Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

A co tam słychać w podkarpackiej seksaferze? Gdzieś można obejrzeć taśmy? ?

"Nagranie jest dobrej jakości. Prawdopodobnie zostało sporządzone w agencji na tzw. Zameczku pod Rzeszowem. To znany, oddalony kilkadziesiąt kilometrów od miasta zespół pałacowy, z luksusowymi pokojami. Dziewczyna na nagraniu ma blond włosy, mogła nosić perukę z jasnymi włosami. Wygląda co najwyżej na 15 lat. Kamera została sprytnie umieszczona, zamontowana prawdopodobnie w ścianie – na wysokości łóżka. Z takiej perspektywy jest nagranie. Trwa kilkanaście minut - mówi wp.pl oficer znający kulisy sprawy.

Skąd taśma z udziałem polityka? Okazuje się, że proceder nagrywania polityków czy biznesmenów trwał w domach publicznych na Podkarpaciu w najlepsze. Oko kamery zarejestrowało nie tylko Kuchcińskiego, ale też wiele innych, ważnych osobistości. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wygląda na nową obietnicę wyborczą "dupa plus" ?

Ukryta Zawartość

Nie pisz wulgaryzmów bo rozdają punkty...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

4 minuty temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Możliwe że Kuchciński mścił się za wszystkie grzechy ukraińskie względem Polaków. To by go rozgrzeszało ;-).

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

@jarNo to teraz miałbyś pewne 4 punkty ale Ciebie nie ruszą boś stary forumowicz i ciągle mają nadzieję że do nich dołączysz:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

2 godziny temu, bubusia napisał:

Myslisz, ze teraz mamy taka sama sytuacje jak przed II wojna?

Przed II wojna też był węgiel we wsi.

2 godziny temu, bubusia napisał:

Twoj zarcik oceni moderacja. Taki mamy teraz zwyczaj:)

Cha cha cha

6 godzin temu, Genesis napisał:

Gratuluję dobrego samopoczucia i braku znajomości historii. Największe zbrodnie ludzkości zaczynały się od słów, często o potrzebie "oczyszczenia

owszem ale wtedy wiązało sie to ze skrajnym ubóstwem tych do ktorych kierowano te słowa i brakiem klasy sredniej

trzeba miec kim manipulować

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

8 minut temu, cir napisał:

wiązało sie to ze skrajnym ubóstwem tych do ktorych kierowano te słowa i brakiem klasy sredniej

W Niemczech w latach 30-tych nie było skrajnego ubóstwa i była klasa średnia. 

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Godzinę temu, fox733 napisał:

@jarNo to teraz miałbyś pewne 4 punkty ale Ciebie nie ruszą boś stary forumowicz i ciągle mają nadzieję że do nich dołączysz:)

Nie krec, za dupe nikt nic nie dostaje, ty dostales za spie..... Zasluzenie zreszta.

Chamowatych trzeba ujarzmic, w koncu.

Jak widac, chamstwo i kretactwo, to niekoniecznie domena Pisu.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Zasłużenie to by było gdybym cie spotkał w realu.

3 minuty temu, fox733 napisał:

Zes mnie przestraszyl, hehe

Ktos tu cos pisal o mocnych w g....

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Tylko napisałem co myślę. Wiem, ze się boisz.

O ile znam życie, to poszlibyście na piwo. Cymbały.

Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

O ile znam życie, to poszlibyście na piwo. Cymbały.

To mozna sprawdzic, jestem zawsze w pewnym klubie w ten sam dzien. Piwa nie wykluczam, no chyba, ze ktos mnie bardzo nie polubi.

No ba!

Widziałeś film albo książkę Fight Club?

No ba!

Widziałeś film albo książkę Fight Club?

Widzialem, ale wole pic. Wracajac do punktow, takie zasady, jak mnie przylapiesz na chamstwie, i potem zglosisz, to trudno, nie bede mial zalu.

Zreszta wielokrotnie je dostawalem, i nie mam do nikogo pretensji. Czasami nawet przepraszam.

I tyle.

Edytowane przez bubusia

Brzydzę się donosicielami

2 minuty temu, fox733 napisał:

Brzydzę się donosicielami

Ja tez, ale tutaj sa inne zasady. Kiedys nie donosilem na nikogo. Szybko zostalem wyeliminowany przez tych rzekomo brzydzacych sie donosicielami. Z czasem madrzejesz. To jest dosyc brutalny watek.

Edytowane przez bubusia

Zasady są zawsze i wszędzie te same, dla mnie nie jesteś wart splunięcia.

1 minutę temu, fox733 napisał:

No coz, vice versa. Jak widac nie z kazdym sie porozumiesz kolego BN.

I wiara, kosciol, partia, nie maja tu nic do gadania. Tak niektorzy maja, ze nie ustapia, patrz wyzej.

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

To mozna sprawdzic, jestem zawsze w pewnym klubie w ten sam dzien. Piwa nie wykluczam, no chyba, ze ktos mnie bardzo nie polubi.

Wiesz przecież, że gdyby nie odległość i upierdliwe tyranie ch*j wi po co ? -  też bym się z Tobą chętnie spotkał przy browarku. Lub przy czymś 'cięższego kalibru'. Schlałbym Cię tak, jak feldkurat Katz swego kumpla po fachu...

Gwarantuję: po mojej bezpośredniej (a nie takiej byle jakiej, wirtualnej) gadaninie - plułbyś na prezesa i PiS cały, jak złoto!?

Wracam do kuchni, bo pitraszę gulasz z mięsa, które znika.

Nie wiecie, co to "mięso, które znika"?

Ano - wieprzowina z francuskich świnek. ?  Gdy przeoczysz, nie dopilnujesz, seks z kobiecinką przedłużysz - z kawałków mięsa robią się farfocle i nitki, co to potem ni zjeść, ni wypić. Wodą karmią te wieprzki, czy jak?:-)

2 minuty temu, bubusia napisał:

???????

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wiesz przecież, że gdyby nie odległość i upierdliwe tyranie ch*j wi po co ? -  też bym się z Tobą chętnie spotkał przy browarku. Lub przy czymś 'cięższego kalibru'. Schlałbym Cię tak, jak feldkurat Katz swego kumpla po fachu...

Gwarantuję: po mojej bezpośredniej (a nie takiej byle jakiej, wirtualnej) gadaninie - plułbyś na prezesa i PiS cały, jak złoto!?

Wracam do kuchni, bo pitraszę gulasz z mięsa, które znika.

Nie wiecie, co to "mięso, które znika"?

Ano - wieprzowina z francuskich świnek. ?  Gdy przeoczysz, nie dopilnujesz, seks z kobiecinką przedłużysz - z kawałków mięsa robią się farfocle i nitki, co to potem ni zjeść, ni wypić. Wodą karmią te wieprzki, czy jak?:-)

Od razu to wiedzialem, nawet jak sobie wsadzalismy. Ty jestes inny:)

To mi sie w niektorych podoba, zero urazy. Tez jej nie nosze dlugo. A moze i wcale.

I o to chyba chodzi w zyciu. Niestety, nie z kazdym sie tak da.

Edytowane przez bubusia

5 minut temu, fox733 napisał:

Niewart splunięcia to jest Kaczyński.

A łune mu z jakichś (bliżej niesprecyzowanych przyczyn i powodów) - wierzą i ubóstwiają.

Zatem - są warci co najwyżej współczucia.

8 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

???????

Tak se nawiazalem do piwa, przecie nie o tobie. Ale to juz wiesz.

11 minut temu, bubusia napisał:

Widzę, że nawet na splunięcie nie zasługujesz.

1 minutę temu, fox733 napisał:

Widzę, że nawet na splunięcie nie zasługujesz.

Ok, zaraz zapytamy moderacje, czy przypadkiem na kogos wczesniej nie donosiles. Jak sie okaze, ze donosiles, to chyba nawet twoi koledzy w pogladach przestana cie szanowac.

Jak śmiesz  wielokrotnie banowany trolu!

Owszem zgłaszałem spamerów oraz tych co upubliczniali PW

4 minuty temu, fox733 napisał:

Jak śmiesz  wielokrotnie banowany trolu!

Owszem zgłaszałem spamerów oraz tych co upubliczniali PW

Prosze bardzo, sam sie przyznal. Nie zenada. A teraz wymysla cala geba. 

Co za ludzie. BN i ja mialbym z kims takim pic. Ty chyba tez bys sie nie napil, jak znam zycie.

Niebywale, pisze, ze brzydzi sie donosicielami, a za chwile, jak sie wystraszyl(wcale nie zamierzalem pytac, bo pewnie nikt by nie powiedzial), ze sie dowiem, przyznaje sie, ze wielokrotnie donosil.

Niesamowite.

Edytowane przez bubusia

Z tobą to podejrzewam nawet najbliżsi nie chcą mieć nic do czynienia...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.