Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Jak wy chcecie wygrać wybory atakując kościół katolicki w kraju katolickim o 1000 lat

A kto atakuje KK, podaj jakiś przykład. Atakujemy pedofili w sutannach, chyba widzisz różnicę...

5 minut temu, caleb66 napisał:

Polacy nie lubią oszustów!!

Polacy kochają oszustów, ponieważ są synonimem polskiej przedsiębiorczości... Taka komunistyczna przypadłość. Ty kochasz PIC kradnący na lewo i prawo, cyniczna Szydło to jasno wskazała:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
9 minut temu, caleb66 napisał:

Jak wy chcecie wygrać wybory atakując kościół katolicki w kraju katolickim o 1000 lat

Myślisz że pisanie o aferach w kościele to jest atak na kościół? Pisanie o aferach w PiS to atak na PiS? Rozumiem że należy udawać że nic się nie stało. Taki swoisty i prymitywny sposób rozumowania z Kolegi wychodzi, charakterystyczny dla działaczy PiS.

P.S. Czy zdobył już kolega informacje z centrali o zaawansowaniu prac nad samochodem elektrycznym Morawieckiego?  

38 minut temu, zukzukzuk napisał:

Typowo jak pisiak. Wszystko przekręci, byleby jego głupota była na wierzchu... I dalej kąsa na wysokości nogawki...

Dobre, dobre, zwłaszcza z tą nogawką ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja tylko próbuje wam pomóc żebyście chociaż te 10% na jesieni dostali
To co ja myślę to jest nie ważne naprawdę.
Ważne jest to jaki jest odbiór społeczny waszych poczynań,a odbior spoleczny jest taki ze atakujecie kosciol
co wygaduja wasze elyty,sami sobie kopiecie grob.
Przypominać nie trzeba chyba co mówi były prezydent i byłe najwyższe urzędasy państwowe o swoich rodakach bo zagłosowali nie po ich myśli.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

5 minut temu, caleb66 napisał:

Ja tylko próbuje wam pomóc żebyście chociaż te 10% na jesieni dostali

Weź sobie te 10% o ile sprawi to Tobie satysfakcję. Ruina już blisko. 

7 minut temu, caleb66 napisał:

To co ja myślę to jest nie ważne naprawdę.

Wiem, ważne to co myśli Prezes.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Caban nie na procesji? Reżim zostawił jednego dyżurnego a reszta pobiegła sypać kwiatki :-).

Jestem Europejczykiem.

Caban nie na procesji? Reżim zostawił jednego dyżurnego a reszta pobiegła sypać kwiatki :-).
Nie interesuj się co robi wolny człowiek w wolnym czasie w wolnym kraju

Ja nie pytam czy masz szabas

22 minuty temu, caleb66 napisał:

Nie interesuj się co robi wolny człowiek w wolnym czasie w wolnym kraju

Albo Ramadan.

Godzinę temu, hi_aro napisał:

Wały wpis dla kol. @Lencoman:

"Nowe szacunki pokazują, że dynamika wzrostu wpływów podatkowych hamuje – w I kw. br. dochody podatkowe okazały się wyższe tylko o ok. 1 mld zł rok do roku. Główny wpływ miały na to spadki dochodów z VAT o ok. 0,2 mld zł (-0,6 proc. r/r) oraz akcyzy i podatku od gier o ok. 0,5 mld zł (-3 proc.)." 

I co Ty biedaku tym wpisem chcesz potwierdzić?bo chyba nie tezę,że rudy pozwalał okradać Plaków?

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

23 minuty temu, caleb66 napisał:

A ja zapytam czy Ty masz szabas albo ramadan? 

A ja zapytam czy Ty masz szabas albo ramadan? 
A ja się spytam czy Ty uposledzony jesteś że nie rozumiesz co czytasz ?

3 minuty temu, caleb66 napisał:

A ja się spytam czy Ty uposledzony jesteś że nie rozumiesz co czytasz ?

Tak jestem upośledzony w przeciwieństwie do Ciebie wybrańca narodu, który zawsze rozumie to co czyta ;-).

P.S. Co z samochodem elektrycznym Morawieckiego, chciałbym zrozumieć propagandę sukcesu moich obecnych władców?

2 minuty temu, Lech36 napisał:

P.S. Co z samochodem elektrycznym Morawieckiego, chciałbym zrozumieć propagandę sukcesu moich obecnych władców?

Nareszcie Lechu,martwiłem się już o Ciebie ?

Teraz, Lencoman napisał:

Nareszcie Lechu,martwiłem się już o Ciebie ?

I co ma Kolega jakieś wiarygodne informacje, nie propagandowe?  

Skąd mam wiedzieć,PiS nie obiecywał samochodów elektrycznych coś ci się pomyliło,w Warszawie są elektryki bmw do wynajęcia za 10zl,jak chcesz to że wypożycz

8 minut temu, Lech36 napisał:

Co z samochodem elektrycznym Morawieckiego, chciałbym zrozumieć propagandę sukcesu moich obecnych władców?

I jeszcze co ze zbudowaniem potęgi gospodarczej w oparciu o wody geotermalne, jak to zapowiadał nasz boski premier?

Tusk obiecywał drugą Irlandię a zrobił drugą Etiopie . Odbudowa kraju że zgliszczy musi trochę trwać.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Jarosław was też kocha i będzie tak długo was kochał aż wy go pokochacie i dlatego wygrywa

Chyba kpisz? Jarosław to zbawiciel narodu-paranoik. On kocha zbawiać na siłę. Trochę inaczej jak Jezus...

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

No i najważniejsze zerowa wiarygodność!! Polacy nie lubią oszustów!!

Pojechałeś po bandzie. Cały czas argumentujecie: PO tak robiło to i my mozemy. I tak, jedziecie (jak i Wasze wzory) na kłamstwie i krętactiwe...

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Odbudowa kraju że zgliszczy musi trochę trwać.

Jakie zgliszcza? Kolejny raz KŁAMIESZ. Przecież Polska, to kraj mlekiem i miodem płynący. Tzw. CUT gospodarczy w 3,5 roku! Tego nikt na świecie nie potrafi - tylko Prezes-zbawiciel:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

7 minut temu, caleb66 napisał:

Tusk obiecywał drugą Irlandię a zrobił drugą Etiopie . Odbudowa kraju że zgliszczy musi trochę trwać.

Czemu odstawiłeś leki?

Pamiętam,że onegdaj pisał na Bocznicy user 747,nie wiem co się z nim stało,ale wiele jego wpisów było trafnych a wiele wręcz wartościowych. Dla całej tej ciamajdanowskiej ekipy ktoś taki zawsze będzie wrogiem,bo jest jak kolec w dupie,zmusza do opuszczenia ciepłe i bezmyślnej strefy komfortu i do zajecia stanowiska a ponieważ ta ekipa nie potrafi myśleć samodzielnie i ufa przede wszystkim facebookowi,tłiterowi,instagramowi,wyborczej njusłikowi,ale bron Boże nie swojemu mózgowi,to taki ktoś zaczyna być ich śmiertelnym wrogiem. Działają stadnie,stadnie ośmieszają,stadnie pomawiają,stadnie i suto obdarzają inwektywami i jak już im się wydaje,że całkowicie odczłowieczyli takiego delikwenta,to idą do wyborów i...dostają spektakularny łomot. Tak trzymać pelikany!

O właśnie przykład powyżej,wspaniała merytoryka ?

Edytowane przez Lencoman

Dwa lata na banicji spędziłem nawet nie wiem za co,moje konto zniknęło calkowicie,to było wtedy jak lemingi pełowskie robiły przewrót w sejmie z marnym zresztą skutkiem .

Za poglądy nie pasujące do ich wizji świata. Zrobili tak we wszystkich mediach na które mięli wpływ,więc własciwie we wszystkich i przegrali wybory,ciamajdan

2 godziny temu, caleb66 napisał:

W tym kraju katolik zawsze będzie bardziej szanowany od żyda,chyba że żyd się nie przyzna że jest żydem to samo lgbt

Mniejszość nie może rządzić większością jak to próbują pełowskie pokemony robić

Jarosław was też kocha i będzie tak długo was kochał aż wy go pokochacie i dlatego wygrywa

No i wasze elity są delikatnie mówiąc skompromitiwane,wasze śmieszne koalicje na czas wyborów nie pomogą wiele

No i najważniejsze zerowa wiarygodność!! Polacy nie lubią oszustów!!

Polski Kościół narodowo-ludowo-obrzędowy zwany katolickim , ma bardzo mało wspólnego z chrześcijaństwem ...To raczej organizacja religijno -biznesowo-mafijna niż związek wyznaniowy....

Doktorek założyciel wątku też chyba na banicji,aro,747, więcej było niepokornych nie pamiętam już

Polski Kościół narodowo-ludowo-obrzędowy zwany katolickim , ma bardzo mało wspólnego z chrześcijaństwem ...To raczej organizacja religijno -biznesowo-mafijna niż związek wyznaniowy....
Tusk żeby wygrać wybory musiał wziąć ślub kościelny?

56 minut temu, caleb66 napisał:

PiS nie obiecywał samochodów elektrycznych coś ci się pomyliło

Mate(o)łusz obiecywał, a Prezes przyklaskiwał slajdom Mateusza. To co z tym elektrykiem od Mateusza? Propaganda?

49 minut temu, jar1 napisał:

I jeszcze co ze zbudowaniem potęgi gospodarczej w oparciu o wody geotermalne, jak to zapowiadał nasz boski premier?

W kontekście samochodu elektrycznego wody geotermalne to pikuś ;-). Trzeba je tylko znaleźć, ale szukanie w okolicach Torunia może się nie powieść, chyba że nie chodzi o znalezienie takich o odpowiedniej temperaturze tylko o szukanie, finansowane przez rząd 

40 minut temu, Lencoman napisał:

Pamiętam,że onegdaj pisał na Bocznicy user 747,nie wiem co się z nim stało,ale wiele jego wpisów było trafnych a wiele wręcz wartościowych. Dla całej tej ciamajdanowskiej ekipy ktoś taki zawsze będzie wrogiem,bo jest jak kolec w dupie,zmusza do opuszczenia ciepłe i bezmyślnej strefy komfortu i do zajecia stanowiska a ponieważ ta ekipa nie potrafi myśleć samodzielnie i ufa przede wszystkim facebookowi,tłiterowi,instagramowi,wyborczej njusłikowi,ale bron Boże nie swojemu mózgowi,to taki ktoś zaczyna być ich śmiertelnym wrogiem. Działają stadnie,stadnie ośmieszają,stadnie pomawiają,stadnie i suto obdarzają inwektywami i jak już im się wydaje,że całkowicie odczłowieczyli takiego delikwenta,to idą do wyborów i...dostają spektakularny łomot. Tak trzymać pelikany!

Was nie trzeba ośmieszać. Wystarczy pozwolić wam pisać.

2 godziny temu, caleb66 napisał:

odbior spoleczny jest taki ze atakujecie kosciol

Odbiór społeczny jest taki, bo w kościele non stop tak klepią na kazaniach (z autopsji). Czyli kłamstwo i krętactwo k.k. po raz n-ty. A ciemny lud? Nie dość, że ślepo wierzy, to jeszcze powtarza takim jak Ty....

48 minut temu, Lencoman napisał:

Działają stadnie,stadnie ośmieszają,stadnie pomawiają,stadnie i suto obdarzają inwektywami

Piszesz o działaniu picusiów w Stadninie Koni w Janowie?

51 minut temu, Lencoman napisał:

do zajecia stanowiska a ponieważ ta ekipa nie potrafi myśleć samodzielnie i ufa przede wszystkim

Spróbuj pomyśleć samodzielnie. Co też takiego obrego piciuniki zobiły w tej stadninie? Potem odpowiedz (postaraj się wznieśc ponad poziomy propagandy sukcesu). Przytocz FAKTY.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Odbiór społeczny jest taki, bo w kościele non stop tak klepią na kazaniach (z autopsji). Czyli kłamstwo i krętactwo k.k. po raz n-ty. A ciemny lud? Nie dość, że ślepo wierzy, to jeszcze powtarza takim jak Ty....
Aż tyle ludzi do kościoła nie chodzi,wystarczy na chwilę włączyć TVN a tam sama miłość płynie do rodaków

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Aż tyle ludzi do kościoła nie chodzi

Nie kręć.

Sporo osób w Polsce chodzi. Podejrzewam, że to grubo ponad połowa (choćby i kilka razy w roku). Problem w tym, że cwaniaki z k.k. przedstawiają wykrycie wielu przypadków pedofili wśród księży, jako atak na koścIół,. tradycję, patriotyzm (!), spuściznę ojców, a nawet wartości rodzinne (sic!). Wierni, zaślepieni tym przekazem, gremialnie idą głosować (walczą omalże jak Polacy o wolność!). A ci, któzy oglądają  rzeczywistość w TVN -  nie są tak zawzięci i nakręceni jak wierni k.k. - i nie wszyscy głosują. To, moim zdaniem, jeden z ważnych aspektów, detrminujących wynik wyborów. Czyli? Znowu KŁAMSTWO...

Nie rreal. Tylko KŁAMSTWO, powtarzane 1000 razy przez funkcjonariuszy k.k., staje się dla Was prawdą - niestety.

Edytowane przez zukzukzuk

Nie rreal. Tylko KŁAMSTWO, powtarzane 1000 razy przez funkcjonariuszy k.k., staje się dla Was prawdą - niestety.
A to kosciol wmawia rodakom że są faszystami,żulami i co tam jeszcze ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.