Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Lencoman napisał:

Musi cię mocno boleć,że taki Bolek,pod reką z Dulkiewicz zwyczajnie ładują cię w bambuko,ale to twój problem.

Najbardziej boli mnie to że Polsce żyje tylu idiotów wspierających bezmyślnie PiS-owskich prymitywów, ale do tego się też można przyzwyczaić. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Chciałbym uroczyście przeprosić Kolegę iksika.

Uważałem, że jest ten, no - intelektualnie poszkodowany, a teraz okazuje się, że jak na PiSowca to prawdziwy tytan intelektu bo nowo przybyli Koledzy postanowili pokazać, co to znaczy prawdziwy defekt.

Aczkolwiek możliwe że iksik postanowi walczyć tak, jak dzielnie walczą inni Koledzy.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Jakieś materiały na ten temat, ale nie propagandowe? Komu ktoś i czego zabronił?

Wystarczy,że wyjdziesz ze swojej alternatywnej bańki to się na nie natkniesz. Ja za Ciebie pracy domowej odrabiać nie mam zamiaru.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

10 minut temu, Lech36 napisał:

Najbardziej boli mnie to że Polsce żyje tylu idiotów

Napisz nam, co byś z nimi zrobił ?
Szczerze i od serca bo w Twój rozum trudno uwierzyć...że jest lub może czasami bywa..

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

4 minuty temu, bubusia napisał:

Ty naprawde powinienes cos ze saba zrobic. Widze, ze po ostatnim laniu wyborczym najpierw zaniemowiles, a teraz pierdolca dostales. Co bedzie na jesieni. Strach sie bac.

Moze przypomnij wszystkim jak tu wieszczyles koniec Pisu po wyborach. A nawet miales juz zamykac.

Teraz wieszczysz koniec calego kraju.

Wiekszego glupca od ciebie chyba tutaj jednak nie ma.

No i cytat dnia:

Prosperity którą zawdzięcza wyłącznie prosperity w świecie i mądrym decyzjom poprzedników

?

Miej Jacku litość nad potuskowym sierotą. To szok powyborczy. Nie wie co wypisuje biedak,ja mu wybaczam :)))))

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Chciałbym uroczyście przeprosić Kolegę iksika.

Uważałem, że jest ten, no - intelektualnie poszkodowany, a teraz okazuje się, że jak na PiSowca to prawdziwy tytan intelektu bo nowo przybyli Koledzy postanowili pokazać, co to znaczy prawdziwy defekt.

Aczkolwiek możliwe że iksik postanowi walczyć tak, jak dzielnie walczą inni Koledzy.

Im dalej,tym głupiej. Pisz,koleżko,pisz ile wlezie.

21 minut temu, Jaro_747 napisał:

Napisz coś o Mieszku Pierwszym, nie żałuj sobie.

Czy PiSowcy wyłącznie ograniczają się do głupkowatych odzywek? Bo w takim razie ten wasz ukochany mitoman w niczym nie jest lepszy od Tuska i tylko idiota na niego drugi raz zagłosuje.

P.S.

Jest lepszy - Tusk nie robił biznesów z biskupami na skalę Mateuszka.

ja pier**le ?  to moze byc guz mozgu przebadaj sie

2 minuty temu, xniwax napisał:

Szczerze i od serca bo w Twój rozum trudno uwierzyć...że jest lub może czasami bywa...

ja bym całość Picunioków i tychże popirających obciążył 90% potrąceniem wszelkich dochodów aż do całkowitego zwrotu wszelkich poniesionych kosztów za rządu pis..

Tych picowych  mądrali z forum również .. Np . Cibie .

To do ixa.

2 minuty temu, dulon184 napisał:

A jak myslisz, co oni zrobiliby z toba?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

22 minuty temu, xniwax napisał:

Ja nie jestem w stanie nic z nimi zrobić oprócz spokojnego tłumaczenia, ale betonu słowem się nie przebije.

22 minuty temu, xniwax napisał:

Szczerze i od serca bo w Twój rozum trudno uwierzyć...że jest lub może czasami bywa..

Dobrze że czasem bywa w przeciwieństwie do fanów PiS gdzie rozum jest scentralizowany na Nowogrodzkiej i to też w bardzo prymitywnej formie.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Glazior ostatnio domagał sie potwierdzenia o tzw wydajności Trybunału Konstytucyjnego nadzorowanego przez Przyłubską ....

i mamy kolejne potwierdzenie o niemocy tej wydmuszki pis-iej

"Trybunał Konstytucyjny pracuje coraz wolniej. Prof. Chmaj: Odpowiada za to prezes Julia Przyłębska

W TOK FM informowaliśmy we wtorek, że już prawie 500 spraw czeka w Trybunale Konstytucyjnym na rozpoznanie. Kolejka się wydłuża, a TK w niewytłumaczalny sposób spowalnia tempo prac. Od początku 2019 roku do 7 czerwca Trybunał Konstytucyjny zbadał merytorycznie tylko 22 sprawy. Dla porównania, w całym ubiegłym roku rozpatrzono 81 spraw, w 2017 - 100 spraw, a w 2016 prawie 150."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co by tu jeszcze spieprzyć co by tu jeszcze ....

Ukryta Zawartość

11 minut temu, dulon184 napisał:

Jesteś dulon zwykłym bolszewikiem,na to wychodzi z twoich przemyśleń,człowiekiem nie szanującym demokracji,łamiacym Konstytucję.Nie wstyd Ci?

9 minut temu, bubusia napisał:

Wiekszego glupca od ciebie chyba tutaj jednak nie ma.

W tej kategorii wprawdzie ostatnio masz świeżą, a właściwie to tylko odgrzewaną konkurencję, ale mimo to walczysz dzielnie i o włos, ale jednak wygrywasz. Jeszcze. Choć musisz się starać, bo debile z waszego kółka strasznie cisną. Kudy mnie do waszego poziomu w tej dziedzinie. Z talentem do robienia z siebie durnia to się trzeba urodzić. Mnie nie było dane, niestety, bo te wasze pieprzenie niestworzonych kocopołów tak by mnie nie bawiło. Wprawdzie śmiech to zdrowie, no ale bez przesady.

16 minut temu, Lencoman napisał:

,ja mu wybaczam :))))) 

13 minut temu, caleb66 napisał:

ja pier**le ?  to moze byc guz mozgu

O właśnie o czymś takim piszę. Zajady to nie jest coś przyjemnego...

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Glazior ostatnio domagał sie potwierdzenia o tzw wydajności Trybunału Konstytucyjnego nadzorowanego przez Przyłubską ....

i mamy kolejne potwierdzenie o niemocy tej wydmuszki pis-iej

"Trybunał Konstytucyjny pracuje coraz wolniej. Prof. Chmaj: Odpowiada za to prezes Julia Przyłębska

W TOK FM informowaliśmy we wtorek, że już prawie 500 spraw czeka w Trybunale Konstytucyjnym na rozpoznanie. Kolejka się wydłuża, a TK w niewytłumaczalny sposób spowalnia tempo prac. Od początku 2019 roku do 7 czerwca Trybunał Konstytucyjny zbadał merytorycznie tylko 22 sprawy. Dla porównania, w całym ubiegłym roku rozpatrzono 81 spraw, w 2017 - 100 spraw, a w 2016 prawie 150."

Ukryta Zawartość

Co by tu jeszcze spieprzyć co by tu jeszcze ....

Chmaj + tokefem= Fake news

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Lencoman napisał:

Jesteś dulon zwykłym bolszewikiem,

Bolszewicy to głównie w PiS. Należy im się wg zasług politycznych więc sobie biorą wg uznania własnego.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Bolszewicy to głównie w PiS. Należy im się wg zasług politycznych więc sobie biorą wg uznania własnego.

Ja pierdzielę jak można tak świata nie rozumieć....

24 minuty temu, dulon184 napisał:

tychże popirających obciążył 90%

Oddaj w takim razie coś wziął od tych popierających i nie popierających.
Pomijam fakt, że do ciebie pytania nie było ale jak widzę odpowiedź głupia już jest, czekamy na tą mniej głupszą.

Edytowane przez xniwax

Chmaj + tokefem= Fake news

Za to kurwizja, pisiarskie i około pisiarskie publikatory, no i wy naturalnie istne krynice prawdy. A tak prosiłem żebyś choć starał się ograniczyć te swoje facecje bo już mnie brzuch ze śmiechu zaczyna boleć.

Ja pierdzielę jak można tak świata nie rozumieć....

Ważne że szanowny Kolega go rozumie. 

10 minut temu, Lech36 napisał:

Bolszewicy to

Gdybyś napisał coś mądrego, to coś by się stało?

Kolego 747, kogo tak naprawde interesuja twoje wynurzenia na temat intelektu niektorych kolegow? Kazdy wie z jakiej pozycji wystepujesz, i kazdy wie ze jestes malo wiarygodny. To, ze napiszesz, ze ten glupszy, tamten madrzejszy, a tamci to juz w ogole postradali zmysly, to przeciez nie ma zadnego znaczenia. Nikt nie traktuje Cie tutaj jako wyroczni. Chyba zdajesz sobie z tego sprawe. No chyba, ze to ci jest do czegos potrzebne. Cos tam sobie w ten sposob uzupelniasz.

Swoja droga, coraz nudniej. Nawet adalbert slabiutko replikuje. Kiedys jeszcze by cos tam wyczarowal. Teraz juz tylko slynne bobowskie lusterko albo powtorka tvp

Nuda.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

9 minut temu, Adalbert95 napisał:

ze śmiechu zaczyna boleć.

Zaserwuj sobie giewu i niusłyka ale na własną odpowiedzialność, bo ze śmiechu można nawet zejść

1 minutę temu, xniwax napisał:

Zaserwuj sobie giewu i niusłyka ale na własną odpowiedzialność, bo ze śmiechu można nawet zejść

Ale o to chodzi, ze on tam nie ma zadnego smiechu. Wszystko wali na wkur....

7 minut temu, bubusia napisał:

on tam nie ma zadnego smiechu

Znaczy nie ma poczucia humoru i śmieje się jak głupi do sera i do bólu.
To niezdrowe.
Nie należy takim nawet palca pokazywać.

Edytowane przez xniwax

12 minut temu, bubusia napisał:

Nawet adalbert slabiutko replikuje.

Taki uchachany jestem, że muszę ochłonąć by to robić lepiej. Choć właściwie to po co? Już ten obecny, niewątpliwie obniżony tym atakiem śmiechu poziom to zupełnie i nigdy dla ciebie i twoich kamratów niedostępny poziom. Po jakie licho rzucać perły przed wieprze skoro można spodziewać się tylko takiego kwiku:

7 minut temu, bubusia napisał:

Wszystko wali na wkur....

i

głupi do sera

Edytowane przez Adalbert95
1 minutę temu, Adalbert95 napisał:

Taki uchachany jestem, że muszę ochłonąć by to robić lepiej. Choć właściwie to po co? Już ten obecny, niewątpliwie obniżony tym atakiem śmiechu poziom to zupełnie i nigdy dla ciebie i twoich kamratów niedostępny poziom. Po jakie licho rzucać perły przed wieprze skoro można spodziewać się tylko takiego kwiku:

?

12 minut temu, Adalbert95 napisał:

Za to kurwizja, pisiarskie i około pisiarskie publikatory, no i wy naturalnie istne krynice prawdy. A tak prosiłem żebyś choć starał się ograniczyć te swoje facecje bo już mnie brzuch ze śmiechu zaczyna boleć.

A co Ty o tym potuskowy sieroto możesz wiedzieć,skoro nie oglądasz? 

Od kurwizji to Ty się odpier**l nie płacisz nie oglądasz to dla wyższych celów, dla Ciebie wyborczą zalega w magazynach od kad administracja publiczna zrezygnowała z prenumeraty na koszt podatnika, i masz swój TVN nad którym ciemne chmury się zbierają bo ponoć Jarosław chce koncesję zabrać, bo urodziny Hitlera na całą Europę urządza, a jeszcze możesz wspomóc jande bo też się nie przelewa,prawdziwy wolny rynek boli najbardziej obrońców demokracji

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

I płacę, bo jako praworządny obywatel znam swoje obowiązki, choć oglądam, wprawdzie z rzadka, bo straszna warsztatowa nędza, a i propaganda tak prymitywna, że może się podobać tylko takim idiotom jak Ty. 

Edytowane przez Adalbert95
3 minuty temu, Adalbert95 napisał:

i

Aha.

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.