Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

ków czasami nie dowidzi, lub zapomina co przeczytał totez specjalnie dl

nie pieprz slawus bo juz mam od ciebie zajady.Gdzie to wolski rozlozył Tuska milordzie.a potem pogadamy o prostytutkach czarnecki piotrowicz etc.No i ty.To co wolski chrzanił o Tusku ma dowodzic ze rozlozył Tuska.Nono ja tez zalatwilem pewnego ksiedza bo sasiadce opowiedzialem jaki to sku,syn.I facet jest zalatwiony.... na lata.Mam jeszcze pomysl na innego ale o tym pogadam z zona.

Edytowane przez muls

slawus ty z dnia na dzien..staczasz  sie.Swiadomie jak mawiał kacper z tarasa?A jak unia zareagowała na to zalatwienie Tuska?Usmiala sie czy zrobiła dzien zaloby unii>.

Edytowane przez muls
5 minut temu, slawek.xm napisał:

m darować pytania pod moim adresem

slawus ze mna musisz miec jaja zeby było za co zlapac.

5 minut temu, slawek.xm napisał:

zatem darować pytania pod moim adresem 

no wiesz slawus opowiadac bezpiecznie dyrdymaly o Tusku siedzac w klozecie to nie sa jaja.Ja przejmuje obrone Tuska a wiec musisz miec te jaja i wziasc to na klate.

Edytowane przez muls
Godzinę temu, slawek.xm napisał:

zgadzam się z tą polityczną prostytutką co do Tuska

To nie było o Tusku. Tylko jak zawsze PiS-owski yntelygient (błąd w pisowni zamierzony) nie zrozumiał.

27 minut temu, slawek.xm napisał:

mozesz sobie zatem darować pytania pod moim adresem

Przerastają intelektualnie.

4 godziny temu, Bobcat napisał:

polityczna prostytutka?

Koalicja Europejska kłębowisko onych, taki nadzwyczajny burdel.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Cytat

zaraz wyjdą taśmy bunga bunga z pisowskimi vip-ami z super szyszką na czele i kurdupel zacznie rozdawać inflanty żeby przykryć sprawę

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Godzinę temu, Bobcat napisał:

o nie było o Tusku. Tylko jak zaws

facet w sytuacji kiedy caly rzond spieprza za granice gledzi O Tusku ktory  wyniosl sie do Unii po przegranych wyborach.Na stanowisko o ktorym  te de....bile nie moga nawet pomarzyc a tym bardziej wolski.I tak jak katarynka co powiedzial taki czy siaki idiota jakby to kogos interesowało oprocz niego samego i slawusia..

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, xniwax napisał:

Koalicja Europejska kłębowisko onych, taki nadzwyczajny burdel

Bobcat nie zrozumiał ,ze pisałem o Wolskim jako o politycznej prostytutce i ze zgadzam się z Wolskim co do Tuska

każdy kto dla wiekszych korzyści zmienia barwy polityczne sprzedaje się , ale takich jest wiekszośc w polityce od lewicy do prawicy, dlatego na dobrą sprawę nie wiadomo juz kto jakie naprawdę ma poglądy bo zaleza one tylko od aktualniej potrzeby

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

rą sprawę nie wiadomo juz kto jakie naprawdę ma poglądy bo zaleza one tylko od aktualniej potrzeby

to tylko ty nie wiesz bo nie ogarniasz.wiec cie ciagna za nos gdzie chca.

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

adzam się z Wolskim co do Tuska

to nie ty sie zgadzasz tylko za ciebie sie zgodzili a ty sie z nimi zgadzasz z uwagi na twoja prostote religijna.Co uwidacznia sie powtarzaniem bredni ogolnie znanych ze znanych pisemek.

Edytowane przez muls
19 minut temu, xniwax napisał:

Koalicja Europejska kłębowisko onych, taki nadzwyczajny burdel.

"Jeśli nie Unia Europejska - to co? Władywostok?"

Wiesz z kogo to cytat?

1 minutę temu, Bobcat napisał:

eśli nie Unia Europejska - to co? Władywostok?

blizej do erdogana lub orbana im.Wystarczy ze obieca im wolnosc i  msze dwa razy dziennie.

Edytowane przez muls
2 godziny temu, Bobcat napisał:

Wiesz

Co ma burdel wspólnego z Unią Europejską?
Próbuj może dojdziesz bez oglądania się na Władywostok nie rozumiejąc w ogóle wypowiedzi biskupa..

Poza tym Civitatis Vaticanæ nie jest w UE.

2 godziny temu, muls napisał:

Wystarczy ze obieca im wolnosc i  msze dwa razy dziennie.

Bredzisz mulsie, jak zawsze.
Mnie wystarczy msza dwa razy do roku i nie łącze tego z polityką.
Wyciskasz tu swe odrzuty z intelektu, wychodzi z tego bełkot całkiem nienormalny.
Tyle z twego przekazu.

Edytowane przez xniwax

21 minut temu, xniwax napisał:

o ma burdel wspólnego z Unią Europejską?
Próbuj może dojdziesz bez oglądania się na Władywo

kazdy burdel wymaga czasu zeby zadzialal jak nalezy.To i tak cud ze przy takich roznicach interesow to dziala.Gdyby nie bylo pare zidiocialych krajow dzialało by lepiej.To wie kazdy ...Wystarczy popatrzec co sie dzieje w Polsce .A tam jedzie kto.Takie debilki jak wlasnie ogloszono na listach PICu...

21 minut temu, xniwax napisał:

nie wystarczy msza dwa razy do roku i nie łącze tego z polityką.
Wyciskasz tu swe odrzuty z intelektu, wychodzi z tego bełkot całkiem nieno

bredzisz  .Prym antyunijny prowadzi kosciol i w zwiazku z tym wies i partie ktore na tym wisza.I tyle.Wszystkie media koscielne  a za tym reszta bredzi tak jak ty.Czyli oszalala prawica.Buk humor ojczysna.

Edytowane przez muls
Godzinę temu, muls napisał:

kazdy burdel wymaga czasu zeby zadzialal

Bez względu na to burdel pozostanie burdlem.

Godzinę temu, muls napisał:

Buk humor ojczysna

OK, Tobie pozostaje kamieni kupa i tęczowa dupa.

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

27 :1

Pomijając drobny przecież fakt, że głosowanie nie było.

5 godzin temu, slawek.xm napisał:

Cieszy mnie Twoja gotowośc do oceny, to moze zechciałbyś przedstawić swoich kandydatów uzasadniając przy okazji swój wybór

W tej chwili rządzi PiS i ja oceniam ich rząd.Najbardziej beznadziejny od 89r.A najgorszym ministrem w tym rządzie jest Zalewska,która totalnie rozłożyła oświatę.Jak do władzy dojdzie opozycja to wtedy porozmawiamy o kandydaturach na ministrów.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W tej chwili rządzi PiS i ja oceniam ich rząd.Najbardziej beznadziejny od 89r.A najgorszym ministrem w tym rządzie jest Zalewska,która totalnie rozłożyła oświatę.Jak do władzy dojdzie opozycja to wtedy porozmawiamy o kandydaturach na ministrów.

Za Zalewska tez nikogo nie wymysliłeś

a z tym typowaniem kandydatów opozycji to musisz poczekac przynajmniej 4 lata:)

27 minut temu, xniwax napisał:

Owszem, było. Stąd taki a nie inny wynik. Tylko jak przystało na bolszewika uznajesz wyłącznie takie głosowania które dają oczekiwany przez Ciebie rezultat. Więc nie kłam.

17 minut temu, slawek.xm napisał:

z tym typowaniem kandydatów opozycji to musisz poczekac przynajmniej 4 lata?

Coś Ci się znowu pomyliło. Kilka miesięcy.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Coś Ci się znowu pomyliło. Kilka miesięcy.

On może mieć rację. Tego się obawiam.

nagrywamy.com

33 minuty temu, xniwax napisał:

Ciekaw jestem skąd się to bierze? ? 

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Godzinę temu, xniwax napisał:

Co ma burdel wspólnego z Unią Europejską?
Próbuj może dojdziesz bez oglądania się na Władywostok nie rozumiejąc w ogóle wypowiedzi biskupa..

Poza tym Civitatis Vaticanæ nie jest w UE.

Wypowiedź jest jednoznaczna i doskonale zrozumiała. Może nie dla Ciebie i innych ćwierćinteligentów z PiS.

11 minut temu, slawek.xm napisał:

witam w obozie realistów

slawus do rzeczy.Marzenia beda potem.Kurski czeka i przyszlosc jego wtwoim opracowaniu jesli masz jaja..Bo te twoje belkociki bez tresci zaczynaja denerwowac.RZond zamierza zabrac slawus 25% z OFE na fundusz.To jak to jest slawus .Juz zabrali te swintuchy 50% a teraz jeszcze 25.

Edytowane przez muls
3 minuty temu, slawek.xm napisał:

witam w obozie realistów

zwłaszcza, że tu wchodzi w grę głosowanie przeze mnie na Millera i nie wiem, czy mi się uda ?

nagrywamy.com

lepsze dwa Millery niz jeden brudzinski.Kazdy jest lepszy od tego zestawu idiotow.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
Teraz, przemak napisał:

zwłaszcza, że tu wchodzi w grę głosowanie przeze mnie na Millera i nie wiem, czy mi się uda

Zagłosować Ci się chyba uda szanuje tez jasne sprecyzowanie preferencji wyborczych

tylko czy ma sens głosowanie na kogos kto nie ma szans decydować o wizerunku Polski?

sam się zastanawiam nad tym problemem, ale mam jeszcze czas na decyzję:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.