .Czyli wart pac pajaca.

18 minut temu, jezz napisał:

Nooooo, brawo populiści.

Schetyna wie to samo co ja .Motloch czyli ty tak ma .jeezik.I tak trzymac.

Edytowane przez muls
25 minut temu, jezz napisał:

A, nauczyciele chcą tauzena podwyżki to Grzech da.

a twoje zdanie jest takie ze ma nie dac??Jeezik.Masz generalnie jakies zdanie?Jak nie masz zawsze mozesz do slawusia napisac z pytaniem albo cos  szukac w ksiazkach Vargi o ile je zrozumiesz.Wlasciwie.

2 godziny temu, tomek7776 napisał:

ze tez chce ci sie wypisywac takie bzdury o 4 rano,co z toba?nastepny z syndromem wykluczenia?

Godzinę temu, tomek7776 napisał:

PiS-owskie szczekające kundelki od rana mają dyżur przy klawiaturze. 

Wszystkich wpisy to (ich zdaniem) "bzdury". Za to ich są zapewne genialne.

2 godziny temu, JuG napisał:

Ty Jarku, z powodu całkowitego nierozumienia współczesnej rzeczywistości, jesteś największym przyjacielem reżymu. Każdego. Wręcz fundamentem.

Twój stale powtarzany tekst że czegoś tam nie rozumiem mam głęboko w d... ponieważ rutynowo serwujesz go każdemu, kto nie uważa Putina za szczerego demokratę i nie garnie się w objęcia Kremla.

Dodatkowo jest to o tyle zabawne, że sam tkwisz w okowach sowieckiego myślenia i nawet tego nie zauważasz.

Jestem Europejczykiem.

SFARFON
Na nic propaganda
I Selfie z koniem
Od dziś młodzież marzy
O pięknym sfarfonie

Każdy już pragnie
By trzymać w swej dłoni
Wynaleziony właśnie
Sfarfonik

Wynalazczości cud
Faktu nie zmienia
Że służyć ma tylko
Do sfarfonienia

Bo wśród logicznych
Niby zachowań
Nie widać tu
Innych zastosowań

Rozmawiasz z etui
I masz w tym wyniki
To radzę unikaj
Tematów techniki

Najgorsza jest ta
Polityczna egzema
By ludziom obiecać
Coś czego nie ma

/23.03.2019/

55576032-396596044452689-640937926632407

A tutaj sfarfon z bliska

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1
1 godzinę temu, tomek7776 napisał:

Nie przejmuj się, wspieraj dalej Prezesa w kontynuacji dzieła budowy socjalizmu które to dzieło rozpoczęło w Polsce się po drugiej wojnie światowej. Była mała przerwa, teraz czas na dokończenie. Prezes, fascynat komuny tego spróbuje dokonać. Ciekawe czy mu się uda? Na razie ma wsparcie ciemnogrodu umiejętnie sterowane przez swoją zmasowaną propagandę.

Dobrze że Prezes nie jest już młody i jest szansa na rychłe odwrócenie eksperymentów z gospodarką socjalistyczną.

Godzinę temu, jezz napisał:

270070_a-co-to-takiego.jpg

To jest dobre, dobrze pasuje do ciemnogrodu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, muls napisał:

i to bylo bylo na tyle jeezik.Jak jestes sam to musisz pogadac sam z soba i to jest zrozumiale.Ale pamietaj zawsze masz tomusia i slawusi,na ktorych zawsze mozesz liczyc .Czyli wart pac pajaca.

Schetyna wie to samo co ja .Motloch czyli ty tak ma .jeezik.I tak trzymac.

52 minuty temu, muls napisał:

a twoje zdanie jest takie ze ma nie dac??Jeezik.Masz generalnie jakies zdanie?Jak nie masz zawsze mozesz do slawusia napisac z pytaniem albo cos  szukac w ksiazkach Vargi o ile je zrozumiesz.Wlasciwie.

Widzę pelikanie, że jak nie wiesz co napisać, to cytując innego forumowego, oczytanego intelejtualistę, musisz odpysknąć.

43 minuty temu, JuG napisał:

Nawzajem. Ale spóźniłeś się na rozprawę - twój adwokat już wystąpił. ?

Twój też. Bolszewicy wszystkich krajów łączcie się.

Jestem Europejczykiem.

38 minut temu, Jaro_747 napisał:

Twój też. Bolszewicy wszystkich krajów łączcie się.

27 minut temu, JuG napisał:

Wątpię, że muls się ucieszy z nazywania go bolszewikiem. Ale pasuje. Nawet czytuje wyłącznie GóWnoPrawdę. )))

Nie zauważyłeś że określenie "bolszewik" było pod adresem Twoim, nie mulsa?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.