Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

A targowica za czy przeciw ?

4a33d1f81fd66bb400790c4ad0264c79.jpg9c4dbf0b66577b83f6e624dae5ae4ede.jpg

chcesz pogadać o złodziejstwie VAT to zapoznaj się z danymi mikro(Polska)oraz makro(Europa),na to nałóż dane związane z  VATem odwróconym

No i?4b81c88d96d259a4d537f30b7c40a7aa.jpgf3f5528eebb00065be314702f2377807.jpg
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Wyrok to on sobie sam wydal jak sie przyznal do zbrodni.

W chwili zatrzymania miał status PODEJRZANEGO - równie dobrze mógł go ktoś "życzliwy" pomówić.

A tak poza tym zastanów się, bo każdy - Ty też - może być PODEJRZANYM o cokolwiek.
Wracajac do Bednara, to tutaj glos rozsadku:

- Powinien złożyć kondolencje rodzinie, a policjantom i prokuraturze podziękować za skuteczne i szybkie działania - zasugerował Adamowi Bodnarowi w rozmowie z portalem tvp.info rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Ciarka
Jakie skuteczne i szybkie działanie? Nawet ustalić sprawcy nie zdążyli, bo niedoszły wspólnik go podał policji na tacy.
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

a z policją mam tylko wspólne mandaty. Za prędkość i parkowanie .

Carte de stationnement rozwiązuje część problemów.
CCeleb66 . No . Teraz to głupio się wycofać.
 Ktoś napisał -sprawdzam.
Tu też kwiat polskiej młodzieży.

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Teraz widzę, że ty najzwyczajniej w świecie słabo władasz umysłem (że się tak możliwie powściągliwie wyrażę). Nieźle się maskowałeś Zyzol.

..uj mnie obchodzą twoje powściągliwe personalne opinie. Kadrowcem trzeba było zostać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pokłosie PICerskich decyzji, aby inwestować i dalej ciagnąć energetykę i przemysł z epoki kamienia łupanego. Cofnąć dotacje na energetykę odnawialną, która w większości była tworzona przez prywatnych inwestorów. A teraz płacz i zgrzytanie protezami, że kary za CO2 kilka lat temu były po 1EUR a teraz po 20EUR/tonę. Że muszą rekompensować z budżetu... Centralne (patrz PZPR) sterowanie cenami prądu, aby tylko zaspokoić konserwatywno-socjalistyczny proletariat skończą się poniesieniem cen w przyszłym roku o 30-40%...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
1 godzinę temu, hi_aro napisał:

Wykorzystywanie rodziny, do rozgrywek politycznych, to czyste sk***ysyństwo. UBecki aparat kieruje PIC fanbojami, takimi jat TY i "koziołki matołki" z klapkami na oczach zrobią wszystko. Szczujnia i h..jnia, wypisz, wymaluj szczujnia na Adamowicza czy Owsiaka. Obecnemu konserwatywno-socjalistycznemu elektoratowi PIC, bliżej post komunistycznego proletariatu. Te same metody (PICwizja, szczucie), te same uprzedzenia (aborcja, LGBT, przykrywanie skali pedofili), to samo kombinowanie ("nam się po prostu należało"). 

Co ty pierd...sz.

UBecki aparat jest największym wrogiem PiS po zmodyfikowaniu PO-wieckiej ustawy dezubekizacyjnej.

Nie lituję się nad Adamowiczem i Owsiakiem, bo wobec mnie i kilku innych na Bocznicy jest podobna 

Szczujnia i h..jnia

jak byś się czuł, jak byśmy tu otwarcie zgrillowali Twoje dzieci... A może np. Martę Kaczyńską...

Moje dzieci nie nadają się do grilowania, jak dzieci Tuska czy Bodnara. Poświęcałem im dużo uwagi. 

A z tą Kaczyńską... to jaki masz odlot?

15 godzin temu, jezz napisał:

Z krową?

Można tak nazwać tą osobę z którą się związał i to nie ze względu na wygląd tylko to na to co ma głowie (pustostan).

8 godzin temu, Sine Metu napisał:

Tak wygląda narracja PiS emoji13.png17ffd91aa77bda4db0fab98ed98be9e5.jpg

Trzeba przyznać że elektorat PiS musi być bardzo tępy żeby można było oddziaływać na niego taką prymitywną propagandą.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Można tak nazwać tą osobę z którą się związał i to nie ze względu na wygląd tylko to na to co ma głowie (pustostan).

Ale Jakuba A. nie można nazywać bestialskim zabójcą. Rozumiem, że wszechobecna poprawność dotyczy tylko jego.

8 minut temu, Lech36 napisał:

Trzeba przyznać że elektorat PiS musi być bardzo tępy żeby można było oddziaływać na niego taką prymitywną propagandą.

No i jest tępy, co widać choćby tu, na Bocznicy.

Jestem Europejczykiem.

34 minuty temu, Zyzol napisał:

UBecki aparat jest największym wrogiem PiS

Chyba największym sprzymierzeńcem. Na pewno podoba im się przywracanie komuny przez PiS (Prezesa).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A to było 250mld tego vatu ,no pięknie, słusznie społeczeństwo dało kopa złodziejom ,teraz należy wziąć się za majątki tych madrali co rządzili i przeprowadzić zabór mienia,jak nie ma takiego prawa to się zrobi ,w sejmie bezwzględna większość to się przeglosuje wszystko ,opozycja się nie liczy,nikt się z taka opozycja nie liczy to narazie tyle :)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

39 minut temu, Zyzol napisał:

Nie lituję się nad Adamowiczem i Owsiakiem,

Ja lituję się nad wszystkimi, nawet Tobą. I to właśnie odróżnia socjalistycznych PIC fanbojów od reszty społeczeństwa...

39 minut temu, Zyzol napisał:

Moje dzieci nie nadają się do grilowania

Żona Adamowicza i jego córki też, ale zaślepionym fanatykom nic nie przszkadza, nie ma świętości, oj jest jedna wódz Kaczyński i jego rodzina... 

4 minuty temu, caleb66 napisał:

A to było 250mld tego vatu

Co robi propaganda z szarych komórek. Wystarczy pooglądać trochę PIC wizji i mamy autorytet od robienia "kapusty"...   

8 minut temu, hi_aro napisał:

Ja lituję się nad wszystkimi, nawet Tobą. I to właśnie odróżnia socjalistycznych PIC fanbojów od reszty społeczeństwa...

Wsadź swoją litość nade mną tam, gdzie słońce nie dochodzi. Dwulicowcu.

9 minut temu, hi_aro napisał:

Żona Adamowicza i jego córki też, ale zaślepionym fanatykom nic nie przszkadza, nie ma świętości, oj jest jedna wódz Kaczyński i jego rodzina... 

W obecnej dobie nie ma świętości. To prawda. Dzisiaj karierę robi się dosłownie po trupach.

28 minut temu, Jaro_747 napisał:

No i jest tępy, co widać choćby tu, na Bocznicy.

Elektorat PO to światłość. To widać po powyższym wpisie. 

7 minut temu, Zyzol napisał:

Dzisiaj karierę robi się dosłownie po trupach.

O kim mówisz, o Macierewiczu rosyjskim agencie... Czy Kaczyńskim, który na śmierci brata budował narodową nienawiść i budzenie socjalistycznych PIC fanbojów, dzięki którym wygrał...  

7 minut temu, Zyzol napisał:

Wsadź swoją litość nade mną tam, gdzie słońce nie dochodzi.

Spoko,  

18 minut temu, hi_aro napisał:

I to właśnie odróżnia socjalistycznych PIC fanbojów od reszty społeczeństwa...

Edytowane przez hi_aro

Elektorat peło to najniższy sort jak to Jarosław powiedział,wystarczy to forum poczytać,na szczęście gowno ma do gadania ,nikt się z tym nie liczy, a na jesieni płacz będzie

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Elektorat peło to najniższy sort jak to Jarosław powiedział,wystarczy to forum poczytać,na szczęście gowno ma do gadania ,nikt się z tym nie liczy, a na jesieni płacz będzie

Tak jest, tępaki z PiS do władzy. Tępaki najwyższego sortu.  

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Elektorat peło to najniższy sort jak to Jarosław powiedział

Dokładnie to powiedział, 

5 minut temu, caleb66 napisał:

a na jesieni płacz będzie 

Boisz się o kapustę, oj boisz.. 

Boisz się o kapustę, oj boisz.. 
Czego mam się bać? Twoich urojen, naprawdę wierzysz że peło wygra wybory, nikt was do władzy w tym kraju nie dopuści, nawet jako opozycja wszystko tylko sp***dolic umiecie.

Przypadkiem Nowogrodzka jakis paczuszek Wam nie podsyła razem z iskrówką?

Toż nimożliwe abyści piep-li te same kocopoły bez czegoś wspólnego ..

43 minuty temu, hi_aro napisał:

O kim mówisz, o Macierewiczu rosyjskim agencie... Czy Kaczyńskim, który na śmierci brata budował narodową nienawiść i budzenie socjalistycznych PIC fanbojów, dzięki którym wygrał...  

Bardzo jednostronne myślenie. Adamowicz, Nowacka, Płażyński, Gosiewska czy Anders.

3 minuty temu, dulon184 napisał:

paczuszek Wam nie podsyła

już kumam skąd ta kapusta... Cukier puder zmieszany szałwią.. 

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Płażyński, Gosiewska czy Anders.

Ich dzieci też grillowała PIC wizja?

35 minut temu, caleb66 napisał:

Czego mam się bać? Twoich urojen, naprawdę wierzysz że peło wygra wybory, nikt was do władzy w tym kraju nie dopuści, nawet jako opozycja wszystko tylko sp***dolic umiecie.

Ty akurat nie masz się czego bać, na razie sądy jeszcze honorują papiery o niepoczytalności.

Jestem Europejczykiem.

37 minut temu, caleb66 napisał:

Czego mam się bać?

No tak jak ktoś bazuje tylko na tym co mu skapnie z nieba np. 500+ to się niczego nie boi, gorzej z tymi co ponoszą ryzyko żeby zarobić.

Ty akurat nie masz się czego bać, na razie sądy jeszcze honorują papiery o niepoczytalności.
Nie będę z tobą polaryzowac bom lajkonik w tej dziedzinie .

Redaktor W. Maziarski w trwającym jeszcze programie "Loża prasowa" nobilitował kłamstwo PiS o samobójczej śmierci B. Blidy.

I nieważne, że teorię o śmierci samobójczej podważał m.in. prof. Hołyst i inni wskazując m.in. na niepasujący do niej kąt postrzału, zacieranie śladów na miejscu zdarzenia oraz maskowanie wykonanych rozmów telefonicznych w celu ukrycia ważnych numerów.

Było to w czasie dyskusji o oświadczaniu RPO i zatrzymaniu Jakuba A. Warto zauważyć, ze wszyscy uczestnicy dyskusji - w tym Janicki i Maziarski - ocenili to oświadczenie co najmniej jako nie przemyślane do końca.

Jak zwykle szukasz dziury w całym. Wypowiedź była zupełnie na inny temat. Maziarski mógł podać jakiś inny przykład, ale podał akurat taki. Napisz do niego i do redakcji maila, może ci odpowie.

Jak pisowscy aparatczycy urządzają lincz na Bodnarze to ci nie przeszkadza, nawet sam się do tego przykładasz więc znaj miarę.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.