Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, bubusia napisał:

Czasami krytykuje, mniej, bo wy ich krytykujecie wlasciwie nonstop(a rownowaga w przyrodzie jest potrzebna). Poza tym, tak jak juz pisalem, sadze, ze sa troche lepsi od tamtych. I tyle.

Jakaż sprytna próba eleganckiego ukrycia własnej miłości do PiS, jaka wyziera z każdego Twojego wpisu. Naprawdę myślisz że ktoś się na to złapie? Masz innych za idiotów?

7 minut temu, Bobcat napisał:

Jakaż sprytna próba eleganckiego ukrycia własnej miłości do PiS, jaka wyziera z każdego Twojego wpisu. Naprawdę myślisz że ktoś się na to złapie? Masz innych za idiotów?

Potwierdz te milosc? Pokaz wpisy w ktorych miluje Pis. Bo, ze ty milujesz Wiosne, to chyba potwierdzac nie musze?

Piszesz, ze jest w kazdym, dawaj jeden z dnia dzisiejszego. Jestes w stanie znalezc taki, czy tylko tak se pierd.... od rzeczy?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, bubusia napisał:

Potwierdz te milosc? Pokaz wpisy w ktorych miluje Pis.

Nie mam czasu, miejsca i ochoty. Albowiem musiałbym wkleić całą Twoją twórczość co najmniej za ostatnie pół roku jeśli nie dłużej.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Nie mam czasu, miejsca i ochoty. Albowiem musiałbym wkleić całą Twoją twórczość co najmniej za ostatnie pół roku jeśli nie dłużej.

Nie wysilaj sie i wklej z dnia dzisiejszego. Przeciez jest w kazdym wpisie. Twoje slowa.

No dawaj, pokaz ze nie bzdurzysz.

I tyle macie z Bobcata, nic nie jest w stanie potwierdzic, bo po prostu zmysla.

Caly Bobcat.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 godziny temu, bubusia napisał:

Wiosna zalatwi Pisowi wygrana

2 godziny temu, bubusia napisał:

Coz, korzystne dla Pisu.

Godzinę temu, bubusia napisał:

KE to wlasnie stare ramole

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Wiosna zalatwi Pisowi wygrana

Bobcat, to ma byc wyraz mojej milosci do Pisu?

Czy ty chlopie zglupiales, moze wklej caly kontekst, zobaczysz jak sie osmieszasz

Niebywale

?

Edytowane przez bubusia

Godzinę temu, bubusia napisał:

Po prostu uwazam, ze tamte ramole rzadziliby jeszcze gorzej.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Bobcat, to ma byc wyraz mojej milosci do Pisu?

Czy ty chlopie zglupiales, moze wklej caly kontekst, zobaczysz jak sie osmieszasz

Niebywale

?

Aha. Wkleiłem to wklej więcej. Bo się ośmieszasz. Myślisz że mnie w ten sposób złapiesz?

To tez wyraz mojej milosci do Pis. Dawaj dalej Bob. Jest fun

?

Niesamowite. Ze on sie nie wstydzi robic z siebie clowna.

Jeden zarzucil mi(wojciechiwaszczukiewicz), ze tymi slowami udaje bezstronnego, a drugi te same slowa uznal za milosc do Pisu. Nie poglupieli

?

Ja cie Bob nie musze lapac, ty sam sie lapiesz.

Edytowane przez bubusia

A teraz wyszedl atak osobisty:)

KE to wlasnie stare ramole, ktore musza sie jednoczyc, zeby powalczyc z innymi ramolami. Pojedynczo nie daliby rady.

Cel ten sam. Koryto.

A to kolega Bob uznal za milosc do Pisu, wyrwal tylko poczatek, bo tak mu pasowalo. Fragmentu o innych ramolach(Pis) juz nie przytoczyl, bo nie pasowalo.

?

Tak jak juz wczeszniej twierdzilem. Wiosna zalatwi Pisowi wygrana(koalicja juz to zauwazyla, juz jedzie po Biedroniu, niesty, jak widac, za pozno).

Z tej wypowiedzi wyrwal srodek, reszta mu nie pasowala do milosci. Takiego wlasnie macie kolege Boba

?

Edytowane przez bubusia

Rozmawiamy o przyczynach wzrostu popularności Biedronia. Oto jedna z nich:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiadomo, że spożywany w nadmiarze alkohol niszczy komórki mózgowe. Mamy oto doskonały przykład. Notoryczny alkoholik w roli drogowskazu etyki i nauczyciela moralności. I nikt z kierownictwa episkopatu nie zdystansuje się od skretyniałego bełkotu tego pijaczyny.

Ukryta Zawartość

20 minut temu, Bobcat napisał:

Rozmawiamy o przyczynach wzrostu popularności Biedronia. Oto jedna z nich:

Ukryta Zawartość

Wiadomo, że spożywany w nadmiarze alkohol niszczy komórki mózgowe. Mamy oto doskonały przykład. Notoryczny alkoholik w roli drogowskazu etyki i nauczyciela moralności. I nikt z kierownictwa episkopatu nie zdystansuje się od skretyniałego bełkotu tego pijaczyny.

A mozesz nam przyblizyc OKO.press. O Glodziu, jego wypowiedzi kazdy slyszal. Tutaj mamy relacje publicystyczna OKO.press. Warto byloby wiedziec kogo, jakie sily polityczne, reprezentuje. Tak dla wiarygodnosci. Jakby ktos wkleil np Niezalzna, to raczej nie bylaby to dla wielu wiarygodna publicystyka. Tak wiec, kim jest OKO.press?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

I tyle mozecie dowiedziec sie od Boba. No coz, oko press to Pacewicz i jego zastepczyni - czyli Gazeta Wyborcza, portal powstal po przegranych wyborach w 2015, moze 2016, wydawany przez Agore wspierany kasa Fundacji Stefana Batorego. Typowy lewicowy odpowiednik mocno prawicowych portali, ktorego glownym zadaniem jest krytyka wladzy.

Edytowane przez bubusia

"Wy powiedzcie towarzyszu jakie siły reprezentujecie i kto za wami stoi?"

Takie nawiązanie do czasów Gomułki. 

Ja wiem że fakt powiązań z (o zgrozo) Gazetą Wyborczą oraz (o zgrozo) Fundacją Batorego to w oczach prawackiego oszołomstwa grzech śmiertelny. Prym w hipokryzji wiedzie pozostająca na garnuszku PiS tuba propagandowa, która prześmiewczo nazywa się niezalezna.pl. Znany wykres powiązań biznesowych PiS pokazuje to jednoznacznie.

Otóż OKO.press to kapitał nie mający nic wspólnego z układem aktualnie rządzącym. Co przesądza że jego obiektywizm i wiarygodność są nieskończenie większe niż reżimowych szczekaczek. Stawianie między nimi jakichkolwiek równowartości (tyle że w inną stronę polityczną) jest zakłamywaniem rzeczywistości.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

"Skrzywdzili wrażliwość, idealizm, zaufanie ludzi młodych, dzieci i młodzieży” – mówił podczas niedzielnej homilii abp Leszek Sławoj Głódź. Chodziło mu o księży molestujących dzieci? Nie. Mówił o strajkujących nauczycielach."

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, Bobcat napisał:

.

Otóż OKO.press to kapitał nie mający nic wspólnego z układem aktualnie rządzącym. Co przesądza że jego obiektywizm i wiarygodność są nieskończenie większe niż reżimowych szczekaczek.

No commets

?

Zastanawiajace, ze ktos nie wstydzi sie takich glupot wypisywac.

Nie dostrzega, ze i jedni i drudzy reprezentuja okreslone interesy?

No chyba nie.

Edytowane przez bubusia

Twoja jednostronnosc myslenia jest obezwladniajaca:)

Nie rozumiesz, ze szczekaczki reprezentuja interesy swoich, a GW i pochodne reprezentuja interesy swoich. To naprawde takie trudne do zrozumienia.

Twoje podejscie swiadczy o totalnym zindoktrynowaniu przez jedna strone konfliktu.

Edytowane przez bubusia

Twoja jednostronnosc myslenia jest obezwladniajaca:)

I swiadczy o totalnym zindoktrynowaniu przez jedna strone konfliktu.

Dokładnie to samo można powiedzieć w stosunku do Ciebie.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

2 minuty temu, fozzie napisał:

Dokładnie to samo można powiedzieć w stosunku do Ciebie.

Gdzie, przeciez pisze, ze jedni i drudzy sa stronniczy, patrz wyzej

Ale pieprzycie. Ja pierdziele. Piszesz mu, ze i jedni i drudzy maja swoich pismakow, a ten wali bzdety o jednostronnosci.

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, bubusia napisał:

Twoja jednostronnosc myslenia jest obezwladniajaca?

Powiedział sztandarowy przedstawiciel jednostronnego myślenia. Tyle że w przeciwną stronę.

6 minut temu, bubusia napisał:

Twoje podejscie swiadczy o totalnym zindoktrynowaniu przez jedna strone konfliktu.

Jesteś ostanią osobą która powinna coś takiego mówić innym.

Nie da sie z wami dyskutowac. Nie wazne co sie pisze, wy tworzycie swoja rzeczywistosc. Tak to jest ze skodowanymi.

Wg was jedna strona dobra, druga zla. Jak im napiszesz, ze obydwie sa do dupy, to uznaja cie za jednostronnie myslacego. A samych siebie za obiektywnych.

Lapy opadaja.

Edytowane przez bubusia

Lapy opadaja.

Nie tylko łapy opadają jak widzi się tu te twoje popisy "obiektywizmu". Ten jakże niewygodny, a w twoim wykonaniu wręcz żałosny pokaz rozkroku, wręcz szpagatu. To motanie się i szamotanie, krętactwo, wykręcanie kota ogonem i te wyjątkowo niskiego lotu piruety erystyczne, byle nie powiedzieć jasno i otwarcie: tak popieram PiS i gdzieś mam co inni na ten temat sądzą. To twoje zakłamanie, choć pewnie uważasz się za mistrza słowa i klawiatury (zupełnie niesłusznie) wyjątkowo dobrze widoczne dla każdego kto ma pod sufitem nie sieczkę, jak twoi polityczni idole i akolici, a więc zupełnie nieskuteczne, bo nie masz przed sobą nikogo z kółek muchomorka, czytaczy pisiarskich gadzinówek i oglądaczy kurwizji. Widoczne i wzbudzające tylko uśmieszek politowania - patrzcie jak Bubusia po raz kolejny robi z siebie durnia i do tego cieszy się jak to mu dobrze idzie... Nie nadajesz się ani na prowokatora, ani tym bardziej choć w minimalnym stopniu skutecznego wyrobnika frontu propagandowego. Nie masz do tego ani potrzebnej wiedzy, ani umiejętności, ani choć krzty talentu. Nie nadajesz się nawet na zwykłego "popieracza słusznej linii", co więcej nie nadajesz się nawet do roli "pożytecznego idioty". Z każdym twoim tu wpisem z trudem i  mozołem (widocznym i nijak nie do ukrycia) zapracowujesz sobie tylko na pozycję tego który zamiast afirmować PiS robi coś dokładnie odwrotnego. Tak bubusia, każdy ma prawo mieć swoje poglądy polityczne - nawet jeśli to popieranie pisiarstwa, ale jak się już popiera to nie można tego robić tak by szkodzić, czego ty jesteś najlepszym przykładem. Albo ma się odrobinę oleju w głowie i postępuje i racjonalnie i logicznie, co w przypadku takich jak ty oznacza, że się po prostu milczy (by nie szkodzić), albo z tym olejem coś krucho. Innych alternatyw nie ma. Wybór należy co ciebie...

4 godziny temu, bubusia napisał:

Dokladnie to samo po drugiej stronie. Cale poparcie dla KE oparte na strachu przed...........tu wstawidz, co w danej chwili nakrecaja

I to jest dowód na to, że takich palantów trzeba zmieniać po jednej kadencji. Amen. 

Teraz niech przyjdzie wiosna to będzie równo trawka rosła ?

Edytowane przez jar1
34 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Nie tylko łapy opadają jak widzi się tu te twoje popisy "obiektywizmu". Ten jakże niewygodny, a w twoim wykonaniu wręcz żałosny pokaz rozkroku, wręcz szpagatu. To motanie się i szamotanie, krętactwo, wykręcanie kota ogonem i te wyjątkowo niskiego lotu piruety erystyczne, byle nie powiedzieć jasno i otwarcie: tak popieram PiS i gdzieś mam co inni na ten temat sądzą. To twoje zakłamanie, choć pewnie uważasz się za mistrza słowa i klawiatury (zupełnie niesłusznie) wyjątkowo dobrze widoczne dla każdego kto ma pod sufitem nie sieczkę, jak twoi polityczni idole i akolici, a więc zupełnie nieskuteczne, bo nie masz przed sobą nikogo z kółek muchomorka, czytaczy pisiarskich gadzinówek i oglądaczy kurwizji. Widoczne i wzbudzające tylko uśmieszek politowania - patrzcie jak Bubusia po raz kolejny robi z siebie durnia i do tego cieszy się jak to mu dobrze idzie... Nie nadajesz się ani na prowokatora, ani tym bardziej choć w minimalnym stopniu skutecznego wyrobnika frontu propagandowego. Nie masz do tego ani potrzebnej wiedzy, ani umiejętności, ani choć krzty talentu. Nie nadajesz się nawet na zwykłego "popieracza słusznej linii", co więcej nie nadajesz się nawet do roli "pożytecznego idioty". Z każdym twoim tu wpisem z trudem i  mozołem (widocznym i nijak nie do ukrycia) zapracowujesz sobie tylko na pozycję tego który zamiast afirmować PiS robi coś dokładnie odwrotnego. Tak bubusia, każdy ma prawo mieć swoje poglądy polityczne - nawet jeśli to popieranie pisiarstwa, ale jak się już popiera to nie można tego robić tak by szkodzić, czego ty jesteś najlepszym przykładem. Albo ma się odrobinę oleju w głowie i postępuje i racjonalnie i logicznie, co w przypadku takich jak ty oznacza, że się po prostu milczy (by nie szkodzić), albo z tym olejem coś krucho. Innych alternatyw nie ma. Wybór należy co ciebie...

I kolejny pan ktory nie ma nic do powiedzenia i skupia sie na bubusi. Produkuje caly akapit tylko po to zeby oceniac bubusie. Nic o czlowieku nie wie, ale wydaje mu sie, ze ma prawo go oceniac. Cos niesamowitego. I nie czuje, ze jest to niestosowne. Pierdzieli cos o szkodzeniu Pisowi, i straszy mnie zebym nie wypowiadal sie w ten sposob, bo ich oslabie. A na koncu daje mi jakis wybor.

Czy Ty masz adalbert rowno pod sufitem, czy chciales tylko tak zablysnac, a wyszlo jak wyszlo?

To jest najlepsze:

Nie nadajesz się ani na prowokatora, ani tym bardziej choć w minimalnym stopniu skutecznego wyrobnika frontu propagandowego. Nie masz do tego ani potrzebnej wiedzy, ani umiejętności, ani choć krzty talentu. Nie nadajesz się nawet na zwykłego "popieracza słusznej linii", co więcej nie nadajesz się nawet do roli "pożytecznego idioty". Z każdym twoim tu wpisem z trudem i  mozołem (widocznym i nijak nie do ukrycia) zapracowujesz sobie tylko na pozycję tego który zamiast afirmować PiS robi coś dokładnie odwrotnego

Po prostu ludziom tak skodowanym jak pana adalbert nie przyjdzie do glowy, ze ktos ma swoje poglody, nie musi zgadzac sie ze wszystkim co prezentuje jedna lub druga strona, i nie chce byc "pozytecznym idiota" jednej z opcji. Wlasnie takimi pozytecznymi idiotami sa wszyscy jadacy jednostronnie w jedna i te sama partie, zawsze i wszedzie. Jednym z nich jest on sam, czyli adalbert.

Edytowane przez bubusia

Kolega adalbert zarzuca mi, ze nawet nie jestem "pozytecznym idiota". I to jest zarzut. Jak mozna nie byc pozytecznym idiota. No przerazajace.

Nie wiedzial juz jak dalego ma pojsc ze swoja krytyka, taki ma styl, to wzial i mnie pochwalil.

Zatoczyl kolo.

?

Edytowane przez bubusia

Bupek - ale tak jednym słowem: czym cię kupili? I nie matacz, ani nie kombinuj. Raz bądź mężczyzną. Czym, lub - za ile?

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bupek - ale tak jednym słowem: czym cię kupili? I nie matacz, ani nie kombinuj. Raz bądź mężczyzną. Czym, lub - za ile?

Kto mnie kupil? Mam tyle kasy, ze nikt mnie nie musi kupowac. Raz, bogaty z domu. Dwa, umiejacy o siebie zadbac:)

Czy Pis, czy PO/koalicja, to dla mnie rybka. Nic nie zmienia. Zreszta nie chodzi o mnie. Wam tez nic nie zmienia. Sobie tak, ale wam nie.

I tyle, kolego

Edytowane przez bubusia

Prosze bardzo, jakis sondaz sie pojawil:

W wyborach do PE PiS może liczyć na 41,6 proc. poparcia, a Koalicja Europejska na 36,2 proc. głosów - wynika z najnowszego eurosondażu przeprowadzonego przez pracownię Estymator dla DoRzeczy.pl. Na Wiosnę Roberta Biedronia chce głosować 8,8 proc., a na Kukiz'15 - 6,1 proc. badanych.

Dodaliby sobie barany te 9 procent, i juz by wygrali. Ale to sa barany.

Czy poczuliscie sie zacheceni do glosowania na Koalicje zamiast Wiosny?

Czy jednak nienawisc do KK gora. Jesli gora, to trzeba na Wiosne i tylko Wiosne

?

BN, jak myslisz, ile mi zaplacili, zeby o tym sondazu wam napisac, i tak, a nie inaczej, go skomentowac?

Kumasz?

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, bubusia napisał:

Gdzie, przeciez pisze, ze jedni i drudzy sa stronniczy, patrz wyzej

Ale pieprzycie. Ja pierdziele.

Klasyka szkół propagandy każdego totalitaryzmu. Rozmywać sprawę na zasadzie "tak, ale...". 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.